|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 5/14 [chat]
28.5.2014 16:42:25   
emicaa
mamice pisala sam u temi opadanje kose pa akoimate vremena i volje pogledajte user posted image

(odgovor članu jovana jojo)
Direktna veza do poruke: 551
28.5.2014 17:32:16   
Klarita

IZVORNA PORUKA: Jole84

I to što kažeš user posted image
nego valjda je posledica porođajne traume da o tome ne razmišljam user posted image

Jole, Jole, a pises tamo u temi racunjanja pola kako ce se bacas odmah na onu "rabotu" user posted image nema te zene koja nije brzo odustala user posted image
user posted image
Polako, pa cemo zajedno opet user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 552
28.5.2014 18:47:12   
vikiveki
Ja se sad vratila sa Saveta roditelja u osnovnoj školi.Ipak smo odlučili, i pored saveta ministra da se ide na ekskurzije, naša deca ne idu na ekskurzije koje smo plaćali dok se stanje malo ne popravi.Niko u agencijama nije hteo da garantuje da su putevi prohodni i da garantuju za bezbednost dece...što je negde i logično...složili smo se da se sve ekskurzije na nivou cele škole odlože do septembra.stvarno bi bilo van svake pameti da sada deca idu na ekskurzije u mesta koja su okružene klizištimauser posted image a po ministru sve je moguće

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 553
29.5.2014 15:15:36   
Jole84
Mamice kako ste user posted image
Klarita trebalo je odmah da me savetuješ da ne dajem lažna obećanja user posted image šalim se,biće i bata naravno posle neeeekog vremena hihi user posted image Kad imam malo više vremena pisaću kako sam prošla na porođaju,još mi muka kad se setim. Nego nemam mnogo vremena da razmišljam user posted image
Moja Mila spavka,počele smo da se mučimo s grčevima,vidim da krenu oko 7,8 uveče,baš mi žao što sam nemoćna da joj pomognem. Inače je baš mirna beba.

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 554
29.5.2014 15:24:08   
vikiveki
Dobar dan i ovde mame.
Ja došla sa posla,bacila se na spremanje ručka i pomalo gledam šta se piše na RR.Danas treba da odemo do svekija, juče joj bio rođendan

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 555
29.5.2014 15:25:34   
dijana1*
Samo da vam mahnemuser posted image
Jole konacno i u ovoj temiuser posted image
A grcevi , proci ce i to. Samo malo povedi racuna sta jedes. Kosta je imao grceve cim od paradajiz sosa, kecapa..

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 556
29.5.2014 16:05:31   
emicaa
ovde je danas ne radni dan ali je zato u stanu prava radna akcija,usisavanje,prisanje,pranje prozora,vesa,izmakinjemo stvari da sve ocistimo kako treba,konacno da i to odradimo,uvjek kad je i mm kuci odemo u skitnju,danas nam opet kisa pa ne mozemo nigdje user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 557
29.5.2014 16:10:49   
dijana1*
Vuk mi je zaspao u dnevnom boravku oooooo bice veselo vecerasuser posted image
A Kosta vristi li vristi a ovaj kao topuser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 558
29.5.2014 16:16:00   
vikiveki
meni se danas za razliku od prethodnih dana uspavala ćerka.Nemam pojma šta joj bi,ne pamtim kada je zadnji put spavala preko dana.Uplašila sam se da slučajno nema T, ali nema ,ladna je ko led...izgleda je od umora,setila sam se to je zato što je sinoć ostala dugo budna, jer je gospođica zaboravila da ima domaći iz engleswkog,pa ga je sinoć na brzinu radila.drma je pubertet samo tako,iako ja mislim da je još rano za to

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 559
29.5.2014 16:17:40   
emicaa
vikiveki kako je krenulo djeca ce poceti sa 5 godina ulazit u pubertet,nemoj da te cudi user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 560
29.5.2014 16:19:49   
dijana1*
Onda je mon vec u pubertetuuser posted image
Vuku nedostaje dnevni san. Od kada ne ide u vrtic danju ne spava a naucio je na dnevni san. Toliko je isrpljen da je sam zaspao. Zato ce veceras biti muka ziva da zaspi.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 561
29.5.2014 17:25:34   
Klarita
Klara je alergicna na ujed komarcauser posted image Je l' imamo temu?

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 562
29.5.2014 18:36:19   
Torbica
Da vam mahnem. Mi smo napolju user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 563
29.5.2014 18:38:58   
dijana1*
Kod nas grmi, seva a kisa pada kao luda, nikada jace. A taman se spremili da idemo napolje user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 564
29.5.2014 21:36:25   
doktorkakristal
i ovamo vreme uzas,pitam se samo hoce li se vise ustaliti lepo vreme user posted image ,u subotu idem na deset godina mature,kad pre prodjose tolike godine user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 565
29.5.2014 22:00:48   
anci kv
e,doco,ja to proslavih prošle godine...user posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 566
29.5.2014 22:42:10   
jole82
Dobro veče mame
Joleeeeuser posted image dobro došla ... Mila ti je medić pravi...A s' obzirom koliko smo ti i ja prošle slično i u trudnoći i porodjaj...reći ću ti i da je T bila ista ista njen tata...ee sad sve više ne mene ličiuser posted image

A što se tiče govora..T i dalje ništa ne progovara, sad će 16 meseci...ni jednu jedinu reč!
Sve razume, sve naloge izvršava, čak sluša i kad prikam telefonom i dogovaram sa kumom da idemo napolje-ona donosi svoje cipelice i loptu, ili meni kašiku za obuvanje patika, dok razgovor još traje...al eto ni jedne reči nema..ni mama ni tata...ništa...pa sad biće kako će biti...nekad se opteretim, tj opterećujem danima, pa me onda pusti, pa opet u krug.

Al evo da je pohvalim, danas joj je 3 dan kako se vratila u jaslice...jutros nije plakala iako je išla u zajedničku sobu kod tete koju prvi put vidi..a kad sam došla po nju teta kaže da joj je posle užine maznula sa stola rolnu papira, iscepala koji list i krenula ženska da briše stoloveuser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 567
29.5.2014 22:47:30   
dijana1*
Jole nisam u toku, jeste li isli kod logopeda? Vecinu dece koju poznajem progovorili su posle 20-tog meseca. Nisu sva deca ista, ti lepo radis sa njom , ona sve razume, progovorice samo polako. Da nije nesto uredu verujem da bi teta u vrticu primetila. Verovatno je ona tip deteta cuti cuti ali kada progovori nek se spasava ko mozeuser posted image
Vuk je danas spavao po danu i vec sat ipo vremena se muci da zaspi.

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 568
29.5.2014 22:47:55   
Torbica
Ja veceram! Konacno!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 569
29.5.2014 22:50:20   
bubulence
jole najbitnije je da te razume, od mog devera cerkica do pre mesec dana nije nista vise od mama i tata govorila i onda kada je razvezla ne zna da stane. sada ima 20 meseci...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 570
29.5.2014 22:52:40   
anci kv
jole,jel prošlo doooopee?

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 571
29.5.2014 22:55:03   
Sanchy

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Ja se sad vratila sa Saveta roditelja u osnovnoj školi.Ipak smo odlučili, i pored saveta ministra da se ide na ekskurzije, naša deca ne idu na ekskurzije koje smo plaćali dok se stanje malo ne popravi.Niko u agencijama nije hteo da garantuje da su putevi prohodni i da garantuju za bezbednost dece...što je negde i logično...složili smo se da se sve ekskurzije na nivou cele škole odlože do septembra.stvarno bi bilo van svake pameti da sada deca idu na ekskurzije u mesta koja su okružene klizištimauser posted image a po ministru sve je moguće

Da znas,evo i ja se nesto samo nerviram,idemo u Kumbor polovinom juna,Ibarska je prohodna ali opet samo razmisljam o tim klizistima ,,onda se aktivirao jedini zivi vulkan na Balkanu i to u Makedoniji,onda procitam pijavica u CG doduse na moru al u Makarskoj sa mora usla na kopno i napravila manju stetu ,inace za celo leto prognoziraju promenljivo vreme ,ceste kratkotrajne kise pracene olujnim vetrom ,,,tacno mi se nigde ne ide,,ne znam sta cu..user posted image

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 572
29.5.2014 22:57:51   
jole82
Nismo bili kod logo-čikeuser posted image
A dooope je prošlo hvala Bogu...ne ponovilo se i ne desilo se nikomeuser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 573
29.5.2014 23:00:48   
Torbica
Mi idemo 19-tog juna.... Ne razmisljam kao Sanchy, nego toliko naroda u bedi, a mi idemo... user posted image Al kad je vec placeno...

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 574
29.5.2014 23:01:06   
anci kv
napokon da ste i to pregrmeliuser posted image

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prekretnice u razvoju deteta (od rođenja d...
Od momenta kada žena ostane u drugom stanju, roditelji stalno nešto iščekuju vezano za dete. Da osete pokrete u stomaku,...
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here