Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 29.7.2014 13:10:43
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: cuba juba Izvinite mame ako sam promasila temu ali ja ovo moram da podelim sa vama. Sinoc mm je izveo malog napolje i kad je prelazio ulicu, na pesackom prelazu sa detetom u narucju, ih je oborilo vozilo! Vozac je pobegao! Oni su ostali da leze na sred puta! MM ne moze da se pomeri, mali place... Nikog u blizini da im pomogne. Sreca, ubrzo je naislo vozilo iz suprotnog pravca i vozac je stao i pomogao im da ustanu. MM i mali su dobro. Bez povrede. Bog sam zna kako. Mali za koji dan puni 10 meseci, beba. Vozac ih je ostavio na sred puta i da se ne okrene, produzio je dalje kao da se nista nije desilo, cak je dodao gas! Ne mogu da zamislim sta je moglo da se desi! Čitam i ne mogu da verujem...pojedini ljudi su stvarno gori nego najkrvoločnije životinje...pitam se da li je taj vozač osetio i malo griže savesti,ipak je udario čoveka sa bebom u naručju...sva se ježim...hvala bogu da su nepovređeni
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 29.7.2014 13:15:09
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Torbica Razocarano... ko je smeo da te razocara?? Dragaaaa, dve osobe za kratko vreme..... Jedna jako bliska (ne garantujem za ubuduce) resila se na brak radi papira.... Iako je dozivela potpuni fijasko sa istim tim i svasta sam se naslusala, bila tu, pomogla.... I sad posle godinu dana, djavo ne spava... Druga - koleginica koja me dozivela kao konkurenciju za posao Pricacu ti detalje na kafici...
< Poruku je uredio Torbica -- 29.7.2014 13:16:25 >
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 29.7.2014 13:17:06
|
|
|
|
superm
|
CUBA, vazno je da su ti dete I muz dobro. TORBI, zli I podlih ljudi ima sve vise, nazalost...
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 29.7.2014 13:21:24
|
|
|
|
Torbica
|
Superm, ja sam mozda ludak, ali tvrdim da u ljudima ima puno dobrog, pitanje je samo cemu svi tezimo, ali verujem da mozemo svi biti dobri, ako to zelimo.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 29.7.2014 13:23:37
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Superm, ja sam mozda ludak, ali tvrdim da u ljudima ima puno dobrog, pitanje je samo cemu svi tezimo, ali verujem da mozemo svi biti dobri, ako to zelimo. Slazem se. Ja verujem u ono sustinsko dobro u svakom coveku. Ali, mnogi ljudi me demantuju. I na privatnom I poslovnom planu.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 29.7.2014 13:25:45
|
|
|
|
superm
|
Inace imam mali krug ljudi koje pustam u svoj svet. Prosto, ne pustam svakog u taj svoj krug.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 29.7.2014 13:26:48
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: superm Inace imam mali krug ljudi koje pustam u svoj svet. Prosto, ne pustam svakog u taj svoj krug. Bas sam objasnila Danas su mi izgleda misli konfuzne.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 29.7.2014 13:28:39
|
|
|
|
Torbica
|
hihihihi. Posle ovoga, ne znam koliko blizu cu moci da pustim nekoga, preplakala sam dva dana..
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 29.7.2014 13:39:09
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: Torbica hihihihi. Posle ovoga, ne znam koliko blizu cu moci da pustim nekoga, preplakala sam dva dana.. Eh, Torbi... Takva sam I ja. Svako razocarenje preplacem.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 29.7.2014 14:17:12
|
|
|
|
cuba juba
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki IZVORNA PORUKA: cuba juba Izvinite mame ako sam promasila temu ali ja ovo moram da podelim sa vama. Sinoc mm je izveo malog napolje i kad je prelazio ulicu, na pesackom prelazu sa detetom u narucju, ih je oborilo vozilo! Vozac je pobegao! Oni su ostali da leze na sred puta! MM ne moze da se pomeri, mali place... Nikog u blizini da im pomogne. Sreca, ubrzo je naislo vozilo iz suprotnog pravca i vozac je stao i pomogao im da ustanu. MM i mali su dobro. Bez povrede. Bog sam zna kako. Mali za koji dan puni 10 meseci, beba. Vozac ih je ostavio na sred puta i da se ne okrene, produzio je dalje kao da se nista nije desilo, cak je dodao gas! Ne mogu da zamislim sta je moglo da se desi! Čitam i ne mogu da verujem...pojedini ljudi su stvarno gori nego najkrvoločnije životinje...pitam se da li je taj vozač osetio i malo griže savesti,ipak je udario čoveka sa bebom u naručju...sva se ježim...hvala bogu da su nepovređeni Meni su pune oci suza, kad vratim film u glavi, sta nam se sinoc desilo
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 29.7.2014 14:26:42
|
|
|
|
branki*
|
o,boze,da li je moguce kakvih ljudi ima,necovek totalni,strasno.koji kreten,da ne poverujes
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 29.7.2014 14:31:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Cuba juba grli malenog. Torbice pih za onu drugu drugaricu. Bas cekam sta ces da mi javis. Za onu prvu sam ti vec rekla.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 29.7.2014 15:11:32
|
|
|
|
bubulence
|
Torbi , na zalost, takve stvari se desavaju. ljudi nisu svesni koliko neke stvari mogu da nas povrede... bas zato sto verujes u dobrotu ljudi jer si i sama takva, desava se ovako nesto...
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 29.7.2014 15:19:06
|
|
|
|
branki*
|
torbice,cim su u pitanju isti interesi,javi se odredjena doza ljubomore i zavisti,osim ako nije u pitanju bas bliska,najbolja prijateljica.ne valja samo da ta zavist predje u zlobu ili mrznju i da dovede do prekida druzenja.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 29.7.2014 16:47:11
|
|
|
|
cuba juba
|
Hvala drugari Ja kazem hvala Bogu, ispalo je sve dobro kako je moglo biti... A dace Bog da policija uhvati majmuna !
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 29.7.2014 17:12:53
|
|
|
|
Torbica
|
Cuba Jubo, hoce, nadamo se! Samo da nije neki budza! Devojke Bubi, ma nisam ja nekakav primer, ali ako ne mogu da pomognem, necu odmoci...
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 29.7.2014 17:48:47
|
|
|
|
mtajcica83
|
Osjecam se kao kreten, ovca, kao da me svi ljudi oko mene izdaju Knedla mi je u grlo i najradje bi se negdje izvristala..
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 29.7.2014 17:56:37
|
|
|
|
Torbica
|
mtajcice, ajmo zajedno!
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 3.8.2014 18:55:36
|
|
|
|
big mum
|
Osjećam se baš bezveze jer ne mogu Sofki da objasnim zašto nije pozvana na rođendan kod svog druga a on je bio na njenom.U pitanju je dječak od one osobe sa kojom sam imala problema oko dj.gardarobe.Evo o čemu se radi KLIK I sad je ona ljuta na mene i zato nije htjela da zovne moje djete na rođendan.Rođendan je slavila u igraonici i ne bi imala nikakve dodirne tačke samnom.Dovedem je i ostavim,kad je gotovo vratim je kući. Ona se jadniče ubi plačući i stalno me pita zašto nije išla.I šta da joj kažem,kako da joj objasnim Djetetu sam čestitala rođendan preko FB jer ga nisam vidjela taj dan. Nije mi jasno zašto djeca ispaštaju zbog problema odraslih.Djeca su tu najmanje kriva
< Poruku je uredio big mum -- 3.8.2014 18:58:01 >
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 3.8.2014 23:46:53
|
|
|
|
Torbica
|
Ja mojoj kazem - svet ume da bude surov, i nije nam uvek sve kako bi mi zeleli... Ali, sutra je novi dan, osmeh na lice i idemo dalje.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 4.8.2014 0:31:29
|
|
|
|
pocahontas
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Ja mojoj kazem - svet ume da bude surov, i nije nam uvek sve kako bi mi zeleli... Ali, sutra je novi dan, osmeh na lice i idemo dalje.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 4.8.2014 7:48:34
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Ja mojoj kazem - svet ume da bude surov, i nije nam uvek sve kako bi mi zeleli... Ali, sutra je novi dan, osmeh na lice i idemo dalje. Hvala na savjetu upamtiću ove rječi. Sinoć smo bili u kratkoj šetnjici oko zgrade i malo se smirila.Danas je okupirana odlaskom na bazen i kaže mi "znaš šta mama nema veze što nisam išla, išla sam kod svojih drugarica (nabraja)i njih više volim
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 4.8.2014 10:42:13
|
|
|
|
NadaR
|
Danas sam lijenaaa! Juce smo imali puno posla na selu , danas ne mogu nigdje.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 4.8.2014 10:52:10
|
|
|
|
Torbica
|
Big mum Ja se nekad zaprepastim koliko oni lako prebole gomilu stvari. Primetila sam da ja puno uticem sa svojim stavom. Ako se snuzdim (faktor iznenadjenja), njoj bude katastrofa, a kad nastupim sa pozitivne strane (sto mi je i manir) sve bude drugacije. Sigurno je ona osetila koliko je tebi to tesko palo.. Tek nam predstoji svasta, a nepravde ima i bice je, treba cuvati mir u dusi, to je najvaznije.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 4.8.2014 16:36:26
|
|
|
|
doktorkakristal
|
besna kao ris vratili dokumenta pise ponisten konkurs,a danas saznam od kume koja radi na hirurgiji da je devojka primljena ,ma koga bre vise prave budalom,ta devojka nije ni zivela ovde niti stazirala niti volontirala i dosla iz pi..ke materine i primljena i to ni manje ni vise na hirurgiju
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?