Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 1.6.2014 23:11:52
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Ako me pa nesto vise iritira nego kad se utepam kucajuci,a ode mi post Sutra, sem sto je vreme za samoutepstvo, necemo imati struju od 7-8h do 17-18h, ceo grad A, samim tim ni vodu Jel oni vas to vežbaju za vanredno stanje?
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 1.6.2014 23:16:24
|
|
|
|
Klarita
|
Ma jok, nego se uplasili premijera nam, do sada to pocesto biva i ne najave...a, sad kao nesto najavili sigurno im stizu pretnje da ce gi prijave kod Velikog brata
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 1.6.2014 23:32:10
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: anci kv IZVORNA PORUKA: Torbica Anci legendo! Meni stiglo 10 domacih pilica pa cu da se pretvorim u mesara, samo da malo prozujim ovde.. kažem ja da joj fali piletina Hehehe Anci, imam ja piletine, ne brini Mm je mladji od mene, doduse na prevaru, lagio je, ali sam mu oprostila
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 2.6.2014 7:15:53
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro mame. Jutro ne obecava ali su najavili vecu temperaturu za danas. Nesto se zanimam na netu citam Montesori filozofiju i mislim se kako moja D upravo tako odrasta hihihhi...Istrazivac. Nista ja nju ne prekidam kad se u dvoristu zaigra (osim u slucaju povreda ali cak cesto ni tad vec budem na korak do nje za svaki slucaj) . Posla preko glave. Ponedeljak je i za mene radni dan moram da pospremim jer vikendom nista zivo ne radimo kad je taja tu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 2.6.2014 9:52:48
|
|
|
|
Torbica
|
Cao mame, ja obavih nabavku i cekam maserku... Lep dan svima!
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 2.6.2014 11:48:47
|
|
|
|
emicaa
|
torbice proslijedi maserku i do mene,nesto mi ukocilo plecku
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 2.6.2014 12:05:33
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobar dan mame, ja od jutros imam migrenu, glava me toliko boli da ne znam sta cu, a na posao sam morala da dodjem da mi koleginica ne bi sama radila ceo dan
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 2.6.2014 12:21:37
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ja po prvi put odoh u temu za istresanje negativne energije
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 2.6.2014 12:26:07
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam tamo vrlo cesto
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 2.6.2014 21:27:11
|
|
|
|
doktorkakristal
|
zdravo drsustvance ja samo uskacem povremeno,ne znam ni ja sto me nema cesce,zeza nas net od kad je bilo ono sra.. sa poplavama pa taman krenem da kucam net se izgubi i onda se iznerviram pa ne nastavljam. Kisa opet pada,pitam se hoce li prestati vec jednom ANCI videh da si pitala,izdrzali nokti ,ma sva sam bila kosa reklame
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 2.6.2014 21:30:23
|
|
|
|
anci kv
|
doco,nisam ni sumnjala!!!!
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 2.6.2014 21:32:11
|
|
|
|
doktorkakristal
|
IZVORNA PORUKA: anci kv doco,nisam ni sumnjala!!!!
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 2.6.2014 21:32:35
|
|
|
|
vikiveki
|
Evo i ovde da se javim više me ne boli glava,malo sam se danas odmorila i sada sam kao nova,izgleda da nije bila u pitanju klasična migrena već migrena samo usled umora i nespavanja.Deca sada jedu pa ih posle hvatam i spremam za spavanje
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 2.6.2014 21:36:56
|
|
|
|
Torbica
|
Viviveki, drago mi je da nije migrena!
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 3.6.2014 8:08:35
|
|
|
|
Torbica
|
Mameeee, budjenje! Cekam da se probudi najmladji pa cemo do Crkve. Ne znam sta mu je da spava toliko, uglavnom je do pola osam budan..Ovo dvoje su u vrticu. Danas mi je cera ceo da n na Testeri, jednodnevna ekskurzija! Lep dan svima!
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 3.6.2014 8:13:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Probudilaaaa sam se. Spremim sebe i odosmo na sluzbu. Danas ce da bude veselo kad smo svi kod kuce.
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 3.6.2014 8:17:39
|
|
|
|
Klarita
|
Jutro i od mene! E, ne znam da li je ovo za negativnu, ali od juce ujutru ne mozemo da nadjemo daljinski, kao da je u zemlju propao
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 3.6.2014 8:17:59
|
|
|
|
Torbica
|
Moja cera samo o Testeri prica danima a Djole je hteo kod drugara, tako da se mazim sa najmanjim!
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 3.6.2014 8:19:05
|
|
|
|
emicaa
|
Ja budna odavno već,sredila stan i sad uzimam švrću na maženje pa onda!na red dolazi i cica maca .večeras idem na fotoshuting sa švrćom,svekrva mi sinoć pisala,našla je neko novo mjesto,inače ona je hobi fotograf pa mi super dodje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 3.6.2014 8:24:09
|
|
|
|
Klarita
|
Ja prvi put cujem...sta je ili gde je Testera?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 3.6.2014 8:26:52
|
|
|
|
doktorkakristal
|
Jutro mame ja pijem kafu pa izvolite
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 3.6.2014 8:33:43
|
|
|
|
Klarita
|
Doco, generacijo, evo ja se pridruzujem
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 3.6.2014 8:35:21
|
|
|
|
lanajelena
|
Klarita ajd u junpijadu da te priupitam nesto
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 3.6.2014 21:24:54
|
|
|
|
emicaa
|
Ja večeras završila u hitnoj,počela me po podne bolit lijeva noga,onako iz čista mira ne mogu se oslanjati na nju,pa sam zvala svekrvu da dodje pazit na doru kontajući da će prestati ako se ne budem kretala kad ono sve više i više i na kraju mm me odveze i vukli me tamo i ovamo na snimanja i sve u redu,sad su mi dali tablete za bolove pa ako ne bude bolje da se javim svom doktoru da i on uradi neki pregled,nadam se da će do sutra prestati inače sam naj....a jer sutra svi rade .a tako mi je hladno po nozi kao da sam je u zamrzivaču rashladila
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 3.6.2014 22:06:55
|
|
|
|
Torbica
|
Ja se navecerala... Joj Emice, uzas. Cervikalni sindrom iliti vratni, narodski. Udri po B vitaminu, on regenerise nervne ovojnice koje su najcesce povredjene, i mirovanje ti je pod obavezno. Ne znam da li ima kod vas Bio Freeze ili tako nesto, lokalno da nanosis i olaksas muku
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciSamo jedna devojčica u Srbiji nosi ovo imeIme ove devojčice je posebno, a njene sestre i braća takođe mogu da se pohvale originalnim imenima. Ponekad joj ne veruj...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.