Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 10.12.2014 10:38:24
|
|
|
|
Trcosava
|
e ovde vedro bez oblačka, ali zato jutros -5
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 10.12.2014 10:53:15
|
|
|
|
mama krava
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Kakav sneg? Moja vremenska prognoza kaze danas samo kisa :( iskreno, ne znam sta je gore Od ovoga nema gore!!! I na sneg pristajem, a najbolje bi bilo da je vedro 'al da smrzne!
|
|
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 10.12.2014 12:03:28
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Klarita Ne bih da se mesam farmaceutu u posao ali mene kad se ukocim spasava kombinacija brufen+midokalm... Odoh da uspavam gospojicu... ja sam uzela standardnu terapiju koju daju u hitnoj kod nas, zaboravila sam da dodam i deksazon, jutros mi donela drugarica...kasnije cu uzeti tvoju kombinaciju, pa ako se raskocim, castim
|
|
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 10.12.2014 12:18:46
|
|
|
|
Peace*
|
Ko će kuvanog vina?
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 10.12.2014 12:55:49
|
|
|
|
Modessty
|
oću ja to vinceee da se malo zagrejem možda se raskočim! Ja od petka ne mogu da okrenem glavu na desnu stranu. Užas jedan!
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 10.12.2014 13:06:38
|
|
|
|
Kata90
|
obozavam vino,najvise crveno
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 10.12.2014 17:58:58
|
|
|
|
Mala Elena
|
Milicicak, nije kisa no rosulja
|
|
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 10.12.2014 19:32:32
|
|
|
|
emicaa
|
Ajte na mafine možda se tako opet okupimo.
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 11.12.2014 6:20:43
|
|
|
|
Olga75
|
jutro
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 11.12.2014 7:09:50
|
|
|
|
milicicak
|
Jutro :) Upravo sam shvatila da sam juce zaboravila da kupim kafu Napravih nes al nije to to
< Poruku je uredio milicicak -- 11.12.2014 7:12:36 >
|
|
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 11.12.2014 7:16:10
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR e ovde vedro bez oblačka, ali zato jutros -5 Da li je moguće da je Kanada toplija od Slovenije kod nas je trenutno 8 stepeni (inače je 23:16h) što je neverovatno za decembarsku noć. Preko dana je jako toplo, trenutno duva šinok tako da će istopiti sav preostali sneg. Deca idu u kratkim rukavima, gomila ljudi šeta u nekim papučama i japankama haos.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 11.12.2014 7:24:15
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: Trcosava RR e ovde vedro bez oblačka, ali zato jutros -5 Da li je moguće da je Kanada toplija od Slovenije kod nas je trenutno 8 stepeni (inače je 23:16h) što je neverovatno za decembarsku noć. Preko dana je jako toplo, trenutno duva šinok tako da će istopiti sav preostali sneg. Deca idu u kratkim rukavima, gomila ljudi šeta u nekim papučama i japankama haos. Draga to samo ovde kod mene takav mraz. Ej ja koja bi dupe dala da živim na Kritu (kaže teta da sneg videla nije) odoh ni manje ni više u najhladniji deo Slovenije!!!! U primorskoj oblasti je oko 10 stepeni, ali ovde je smrz. Doduše to je samo ujutru i kad sunce izlazi (tad je najhladnije) posle je manje više ok. Noćas bogme odspavasmo, danas imam akciju - kuvanje ručka (za dva dana) i da ispečem i nafilujem tortu za dragog mi (sutra mu rođendan). Sutra onda da ukrasim, a u subotu konačno premeštanje!!! Anči ti koji nose džapaneze i papučke - po meni zreli za psihića Jutro!!!! p.s. od silne euforije, mi još nismo oktili jelku
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 11.12.2014 8:07:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Možda zvuči ironično ali ovde kinezi stalno šetaju u japankama Najbolje je kad obuku zimsku debelu jaknu, šal, rukavice, a na nogama japanke. Mislim, ne kapiram..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 11.12.2014 8:10:08
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Možda zvuči ironično ali ovde kinezi stalno šetaju u japankama Najbolje je kad obuku zimsku debelu jaknu, šal, rukavice, a na nogama japanke. Mislim, ne kapiram.. Nego kuj će kuva kafu, pa da si begam da malko radim
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 11.12.2014 8:10:38
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro...i ovde je baš hladno...mada nije još ni blizu 0. Ja pijem jutarnju kafu i spremam se za posao...izvolite na kafu
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 11.12.2014 8:11:36
|
|
|
|
Lu
|
Ko zna zašto je to dobro. Dobro jutro
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 11.12.2014 8:18:22
|
|
|
|
Trcosava
|
Lu draga, daj da te pitam ovde, ja mogu onu Rokovu tortu da pravim danas, a sutra da je ukrasim?
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 11.12.2014 8:21:24
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutrooooo...
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 11.12.2014 8:35:12
|
|
|
|
Klarita
|
Dobro jutro i od mene...ajde kuFajte kavu, ja sam i dalje ukocena ne tako strasno kao preksinoc ali kafu da kuvam ne mogu
|
|
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 11.12.2014 10:44:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro jutro i od mene. Klarita da se sto pre otkocis, znam kako je to
|
|
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 11.12.2014 10:46:42
|
|
|
|
emicaa
|
Klarita sad kad ti semužić vratio neka te malo uhvati u ruke,nek padne neka masažica
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 11.12.2014 10:50:15
|
|
|
|
Klarita
|
Lelke, begaj, na samu pomisao njegovih 100kg najezim se
|
|
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 11.12.2014 11:00:17
|
|
|
|
Modessty
|
Kuc kuc ima li tkoga? može li kafa?
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 11.12.2014 11:02:12
|
|
|
|
emicaa
|
Ma boga ti pa ljepše je da osjetiš kad te pritisne
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 11.12.2014 11:04:18
|
|
|
|
milicicak
|
Mod, daj kafu na brzinu dok imam pauzu :) Raspolozena mi deca danas a mene stomak ubija...
|
|
|
|
Anketa
Ime za devojcicuvonavojKoje je ime lepse?Irena (
49%)

Jovana (
51%)
Ukupan broj glasova: 165Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!