Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 23.6.2014 8:51:08
|
|
|
|
Klarita
|
BM, idi zeno, ne mogu da odgledam, pocela i posle minut sam ugasila... Dobro jutro! Kako najbrze da odmrznem mleveno meso, red je da spremim rucak Izvadila sam ga iz zamrzivaca i eno stavila sa sve kesom u serpu sa vrucom vodom
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 23.6.2014 8:57:09
|
|
|
|
bubulence
|
stavis ga u mikrotalasnu na odmrzavanje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 23.6.2014 9:08:14
|
|
|
|
Klarita
|
Sve mislim, cu ga skuvam Al' moracu, jer kad se N probudi, tesko da cu napunim paprike
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 23.6.2014 9:20:42
|
|
|
|
emicaa
|
Joj žene znam da sam dosadna ali eto moram opet,sinoć smo i mm i ja vidjeli taj famozni zubić samo što nije probio,jutros opet i malo prije ja joj pregledam desne i nema ga.....pa nismo valjda oboje ludi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 23.6.2014 9:29:28
|
|
|
|
Klarita
|
Jao, emice, ti kao ja sa pijenjem mleka mog N Ne brini, mozda je cistica da li ste opipavali prstima, je l' bilo tvrdo? Ne znam kako izgleda ta famozna cista ali znam da se desava da zbuni roditelje i da nije nista opasno. E, javice se vec neka majka sa iskustvom, pa ce pojasniti
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 23.6.2014 9:54:26
|
|
|
|
emicaa
|
Osjetilo se pod prstom tvrdo ispupčenje....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 23.6.2014 10:09:21
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro mame...evo i mi smo na raspustu ali i danas moram ići do posla da ostavim neke dnevnike,i da uzmem da radim portfolija dece jer nisam stigla da uradim za svu decu. Ja sam od jutros pravila burek sa mesom za doručak, tako da ti Klarita mogu reći da sam i ja pravo iz zamrzivača meso pšotopila u vrelu vodu i za 10 min je bilo odmrznuto,mada je kod mene možda tako brzo uspelo da se otkravi jer sam ga ja zaledila u pločama, tako sada kada ga uzmem iz zamrzivača bude kao list papira
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 23.6.2014 11:05:41
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobar dan mamice Mi smo jutros bili na kontroli za operaciju krajnika i dr nam je rekla da ce najveovatnije biti ujutru. Sada cekam da me pozovu i da mi jave da li ce biti ili ne. Ako ce biti idemo na prijem u bilnicu. Jao kako me je zaboleo stomak od treme
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 23.6.2014 11:17:41
|
|
|
|
mtajcica83
|
Dobar dan mame, evo mi da se malo javnemo. BIli juce na plazu, na Plave horizonte, bilo divno, voda vrh.Svrco se iskupao pravio dvorce od pijeska, prskao ljude po plazi oniim pisoljem na vodu.. ..uglavnom bilo nam je lijepo.Danas cemo popodne blize ovdje u lokalu sto bi se reklo. Neznam jeli neko od RR ovki ljetuje pud ovih strana pa bi bilo lijepo da se upoznamo i popijemo kaficu . Ne mogu sve da ispratim ko je je gdje posao Ljubac
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 23.6.2014 11:21:09
|
|
|
|
Klarita
|
Mtajcice blago vama! Ne mogu da zamislim sebe da zivim u nekom drugom mestu ali vala pored mora nekako i mogu Dijanice ne smem ni da pomisljam kako ti je, i mene zabole u trenutku stomak kad procitah post. Da sve prodje bezbolno, bez komplikacija i trauma mislimo na vas! Kako ces sa Kostom zbog dojenja?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 23.6.2014 11:50:38
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dijana mislicu na vas. Poljubac za Vuka drugara. Nama je izbio jos jedan zubic zato se ovih dana nocu budila. Vec dve noci mirno spava.
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 23.6.2014 15:06:29
|
|
|
|
dijana1*
|
Drage moje hvala vam sto mislite na nas Primljeni smo u bolnicu i ujutru mu rade operaciju. Zamolila sam dezurnog dr da nas danas pusti kuci i da dodjemo veceras do 22 h. Znaci mi to zbog dojenja. Kosti sam pokysala da uvedem Bebelac ali se mrsti, danas sam kupila Nan i nece da pije na flasicu nema sanse pa sam pokusala da dam na kasiku i malo je prihvatio a vise bljuckao vec vidim da izlazim iz bolnice da bi podojila bebu. Bice bas muka ali izdrzacu dva dana kako znam i umem. A najradije bi vristala od muke
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 23.6.2014 15:21:12
|
|
|
|
emicaa
|
Dijana čuvajte se,misliću na vas,biće to sve u redu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 23.6.2014 15:46:48
|
|
|
|
branki*
|
joj,dijana ..da sve prodje kako treba,pa ce da se normalizujete opet,kad mora tako..
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 23.6.2014 16:39:07
|
|
|
|
doktorkakristal
|
dobar dan mame,ja u petoj brzini prala gomilu tepiha iz novog stana posto se kreci stan ,uh mrtav sam covek,uz to kuvala rucak za sutra kuvala za Doru,ukljucila tri masine,veceras cu da se ukomiram cim D zaspi
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 23.6.2014 16:47:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi smo primili vakcinu. I plus smo vadili krv. Sad samo da nema reakciju. Doco ja sve tepihe nosim u tepih servis. Nema te sile da ih perem. Ukupno me je kostalo 1.000 dinara (dva tepiha i jedna staza).
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 23.6.2014 16:56:48
|
|
|
|
Didy
|
Dijana, brzo će sve proći i videćeš da je bilo bezazlenije nego što si mislila. Sve će biti u redu i s Kostom kod kuće, opusti se, bre, ženo, pa nije on više tako mali. A i u sigurnim je rukama. Ja ako u nekog imam povernja, onda je to u moju mamu. A gde će biti tm? Hoće li on biti s Kostom? Ja se nikad nisam opterećivala kad sam ostavljala decu s mm ili s mamom.
< Poruku je uredio Didy -- 23.6.2014 17:02:33 >
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 23.6.2014 17:16:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Didy danas sam se odvalila od spavanje posto sam.sinoc kasno zaspala Ne pamtim kad sam tako slatko spavala. Teodora je bila u vrticu. Sofija je spavala i resih da nista ne radim po kuci. Pocela da citam "Pozitivnu disciplinu" i zaspala". Mmme zvao pet puta zbog vrtica i nije me dobio. Zabrinuo se da mi se nije slosilo. Desava mi se cesto.
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 23.6.2014 17:17:04
|
|
|
|
ivaMark
|
Ola mamitas Klarita, ja zaledjeno ubacim u serpicu i onda se ono istopi dok se sprema Mislim, kada nemam vremena za otapanje. Dijana, sretno! Kristal, ma kakvo pranje tepiha...perionica na svakom koraku Ljiso, super za vrtic... Moja J pajki a ja rekoh da vidim sta ima novo ovde. Kako je neka sparina a ona se znojiiiii strasno. Didy, isto i ja...mami i mm uvek mogu ostavim Joku... ostali, hm.... moja sestra i niko vise. Sveki ne zna ni da je presvuce, uspava itd...mislim-ne zna.
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 23.6.2014 20:34:00
|
|
|
|
anci kv
|
Dijana,držimo fige da što pre prođe!! Doco,kakvo pranje tepiha,šalji to u perionicu,ja čak i čupave staze od 1m tamo šaljem. Danas i juče se naskitasmo i prokuvasmo u kolima. Rezultati krvi stigli,odlični su
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 23.6.2014 21:55:40
|
|
|
|
doktorkakristal
|
prala sam rucno jer ih ima puno ,nisu mi se davale pare za to,ipak ja ne radim i nama svaki dinar znaci posebno sada kad cemo preci u stan i treba da prezivimo sa 30 hiljada dinara
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 23.6.2014 22:43:22
|
|
|
|
Torbica
|
Doco, ja se nadam da ce i tebi izleteti posao Pozdrav svim mamama sa terase! Sutra je utorak, pijacni dan ovde, jedva cekaaam!
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 23.6.2014 22:47:55
|
|
|
|
Klarita
|
Aaaaaaa, ce se pazare maslinke, kozji sir i maslinovo ulje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 23.6.2014 23:50:58
|
|
|
|
anci kv
|
joj doco,teško je,znam
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 24.6.2014 0:04:03
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro veče mame,ja kao po običaju javljam se u kasne sate kada svi moji poležu jer dok ne legnu samo našto traže....sutra bi trebalo da budem kući ceo dan,,,sada smišljam celokuan meni za sutra
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciPopularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.