|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo)
29.7.2014 13:10:43   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: cuba juba

Izvinite mame ako sam promasila temu ali ja ovo moram da podelim sa vama.

Sinoc mm je izveo malog napolje i kad je prelazio ulicu, na pesackom prelazu sa detetom u narucju, ih je oborilo vozilo! Vozac je pobegao! Oni su ostali da leze na sred puta! MM ne moze da se pomeri, mali place... Nikog u blizini da im pomogne. Sreca, ubrzo je naislo vozilo iz suprotnog pravca i vozac je stao i pomogao im da ustanu. MM i mali su dobro. Bez povrede. Bog sam zna kako. Mali za koji dan puni 10 meseci, beba. Vozac ih je ostavio na sred puta i da se ne okrene, produzio je dalje kao da se nista nije desilo, cak je dodao gas! Ne mogu da zamislim sta je moglo da se desi! user posted image user posted image

Čitam i ne mogu da verujem...pojedini ljudi su stvarno gori nego najkrvoločnije životinje...pitam se da li je taj vozač osetio i malo griže savesti,ipak je udario čoveka sa bebom u naručju...sva se ježim...hvala bogu da su nepovređeni

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu cuba juba)
Direktna veza do poruke: 2376
29.7.2014 13:15:09   
Torbica
IZVORNA PORUKA: bubulence

IZVORNA PORUKA: Torbica

Razocarano...

ko je smeo da te razocara??

Dragaaaa, user posted image

dve osobe za kratko vreme..... Jedna jako bliska (ne garantujem za ubuduce) resila se na brak radi papira.... Iako je dozivela potpuni fijasko sa istim tim i svasta sam se naslusala, bila tu, pomogla.... I sad posle godinu dana, djavo ne spava...
Druga - koleginica koja me dozivela kao konkurenciju za posao user posted image Pricacu ti detalje na kafici...

< Poruku je uredio Torbica -- 29.7.2014 13:16:25 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 2377
29.7.2014 13:17:06   
superm
CUBA, vazno je da su ti dete I muz dobro.
TORBI, zli I podlih ljudi ima sve vise, nazalost...

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2378
29.7.2014 13:21:24   
Torbica
Superm, ja sam mozda ludak, ali tvrdim da u ljudima ima puno dobrog, pitanje je samo cemu svi tezimo, ali verujem da mozemo svi biti dobri, ako to zelimo.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 2379
29.7.2014 13:23:37   
superm

Superm, ja sam mozda ludak, ali tvrdim da u ljudima ima puno dobrog, pitanje je samo cemu svi tezimo, ali verujem da mozemo svi biti dobri, ako to zelimo.

Slazem se. Ja verujem u ono sustinsko dobro u svakom coveku. Ali, mnogi ljudi me demantuju. I na privatnom I poslovnom planu.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2380
29.7.2014 13:25:45   
superm
Inace imam mali krug ljudi koje pustam u svoj svet. Prosto, ne pustam svakog u taj svoj krug.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 2381
29.7.2014 13:26:48   
superm

IZVORNA PORUKA: superm

Inace imam mali krug ljudi koje pustam u svoj svet. Prosto, ne pustam svakog u taj svoj krug.

Bas sam objasnilauser posted image Danas su mi izgleda misli konfuzne.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 2382
29.7.2014 13:28:39   
Torbica
user posted image hihihihi.
Posle ovoga, ne znam koliko blizu cu moci da pustim nekoga, preplakala sam dva dana..

Patrijarh Pavle

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 2383
29.7.2014 13:39:09   
superm

user posted image hihihihi.
Posle ovoga, ne znam koliko blizu cu moci da pustim nekoga, preplakala sam dva dana..

Eh, Torbi... Takva sam I ja. Svako razocarenje preplacem.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2384
29.7.2014 14:17:12   
cuba juba

IZVORNA PORUKA: vikiveki

IZVORNA PORUKA: cuba juba

Izvinite mame ako sam promasila temu ali ja ovo moram da podelim sa vama.

Sinoc mm je izveo malog napolje i kad je prelazio ulicu, na pesackom prelazu sa detetom u narucju, ih je oborilo vozilo! Vozac je pobegao! Oni su ostali da leze na sred puta! MM ne moze da se pomeri, mali place... Nikog u blizini da im pomogne. Sreca, ubrzo je naislo vozilo iz suprotnog pravca i vozac je stao i pomogao im da ustanu. MM i mali su dobro. Bez povrede. Bog sam zna kako. Mali za koji dan puni 10 meseci, beba. Vozac ih je ostavio na sred puta i da se ne okrene, produzio je dalje kao da se nista nije desilo, cak je dodao gas! Ne mogu da zamislim sta je moglo da se desi! user posted image user posted image

Čitam i ne mogu da verujem...pojedini ljudi su stvarno gori nego najkrvoločnije životinje...pitam se da li je taj vozač osetio i malo griže savesti,ipak je udario čoveka sa bebom u naručju...sva se ježim...hvala bogu da su nepovređeni

Meni su pune oci suza, kad vratim film u glavi, sta nam se sinoc desilo user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 2385
29.7.2014 14:26:42   
branki*
o,boze,da li je moguceuser posted image kakvih ljudi ima,necovek totalni,strasno.koji kreten,da ne poverujesuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 2386
29.7.2014 14:31:51   
Sanjica26 RR
Cuba juba grli malenog.
Torbice pih za onu drugu drugaricu. Bas cekam sta ces da mi javis.
Za onu prvu sam ti vec rekla.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2387
29.7.2014 15:11:32   
bubulence
Torbi user posted image , na zalost, takve stvari se desavaju. ljudi nisu svesni koliko neke stvari mogu da nas povrede... bas zato sto verujes u dobrotu ljudi jer si i sama takva, desava se ovako nesto...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 2388
29.7.2014 15:19:06   
branki*
torbice,cim su u pitanju isti interesi,javi se odredjena doza ljubomore i zavisti,osim ako nije u pitanju bas bliska,najbolja prijateljica.ne valja samo da ta zavist predje u zlobu ili mrznju i da dovede do prekida druzenja.

branki

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 2389
29.7.2014 16:47:11   
cuba juba
Hvala drugari user posted image Ja kazem hvala Bogu, ispalo je sve dobro kako je moglo biti... A dace Bog da policija uhvati majmuna !
user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2390
29.7.2014 17:12:53   
Torbica
Cuba Jubo, hoce, nadamo se! Samo da nije neki budza! user posted image
Devojke user posted image Bubi, ma nisam ja nekakav primer, ali ako ne mogu da pomognem, necu odmoci...

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 2391
29.7.2014 17:48:47   
mtajcica83
Osjecam se kao kreten, ovca, kao da me svi ljudi oko mene izdaju user posted image
Knedla mi je u grlo i najradje bi se negdje izvristala..user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2392
29.7.2014 17:56:37   
Torbica
mtajcice, ajmo zajedno! user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 2393
3.8.2014 18:55:36   
big mum
Osjećam se baš bezveze jer ne mogu Sofki da objasnim zašto nije pozvana na rođendan kod svog druga a on je bio na njenom.U pitanju je dječak od one osobe sa kojom sam imala problema oko dj.gardarobe.Evo o čemu se radi KLIK I sad je ona ljuta na mene i zato nije htjela da zovne moje djete na rođendan.Rođendan je slavila u igraonici i ne bi imala nikakve dodirne tačke samnom.Dovedem je i ostavim,kad je gotovo vratim je kući.

Ona se jadniče ubi plačući i stalno me pita zašto nije išla.I šta da joj kažem,kako da joj objasnimuser posted image Djetetu sam čestitala rođendan preko FB jer ga nisam vidjela taj dan.

Nije mi jasno zašto djeca ispaštaju zbog problema odraslih.Djeca su tu najmanje krivauser posted image

< Poruku je uredio big mum -- 3.8.2014 18:58:01 >

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2394
3.8.2014 23:46:53   
Torbica
Ja mojoj kazem - svet ume da bude surov, i nije nam uvek sve kako bi mi zeleli... Ali, sutra je novi dan, osmeh na lice i idemo dalje. user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 2395
4.8.2014 0:31:29   
pocahontas

Ja mojoj kazem - svet ume da bude surov, i nije nam uvek sve kako bi mi zeleli... Ali, sutra je novi dan, osmeh na lice i idemo dalje. user posted image

user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2396
4.8.2014 7:48:34   
big mum

Hvala na savjetu upamtiću ove rječi.user posted image

Sinoć smo bili u kratkoj šetnjici oko zgrade i malo se smirila.Danas je okupirana odlaskom na bazen i kaže mi "znaš šta mama nema veze što nisam išla, išla sam kod svojih drugarica (nabraja)i njih više volimuser posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2397
4.8.2014 10:42:13   
NadaR
Danas sam lijenaaa!
Juce smo imali puno posla na selu , danas ne mogu nigdje.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2398
4.8.2014 10:52:10   
Torbica
Big mum user posted image
Ja se nekad zaprepastim koliko oni lako prebole gomilu stvari. Primetila sam da ja puno uticem sa svojim stavom. Ako se snuzdim (faktor iznenadjenja), njoj bude katastrofa, a kad nastupim sa pozitivne strane (sto mi je i manir) sve bude drugacije. Sigurno je ona osetila koliko je tebi to tesko palo.. Tek nam predstoji svasta, a nepravde ima i bice je, treba cuvati mir u dusi, to je najvaznije.

Patrijarh Pavle

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 2399
4.8.2014 16:36:26   
doktorkakristal
besna kao ris user posted image vratili dokumenta pise ponisten konkurs,a danas saznam od kume koja radi na hirurgiji da je devojka primljena user posted image ,ma koga bre vise prave budalom,ta devojka nije ni zivela ovde niti stazirala niti volontirala i dosla iz pi..ke materine i primljena i to ni manje ni vise na hirurgiju user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here