Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 28.5.2015 14:11:24
|
|
|
|
Figaro88
|
Stigao i nas paket
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 29.5.2015 10:22:56
|
|
|
|
Modessty
|
Još nije stiglo. Ovo nema smisla!
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 29.5.2015 13:55:01
|
|
|
|
amdn
|
mod stvarno pa ti dobila prvu i nista, mi skoro svi dobili, bas bzv sto nisu malo azurniji, pa ipak se radi o klincima, iscekuju zeljno svaki dan
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 29.5.2015 16:18:40
|
|
|
|
mirka11
|
Joj, ni nama jos nije stigo, ne znam sto
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 1.6.2015 9:29:26
|
|
|
|
Modessty
|
Nadamo se danas.... valjda će da se smiluju!
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 1.6.2015 12:11:01
|
|
|
|
veselicaa
|
Mod ja cekam da ti objavis da stiglo jer ce verovatno i meni tada,(stize mi u Nis kod rodjaka).Inace S.cula kada sam rekla muzu pa i ona sada pita kada ce Lino.
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 1.6.2015 12:33:01
|
|
|
|
Bibilib
|
Figaro cestitam...
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 1.6.2015 13:46:55
|
|
|
|
amdn
|
e ja stvarno ne veruje da Mod nije dobila pa amam bre, nije Nis preko svet, mod cekamo odgovor i slikice kao uzivaju sa mecetom
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 1.6.2015 14:54:17
|
|
|
|
Modessty
|
Nema ni danas!
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 1.6.2015 15:43:28
|
|
|
|
mila83
|
Ja u ovu temu ulazim samo da vidim jel Mod konacno dobila svoj Lino paket ! Pa sta im je ?? zar ne salju sve pakete odjednom ? za sve dobitnike,kako su neki vec dobili ?
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 1.6.2015 22:04:01
|
|
|
|
veselicaa
|
Meni rodjaci javili da stigao neki paket,treba sutra da podignu,oni misle da je Lino.Javljam sutra sta je u pitanju a sliku stavljam kada stigne do mene
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 2.6.2015 0:14:00
|
|
|
|
marketing RR
|
IZVORNA PORUKA: mila83 Ja u ovu temu ulazim samo da vidim jel Mod konacno dobila svoj Lino paket ! Pa sta im je ?? zar ne salju sve pakete odjednom ? za sve dobitnike,kako su neki vec dobili ? Ne šalju poštom već preko komercijalista. Nekoliko dobitnica iz Niša i Kragujevca nije dobilo, verovatno zato što Lino komercijalisti nisu išli u taj deo Srbije u ovom periodu.
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 2.6.2015 0:24:19
|
|
|
|
mila83
|
Hvala na odgovoru Samo da decaci nase Mod vec jednom dobiju paketic !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 2.6.2015 7:56:48
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR IZVORNA PORUKA: mila83 Ja u ovu temu ulazim samo da vidim jel Mod konacno dobila svoj Lino paket ! Pa sta im je ?? zar ne salju sve pakete odjednom ? za sve dobitnike,kako su neki vec dobili ? Ne šalju poštom već preko komercijalista. Nekoliko dobitnica iz Niša i Kragujevca nije dobilo, verovatno zato što Lino komercijalisti nisu išli u taj deo Srbije u ovom periodu. Ako je Veselici stiglo onda treba da stigne i meni. Ona je dala adresu rođaka u Nišu. sad sam već besna i ljuta. Molim te vidi šta je u pitanju. Da ih ja ne zovem jer ću lom da napravim. Da mi dete nije toliki Lino fan bilo bi mi sve jedno. Ovako bre ne mogu da ga geldam kako plače! Stvarno je sramota kako rade u Srbiji. U Hrvatskoj sve rade fenomenalno! KO da nije ista firma!
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 2.6.2015 11:02:57
|
|
|
|
marketing RR
|
Veselica je napisala da misli da je Lino, ali nije se javila da potvrdi. Čekamo je. Pisali smo i Linu da nam jave šta se dešava. Javljamo.
< Poruku je uredio marketing RR -- 2.6.2015 11:08:28 >
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 2.6.2015 14:54:21
|
|
|
|
Modessty
|
Hvala! Nema ih ni danas
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 2.6.2015 16:14:51
|
|
|
|
Figaro88
|
Nama je komercijalista doneo,dolazio je u prodavnicu pored zgrade.Ne verujem da joj je to stiglo zato sto neostavljaju,nego zovu da uzmes.Bas bezveze sto vam jos uvek nije stiglo
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 2.6.2015 17:29:05
|
|
|
|
veselicaa
|
Meni rekose sinoc da su preuzeli paket Lino,nema sta drugo da stigne kod njih.Nisam se danas cula sa rodjacima da pitam sta je u paketu.Javljam kad saznam.
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 3.6.2015 12:48:33
|
|
|
|
Modessty
|
ја још увек чекам....
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 3.6.2015 12:51:23
|
|
|
|
Maraj
|
Pih mod.... a ja uletela na temu i pomislih mora da ti je stiglo.....
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 3.6.2015 12:53:36
|
|
|
|
tekilica
|
Jos uvek? Zaista? Proveri ti to, bogme.
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 3.6.2015 12:54:38
|
|
|
|
Modessty
|
Stvarno su preterali! Samo ja nisam dobila? Ostali svi jesu?
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 3.6.2015 17:15:42
|
|
|
|
fidel
|
Pozdrav svima! Ja sam clanica Ringeraje od skora, iz Nisa, i jedan od "padobranaca" koji je osvojio dnevnu Lino nagradu. Ni meni paket jos uvek nije stigao. Mada, ocekujem jedan mnogo vredniji "paketic" sredinom juna, sada sam u 39.oj nedelji Sve pohvale zaposlenima na sajtu kao i ostalim clanicama koje su mi zaista pomogle svojim savetima koje sam neumorno iscitavala na forumu poslednjih nedelja
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 5.6.2015 13:38:07
|
|
|
|
marketing RR
|
Drage naše Nišlijke i ostale "južnjakinje", izvinite što vama kasne paketi, dobili smo informaciju da su paketi spremni, samo su Lino komercijalisti, zaduženi za jug Srbije, na odmoru do kraja ove nedelje, pa se zato vama odužilo slanje paketa. Dobili smo obećanje da će te svi dobiti svoje pakete u toku sledeće nedelje. Izvinite još jednom i javite nam kada stigne Lino
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 5.6.2015 13:45:01
|
|
|
|
Modessty
|
Bolje da ne pišem šta mislim! Čekali da im odu komercijalisti na odmor i gle baš oni što rade taj bedni jug Srbijice! A pošta ne radi, nema nijedne brze pošte i slično... Moreeeee Stvarno su neodgovorni! Izvini Dunjči al stvarno su me razbesneli!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?