choopa choops
|
Da l' sam pisala ja ovdje? Uglavnom M već neko vrijeme insisitira da ide na fudbal, jer L ide na ples, a brat od strica mu koji je stariji tri godine i u svemu mu je uzor trenira fudbal. I logično i on je htio baš to Moram li reć' da to nije bio baš sport koji sam ja planirala za njega?! i dobro, ajde upišemo mi njega...Ljudi, to je bilo plakanje od smijeha prvi trening. Imali su kao kondiciono zagrijevanje i tako te neke vježbe oko čunjeva sa loptom. Pa on kao da je sa Marsa pao. Ima jedan dječak koji je mlađi od njega, a ostali su svi stariji. Moram reći da mi ga u životu nije više bilo žao (pa čak ni kad je išao na operaciju ). Jadan, ne zna ništa da ponovi, smotan...Ma užas. Bilo mi je došlo da ga uzmem za ruku i bjež doma. Kasnije su igrali kao utakmicu, i on trčara okolo, loptu ni da pine. Ali trči za njima svima, ali ako lopta dođe do njega on je šutne, a inače ništa. MM kaže vidi ga on će da bude odbrambeni igrač Katastrofa. Sad je već malo bolji, kapira tako neke stvari, ali definitivno nije za fudbalera. Ali nema veze, neka nauči da igra, bar da ima neko znanje kad bude išao u školu. Njegov trener kaže da nema veze što nema pojma, da i kad se ide u muzičku školu, ne zna se odmah svirat, nego treba vježbati...Nemam pojma.