Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 18:13:49
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam već negdje pisala ali i ovde ću,za mene su Adam Levin i Zayn Malik mjau,ovaj drugi je mlad ali taman mlada piletina,lijepi se za prste IZVORNA PORUKA: jabudic Emice, ja ga ne bih. Ja ne volim ove ovakve savršene. Ja volim prave muškarce. Npr. Sandi Cenov
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 19:46:03
|
|
|
|
veselicaa
|
Jaoj zene inspirisali vas novi clanovi,vidim veselo u kafanici Da li je neko za kafu?
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 21:29:47
|
|
|
|
milicicak
|
Juhuu, ima nekog u kafani? Mm u igraonici, mini buba spava a meni se ne radi nista... Ceka me krs sudova za pranje... Ko sluzi picAnce? :)
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 21:31:38
|
|
|
|
wivern
|
Evo meeeee
< Poruku je uredio wivern -- 13.3.2015 21:33:51 >
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 21:34:41
|
|
|
|
milicicak
|
Wiv, zeno, nisam te prepoznala :) Jesi li to uradila nesto sa kosom? Odlican izbor pica, me like
< Poruku je uredio milicicak -- 13.3.2015 21:35:51 >
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 21:38:09
|
|
|
|
wivern
|
Ma ne, istakla sam struk Cim gotova nagradna igra opet nigde nikoga
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 21:39:16
|
|
|
|
emicaa
|
Wiv i ja ću jedno pićence,upravo sam došla sa posla pa će mi godit
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 21:41:56
|
|
|
|
wivern
|
Samo napred Emice. Ja sam nesto slogirana ne znam sta bih sa sobom trenutno.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 21:43:19
|
|
|
|
emicaa
|
Uspavaj M ako već ne spava pa nek te mužić odšlagira
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 21:45:12
|
|
|
|
milicicak
|
Koliko vidim tu je standardna ekipa :) Ja sam nesto ceo dan bljakava... Sve ozbiljnije razmisljam o pakovanju kofera...
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 21:47:26
|
|
|
|
emicaa
|
Sad će iza ćoška iskočit Aca,e sad dal šerpicin ili faca vidjećemo
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 21:47:27
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja a druženja u Nišu, joj kako mi ove ženice podignu radpoloženje na Mont Everest Samo nas 20 aktivnih trenutno... Greota bre... Aloooo gde ste Brzo u kafanu
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 13.3.2015 21:51:17 >
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 21:50:32
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Ja a druženja u Nišu, joj kako mi ove ženice podignu radpoloženje na Mont Everest Ivancice jel ovog smajlica najvise volis
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 21:51:50
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mlogo volem da se grlem
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 21:57:25
|
|
|
|
milicicak
|
Devojke Nislijke, mnogo ste ubave :)
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 22:00:29
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Devojke Nislijke, mnogo ste ubave :) Ih ih....ja sam ko da me bumbar izjuedao a sugradjanke ne zna se koja je od koje lepsa
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 22:00:47
|
|
|
|
veselicaa
|
Wiv najbolja pica sluzi u kafanu,evo odmah uzimam dva
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 22:03:02
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: milicicak Devojke Nislijke, mnogo ste ubave :) Ih ih....ja sam ko da me bumbar izjuedao a sugradjanke ne zna se koja je od koje lepsa Šta reći, osim, ti si naše prelepo
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 22:04:24
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: milicicak Devojke Nislijke, mnogo ste ubave :) Ih ih....ja sam ko da me bumbar izjuedao a sugradjanke ne zna se koja je od koje lepsa Šta reći, osim, ti si naše prelepo e sad mi treba onaj smajli sto lupa sakom o sto i ubija se od smeha..........
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 22:07:33
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: milicicak Devojke Nislijke, mnogo ste ubave :) Ih ih....ja sam ko da me bumbar izjuedao a sugradjanke ne zna se koja je od koje lepsa Šta reći, osim, ti si naše prelepo
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 22:08:57
|
|
|
|
MakiJ
|
Dobro vece
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 22:10:52
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Šerpi, ne mogu danađem tog što lupa o sto ali i ovaj lupa
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 22:11:39
|
|
|
|
serpica
|
Moze,moze
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 22:13:57
|
|
|
|
milicicak
|
Sad sam ponovo pogledala slike sa druzenja u Nisu, ja nemam pojma o cemu serpica prica kakvo prase, kakvi bakraci ti se serpi lepa trudnica koja prosto sija MakiJ, dobro vece
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 22:14:49
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mm gleda neke vesti, sve se nada da će videti sebe na TVu jer su ih juče snimali kad su postavljali neke cevi u poplavljenom selu, ali nema ga pa nema, žao mi ga
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaRingerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep WellRoditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
Млеко.
Admin
Које млеко је здравије давати детету после годину дана: