Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 28.5.2014 16:42:25
|
|
|
|
emicaa
|
mamice pisala sam u temi opadanje kose pa akoimate vremena i volje pogledajte
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 28.5.2014 17:32:16
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 I to što kažeš nego valjda je posledica porođajne traume da o tome ne razmišljam Jole, Jole, a pises tamo u temi racunjanja pola kako ce se bacas odmah na onu "rabotu" nema te zene koja nije brzo odustala Polako, pa cemo zajedno opet
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 28.5.2014 18:47:12
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja se sad vratila sa Saveta roditelja u osnovnoj školi.Ipak smo odlučili, i pored saveta ministra da se ide na ekskurzije, naša deca ne idu na ekskurzije koje smo plaćali dok se stanje malo ne popravi.Niko u agencijama nije hteo da garantuje da su putevi prohodni i da garantuju za bezbednost dece...što je negde i logično...složili smo se da se sve ekskurzije na nivou cele škole odlože do septembra.stvarno bi bilo van svake pameti da sada deca idu na ekskurzije u mesta koja su okružene klizištima a po ministru sve je moguće
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 29.5.2014 15:15:36
|
|
|
|
Jole84
|
Mamice kako ste Klarita trebalo je odmah da me savetuješ da ne dajem lažna obećanja šalim se,biće i bata naravno posle neeeekog vremena hihi Kad imam malo više vremena pisaću kako sam prošla na porođaju,još mi muka kad se setim. Nego nemam mnogo vremena da razmišljam Moja Mila spavka,počele smo da se mučimo s grčevima,vidim da krenu oko 7,8 uveče,baš mi žao što sam nemoćna da joj pomognem. Inače je baš mirna beba.
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 29.5.2014 15:24:08
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobar dan i ovde mame. Ja došla sa posla,bacila se na spremanje ručka i pomalo gledam šta se piše na RR.Danas treba da odemo do svekija, juče joj bio rođendan
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 29.5.2014 15:25:34
|
|
|
|
dijana1*
|
Samo da vam mahnem Jole konacno i u ovoj temi A grcevi , proci ce i to. Samo malo povedi racuna sta jedes. Kosta je imao grceve cim od paradajiz sosa, kecapa..
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 29.5.2014 16:05:31
|
|
|
|
emicaa
|
ovde je danas ne radni dan ali je zato u stanu prava radna akcija,usisavanje,prisanje,pranje prozora,vesa,izmakinjemo stvari da sve ocistimo kako treba,konacno da i to odradimo,uvjek kad je i mm kuci odemo u skitnju,danas nam opet kisa pa ne mozemo nigdje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 29.5.2014 16:10:49
|
|
|
|
dijana1*
|
Vuk mi je zaspao u dnevnom boravku oooooo bice veselo veceras A Kosta vristi li vristi a ovaj kao top
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 29.5.2014 16:16:00
|
|
|
|
vikiveki
|
meni se danas za razliku od prethodnih dana uspavala ćerka.Nemam pojma šta joj bi,ne pamtim kada je zadnji put spavala preko dana.Uplašila sam se da slučajno nema T, ali nema ,ladna je ko led...izgleda je od umora,setila sam se to je zato što je sinoć ostala dugo budna, jer je gospođica zaboravila da ima domaći iz engleswkog,pa ga je sinoć na brzinu radila.drma je pubertet samo tako,iako ja mislim da je još rano za to
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 29.5.2014 16:17:40
|
|
|
|
emicaa
|
vikiveki kako je krenulo djeca ce poceti sa 5 godina ulazit u pubertet,nemoj da te cudi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 29.5.2014 16:19:49
|
|
|
|
dijana1*
|
Onda je mon vec u pubertetu Vuku nedostaje dnevni san. Od kada ne ide u vrtic danju ne spava a naucio je na dnevni san. Toliko je isrpljen da je sam zaspao. Zato ce veceras biti muka ziva da zaspi.
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 29.5.2014 17:25:34
|
|
|
|
Klarita
|
Klara je alergicna na ujed komarca Je l' imamo temu?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 29.5.2014 18:36:19
|
|
|
|
Torbica
|
Da vam mahnem. Mi smo napolju
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 29.5.2014 18:38:58
|
|
|
|
dijana1*
|
Kod nas grmi, seva a kisa pada kao luda, nikada jace. A taman se spremili da idemo napolje
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 29.5.2014 21:36:25
|
|
|
|
doktorkakristal
|
i ovamo vreme uzas,pitam se samo hoce li se vise ustaliti lepo vreme ,u subotu idem na deset godina mature,kad pre prodjose tolike godine
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 29.5.2014 22:00:48
|
|
|
|
anci kv
|
e,doco,ja to proslavih prošle godine...
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 29.5.2014 22:42:10
|
|
|
|
jole82
|
Dobro veče mame Joleeee dobro došla ... Mila ti je medić pravi...A s' obzirom koliko smo ti i ja prošle slično i u trudnoći i porodjaj...reći ću ti i da je T bila ista ista njen tata...ee sad sve više ne mene liči A što se tiče govora..T i dalje ništa ne progovara, sad će 16 meseci...ni jednu jedinu reč! Sve razume, sve naloge izvršava, čak sluša i kad prikam telefonom i dogovaram sa kumom da idemo napolje-ona donosi svoje cipelice i loptu, ili meni kašiku za obuvanje patika, dok razgovor još traje...al eto ni jedne reči nema..ni mama ni tata...ništa...pa sad biće kako će biti...nekad se opteretim, tj opterećujem danima, pa me onda pusti, pa opet u krug. Al evo da je pohvalim, danas joj je 3 dan kako se vratila u jaslice...jutros nije plakala iako je išla u zajedničku sobu kod tete koju prvi put vidi..a kad sam došla po nju teta kaže da joj je posle užine maznula sa stola rolnu papira, iscepala koji list i krenula ženska da briše stolove
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 29.5.2014 22:47:30
|
|
|
|
dijana1*
|
Jole nisam u toku, jeste li isli kod logopeda? Vecinu dece koju poznajem progovorili su posle 20-tog meseca. Nisu sva deca ista, ti lepo radis sa njom , ona sve razume, progovorice samo polako. Da nije nesto uredu verujem da bi teta u vrticu primetila. Verovatno je ona tip deteta cuti cuti ali kada progovori nek se spasava ko moze Vuk je danas spavao po danu i vec sat ipo vremena se muci da zaspi.
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 29.5.2014 22:47:55
|
|
|
|
Torbica
|
Ja veceram! Konacno!
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 29.5.2014 22:50:20
|
|
|
|
bubulence
|
jole najbitnije je da te razume, od mog devera cerkica do pre mesec dana nije nista vise od mama i tata govorila i onda kada je razvezla ne zna da stane. sada ima 20 meseci...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 29.5.2014 22:52:40
|
|
|
|
anci kv
|
jole,jel prošlo doooopee?
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 29.5.2014 22:55:03
|
|
|
|
Sanchy
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Ja se sad vratila sa Saveta roditelja u osnovnoj školi.Ipak smo odlučili, i pored saveta ministra da se ide na ekskurzije, naša deca ne idu na ekskurzije koje smo plaćali dok se stanje malo ne popravi.Niko u agencijama nije hteo da garantuje da su putevi prohodni i da garantuju za bezbednost dece...što je negde i logično...složili smo se da se sve ekskurzije na nivou cele škole odlože do septembra.stvarno bi bilo van svake pameti da sada deca idu na ekskurzije u mesta koja su okružene klizištima a po ministru sve je moguće Da znas,evo i ja se nesto samo nerviram,idemo u Kumbor polovinom juna,Ibarska je prohodna ali opet samo razmisljam o tim klizistima ,,onda se aktivirao jedini zivi vulkan na Balkanu i to u Makedoniji,onda procitam pijavica u CG doduse na moru al u Makarskoj sa mora usla na kopno i napravila manju stetu ,inace za celo leto prognoziraju promenljivo vreme ,ceste kratkotrajne kise pracene olujnim vetrom ,,,tacno mi se nigde ne ide,,ne znam sta cu..
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 29.5.2014 22:57:51
|
|
|
|
jole82
|
Nismo bili kod logo-čike A dooope je prošlo hvala Bogu...ne ponovilo se i ne desilo se nikome
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 29.5.2014 23:00:48
|
|
|
|
Torbica
|
Mi idemo 19-tog juna.... Ne razmisljam kao Sanchy, nego toliko naroda u bedi, a mi idemo... Al kad je vec placeno...
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 29.5.2014 23:01:06
|
|
|
|
anci kv
|
napokon da ste i to pregrmeli
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?