|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 6/14 [chat]
20.6.2014 19:43:56   
emicaa
Moja tortica rodjendanska tortica gotova,ako volite očistit zdjelicu sa kremom izvolite,sutra ćete dobit i torte user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 451
20.6.2014 21:41:42   
doktorkakristal
vece mame ja bila na folkloru,bas sam se iskakala za sve pare,D spava
TORBI Jerisos je divan tamo smo isli na bracno putovanje,uzivajte user posted image
Ostale mame da lepo spavaju i da se odmore,nadam se da deca nece vileneti nocas user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 452
20.6.2014 21:51:31   
Torbica
Hvala ti Doco draga user posted image Preslatko mesto!
Emice, srecan rodjendaaan!user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 453
20.6.2014 22:15:40   
Sanjica26 RR
Zaspala deca. Zavrsila sam knjigicu. Sutra cu da uzmem drugu. Teodoru sam kaznila. Nema crtanog do ponedeljka. Na rodjendan treba da ide u nedelju. Razmislicy da li cu da je vodim. Danas sam se svadjala sa salt_erusom. Valjda me sve stiglo, pa sam plakala na ulici. U tom trenutku me je tata zvao, pa sam se njemu jadala i plakala.
I tako bas glup dan user posted image

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 20.6.2014 22:17:25 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 454
21.6.2014 0:21:30   
adulence
Dobro vece mame,evo mene na moru ne mogu da spavam neato me muci,a ne mogu da nadjem temu,Iva mi je danas ceo dan nervozna izlaze joj zubi i baaas je muce danas ali ono sto me brine,jeate to sto mi se cini kao da ubrzano dise,brze nego inace kada spava...bas sam se uspanicila....

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 455
21.6.2014 0:26:45   
Klarita
Nema li temperaturu? Nije li bila dugo na Suncu?

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 456
21.6.2014 0:29:12   
adulence
Imala je danas blago povisenu u par navrata ali sam to pripisivala zubima...

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 457
21.6.2014 0:33:12   
Klarita
Proveri je i sad. Prati nocas, da nije suncanicauser posted image Daj joj tecnost sto vise, ukljuci elektrolite, ne znam sta si ponela, rehidran, orosoluser posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 458
21.6.2014 0:33:15   
Didy
Adulence, moji ponekad ubrzano dišu kada nešto sanjaju, ali to ne traje dugo. iskreno, ja moje ni ne osluškujem kako dišu jer ne spavaju s nama u sobi. Ako nema T, verovatno brineš bez razloga.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 459
21.6.2014 0:38:18   
adulence
Ma ni ja ali sada mi je na moru pored kreveta...a znaci ako ima t obda jr to normalno ....

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 460
21.6.2014 0:41:44   
Didy
Mislim da moji ubrzano dišu kad imaju visoku T, nisam sigurna za ove ispod 38,5. user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 461
21.6.2014 0:42:33   
Klarita
Da! Ukljuci tecnost i na prvom mestu orosol, rehidran, elektran, **bem li ih kako se zovu, ja ih zovem elektroliti jer ne poznajem bas najbolje fabricka imena!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 462
21.6.2014 0:49:40   
anci kv
što više tečnosti. Proveravaj temp.povremeno.
Dunda ne spava sa nama u sobi ali zato sam na moru na svaki šum se budila,nekad i ona ubrzano dišeuser posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 463
21.6.2014 0:52:17   
adulence
Sad sam merila 37.5

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 464
21.6.2014 0:53:37   
Didy
Ako nije u toku dana prelazila 38,5, verovatno je od sunca. Idi spavaj, sutra ćeš biti kao kuvana noga. user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 465
21.6.2014 1:00:46   
Klarita
Spremi ti elektrolite, pa na kasicicu i u usta, bezobzira da li spava ili ne. Barem bih ja tako. + si na moru, ja ne bih rizikovala i razmisljala i premisljala se, cekala da predje 38,5, dala bih paracetamoluser posted image
Kako hoces, adulence, odluci sama! Iskreno, mene i strah da zaspim kad K imala temp, a uvek mi kao za baksuz tad bas pada glavauser posted image Da sam na tvom mestu, dala bih sve sto ti rekoh, pa na spavanje tek kad padne temp!

Da prodje sto pre, i ujutru da javis da je lepojka dobro user posted image

< Poruku je uredio Klarita -- 21.6.2014 1:03:07 >

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 466
21.6.2014 1:01:57   
Didy
Laku noć, žene! Sutra ću ja biti kao kuvana noga.user posted image Još idemo i u neku svadbu user posted image u koju mi se uopšte ne ide, ali mm se ide, to je njegova familija, pa moram da mu pravim društvo, iako mu otvoreno gunđam. Ne volim svadbe, ništa lično.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 467
21.6.2014 1:04:15   
anci kv
možda je i zbog promene klime

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 468
21.6.2014 1:04:40   
Klarita
Didy, kaze se "u svadbu"? Boze, sto volim kad svaki dan naucim nesto novo! Ceo zivot govorim "na svadbu" i svi oko mene user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 469
21.6.2014 1:05:04   
Didy
IZVORNA PORUKA: Klarita

Spremi ti elektrolite, pa na kasicicu i u usta, bezobzira da li spava ili ne. Barem bih ja tako. + si na moru, ja ne bih rizikovala i razmisljala i premisljala se, cekala da predje 38,5, dala bih paracetamoluser posted image
Kako hoces, adulence, odluci sama! Iskreno, mene i strah da zaspim kad K imala temp, a uvek mi kao za baksuz tad bas pada glavauser posted image Da sam na tvom mestu, dala bih sve sto ti rekoh, pa na spavanje tek kad padne temp!

Ja dajem elektrolite na špric ako spavaju, a treba im hidratacija. Samo im saspem. I možeš dati paracetamol ako ne možeš da zaspiš. Ja ne dajem ako nisu imali prethodnog dana visoku, ali dajem ako je bila preko 38,5 tog dana.

Ma, možeš da kažeš i "na svadbu", to su dubleti. user posted image

< Poruku je uredio Didy -- 21.6.2014 1:06:50 >

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 470
21.6.2014 1:08:48   
Klarita
IZVORNA PORUKA: Didy

IZVORNA PORUKA: Klarita

Ja dajem elektrolite na špric ako spavaju, a treba im hidratacija. Samo im saspem. I možeš dati paracetamol ako ne možeš da zaspiš. Ja ne dajem ako nisu imali prethodnog dana visoku, ali dajem ako je bila preko 38,5 tog dana.

Ovo za spric odlicna ideja! Ucim, ucim, upijam kao sundjer.
Ni ja ne bih dala , ali bolje nego da razmislja, nije kuci, u tom slucaju, pa cak i da sam kod tetke, dala bih 100%.

Laku noc, zenice! Otisla sam!
Adulence, da mirno prodje noc!

< Poruku je uredio Klarita -- 21.6.2014 1:18:07 >

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 471
21.6.2014 1:19:46   
Sanjica26 RR
Sto volim kad se rasanim. user posted image Taman jedno vece Sofija mirno spava neko drugi mora da se javi. Teodora bunca u snu.
Sad sam jos i gladna.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 472
21.6.2014 7:30:29   
Misha i Ljisha
Dobro jutro mame. Bile smo kod dr juce i vadila je krv. Krvna slika tipicna za virus. Neverovatno, ni dr ne moze da veruje ni nos, ni kasalj ma nista nista je ne muci osim temperature. Kaze da joj nismo doneli krvnu sliku na pregledu bi nam rekla da su u pitanju zubiuser posted image posto su joj trojke uzasno nabubrile.

Evo pu pu pu od nocas nema temperaturu i nadam se da ce takav trend da se nastavi a da od propratnih pojava (curenja nosa i td) necemo nista ni videti.

Ja pravim dorucak, a D je u krevetu sa mm, spavaju. Ona spava golisava jer joj je probila pelena pa sam joj skinula pelenu i donji deo pidzamice. Nalivali smo je vodom i cajem ovih dana pa puni pelenu najstrasnijeuser posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 473
21.6.2014 7:43:20   
doktorkakristal
Jutro, pisem sa mobilnog jer sam ovom mom cudu morala da pustim crtani da bi mirovala, ustale po starom u 6 i tako sto Didy kaze ko kuvana noga sam, nemam pojma sta cu danas verovatno do mojih sta bi drugo

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 474
21.6.2014 8:42:12   
branki*
dobro jutro i od mene...dorucak u toku...bacila sam se i na ciscenje i prasinu,pici muzikauser posted image i tako..mm ide danas na neku svadbu,ja necu,ici cu do mojih i malo napolje sa bozom i to je to..pozdrav svimauser posted image

branki

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Samo jedna devojčica u Srbiji nosi ovo ime
Ime ove devojčice je posebno, a njene sestre i braća takođe mogu da se pohvale originalnim imenima. Ponekad joj ne veruj...
Prepucijum - šta roditelji dečaka treba da...
Gotovo svi dečaci su rođeni sa uskim prepucijumom koji je spojen s glavićem. To je normalno fiziološko stanje i nije raz...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

флашица.
пеперутка16

Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.

Click Here