|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat]
11.12.2014 11:18:30   
Mala Elena
Jutro! Nadam se da nece biti kise...popodne imamo u planu shoping.

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 251
11.12.2014 11:21:28   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Klarita

Lelke, begaj, na samu pomisao njegovih 100kg najezim seuser posted image user posted image

user posted image user posted image ima da budes izlecena odmah!
helou zene, nisam navikla da vas vidim ovde. izgleda da krece euforija user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 252
11.12.2014 11:35:06   
Modessty
ja se pogubih načisto. gužva na poslu a nisam navikla da bude gužva
sutra idem u kafanu! user posted image ima da se raskočim za sve pare!user posted image
http://youtu.be/3K1QiFwcz2M

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 253
11.12.2014 11:36:23   
Misha i Ljisha
pa u NS deka za par dana pa mora da krene euforija. user posted image Mi jelku jos nismo okitili. Svi mi ukrasi grozni i stari iskreno a nem novaca ni kod kineza da se nakupujem novih, Ma ukrasicu sve lampicama user posted image

Bilo bi lepo da nagovorim mamu i tatu da oni ukrasavaju hehehe...

Inace mojoj mami danas rodjendan idemo na rucak D i ja kod nje kad se smizla probudi sto se nadam da nece biti skoro jer u 12 i 30 pocinje Gordost i predrasuda na fox moviesuser posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 254
11.12.2014 11:39:14   
Olga75
al ste se vi razdivanileeee a jutros nigde nikog user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 255
11.12.2014 11:43:11   
Modessty
Olga kako si danas?

Jao ovajmoj blentavi kolega otvorio širom prozor a ladno u pm i još ja ukočena
leleeeee sad će padne tepanjeee

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 256
11.12.2014 11:47:07   
Modessty

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

pa u NS deka za par dana pa mora da krene euforija. user posted image Mi jelku jos nismo okitili. Svi mi ukrasi grozni i stari iskreno a nem novaca ni kod kineza da se nakupujem novih, Ma ukrasicu sve lampicama user posted image

Bilo bi lepo da nagovorim mamu i tatu da oni ukrasavaju hehehe...

Inace mojoj mami danas rodjendan idemo na rucak D i ja kod nje kad se smizla probudi sto se nadam da nece biti skoro jer u 12 i 30 pocinje Gordost i predrasuda na fox moviesuser posted image

imaš bre na gugletu milion i jednu ideju za ukrase. ako imaš vreme da se bakćeš da praviš. Ja se sve kanim al nikako da ugrabim vreme.

Direktna veza do poruke: 257
11.12.2014 11:54:52   
Olga75
mi smo sad ko zmaj user posted image
bile smo na pijaci , zalozile , sad bi trebalo u kuJnu ici al mi se ne da jer sam kao svaka nemajka kupila detetu pecivo koje je pojela u nedoba user posted image
i tako , ledano je bas
a jelka se kod mene kiti za Badnji dan , dok ja pravim veceru zvercica se zamajava . zZnaci sve sto ima ona okaci na jelku , znata kakva nam je , pa diiiivna i sa ukusom ko da je neki interijerista dizajner to nacrtao user posted image
ja volim kad se ona sva ustrepta pa kaci pa se izmakne , gleeeda i onad pomera ukrase na cent i po
i tako demokratija , svedenost i ukus user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 258
11.12.2014 11:59:03   
Misha i Ljisha
mod bre ja sam ti antitalenat za te kreativne stvari. Ja bih sve zivo unistila a obaska sto sigurno treba onda da kupim i lepak i sto cudesa papira i td. user posted image

Vidis Olga moja smizla je mala al cini mi se da ce i ona ove godine da kiti jelku ahahha... Ma sta ona zna sta je nov ili stari ukras, njoj je sve sljastece prelepo[sm=smiley36.gif

Jao jos citavih 25 min do filma. Uf a ova moja se vec budila malo pre zbog nosa no vratila sam je u krevet.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 259
11.12.2014 12:25:01   
Misha i Ljisha
Poooooocinje fiiiilm jupiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

sapavaj Dunja spavaj Dunja pliiiiiz spavaj

Direktna veza do poruke: 260
11.12.2014 12:26:17   
Olga75
da , daaa spavace , sve se mislim kako hoce user posted image

Direktna veza do poruke: 261
11.12.2014 12:33:36   
Klarita
Ja kad god sam ovde hvalila decu ili mm obavezno se preokrene sveuser posted image
Ljiso, vec vidim da si me blokiralauser posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 262
11.12.2014 12:40:55   
Modessty
I ja pohvalih juče Nikolu kako on u 9 u krevet a on sinoć nikako da se uspava! Umirio se tek u 20min do 11! user posted image

Ljišo bre kakve veze ima dal su stari ukrasi. Ja i ne kupujem svake godine ukrase. Prošle godine smo kupili veliku jelku inove ukrase i to nakon ko zna koliko vremena. Ja i ne volim da trpam.
Danilo još pre neki dan ukrasio jelku, morala sam da mu odpakujem onu malu staru. Mora da uslikam danas i da vam okačim ovde da vidite.
A veliku ćemo tek tamo pred NG inače će Nikolzila da je uništi i oglođe do s. Nikole!user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 263
11.12.2014 12:49:33   
Trcosava
Vrnu' se iz prodavnicu! izem ti ja to kad mi treba sat vremena do i iz prodavnice do kuće. doduše, čekala sam bus za nazad jer nema teoretske šanse da pešačim uzbrdo sa sve onim što sam nakupovala. Sad da zdimim, pa polako da krenem da pravim tortu.

Inače ja sam neviđeni debil - išla sam u prodavnicu da kupim marmeladu za tortu i jako malo je falilo da odem bez nje!!!! Sve ostalo nepotrebno sam kupila user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 264
11.12.2014 13:09:16   
nata11

nače ja sam neviđeni debil - išla sam u prodavnicu da kupim marmeladu za tortu i jako malo je falilo da odem bez nje!!!! Sve ostalo nepotrebno sam kupila

Tako obicno biva user posted image
Definitivno je najludja nabavka 30. decembra. user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 265
11.12.2014 13:16:29   
mati
Ah euforrija, a para sve manje...user posted image Mi imamo gomilu ukrasa, za veliku jelku sareni, a za malu srebrni i plavi. Ali nam se sijalice pokidale.
Ljiso prijavi se za cestitke , ako vec nisi, pa ti saljem cestitku da je okacis na jelku.user posted image
Ja sam smislila da pravim nesto,tj da ukljucim Matu da pravimo, ali videcemo kako ce biti raspolozen. On bi sve nabrzaka.
Juce sam mu go ponoci pravila masku za vrtic. Onaj ko izmisli You tube i tutorial treba mu dodeliti noblesovu nagradu.user posted image
Trco darling, sve ti oprosteno sad Ja redovno zakacim kesu za hleb na ruku, jednom nisam ni platila bas sam odmakla, a bilo me sramota da se vracam. Mene jos drzi to stanje za zaboravljanje...

< Poruku je uredio mati -- 11.12.2014 13:18:54 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 266
11.12.2014 13:28:22   
milicicak
Kad ste vec kod kicenja jelke ja razmisljam da mi ove godine cela jelka bude jestivo ukrasena, pa ko dodje da se posluzi sa jelke :) otkud znam, da napravim gingerbread cikice, jelkice, irvase, sneske, kupim dedamrazice i jos te neke gluposti i sve to lepo okacim na jelku, stavim sijalice i milina :) em ce da bude zanimljivo, em gostima kad dodju mogu da kazem posluzite se sa jelke user posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 267
11.12.2014 13:36:05   
mati
Milicicak ja sam jedne godine uzimala te cokoladne, bili su plavi pa mi se uklapali uz jelku, a crvene sam odma pojela Ima ih svake god u Idea marketima.
Probudio se Mita. Odo kod komsike na kafu pa po Matu u vrtic.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

Direktna veza do poruke: 268
11.12.2014 14:57:29   
emicaa
Kod me je prošle godine jelka bilo u crveno zlatnoj kombinciji,sad sam par od tih ukrasa pokačala u stanu,sijalice su bile na prozoru ali ih je neko skinuo drugi dan user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 269
11.12.2014 15:03:12   
mama krava

IZVORNA PORUKA: milicicak

posluzite se sa jelke user posted image

i jos bonus - ne moras da je raskicujes posleuser posted image

Direktna veza do poruke: 270
11.12.2014 15:41:01   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: mama krava

IZVORNA PORUKA: milicicak

posluzite se sa jelke user posted image

i jos bonus - ne moras da je raskicujes posleuser posted image

Ovo ne da je bonus, nego je bonus plus!!! user posted image

Ma ovo moje zaboravljanje nema veze sa trudnćom, to je moje normalno stanje user posted image U Bg-u sam znala 3x da odem do prodavnice i zaboravim za šta sam pošla!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 271
11.12.2014 20:19:16   
Mala Elena
Videla sam ja bombonice u raznim bojama, ali prave ali mi prodje akcija dok mm nadje vremena da odemo...user posted image
Ljiso, kinezi kupi ove godine... user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 272
11.12.2014 20:29:53   
emicaa
Nisu ni kinezi kao što su nekad bili,i oni su digli cijene.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 273
11.12.2014 21:36:56   
lelaigor
Pa, ne moraš obnavljati sve ukrase, samo dokupi malo. Mi smo kad sam se preselila kod mm, još dok smo bili momak i devojka user posted image kupili jelku i crveno zlatne ukrase. Godinama smo tako ukrašavali i onda prošle godine dokupim ljubičaste ukrase izbacim crvene i napravim novu kombinaciju. user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 274
11.12.2014 21:42:51   
superm
Ljudi, ide li neko na Colin koncert?

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here