|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 02/17 [chat]
19.2.2017 21:29:22   
mati
Sanjice user posted image pusti mi na viber, kad stignes, nije hitno. Pravila sam im palacinke sad.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 501
19.2.2017 21:29:33   
vonavoj
Emice.kazu da je lakse sa vise dece...
U brw Sanjice.nisam ispratila..bas mi je zao kad cujem takve stvari
.

Direktna veza do poruke: 502
19.2.2017 21:31:40   
Maraj
Ja ukucala u pretrazivac mati. Ovaj recept mi izasao klik

sanjice , pa kako to tj odakle? Koliko je dete?

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 503
19.2.2017 21:36:00   
emicaa
Sanjica ja nisam ispratila,o cemu se radi?
Mati imam negdje odstampan recept,nacu ti sutra i poslati
Von to svi kazu,da je lakse sa vise djece.Ne znam,a i nemam zelju da saznam user posted image

< Poruku je uredio emicaa RR -- 19.2.2017 21:37:21 >

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 504
19.2.2017 21:40:54   
eca89
Sanjice, bas mi je zao, strasnouser posted image !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 505
19.2.2017 21:42:33   
Sanjica26 RR
Lava kolac nije za veceru. user posted image To je da se roknes po meni koliko je jako. Saljem ti sutra. moze?
Von nije pisala ovde. Nas dve smo zajedno trudnovale dok sam bila trudna sa T. I upoznale smo se. Imala je u mom gradu svadbu. Davno nije ovde. I nismo se bas dugo cule. Sad ima drugo dete. I eto. Lajkovala sam.sliku deteta, pa mi je posle pisala.
Maraj ima 15 meseci.

Kazu lakse je sa vise dece. Sigurno da jeste. Moja mama kaze da jeste. Nas je troje.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 19.2.2017 21:45:20 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 506
19.2.2017 21:47:07   
Maraj
Sanjice to je bas strasno. Ustvari sve je strasno , sta god da se detetu desi....

nego , sad sam gledala trcin recept za lava kolac. Bas super zvuci. Da l vi stavljate korpice u kalupe. Ja sam moj kalup bacila. Sve mi se lepi u njemu. Ne znam gde gresim satim kalupima

< Poruku je uredio Maraj -- 19.2.2017 21:48:39 >

Direktna veza do poruke: 507
19.2.2017 21:50:20   
Sanjica26 RR
Maraj, mi smo kupili specijalne kalupe one keramicke kao za sufle.U home centru. I iz toga se jede. I dodas kuglu sladoleda.
Sve je strasno kad se radi o deci. Ja se svaki dan zahvaljujem Bogu sto su mi deca zdrava. Nema veceg bogastva od toga.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 19.2.2017 21:53:02 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 508
19.2.2017 21:54:15   
mati
I ja sam kucala lava kolac, ali mi izaslo da nema tog pojma. Do sad sam trazila i sve sto sam nasla je sa 300 gr za cokolade i 6 jaja, za 12 porcija. I sad sam opet zbunjena...user posted image
Izludjuje me vise ova T, ne smeta mi i ne obara me, al kad vidim toplomer i br 37 ja se iznerviram. Dokle vise...

< Poruku je uredio mati -- 19.2.2017 21:55:38 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 509
19.2.2017 21:59:40   
Sanjica26 RR
Mati, saljem ti sutra.user posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 510
19.2.2017 22:07:52   
suzi kju
Sanjice bas super da ste se lepo proveli.
I ja bih pravila lava kolac, ja imam recept margarin, šećer, jaja,brašno, čokolada i vanilin šećer. Ok mi je. Sanjice ako je drugačiji tvoj prosledi i meni recept.
Mm stigao kuci. Bas sam nekako tužna. Žao mi njega jer mu bas nedostaju deca a i kada vidim koliko one njega vole sigurna da i one pate za njim. A zbog zubara moram da sedim još skoro sve nedelje. Procice i to. ..

Direktna veza do poruke: 511
19.2.2017 22:09:41   
eca89

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Sve je strasno kad se radi o deci. Ja se svaki dan zahvaljujem Bogu sto su mi deca zdrava. Nema veceg bogastva od toga.

Upravo ovo, svega ce biti i sve ce proci, ali najbitnije da su ta malena bica zdrava, sve ostalo cemo lako. Ja se isto zahaljujem, jer ne zna covjek kakvih sve nedaca ima na ovom svijetu.

Direktna veza do poruke: 512
19.2.2017 22:15:00   
Sanjica26 RR
Ovde ne ide vanilin secer. Ljudi, vise negde ne stavljam margarin. Samo maslac. To je smrt za organizam. Mi smo jednom pravili sa margarinom i toliko nas je boleo stomak. Ipak je 200 gr mnogo.
Suzi, izdrzaces. Meni uvek fali mm kad odem kod mojih. U poslednje vreme ne ostajem dugo kod njih

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 513
19.2.2017 22:33:40   
Maraj
Sanjice i ja isto. Samo maslac stavljam. Osim kada pracim nesto posno. Mrzim margarin i bas ga osetim u kolacima. I zalepi mi se za zube nekako cudno. Maslac bas da šmek kolacima. Dajte taj recept negde javno. Ja ga nisam nikad pravila a bas fenomenalno zvuci

Direktna veza do poruke: 514
20.2.2017 0:33:12   
Mariya
Veče mame!
Ja sedim i krevetu jer me mališa toliko šutira da ne mogu da ležim zbog njega. Natrpala sam se lekovima pa bih sad već mogla da spavam..mada me uprkos lekovima i dalje boli i glava i lice i zubi...Nadam se da ću sutra već biti bolje.

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

IZVORNA PORUKA: vonavoj
Drugo dete se samo cuva i samo uciuser posted image

a trece user posted image

E javiću vamuser posted image kažu da je sa trećim sve najlakše jer ga prethodna 2 deteta uče svemu!
Von,pa tvoja J je prava pričalica. Moja H isto trtlja stalno ali sve tako u slogovima, ali mi je razumemo.
Skockice, protiv velikog kašlja smo mi već vakcinisani, to je vakcina diteper, to smo primali mi rođeni 80''ih godina. Nismo npr. primali mmr. U evropi su, mada zavisi od zemlje obavezne iste vakcine kao i kod nas, plus još neke, u nekoj zemlji opcione a u nekim obavezne poput vakcine protiv ovčijih boginja, rota virusa, pneumokoka, ako sam dobro informisana.
Ni ja nikad nisam pravila lava kolač, a ni ne znam kad ćuuser posted image
Maraj, jesi li probala sa silikonskim kalupima? Meni su oni zakon! U njih se skoro ništa ne zalepi.

< Poruku je uredio Mariya -- 20.2.2017 0:34:04 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 515
20.2.2017 6:25:17   
emicaa
Dobro jutro,budni smo od 15 do 6.Bilo bi lijepo kad sad opet zaspao ali to se naravno nece dogoditi.
Ja za lava kolac ne koristim kalupe.
Mariya jos si 2u1 user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 516
20.2.2017 6:30:16   
IvanaSK RR
Jutro i od mene.
Emice, mi smo budni od 05:10h. Nemam pojma sta je mojoj maci sa tim ranim budjenjem.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 517
20.2.2017 7:18:06   
emicaa
Ivana ona je jos gora,kako je bar spavala,jel cijelu noc?
I jednu ruku nije lose ustati ivako rano,dobar dio stana sam pospremila,trebam jos usisati ali ne mogu ovako rano.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 518
20.2.2017 7:29:25   
IvanaSK RR
Ok je spavala, ali je kasno i zaspala, oko pola jedanaest.
Ja sam rasirila ves, slozila prethodni,stavila drugi u masinu, promenila posteljinu, rasklonila po kuci, sina spremila za skolu, izvela kuce i tako user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 519
20.2.2017 7:41:27   
eca89
Dobro jutro mamike, a pijem user posted image !

Ivana, moja djeojčica je se tako rano budila, nije bilo šanse da se uspava, tako da sam ja prva ovde bila. Moja je znala i u pola 5h, sva vesela, a ja ne znam gdje samuser posted image !

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 520
20.2.2017 7:45:28   
IvanaSK RR
Eco, bas to, vesela :) Moja je pre neko jutro u 03:45h, kad me slog nije strefiouser posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 521
20.2.2017 7:48:40   
vocicana
Ecikaaaa user posted image
Dobro jutro mace, kako ste? Moj malisa se sada probudio, muz otisao na skijanje, ja sam sama danas, taman da zavrsim po neku sitnicu u stanu i idem kod svojih.
Ja pravim coko mafine, vrlo jednostavne, iz njih svakako curi ta cokolada, ali pravi lava kolac je sa maslacem i divno se slaze sa kuglom sladoleda od vanile. Mmmmmm
ruckove imam, samo mi je ostalo da se spremimo posle i cao.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 522
20.2.2017 8:15:22   
Maraj
Dobro jutro user posted image

IZVORNA PORUKA: emicaa RR
Ja za lava kolac ne koristim kalupe.
Mariya jos si 2u1 user posted image

Emice sta koristis? Samo izlijes u pleh ili?
Ovo za Mariyu se i ja pitam user posted image svako jutro jad vidim njenu objavu...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 523
20.2.2017 8:31:49   
suzi kju
Dobro jutro.
Mi smo budne od 7 ali nikako da prespavaju noć. Ako jedna prespava druga zeza celu noć. Noćas su se obe budile možda po 3-4 puta ali samo im dam lažu i nastave da spavaju.
Mnogo je lakše kada spavamo Sve tri zajedno. user posted image
I moje mackice su imale fazu buđenja oko 5,znam da smo se smejali ja i muž da mu ne trava budilnik za posao.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 524
20.2.2017 8:48:21   
Anck Su Nmaun
Jutro i od mene
ja popila kafu i sad smisljam sta za ruckove user posted image muka mi je vise od kuvanja!
A ovo moje cudo se pentra po kuhinji, na komodu, sad mi se uspentrao uz nogu i gleda sta pisem user posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

Adrijana ili Hana
pisuljica

Adriana (40%)

Hana (60%)

Ukupan broj glasova: 98

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here