Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 6.9.2015 19:16:22
|
|
|
|
mamin mish
|
Dobro vece zene. Mi sad stigli kuci. Bili kod svekijevca. Svekru rodjendan danas. Idem sad da spremam T za spavanje.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 6.9.2015 19:16:44
|
|
|
|
emicaa
|
Joj Wiv slabi mi soljenje samo sedmicu,da je bar dvije tri Mi šetali dva sata,pravila jutros mafine i sad se sladimo.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 6.9.2015 19:35:32
|
|
|
|
Trcosava
|
Emice, gde su ta srećna vremena. Sećam se '89 spakovali se mi sa kumovima i u Grčku. Kakave agencije, kakvi bakrači. U 23 uveče se kreće i traži se smeštaj. Bili 2 nedelje, kad je bilo pri kraju, kaže moj tata - ma kakvo je to letovanje 2 nedelje, ostajemo još 2. I mi bismo 4 nedelje na moru. Ijaooo pa još Grčka. Eeeee koja su to vrmeena bila, da prosečan radnik može da ode mesec dana na more i još da ne broji dinar eu novčaniku kad se vrati. A sad
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 6.9.2015 20:27:36
|
|
|
|
emicaa
|
Sad jedva da možeš otići i sedmucu,pih bem ti vrijeme ovakvo,pa svaka godina je sve gora.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 6.9.2015 22:23:10
|
|
|
|
Kata90
|
Vece....vidi se da je pocela skola,nigde nikog Bili kod sveki na rodjendanu,najela se torte.....zato sam se i smrzla bas je zahladnelo,sad cu pod tus da se ugrejem pa u krevet....sta vi cinite?
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 6.9.2015 22:50:03
|
|
|
|
wivern
|
Emice ako ti je malo ići ću ja umesto tebe, evo žrtvovaću se :) Ja se raspadoh od umora. Sad prilegla da uspavam mališu i ne znam kako ću izdržati da ja ne zaspim. A gledala bih neki film i grickala kokice :(
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 7.9.2015 7:42:01
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,neka Wiv odo ipak ja.Ali hvala što bi se žrtvovala Još 39 dana
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 7.9.2015 8:00:24
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutar i od mene. Meni je malo 7 dana. Kako god okreneš.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 7.9.2015 8:54:42
|
|
|
|
mamin mish
|
Jutro. Kod nas bas zahladnelo. Jutros sam se smrzla a T trazila zimsku jaknu u vrtic. Mada smo se ipak dogovorile oko neke tanje. Izvolte se posluziti.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 7.9.2015 11:18:37
|
|
|
|
wivern
|
Misu daj sve, obozavam meze a vidim kod tebe bas lepih stvari ima Trco meni malo i 10 dana, ali bih bila spremna da idem i na 3. Samo da odem na more Ja pijem kafu i razmisljam sta prvo da zavrsavam po stanu. Imam posla preko glave. Vreme ocaj zivi, ko ce docekati sledece leto.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 7.9.2015 11:24:38
|
|
|
|
Kata90
|
O dobar dan.....ja stavila da se kuva,malisa se igra sa punjacem mm otiso raditi privatno i tako.... Ja bi pre otisla na neku planinu,a ne na more.....
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 7.9.2015 16:54:15
|
|
|
|
Modessty
|
Dobar dan! Ja na poslu (ceo dan!) i sama sam. Nemam s kim da popijem kafu.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 7.9.2015 17:00:47
|
|
|
|
Klarita
|
Evo sa mnom mada i nisam neko drustvo, Nikolaj samo sto se ne probudi
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 7.9.2015 17:06:31
|
|
|
|
Modessty
|
Klari ti si uvek sjajno društvo!
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 7.9.2015 17:21:22
|
|
|
|
Klarita
|
Mod, hvala draga moja uobrazicu se, vidim ja. Otkud ti na poslu ceo dan?
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 7.9.2015 17:42:33
|
|
|
|
Modessty
|
jao ne pitaj! Uvalili nam prekovremeni rad da bi nam dali pare koje su i onako naše. Ma luda država, sve ludo!
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 7.9.2015 17:43:39
|
|
|
|
Klarita
|
O, Boze, dragi...Pa kakvo ti je sad radno vreme?
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 7.9.2015 17:53:24
|
|
|
|
Modessty
|
ма то је само једном недељно. Јутрос дошла у 8 а идем у 19! Вероватно ћу и да преспавам код мојих, јер ми се не исплати да идем кући
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 7.9.2015 20:16:44
|
|
|
|
veselicaa
|
Zene sta radite?Ja spremam rodjendan mojoj A,evo pravim tortu od kartona a malopre pocela pinjatu.Lepo kaze mm- luda zena Dajte neko pice,na oci ne vidim od ovog crtanja.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 7.9.2015 21:19:41
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro veče i od mene,mi smo se danas pošteno nahodalu.Išli gledati neki auto,pa u prodavnicu i posle Dorinog spavanja u mini Zoo.Kad smo vratili kući oravila opet mafine ali sad sa vanilom i konačno odmaram.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 8.9.2015 8:06:39
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,auuu što je ovde pusto,ajte na kaficu.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 8.9.2015 8:40:57
|
|
|
|
mamin mish
|
Jutro. Emice moze jedan lobac kafe. Ja sam jako lose spavala i sve me boli. Veselice u istom smo sosu. Kada je vama rodjendan?
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 8.9.2015 8:54:25
|
|
|
|
veselicaa
|
Jutro Emice bas je prazno,ali bice vise zena kada pocnu kise,hladnije vreme nas sve natera ispred kompa Mamin mish nama je u cetvrtak,vama?
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 8.9.2015 8:56:21
|
|
|
|
mamin mish
|
Nama je sledece srede a mami u petak tako da smo mi vec krenuli sa pripremama.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 8.9.2015 8:59:43
|
|
|
|
milicicak
|
Dan u kafanu :) Dajte neki caj, napolju je brrr ja obula cizme Veselice, misu, uzivajte u pripremama za rodjendane, meni je to super, pozivnice, dekoracija, torta, jao jedva cekam mart
|
|
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?