|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 6/14 [chat]
12.6.2014 6:58:50   
big mum

IZVORNA PORUKA: branki

adulence,zelim vam lep provoduser posted image
aj,da pitam i ovde-mame,kad ste bile trudne,da li ste se kupale u gradskom bazenu?

Jesam u obe trudnoće i zaradila upalu mokraćnih kanala te radije nemoj.Em što što je tu velika koncentracija ljudi koji mokre u isti em što temp vode zna biti niska.
Ako imaš kod koga otiđi na privatni bazen ako ne tuširanje.
Mene je opeklo i to dobro.

Dobro jutro svimauser posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 251
12.6.2014 7:03:09   
big mum

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Dobro veče mame,mi smo se skoro vratili iz vrtića,bili smo na proslavi i opraštanju predškolaca od svojih vaspitačica,plakala sam kao kiša...imamo dosta slika ali nisam u stanju da ih sada skidam iz aparata.Jutros od 4 i 30 sam na nogama...radim prijem od 5 i 30,a danas smo u 16 imali i taj roditeljski tj. moj sin,dobio je i diplomu-zahvalnicu....a za koji dan i najmlađi se rastaje od svojih vaspitačica iz jaslica i prelazi od septembra u mlađu grupu

Jao kad se samo sjetim,ovo su trenutci na koje niko ne može ostati ravnodušan.Evo i sad bih mogla plakatiuser posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 252
12.6.2014 7:33:25   
Misha i Ljisha
Dobro jutro mame. Jao evo samo da na brzaka popijem kaficu pa cu palacinjok da pravim. I idemo u akciju D i ja.

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 253
12.6.2014 7:47:07   
emicaa
dobro jutro mamice,ja sam nocas spavala 5 sati,bice mi veseo dan ali izdrzacu...veceras pocinje svjetsko prevenstvo,jedva cekam user posted image

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 254
12.6.2014 12:20:34   
dijana1*
Dobar dan mame
Branki ja sam vodila Vuka na bazen i sednem pored bazena a noge ubacim u vodu. Nisam se kupala. Ali zato sam se na moru kupala po malo, nisam preterivala zato sto mi se trudnoca vodila kao rizicna.
Adulence lepo se provedite. Ja jedva cekam more ali pre avgusta nema sanse.
Sinoc sam K sat vremena uspavljivala . Zaspi i u snu krene da place ma uzas. Probudio se u pola 1 i dala sam mu vode pa do pola 3 je spavao i podojila sam ga i u pola 6 poceo da kenkavi i da prdi. Dok se nije iskakio nije se smirio. E da nisam mu dala linex. Ajd sada znaj da li ga muci stomak ili zubi ili jedno i drugouser posted image
Sada spava kao top i to kod svekijevaca sam ga spustila kod njih je dosta hladnije.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 255
12.6.2014 13:12:00   
emicaa
Ima li tu flatulexza kupit,to je Dori pomoglo kad su je gasovi mučili....

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 256
12.6.2014 13:18:37   
Sanjica26 RR
Moje dete je sinoc prespavala celu noc. Tek se probudila u 7:30. Torbicini saveti prijajuuser posted image Jutros sam je podojila i odmah smo izasle u set_nju. Na spavanjac dosle i zaspala je uz malo plakanja. Spavala je skoro dva sata. Nisam je uspavljivala. Nadam se da ce sve lakse sama da zaspi. Ne mogu vise da je ljuljam. Vrucina je. Ona se zalepi i ja se zalepim.
Mozda krenem na bazene na aerobik. Samo da uskladim sa Sofijinim hranjenjem. Jedva cekam.user posted image

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 12.6.2014 13:20:19 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 257
12.6.2014 14:42:08   
Jeltje
Zdravo mame,

Samo da se zapljunemo na ovoj temi!! Novi smo ovde i zelimo da vas sve pozdravimo i posaljemo poljubac!!! user posted image user posted image user posted image

Jelena & Lola user posted image

“If you can’t smell the fragrance, don’t come in to the garden of love”

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 258
12.6.2014 15:29:37   
emicaa
jesi li je sinoc stavljala prvi put da zaspi sama,jel plakala mnogo.ja ovu svoju sad stavila ona se igra vec pola sata

Direktna veza do poruke: 259
12.6.2014 16:50:48   
Klarita
Mamike, moj mali me izdribla dva dana...slabije pije mlekce (verovatno zbog vrucine), ali da li da se zabrinemuser posted image ko brinem kao ne user posted image juce i prekjuce je kenjkao ceo dan sa napadima placa da siznes, a ne znam kako da mu pomognem, poludela sam, jadnicko mali! Ova velika smizla juce i danas se kupa u bazenu u dvoristu pa je bar ona "ohladila" glavu i mirnija je...jos da ih nastelujem sad da lezu ranije...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 260
12.6.2014 16:55:13   
ivaMark
Adulence, lep provod vam zelim user posted image

Jelt, kako ste drugarice user posted image

Klarita, najverovatnije je od vrucine.. user posted image Moja se znoji i pored klime.

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 261
12.6.2014 16:58:07   
emicaa
i mojoj strasno vrucina smeta,cijeli dan je samo u peleni a cim je malo obucem odma vristi....a danas isto slabo pije pa joj sto cesce dajem po malo vode jer se znoji kao blesava kosica stalno mokra.

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 262
12.6.2014 17:31:08   
doktorkakristal
Mame ja vam jedva preziveh danas ali bukvalno,situacija sledeca,imam alergiju na polenen,e sad juce dobih neki domaci med sa neke planine sa sve maticnim mlecom i ima polena u njemu,pa sam htela da uzimam po malo da vidim kako cu odreagovati ,uzmem ja jutros kafenu kasiku na prazan zeludac,a u kuci sama sa detetom,nakon neka tri minuta krece jak svrab u usnoj duplji,ja iskuliram kao procice ,sreca u nesreci sto sam predhodno uzlela pumpicu,kako se svrab pojacao ja uzimam berodual i skrckam jedan aerius,nakon par minuta nastaje pogorsanje javlja mi se reakcija u celom grlu usna duplja cela u osipu krece jak bol u zeludcu svrab po citavom telu,svekijevci bili u komsiluku ja strpam dete u kola i zapucam ka njima panicno ostavljam dete i krecem put ambulane zovem moju doktorku ukratko joj kazem sta se desava,na pola puta krece zujanje u usima,jaka malaksalost,muti mi se ,samo mi u glavi kako necu stici,kako cu umreti tu na pola puta,verujte da se i ne secam kako sam usla u ambulantu,moja dr kaze da sam cela bila otecena ,ja vec tada nisam mogla ni da gutam,sreca te guse nja klasicnog nije bilo zbog beroduala i seretide diska koja sam predhodno uzela,pritisak mi se nije ni merio ,svrab nesnosan,venuu mi jedva nasli boli me sto puta,uzivotu me nije bilo toliko strah,od urbazona i dexazona me urnisao zeludac pa sam tri ranisana venski primila nista mi bolje nije bilo,toliki bol da sam lakala ko malo dete,na kraju mi dade zodol venski pa je popustilo malo,ceo dan se pitam sta bi bilo da nisam lekar i da nisam prepoznala simptome odmah sta da sam se onesvestila ,ko bi me nasao sta bi sa detetom bilo,jos ne mogu da se povratim,strasno sam se prepala user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 263
12.6.2014 18:08:28   
Torbica
Jujujuju, citam Doco i knedla mi u grlu user posted image user posted image user posted image
Sanjice, ti si pametna zena, ljubim te

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 264
12.6.2014 18:16:56   
Klarita
Jao, doco, sta uradi zeno user posted image pa koji djavo si probavala, kukuuuuu. Hvala dragom Bogu sve je u redu i spasila si sebe ali ne daj Boze nikome....user posted image

Znaci, ako jos jednom cujem K kako vice "mamaaaaaaaaaaaaa, mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, mamaaaaaaaaaa" user posted image poludecu, majke mi...probudice N....1000000000000000000 puta joj je receno da bude tisa i dete namerno radi neke stvari, znaci skroz je nevaspitana, ali skroz, i nista me ne slusa. Jedno vreme je palilo: "Dok izbrojim do 3. 1, 2..." i resen problem a sad vise nista ne pali user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 265
12.6.2014 19:08:09   
Torbica
Ja sam dans sto stvari odradila..Soferku zamenila kod majsora, uzela zdravstveno putno osiguranje, poplacala racune za vrtic, kupovala u Merkatoru, DM-u, skuvala rucak, pravila deci domaci sladoled, a sad kad ih legnem, sijem haljince, nasla sam kroj bas kakav sam zamislila, nezno a zavodljivo, prelepo! user posted image
Doco, ne izlazis mi iz glave user posted image I mm je atopicar i uredno umesa 100-150 gr polena u manastirski med (celu teglu) i nekoliko tura je pojeo tako, nikad nikakvih problema nije imao...

< Poruku je uredio Torbica -- 12.6.2014 19:10:27 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 266
12.6.2014 19:43:03   
dijana1*
Ajoooj Doco citam i ne verejum, dobro si odreagovalauser posted image
Sanjice bravo za spavanjeuser posted image
Moze li jedan savet?
Jutros sam Kosti napravila kasicu od jabuke, banane i breskve. Sta mislite da li veceras da mu dam pred spavanje hipovu kasicu good night 5 + pise na njoj deciji keks? Plus linex.
Da mu nece biti previseuser posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 267
12.6.2014 20:47:00   
mali_mis
Klarita, mozda ti je cerka samo ljubomorna na bebicu, pa namerno skrece paznju na sebe user posted image Jer oko bebice ima puno posla, a ona je jos mala da bi na "odrasli" nacin razumela.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 268
12.6.2014 20:51:01   
Torbica
Dijana, ako nisi uvela gluten, a pretpostavljam da nisi sa 5 meseci, nemoj. Ako bas hoces zitarice daj mu pirinac, kukuruz tj palentu ili sta vec jede. user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 269
12.6.2014 20:57:40   
Anoniman
drkristal user posted image na srecu pa je sve na kraju zavrsilo dobro, ali ne zelim ni da zamislim kakav je bio osecaj.

(odgovor članu Torbica)
  Direktna veza do poruke: 270
12.6.2014 21:23:32   
Maslacak15
Doco kuku dobro je sto si lekaruser posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 271
12.6.2014 21:47:05   
Sanjica26 RR
Doco draga hvala dragom Bogu da si dobro. Grlim te jako.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 272
12.6.2014 22:01:47   
doktorkakristal
TORBI isti je slucaj sa medom ovo mi je dao duhovnik, ocekivala sam da mozda bude nesto blago, ali vi se mi ne pada na pamet da se igram
Zene hvala sto mislite na mene
DIJANA imas lepih pahulja za laku noc od raznih proizvodjaca, ja nekako naginjem Milupi ali dobri su i bebi king i nestle

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 273
12.6.2014 22:08:52   
Sanjica26 RR
Sve te kasice za laku noc imaju gluten u sebi, a Dijana jos uvek nije uvela.
Mi smo bili kod muzevljevog druga iz srednje. Teodora je uzivala u prelepom crkvenom dvoristu. Vala i ja sam uzivala. Fali mi to.user posted image
U stanu kao da sam u zatvoru.
Sofija se na kvarnjaka uspavala u kolima.Samo sam je prebacila u krevet. Razmisljam da li da je podojim u 11 ili da je ostavim, pa kad se probudi.user posted image

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 274
12.6.2014 22:16:48   
dijana1*
Dobro veceuser posted image
Doco kako se sada osecas?
Sanjice a da sacekas da se probudi. Ja sam par puta pokusala K u snu da podojim i bas slabo sisa.
Nisam uvela gluten ali par puta sam mu pravila kasice od Humane i Milupa i nisu mu se svidele. Pa sam zato mislila da kupim hipovu gotovu kasicu da probam. Ali ako je jos uvek rano onda necu.
E sada da pecnem sebe po prstimauser posted image a lepo imamo temu o ishrani.
Kosta je danas bio dobar, lepo je spavao. Tacno sam primetila kada danju lepo spava i uvece lako zaspi. A cim danju ne spava uvece je katastrofa.

Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

ŠTRAJK DOJENJA, šta je sad to!?
Nakon meseci uspešnog dojenja vaše dete odjednom odbija dojku. Šta se događa?
Na jagode telo brzo i burno reaguje
Alergije na hranu najčešće se ispoljavaju osipom na koži, otokom i stomačnim problemima. Jagodičasto voće najčešće izazi...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

флашица.
пеперутка16

Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.

Click Here