Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 12.9.2017 20:57:23
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mariya, super za sedenje i rukicu. Sta se radi, mame? Ja uspavah ovu moju vristalinu. Nervira me sto slabo jede.
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 12.9.2017 21:07:11
|
|
|
|
suzi kju
|
Samo da vam mahnem. Mrtva sam bolesna, moć govora sam izgubila skroz, grlo me boli, opstrukcija disajnih puteva, sedim pored inhalatora ceo dan i samo menjam ampule, užas. Trojke nam "biiiiiiip" nanu naninu, mislim da mi rogovi rastu polako. Laku noć, nadam se da ste sve dobro. Ljub ljub
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 12.9.2017 21:14:22
|
|
|
|
emicaa
|
Suzi dobro kazu,dok djeca dobiju zube mi dobijemo rogove.Ozdravi brzo. ja odo spremiti jos Dodu za spavanje,veceras malo kasnimo.
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 12.9.2017 22:01:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. Deca spavaju.Da osusim kosu i brisem u krevet. Bas sam umorna. Sutra opet rano ustajanje. Suzi, brzo ozdravi.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 12.9.2017 22:02:41 >
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 13.9.2017 8:29:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Suzi, kako si? Ozdravi brzo.
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 13.9.2017 8:42:42
|
|
|
|
krin 40
|
Jutro i ovde..Suzi sad videh da si bolesna?Ivana kako je u školi?Emice srećan put sutra❤
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 13.9.2017 8:57:43
|
|
|
|
Milena18
|
Jutro! Suzi, kako si danas. I ja sam prehlađena, zato me i nema ovde. Nemam snage ni za šta, a glas mi je takav da me muž zove Terminator Ostavih M u vrtiću, u 10 idem po nju. Danas je plakala čim smo stigle.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 13.9.2017 10:25:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Milence, i ti se razboli :( Meni to nesto malo da ostane toliko u vrticu.
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 13.9.2017 11:25:22
|
|
|
|
emicaa
|
gdje ste majcice. Doru cijelu noc mucio stomacic,pa se budila milion puta.Tvrda joj stolica juce bila. Milena zar i ti da se razbolis.Zar Marta nije isla do sad u vrtic? Suzi kako si? Krin hvala ti,ja cu umrijet od straha sutra kad poletimo
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 13.9.2017 11:52:05
|
|
|
|
Milena18
|
Ivana, i meni je malo, ali takav neki sistem imaju, 3-4 nedelje traje prilagođavanje. Ona je danas komotno mogla da ostane duže, kad sam došla samo mi je pokazala neku igračku i nastavila da se igra. Emice, prošle nedelje je krenula. Tebi srećan put želim i da se divno provedete. Što se leta tiče, stisni zube, brzo će to proći. Moja kuma se isto plaši leta avionom, evo sutra ide u Rim autobusom, ostaje tri dana, pa opet autobusom nazad. Meni je to mrcvarenje. Popih jedan febricet, valjda će mi biti malo bolje. U 5 treba i na roditeljski da idem.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 13.9.2017 12:02:47
|
|
|
|
krin 40
|
Emice mm se isto plasi letenja.Ja autom u Grčku ne bih išla ni da me časte.Čim krene rolanje po pisti ja mu kažem:"zažmuri,zamisli granični prelaz,kolone kilometarske,čekaš prolaz na carini,napolju 40 stepeni..sve ćeš to da preletiš za sat ipo"
< Poruku je uredio krin 40 -- 13.9.2017 12:03:58 >
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 13.9.2017 12:43:20
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobar dan drage, hvala na pitanju ali sam bas lose, slomljena sam, nikada se gore nisam osećala, užas. Danas nisam ni otišla na posao. Zovem jutros šefa da mu se javim, i stigla sam samo (jedva) da se predstavim ko sam, on u šoku, kaže ništa mi ne govori, odmaraj. A povrh svega sam još i dobila
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 13.9.2017 12:52:48
|
|
|
|
krin 40
|
Suzi ti si se baš ozbiljno razbolela
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 13.9.2017 13:10:54
|
|
|
|
emicaa
|
Ma ja se nikad nisam plasila letenja letila sam i do sad ali sam onda zaredla sa snovima d se avion rusi i eto ga.Nadam se da cu se opustiti kad uzletimo.Krin nije bas sat i po,malo manje od tri sata.
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 13.9.2017 13:13:01
|
|
|
|
suzi kju
|
Krin bas, ja ne pamtim da sam bila bolesnija. Joj Emice šta snovi mogu da učine čoveku. Ali ne brini, biće to sve ok. Samo dok uzletite biće ti možda malo neugodno, posle uzivancija.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 13.9.2017 13:24:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Suzi, jel to onaj isti sef sto ti je pravio prosli put problem kad su decica bila bolesna? Mozda sam pogresila Ja tek kasnije imam casove. T je posle casova legla da spava. Tacno se vidi da je umorna.
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 13.9.2017 13:46:03
|
|
|
|
krin 40
|
Da ozdraviš što pre Emice biće sjajno.Jesi već bila na Kritu?Moja druga zaova tamo živi i radi.Obavezno poset_ite Matala plažu i pećine❤Iz Bgd a let traje manje od dva sata
< Poruku je uredio krin 40 -- 13.9.2017 13:48:09 >
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 13.9.2017 14:33:05
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Cao zenskice Kako ste..u skitnji mozda? Lep je dan. V i ja sad ruckali. Bio je danas dobar u vrticu. Kad dodjemo tek pobegao bi. al kaze vaspitacica samo dok udje place posle je super.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 13.9.2017 14:40:30
|
|
|
|
krin 40
|
Anck super.Izgleda da se V brzo adaptirao
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 13.9.2017 15:19:39
|
|
|
|
vocicana
|
Mame cao! !! Mi 5- ti dan na moru, vreme je divno, kupanjac, suncanje, bas je super. Svima koji su bolesni, da mi brzo ozdrave. Suzi ljubi mi lepotice. Damjan spava, muz je jos na plazi, kada se vrati idem ja jos jednom da se nauzivam. Puno ljudi ima, uvece je jako prijatno, nema temperature da se onesvescujes, super, super. Anck, drago mi je sto se malisa lepo adaptira. Ljubim vas, nemam bas vremena da se cesto javim Ali mislim na vas I sve vas ljubim
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 13.9.2017 15:21:36
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Evo i nama temperature, al macu to ne ometa da pravi haos
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 13.9.2017 15:23:01
|
|
|
|
vocicana
|
Ma ljubim je ja tako slatku.😍
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 13.9.2017 15:51:40
|
|
|
|
krin 40
|
E Voći baš mi je drago.Brinula si bez razloga❤Ivana misliš li da je reakcija ili virus?
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 13.9.2017 16:02:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Reakcija na vakcinu, pretpostavljam.
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 13.9.2017 16:04:35
|
|
|
|
degu
|
Joj svi bolesni, vreme je virusa Marija,bas sam pitala za tebe. Leon je bas brz, svaka cast meni je i B brz, a L sve radi mesec dana pre njega, bravo Moja velika devojcica obozava vrtic, nismo isli na adaptaciju.
|
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?