Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 27.9.2015 21:23:08
|
|
|
|
Trcosava
|
Čuj ne daju trudnici pivo, njc njc pa to sa voćem je od 2.5% alkohola - sok od grođža ima više Samo da se čekiram pa odosmo žmu i ja da gledamo filAm
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 27.9.2015 22:09:43
|
|
|
|
emicaa
|
Tu je Emica,ćaskala sa kumom,poželile smo se najstrašnije Meni dajte šta date,popiću sve
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 27.9.2015 22:18:17
|
|
|
|
vocicana
|
A da tm ostane trudan? Salim se naravno, ako je emotivac, jedem sve a duplo sve u sebi pojedem, tesko da ce se ugojiti. A posto ima period gojenja pa slabljenja neka proveri stitastu zlezdu, a ako je I to u redu, onda pivski kvasac, neki zestok muktivitaminski preparat I jesce za desetoro I nema sansi da se ne ugoji.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 27.9.2015 22:22:41
|
|
|
|
emicaa
|
E moja voci jedino da ga mletnem nekom motkom po glavi i odvučem kod doktora,to je jedini način da ode a to za trudnoći nije loša ideja,koliko sam se mučila sa mučninama i povraćanjem svih devet mjeseci mogao bi me zamjenit
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 27.9.2015 22:50:21
|
|
|
|
wivern
|
Ovaj put si se provukla bez neopravdanog, ajde. Odoh u temu o serijama da vidim sta sledece mogu da gledam
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 28.9.2015 7:47:47
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro i od mene, ja moram da vas počastim, ženi mi se djever! Znači, mi smo svi u šoku, on 21, a ona 20god., ali je trudna i tako!
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 28.9.2015 8:34:00
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro i od mene.Sija nam sunce ali je hladnooo brate mili.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 28.9.2015 8:42:46
|
|
|
|
milicicak
|
Dobar dan :) Ovde tmurno, hladno, bljakavo... Jooj, jedva cekam da se zavrsi ovaj septembar. Eco, hvala za cast i cestitam
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 28.9.2015 9:41:25
|
|
|
|
Kata90
|
Jutro,i ovde je bljak od vremena jos danas opet idem kod zubara,da vidimo generalno dal treba praviti jos koji. Mali se danas bas rano probudio u pola sedam,eo sad zaspo nazad.....ne kontam sta mu bi Eco,pa bas su mladi ali sta sad bice svadba
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 28.9.2015 11:03:47
|
|
|
|
emicaa
|
Ja da sam na njihovommjestu ne bih uopšte pravila svadbu kad je im je već veza tako nestabilna nego u opštinu sa kumovima i roditeljima,potpiši se i ćao. Ja čekam sveki da dodje čuvati Doru pa na posao.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 28.9.2015 11:19:19
|
|
|
|
wivern
|
Bar dan, Eco neka im je sa srecom. Kato i moj se probudio jutros u 4 da se igra izigrao se i zaspao posle 5. Hocu lepo vremeeeeeeee
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 28.9.2015 14:09:49
|
|
|
|
mila83
|
Dobar dan i od mene ! Eco,cestitam,neka je sa srecom ! Hvala za cast. Mi smo bili kod dr jutros,T je malo prehladjena pa cemo odloziti drugu dozu pentaksima za sledecu nedelju.Konacno nije malokrvna a u petak idemo i kod kardiologa na kontrolu. Sivo,tmurno,hladno....kod kuce sedimo i igramo se do daljneg.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 28.9.2015 14:49:49
|
|
|
|
emicaa
|
Mila super,ona je velika hrabra djevojka Ja sebi sad pravile neki čaj i kad sam stavljala med dam i dori malo,oduševljenje drugačije izgleda ali davaću joj svako jutro od sad po malo,našla sam ovde kod jedne tete pravi domaći med.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 28.9.2015 15:25:55
|
|
|
|
mila83
|
Emice,bas kazem mm da moramo i mi nabaviti med,sad i T moze da ga jede, pa cemo uvesti polako.Mm brat od tetke drzi pcele,pa cemo ga pitati za med. Mogla bih i ja neki caj,ovo vreme me vec podseca na zimu.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 28.9.2015 15:29:05
|
|
|
|
wivern
|
Mila za mene je ovo vec zima :( Super za krvnu sliku , jos samo te kontrole da pozavrsavate. Ja cu izgleda da zakacim stomacni virus, samo mi jos to treba
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 28.9.2015 15:30:48
|
|
|
|
mila83
|
Ni ja ih ne volim,a cujem da je bas aktuelan stomacni virus. Ja volim zimu samo kroz prozor da gledam
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 28.9.2015 15:41:42
|
|
|
|
wivern
|
Kroz zatvoren prozor na nekoj planini, max 7 dana. i posle toga kad bi mogla terapija od 10 dana na moru bilo bi sjajno. Eh, kako ja umem da mastam lepo.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 28.9.2015 15:50:21
|
|
|
|
mila83
|
Hihihihihi, Wiv dobra ti terapija ja evo skuvala caj,grickam neke grisine,igram se sa klincima i cekam Milicu iz skole,pa cemo nesto slikati temperama. Nista mi se ne da raditi,sad cu i ja da mastam
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 28.9.2015 15:58:21
|
|
|
|
daca77
|
Pridruzujem se zevanju kroz prozor A vreme je uzasno...bas nisam navikla na blejanje u kuci... Mila, za KS...
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 28.9.2015 16:00:44
|
|
|
|
mila83
|
Hvala Daco , i ja sam bas srecna ! Sad jos pregled u petak da bude ok,i da ne odlazemo vakcinu u utorak,da ide sve kako treba...
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 28.9.2015 16:06:18
|
|
|
|
daca77
|
Mila, bice i to u redu... Wiv, a kad ides na komisiju?
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 28.9.2015 17:45:54
|
|
|
|
vonavoj
|
Evo zenske,da pocastim i ja! Produzili mi porodiljsko,do 31.12...glavna dr nije bas bila voljna,ali jedna zenica se umesala i produzili mi@@
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 28.9.2015 17:52:14
|
|
|
|
emicaa
|
Von super Mi smo odgodile šetnju za bolje dane,vjetar ne prestaje pa ne bih je još više produva.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 28.9.2015 17:53:45
|
|
|
|
eca89
|
Super, Von baš mi je drago !
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 28.9.2015 17:58:04
|
|
|
|
mila83
|
Super Von !
|
|
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?