Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 4.8.2014 17:16:21
|
|
|
|
superm
|
Poletno... Spremna sam za velike poduhvate. Jos samo da smislim sta da uradim
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 5.8.2014 23:01:56
|
|
|
|
tijatija
|
razocarano....jaaaaaaaaako razocarano.....
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 5.8.2014 23:05:48
|
|
|
|
Torbica
|
Tijo Ja sam umorna kao pas....
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 5.8.2014 23:09:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Tija drzi se! I ja sam umorna, bas, danas vodila unu na bezen, nije spavala popodnevnu dremku, a i mene izmorilo plivanje, jedva cekam da utonem u ssn.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 6.8.2014 7:38:10
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam jako umorna...legla sam u 3h a ustala u 6 i 30....samo da me glava ne zaboli
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 6.8.2014 7:44:24
|
|
|
|
bubulence
|
nenaspavano. zbog dosadne i odvratne muve... inace sam danima savrseno raspolozena i prilicno srecna. eto, tek tako...
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 6.8.2014 7:57:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
evo ovako
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 6.8.2014 10:59:47
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: tijatija razocarano....jaaaaaaaaako razocarano.....
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 6.8.2014 11:04:26
|
|
|
|
Verolina
|
Osecam se tuzno i us*ano! Zasto uvek ja moram da naidjem na osakacenu i odbacenu zivotinju??????????Zasto??? I danas sam nasla zuto mace pod prozorom od kupatila sa polomljenim repom. Veterinar kaze da mu je repic pregazen, verovatno od auta. I sta se desi kad se izlece i oporave-paaaaaaaaa, nadje se neka budaletina i krvnik da ih otruje. Mace koje sam izvukla iz cevi iz stana je otrovano, moja kuca Bubi je otrovana i ne mogu da se ne plasim i za ovo. Grom ih spalio bezdusne, kako mogu da otruju zivotinju!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 6.8.2014 11:08:11
|
|
|
|
vonavoj
|
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 6.8.2014 11:18:18
|
|
|
|
majared
|
Bas razmisljam kako se dobro osecam iako mi je mm nakon jutarnjeg bebisitovanja ostavio: Sareni ves u masini sa belim vesom, jer zaboga to je na pola sata pa nece valjda da pusti. Uputstvo da prvo operem sareni na pola sata pa beli na 60 stepeni a mogu i obrnuto kako mi vise odgovara. O tome kako i gde cu da ga susim nije razmisljao Rucak koji je baba pocela da sprema ali od pomisli na njen pilav vrlo sam cilo i veselo preuzela Lom po kuci I otisao a samu probo nije. A ja sve polako odradila. I moje dete milo zaspalo samo u krevecu.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 6.8.2014 11:33:12
|
|
|
|
Torbica
|
Lenjo......
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 6.8.2014 11:43:08
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Lenjo zbog ovakvog vremena, ali ispeglala sam tonu vesa.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 6.8.2014 11:53:05
|
|
|
|
superm
|
Bravo Sanjice, ja najviše na svetu mrzim peglanje, ali danas ću morati da se uhvatim u koštac sa istim.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 6.8.2014 11:59:30
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: superm Bravo Sanjice, ja najviše na svetu mrzim peglanje, ali danas ću morati da se uhvatim u koštac sa istim. takodje, zato peglam svako vece po 5 min ono sto sutra oblacimo. ne bih prezivela da stojim sat vremena i peglam...
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 6.8.2014 12:04:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Od septembra cu i ja tako da radim. Necu imati vremena za tako dugo peglanje.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 6.8.2014 12:18:57
|
|
|
|
vonavoj
|
mrzovoljno..
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 6.8.2014 12:51:24
|
|
|
|
Olga75
|
prilicno uzbudjeno doneli smo juce nosnju ( spremamo se za Duzijancu ) znaci : dve podsuknje , suknja , leves , keceljac , turnir , igrac , treba sve to namestiti da stoji na zveri a sve je belo i ustirkano i jos kako da joj od one kosice napravim pundju da stoji , moracu tonu laka da potrosim pepuce joj obuti necu , ima da ide u patikicama koliko god da vristale sa nozica povorka traje dobrih sat vremena i tako jedva cekam , budu divni tako mali u nosnjama pa se drze za rucice , ko pilici neki
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 6.8.2014 13:40:16
|
|
|
|
vonavoj
|
obozavam da vidim malisane u nosnjama!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 7.8.2014 2:24:29
|
|
|
|
dijana1*
|
Tuzno Upravo sam procitala da je pronadjeno telo male Tijane Svaki dan sam pratila vesti i iskreno sam se nadala da je to dete negde zivo i zdravo . Stvarno me je pogodilo. Pa kako bre neko moze da ubije dete
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 7.8.2014 6:57:21
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Tuzno Upravo sam procitala da je pronadjeno telo male Tijane Svaki dan sam pratila vesti i iskreno sam se nadala da je to dete negde zivo i zdravo . Stvarno me je pogodilo. Pa kako bre neko moze da ubije dete Svako jutro sam citala vesti nadajuci se da su je pronasli zivu i zdravu,i sad sok. Sto kaze Dijana kako neko moze ubiti dete?
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 7.8.2014 7:22:14
|
|
|
|
gagana83
|
Uzas Ja ne mogu da se smirim celo jutro. Jadno dete...
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 7.8.2014 7:26:34
|
|
|
|
mika79
|
Strašno jadno dete, jadni roditelji.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 7.8.2014 7:35:48
|
|
|
|
Torbica
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 7.8.2014 7:42:21
|
|
|
|
Trcosava
|
Skoro je bio link negde o Dušanovom zakoniku i kako bi možda bilo dobro uvesti ga ponovo. U ovakvim slučajevima se slažem potpuno. Tuga za malu Tijanu
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?