Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 13:27:11
|
|
|
|
mama krava
|
Ja kod kuce, kuvam rucak...debeli zaribao, pa eto meni slobodnog dana..fala sefici, sto me pusta...da ne pravdam... Ali veceraske, moram da se pojavim na druzenju u Metropolu, dolaze kolege iz celog sektora iz cele Srbije... i sutra imamo neko predavanje... Kaki mi se od prenemaganja i pros*ravanja da ovu temu... Kao svi smo super, a ovamo bicevanje i pretnje otkazima! Ma.... sto me ne us*re jedna 7ca na Lotou! Elem, bar cu da pijem za dz veceras i to u Metropolu!!!
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 13:45:54
|
|
|
|
Modessty
|
Mk ma sredi se i idi malo da uživaš Ne moraš da čuješ šta se oko tebe priča. Pijuckaj piće i udri brigu na veselje! Mene zove malo pre moj muž i pita imamo li št azakazano za večeras. Rekoh nema i mislim dogovarao se s nekim da se vidimo, kad on jadan oće samo da se odmori i naspava Ja se ponadah i da će neki seks da predloži al ništa. Kaže ti ako si odmorna slobdno radi dok ja spavam, nemam ništa protiv!!!
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 13:47:35
|
|
|
|
branki*
|
a,cime se bavis,MK?
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 13:49:10
|
|
|
|
mama krava
|
Uz rizik da me proterate sa foruma.... ... Ja radim u banci
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 13:50:10
|
|
|
|
serpica
|
Mod aj ovde da popijemo kafu kad ne mozemo da se vidimo
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 14:12:13
|
|
|
|
milicicak
|
Milkice, sta ti fali da se malo promajes do metropola. Malo sminka, frizura, toaleta, i obavezno mobilni, pa klikci ovde da se ne smaras :) aaa, ja ceo dan prokleto klikcem (ali ne ovde, nego za posao ), oci mi ispadaju :) Oce neko da kuva kafu?
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 14:15:41
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: serpica Mod aj ovde da popijemo kafu kad ne mozemo da se vidimo Može Šerpi! Turaj džezvu!
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 14:24:41
|
|
|
|
QueenJ
|
ja sam nesto sva odusevljena, najvise zbog Une, samo da sve bude dobro, da mi nesto ne prekine srecu UM, samo happy thoughts (sunce, zeke, mede, ružičasto, cveće, blaaaa...) Mod, tako je i moj mučenik... "Ne nejavljuj se nikome, ne primaj nikoga, niko da ne planira da vidi dete..." Na kraju ni ne dobijem, ništa, odmah
< Poruku je uredio QueenJ -- 6.3.2015 14:28:17 >
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 14:28:15
|
|
|
|
mali_mis
|
Queen ovo "blaaaa" je najbolje Nisam uspela da uspavam cudoviste, sad je jos dobar, dok ne dodje kod mene u krilo sa sve kockama, i vuce mi ruke da mu pravim nesto.
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 22:43:29
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kafanski ljudi, gde ste?
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 22:47:59
|
|
|
|
milicicak
|
Evo mene, tu sam
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 22:49:10
|
|
|
|
wivern
|
Tu sam i ja, ali nisam uspela da nadjem temu. Od toliko aktivnih drugih tema ovu sam negde zagubila
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 22:53:07
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja otišla u Nove teme i našla, lutala po forumu ko Crvenkapa dok se nisam setila
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 22:56:02
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Eeeee imam 90 pojena
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 22:56:48
|
|
|
|
jabudic
|
Hahaha, užas sa temama. Makar su trudnice uvjek u prvih 5, a sad ih tražim do dna liste ili ih ne nadjem. Da se hoće završiti ova nagradna igra, pa da odmorimo od teme djeca, ko šta pije, jede i kad , kao i nekih besmislenih tema koje služe samo da bi se stavilo
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 22:59:29
|
|
|
|
milicicak
|
Jos samo 5 dana :) pa ce i ovo ludilo da se zavrsi :) Sad sam gledala Empire, moram priznati da mi se dopada serija. Nego, oce li neko da sluzi neki alkoKol? :)
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 23:01:21
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja bogami odmaram, ne takmičim se, suptilno skupljam kremice Evo, sipajte
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 23:06:27
|
|
|
|
milicicak
|
Hvala, Ivanka :) Ajd, uzdravlje :) Ja spakovala tortu, pa sam je otpakovala, sinula mi druga ideja. Stvarno nisam normalna, sudopera mi puna, spava mi se a ja se bavim rucnim radovima :)
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 23:06:52
|
|
|
|
ivaMark
|
Zena dolazi na posao van sebe-ponovo je trudna. Pa Kakao? Ona u suzama:meni stvarno nije jasno,uopste se ne secam:) Hahahaha, umirem od smeha...tako je meni bilo sa drugim, ni ja ni mm se nismo secali UM, bez nervoze, pusti budalete i uzivaj Divan je osecaj videti crtice i saznanje da se u tebi stvara novi zivot... Sutra bi trebalo da dovezemo auto od majstora, nedelju dana ga radi, grrrrrrr..............
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 23:07:12
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mene mm tera da pravim tortu za 8 mart
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 23:08:11
|
|
|
|
Mala Elena
|
Da se ponapijamo pa posvadjamo , po principu zavadi pa vladaj Ja cu ’ladne vode! Samo jurcam za malom, preznojih se..
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 23:11:03
|
|
|
|
wivern
|
ja cu duplo sta bilo Veceras imam zelju da pravim americke oalacinke...
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 23:13:18
|
|
|
|
milicicak
|
Ivanka, napravila bih mu ja tortu za 8 mart sa sve oklagijom Ja cu sutra da napravim neke kolace dok T bude spavala, idemo na neki rodjendan popodne pa da moze i ona da se zasladi :)
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 23:19:13
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Ivanka, napravila bih mu ja tortu za 8 mart sa sve oklagijom Ja cu sutra da napravim neke kolace dok T bude spavala, idemo na neki rodjendan popodne pa da moze i ona da se zasladi :) Nisam baš oklagiju, suptilno sam mu rekla da zna gde je brašno pa nek nabije glavu u kutiju,Nedelja je mamin 8 mart
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 6.3.2015 23:19:14
|
|
|
|
QueenJ
|
IZVORNA PORUKA: wivern Tu sam i ja, ali nisam uspela da nadjem temu. Od toliko aktivnih drugih tema ovu sam negde zagubila Žene ceo dan lutaju, a kafana prazna... ccc...
|
Anketa
Млеко.
Admin
Које млеко је здравије давати детету после годину дана: