|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 6/14 [chat]
23.6.2014 8:51:08   
Klarita
BM, idi zeno, ne mogu da odgledam, pocela i posle minut sam ugasila...
Dobro jutro!

Kako najbrze da odmrznem mleveno meso, red je da spremim rucakuser posted image Izvadila sam ga iz zamrzivaca i eno stavila sa sve kesom u serpu sa vrucom vodom user posted image

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 501
23.6.2014 8:57:09   
bubulence
stavis ga u mikrotalasnu na odmrzavanje user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 502
23.6.2014 9:08:14   
Klarita
Sve mislim, cu ga skuvam user posted image Al' moracu, jer kad se N probudi, tesko da cu napunim paprikeuser posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 503
23.6.2014 9:20:42   
emicaa
Joj žene znam da sam dosadna ali eto moram opet,sinoć smo i mm i ja vidjeli taj famozni zubić samo što nije probio,jutros opet i malo prije ja joj pregledam desne i nema ga.....pa nismo valjda oboje ludi user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 504
23.6.2014 9:29:28   
Klarita
Jao, emice, ti kao ja sa pijenjem mleka mog Nuser posted image
Ne brini, mozda je cisticauser posted image da li ste opipavali prstima, je l' bilo tvrdo? Ne znam kako izgleda ta famozna cista ali znam da se desava da zbuni roditelje i da nije nista opasno. E, javice se vec neka majka sa iskustvom, pa ce pojasniti user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 505
23.6.2014 9:54:26   
emicaa
Osjetilo se pod prstom tvrdo ispupčenje....

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 506
23.6.2014 10:09:21   
vikiveki
Dobro jutro mame...evo i mi smo na raspustu ali i danas moram ići do posla da ostavim neke dnevnike,i da uzmem da radim portfolija dece jer nisam stigla da uradim za svu decu. Ja sam od jutros pravila burek sa mesom za doručak, tako da ti Klarita mogu reći da sam i ja pravo iz zamrzivača meso pšotopila u vrelu vodu i za 10 min je bilo odmrznuto,mada je kod mene možda tako brzo uspelo da se otkravi jer sam ga ja zaledila u pločama, tako sada kada ga uzmem iz zamrzivača bude kao list papira

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 507
23.6.2014 11:05:41   
dijana1*
Dobar dan mamiceuser posted image
Mi smo jutros bili na kontroli za operaciju krajnika i dr nam je rekla da ce najveovatnije biti ujutru. Sada cekam da me pozovu i da mi jave da li ce biti ili ne. Ako ce biti idemo na prijem u bilnicu.
Jao kako me je zaboleo stomak od tremeuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 508
23.6.2014 11:17:41   
mtajcica83
Dobar dan mame, evo mi da se malo javnemo.
BIli juce na plazu, na Plave horizonte, bilo divno, voda vrh.Svrco se iskupao pravio dvorce od pijeska, prskao ljude po plazi oniim pisoljem na vodu..user posted image ..uglavnom bilo nam je lijepo.Danas cemo popodne blize ovdje u lokalu sto bi se reklo.
Neznam jeli neko od RR ovki ljetuje pud ovih strana pa bi bilo lijepo da se upoznamo i popijemo kaficu user posted image .
Ne mogu sve da ispratim ko je je gdje posao user posted image
Ljubac user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 509
23.6.2014 11:21:09   
Klarita
Mtajcice blago vama! Ne mogu da zamislim sebe da zivim u nekom drugom mestu ali vala pored mora nekako i moguuser posted image

Dijanice user posted image ne smem ni da pomisljam kako ti je, i mene zabole u trenutku stomak kad procitah post. Da sve prodje bezbolno, bez komplikacija i traumauser posted image mislimo na vas! Kako ces sa Kostom zbog dojenja?

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 510
23.6.2014 11:50:38   
Sanjica26 RR
Dijana mislicu na vas. Poljubac za Vuka drugara.
Nama je izbio jos jedan zubic zato se ovih dana nocu budila. user posted image Vec dve noci mirno spava.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 511
23.6.2014 15:06:29   
dijana1*
Drage moje hvala vam sto mislite na nasuser posted image
Primljeni smo u bolnicu i ujutru mu rade operaciju. Zamolila sam dezurnog dr da nas danas pusti kuci i da dodjemo veceras do 22 h. Znaci mi to zbog dojenja.
Kosti sam pokysala da uvedem Bebelac ali se mrsti, danas sam kupila Nan i nece da pije na flasicu nema sanse pa sam pokusala da dam na kasiku i malo je prihvatio a vise bljuckaouser posted image vec vidim da izlazim iz bolnice da bi podojila bebu. Bice bas muka ali izdrzacu dva dana kako znam i umem.
A najradije bi vristala od mukeuser posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 512
23.6.2014 15:21:12   
emicaa
Dijana čuvajte se,misliću na vas,biće to sve u redu user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 513
23.6.2014 15:46:48   
branki*
joj,dijanauser posted image ..da sve prodje kako treba,pa ce da se normalizujete opet,kad mora tako..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 514
23.6.2014 16:39:07   
doktorkakristal
dobar dan mame,ja u petoj brzini prala gomilu tepiha iz novog stana posto se kreci stan ,uh mrtav sam covek,uz to kuvala rucak za sutra kuvala za Doru,ukljucila tri masine,veceras cu da se ukomiram cim D zaspi user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 515
23.6.2014 16:47:55   
Sanjica26 RR
Mi smo primili vakcinu. I plus smo vadili krv. Sad samo da nema reakciju.
Doco ja sve tepihe nosim u tepih servis. Nema te sile da ih perem. Ukupno me je kostalo 1.000 dinara (dva tepiha i jedna staza).

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 516
23.6.2014 16:56:48   
Didy
Dijana, brzo će sve proći i videćeš da je bilo bezazlenije nego što si mislila. Sve će biti u redu i s Kostom kod kuće, opusti se, bre, ženo, pa nije on više tako mali. A i u sigurnim je rukama. Ja ako u nekog imam povernja, onda je to u moju mamu. A gde će biti tm? Hoće li on biti s Kostom? Ja se nikad nisam opterećivala kad sam ostavljala decu s mm ili s mamom.

< Poruku je uredio Didy -- 23.6.2014 17:02:33 >

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 517
23.6.2014 17:16:05   
Sanjica26 RR
Didy danas sam se odvalila od spavanje posto sam.sinoc kasno zaspalauser posted image Ne pamtim kad sam tako slatko spavala. Teodora je bila u vrticu. Sofija je spavala i resih da nista ne radim po kuci. Pocela da citam "Pozitivnu disciplinu" i zaspala". Mmme zvao pet puta zbog vrtica i nije me dobio. Zabrinuo se da mi se nije slosilo. Desava mi se cesto.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 518
23.6.2014 17:17:04   
ivaMark
Ola mamitas user posted image

Klarita, ja zaledjeno ubacim u serpicu i onda se ono istopi dok se sprema user posted image Mislim, kada nemam vremena za otapanje.

Dijana, sretno!

Kristal, ma kakvo pranje tepiha...perionica na svakom koraku user posted image

Ljiso, super za vrtic...

Moja J pajki a ja rekoh da vidim sta ima novo ovde. Kako je neka sparina a ona se znojiiiii strasno.

Didy, isto i ja...mami i mm uvek mogu ostavim Joku... ostali, hm.... moja sestra i niko vise. Sveki ne zna ni da je presvuce, uspava itd...mislim-ne zna.

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 519
23.6.2014 20:34:00   
anci kv
Dijana,držimo fige da što pre prođe!!
Doco,kakvo pranje tepiha,šalji to u perionicu,ja čak i čupave staze od 1m tamo šaljem.
Danas i juče se naskitasmo i prokuvasmo u kolima. Rezultati krvi stigli,odlični suuser posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 520
23.6.2014 21:55:40   
doktorkakristal
prala sam rucno jer ih ima puno ,nisu mi se davale pare za to,ipak ja ne radim i nama svaki dinar znaci posebno sada kad cemo preci u stan i treba da prezivimo sa 30 hiljada dinara

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 521
23.6.2014 22:43:22   
Torbica
Doco, ja se nadam da ce i tebi izleteti posao
user posted image
Pozdrav svim mamama sa terase!
Sutra je utorak, pijacni dan ovde, jedva cekaaam! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 522
23.6.2014 22:47:55   
Klarita
Aaaaaaa, ce se pazare maslinke, kozji sir i maslinovo ulje user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 523
23.6.2014 23:50:58   
anci kv
joj doco,teško je,znam

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 524
24.6.2014 0:04:03   
vikiveki
Dobro veče mame,ja kao po običaju javljam se u kasne sate kada svi moji poležu jer dok ne legnu samo našto traže....sutra bi trebalo da budem kući ceo dan,,,sada smišljam celokuan meni za sutra

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

флашица.
пеперутка16

Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.

Click Here