|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n...
24.4.2015 16:04:21   
Modessty
Cure čestitam! user posted image
A ja častim u kafani, podrazumeva se!user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 326
24.4.2015 16:05:36   
Maraj
Mod user posted image cestitke za istrajnost

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 327
24.4.2015 17:31:09   
Kata90
Bravo moduser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 328
24.4.2015 18:13:21   
branki*
cestitam,draga mod,vala zasluzila si,trebalo je onoliko kliktatiuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 329
24.4.2015 18:42:08   
Kraljica86
Jesu li izasli rezultati igre?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 330
24.4.2015 18:43:48   
superm
Mod, user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 331
24.4.2015 18:52:31   
Maraj
Kraljice imas pregled svakog dana sa desne strane

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 332
24.4.2015 18:54:57   
Maraj
Kraljice ovde sa desne strane gde je medvedic i pise budi i ti lino pobednik. Klikni tu i videces rezultate

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 333
24.4.2015 18:58:01   
Kraljica86
Hvala,ali to znam,nego jeli to zvanican spisak?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 334
24.4.2015 19:21:06   
Maraj
Pa da imas dole da kliknes pise ti pogledaj celi spisak i tu imas pregled dnevnih nagrada a i ovih ukupnih

(odgovor članu Kraljica86)
Direktna veza do poruke: 335
24.4.2015 19:23:17   
Modessty
jao ja se sad borim sa pitanjima - a kada ću da dobijiem Lino paket?! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 336
24.4.2015 19:26:30   
Maraj

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

jao ja se sad borim sa pitanjima - a kada ću da dobijiem Lino paket?! user posted image

user posted image stvarno ste zasluzile a paketic je bas lep

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 337
24.4.2015 19:29:49   
Figaro88
Bravo Moduser posted image Paketi su super,pogotovo onaj meda.I mi se borimo sa istim pitanjem vec dva danauser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 338
24.4.2015 19:32:07   
Maraj
Jao medvedic je najsladji. Videla sam ga na slici dunjeRR

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 339
24.4.2015 20:56:02   
marketing RR

Hvala vam svima na učešću, bili ste sjajni user posted image

Obajvićemo uskoro zvaničan spisak, nakon provere regularnosti takmičenja, a zatim ćemo dobitnike od 27.4.2015. kontaktirati putem privatne poruke da dostave podatke.

(odgovor članu Kraljica86)
Direktna veza do poruke: 340
24.4.2015 21:02:25   
mila83
Cestitam svim dobitnicama! Svaka cast, i na istrajnosti a i sreci ! Mi smo se malo razocarali ,zamalo da osvojimo nagradu u sredu,pred sam kraj izgubismo.Ali kao sto je neko rekao,sa malom bebom i njih jos dvoje pored,tesko.
Uzivajte !!!! Bravo Mod !

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 341
24.4.2015 21:05:09   
Anoniman
Mila, i ja sam se u sredu takmicila, Tekilica je igrala kao da 100 njih klikce za nju, odjednom se pojavio i onaj Memento, i nista.

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 342
24.4.2015 21:09:29   
mila83
bukvalno su se odjednom pojavile,ceo dan sam bila druga,cak mi je cerka kliktala,vijala mece...a sta sad,igra je to. Bice srece drugi put !

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 343
24.4.2015 21:11:54   
serpica
I ja cestitam svima mada mi je nema ikona sa desne strane da vidimn ko je sve osvojio nagrade
Mod sutra u pravoj kafani ne ovde user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 344
24.4.2015 21:48:18   
veselicaa
Mod cestitam draga na glavnoj nagradi,svaka cast user posted image Meda je presladak ja bih najvise volela njega jer proizvode mozemo kupiti.Ali mece je bilo neuhvatljivo user posted image Volela bih da je vise stalnih clanica ucestvovalo i pobedilo,bas mi krivo za Um sto nije uspela.
Mene je A.videla kada sam kliktala i sad samo pita kada stize Lino user posted image A u ormaricu ima dva pakovanja Lino njamy user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 345
24.4.2015 21:50:37   
Anoniman
Veselice pa i vi dobijate meceuser posted image

(odgovor članu veselicaa)
  Direktna veza do poruke: 346
24.4.2015 21:54:32   
veselicaa
Ne draga,dnevne nagrade ne dobijaju.Samo glavne i oni sto su nasli mece.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 347
24.4.2015 22:28:36   
amdn
cestitke drugari, lino mece je nasladje i uskoro ce mali drugari da se igraju sa njim. :)
user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 348
24.4.2015 22:33:29   
Modessty
Šerpi častim sutra nego šta! user posted image

Jao i moj Danilo čeka medvedića. Večeras su obojica tražila čokolino sa Lino medvedićima. A one jastučiće punjene linoladom jedu umesto čokolade i keksa, kao gricklaice.

Mila žao mi je što nisi uspela da dobiješ nagradu user posted image
I meni je upalo u oko kako su se pojavile niodkuda i memento došla ili došao do glavne nagrade.
Kad klikćeš ikonice nemaš vreme da čitaš i pratiš sve ostale. Samo gledaš one što su iznad i ispod tebe na listi. Iskreno ja sam prvo igrala samo za dnevnu nagradu, ali kad sam videla da sam i u sredu bila prva ili druga, e onda je krenulo ludilo! user posted image Na poslu ništa radila nisam cele nedelje! Kolege su me trepele i pokrivale pa sam im obećala doručak u ponedeljak user posted image

Inače da vam kažem neko moje iskustvo. Sa dobrom internet vezom i sa dobrim računarom i mišem (meni se pokvario miš prvog dana!), možeš da za 5 min isklikćeš oko 100 sličica! Zvuči neverovatno ali je moguće. Od jutra do ponoći može da se sakupi oko 10.000 pa i 11. 000 poena. Ne zaboravite da na svakih 1000 poena daobiješ još 50 preko. E sad, treba da ti se slože i druge životne kockice - da možeš ceo danda klikćeš i da samo odeš do toaleta i eventualno doručkuješ i ručaš. Decu naravno prepustiš mužu i ostalim crncima voljnim da uskoče u pomoć i zanimaju klince. Još bolje ako imaš klinca koji hoće da te zameni i da malo i on klikće na lino lade i ostalo user posted image
I zarazno je! Kad uhvatiš ritam i zahuktaš se izgubiš pojam o vremenu načisto. Samo vidiš sličice i sakupljene poene user posted image

Čestitam svim dobitnicima nagrada! Uživajte u njima! A oni koji ovog puta nisu uspeli da dograbe Lino medu, nek mi se jave u pp. Pokrećem novi biznis - obuka kliktaša user posted image Nisam skupa, majke mi.user posted image

Direktna veza do poruke: 349
24.4.2015 22:40:05   
bojana92
gde mogu videti sliku lino mede? :)))

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
50 GODINA NEGE KOŽE KOJA MENJA ŽIVOT
Proslava pola veka inovacija, saradnje i posvećenosti poboljšanju zdravlja kože za sve.

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

играонице
пеперутка16

Колико често водите своју децу у играонице?

Click Here