Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 18.4.2015 22:28:13
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Serpi, ovo je bila sala a propo domacica. Sala,ne sala ja se nasla prozvanom i tako od jutros... a ja se nisam salila kad sam ti pozelela samo da znas
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 18.4.2015 22:34:12
|
|
|
|
jabudic
|
Ovog puta ce i neko drugi dobiti nagradu, necu sve ja da pokupim. nisam u prilici da se takmicim. A hvala ti za srecu, i ja je zelim svim clanovima. Sto rece Maraj, ko god da dobije,samo da nisu Aca, Plavusa i slicni u stilu "Dodjoh, vidjeh, osvojih- nestadoh!"
< Poruku je uredio jabudic -- 18.4.2015 22:40:32 >
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 19.4.2015 7:47:45
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Ma ko god da dobije samo da su stalni clanovi RR Evo ja sam domacica, mrzim tu rec, i ne visim citav dan na kompu, i mrzi me da klikcem.
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 19.4.2015 19:48:33
|
|
|
|
veselicaa
|
Divne nagrade kao i obicno Kuckacu ako imam vremena,nemam narudzbine trenutno Ovo za domacice necu da komentarisem,ne znam da li me vise nervira kada neko misli da domacice uzivaju ili kada mi neka zena kaze da radi samo da bi "vazila" za domacicu Inace slazem se sa Maraj,neka sto vise stalnih clanica dobije ove slatke Lino nagrade
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 19.4.2015 21:06:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja evo zvanicno priznajem da jedva cekam 25 da nam dan na rr bude kao i uvek, a ne da ne mogu da nadjem temu, od silnih padobranaca
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 19.4.2015 21:13:02
|
|
|
|
jess021
|
Um, bar sad nece toliko otvarati nove teme, jer je ovo kliktanje na ikonice, ako sam ja dobro skontala. E da, pisala si da se povecava broj korisnika, gde to vidis?
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 19.4.2015 21:22:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Jess ja mislim da se gleda i aktivnost e pa imas ovu liniju gore pise rr i svasta nesto i broj korisnika 49 396
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 19.4.2015 21:25:30
|
|
|
|
jess021
|
Vid'la, hvala!!
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 19.4.2015 22:21:19
|
|
|
|
marketing RR
|
Mi volimo kada je forum aktivan naravno, a što se bodovanja tiče, ovaj put se samo ikonice boduju, kao što piše u pravilniku. Biće veselo u svakom slučaju
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 19.4.2015 23:22:05
|
|
|
|
mirka11
|
super
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 19.4.2015 23:27:52
|
|
|
|
Klarita
|
ja bas ne volim ove kliktajuce nagradne igre i izvini amdn ali ako uspes da kliknes par puta dok kuvas rucak ti nisi zena domacica, vec zena kraljica, jer ja kad sam sama sa decom ne stignem ni komp da ukljucim a kamo li da kliknem par puta Booooooooooze, sto li sam tako nesposobna i sto nemam muza druga drugaricu programera pa da imam program koji klikce za mene ali majke mi moje Sladjane, nabavicu ga samo li i ovaj put ode nagrada padobrancima
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 19.4.2015 23:35:36
|
|
|
|
jabudic
|
Khm, khm, Klarita, obrni se oko sebe, sve mi se čini da su je namirisali
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 19.4.2015 23:43:21
|
|
|
|
amdn
|
sta ta ti kazem kraljica sam, imam muza programera a i ja sam tako da zao mi je.... evo spremam se da klikcem
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 19.4.2015 23:45:53
|
|
|
|
marketing RR
|
I, jeste li spremni? Uskoroooo krećemoooo! Čini se da su neki zauzeli poziciju na startu
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 19.4.2015 23:45:57
|
|
|
|
Klarita
|
E, bas mi je drago i milo kraljice nagradnih igara Jabude, sta reci sto vec nije receno... Spremni kao zapete puske
< Poruku je uredio Klarita -- 19.4.2015 23:46:37 >
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 19.4.2015 23:51:13
|
|
|
|
Kata90
|
ja cu klikcati,dok mi se nebude prispavalo mm radi nocnu,sama sam
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 19.4.2015 23:52:02
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Drage moje, ja cu navijati za sve vas
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 20.4.2015 0:21:30
|
|
|
|
Klarita
|
Mirka11, amdn da ti preda krunu nagradna igra pocela pre 22min a ti vec imas 200 i kusur bodova, pa misliiiiiiiiiiiiiiim
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 20.4.2015 0:22:28
|
|
|
|
jess021
|
Neka mi neko kaze da li je realno da takmicar za 20min skupi preko 200 ikona?!
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 20.4.2015 0:23:57
|
|
|
|
Klarita
|
jess, evo ja cu, nije
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 20.4.2015 0:24:44
|
|
|
|
Kata90
|
Naravno da nije realno,i ja bas gledam kako.....
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 20.4.2015 0:25:09
|
|
|
|
jess021
|
Pa sto je onda dozvoljeno?! U startu niko nema sanse sem nje, a to se fizicki ne moze postici kad ikonice izlaze na 2-3 min????
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 20.4.2015 0:26:03
|
|
|
|
Jole84
|
Bog te mazo, će bude tepanje
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 20.4.2015 0:27:09
|
|
|
|
Klarita
|
Nee, nego javna opomena i ban
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 20.4.2015 0:28:12
|
|
|
|
jess021
|
Jole, da znas da hoce. Mene nepravda, inace, strasno nervira, a i k'o me terao da se upustam, samo se iznerviram.
|
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?