Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osvoji društvenu igru Magične zvezde ili ... 24.12.2019 9:55:48
|
|
|
|
marketing RR
|
9. Kad čudovište uskoci u luster, tu je pištolj monster buster. Za male dečake i one malo vece, da unište cak i azdaje najvece. Kad zmaj krene vatru da bljuje, plan napada se odmah skuje. Monster buster odmah u sake svoje, njega se cudovista najvise boje. Nek snop svetlosti iz pištolja toci, a ti sa osmehom u krevet uskoci. Neprijatelju otpevaj pesmu mira, neka tiha muzika u sobi zasvira. Ako ipak ale pocnu nocu da jure, busterom ih mame oteraju u bure. Osmesi na licu i mirni snovi, Igrackom ovom ti ih stvori.
|
|
|
|
RE: Osvoji društvenu igru Magične zvezde ili ... 24.12.2019 10:02:50
|
|
|
|
marketing RR
|
10. Kada bi svaka zvezda zelja bila, bas svakom detetu bi se ispunila. sanjati je lako ali skinuti zvezde sa neba i nije, magicne zvezde i stapic mali su tu, da bi zvezde lakse skidali i vise se sa decom smejali!
|
|
|
|
RE: Osvoji društvenu igru Magične zvezde ili ... 24.12.2019 10:04:42
|
|
|
|
marketing RR
|
11. Mesec nebom sad se set_a, A sa njim i zvezde male, Kad bi samk, kad bi samo, Na moj dlan zvezdice pale.... Ali seko ti ne brini, Svake noci sansa nova Da ti zelje tvojih snova Ispuni po zvezda nova... Hajde zato sa mnom podji Ringeraja snove ispunjava, Tim stapicem magicnim Tvoje snove docarava... Deda Mraz je Ringeraja Ove zime radost donosi, Zato mama pisi pesmu Magicne nam Zvezde nosi...
|
|
|
|
RE: Osvoji društvenu igru Magične zvezde ili ... 24.12.2019 10:05:01
|
|
|
|
marketing RR
|
12. Kada bi Deda Mraz znao, Koliko bi se ja obradovao kada bih dobio "MONSTER BUSTER-, Odmah bi na sanke seo i Irvase sve upregnuo, Pa bi najbrze doleteo i Pod moju jelku ostavio poklon ovaj, Tako savrsen za igru sa drugarima moji... Dragi Deda Mraze set_i se da postojim I da te cekam da uz MonSter BuSter Uhvatimo cudovista sva , Da se deca nicega ne plase i da im Deda Mraz bude jedini dobar lik iz maste!"
|
|
|
|
RE: Osvoji društvenu igru Magične zvezde ili ... 24.12.2019 10:05:44
|
|
|
|
marketing RR
|
13. Is Akse na Ringeraju,Deda Mraz nam stize Za svako dete najlepsi ima poklon Praznici su blizu,blize Deka je vredan,nije dokon. Igracke najlepse Keprom uvek ima Deda Mrazu oni pune vrecu Kod njih hitro juri iako je zima Vredno radi deka za deciju srecu Za devojcice male mile Sto vole princeze i divne vile Magicne zvezde spremio je deka Moje zlato odavno bas njih ceka. Zlato moje milo,igracku zeli ovu Otvori dekice,vrecu ti svoju Pod jelkom ovaj poklon nam donesi Spremile smo ti kolacice,irvasima ponesi. Igrace se zlato sa sekama svojim Pozuri dekice sa sankama tvojim Najlepsu igracku pokloni nam ti Cekamo te deko,volimo te svi <3
|
|
|
|
RE: Osvoji društvenu igru Magične zvezde ili ... 24.12.2019 10:06:09
|
|
|
|
marketing RR
|
14. Bas su lepe ove igracke. Deci bi se sigurne svidele.
|
|
|
|
RE: Osvoji društvenu igru Magične zvezde ili ... 24.12.2019 10:06:41
|
|
|
|
marketing RR
|
15. Ovo bi bila sjajna igračka za moja 3 dječaka 😀😁
|
|
|
|
RE: Osvoji društvenu igru Magične zvezde ili ... 24.12.2019 10:07:03
|
|
|
|
marketing RR
|
16. Bravo za Keprom koji lako obraduje dete svako!
|
|
|
|
RE: Osvoji društvenu igru Magične zvezde ili ... 24.12.2019 10:07:33
|
|
|
|
marketing RR
|
17. Strašno čudovište iz sna, ovo znaj Uz Monster buster došao ti je kraj! Čarobni štapiću, visoko se vini Sve magične zvezde skini A u stvari magija smo mi Za praznike na okupu svi!
|
|
|
|
RE: Osvoji društvenu igru Magične zvezde ili ... 24.12.2019 10:08:10
|
|
|
|
marketing RR
|
18. Za dva mala decaka kojima u snove dolaze cudovista razna...dobro bi nam dosla igracka ova da ih love dok soba ne bude prazna! Da igrom i zabavom pobede mnoga zla bica, i zaspu spokojno i mirno uz puno lepih pobedonosnih prica :)
|
|
|
|
RE: Osvoji društvenu igru Magične zvezde ili ... 24.12.2019 10:09:13
|
|
|
|
marketing RR
|
19. Pobediti cudoviste ili zvezdice staviti na dlan svoj-izbor je tvoj!
|
|
|
|
RE: Osvoji društvenu igru Magične zvezde ili ... 24.12.2019 10:09:46
|
|
|
|
marketing RR
|
20. Volela bih da osvojim igracku magicnu za devojcicu carobnu. U njenom oku zvezda sja, najsrecnija mama sam ja. Mozda uspem u ovoj igri, ko zna? Ako ne, skinucu joj sve zvezdice ja.
|
|
|
|
RE: Osvoji društvenu igru Magične zvezde ili ... 24.12.2019 10:10:16
|
|
|
|
marketing RR
|
Izvolite, glasajte za 3 omiljena komentara. Srećno!
|
|
|
|
RE: Osvoji društvenu igru Magične zvezde ili ... 24.12.2019 11:09:25
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
4, 9, 13
|
|
|
|
RE: Osvoji društvenu igru Magične zvezde ili ... 24.12.2019 11:12:11
|
|
|
|
jess021
|
13 4 6
|
|
RE: Osvoji društvenu igru Magične zvezde ili ... 24.12.2019 11:13:42
|
|
|
|
Sanidej
|
17 19 20
|
|
|
|
RE: Osvoji društvenu igru Magične zvezde ili ... 24.12.2019 11:27:39
|
|
|
|
lepic
|
12 13 7
|
|
|
|
RE: Osvoji društvenu igru Magične zvezde ili ... 24.12.2019 11:57:03
|
|
|
|
Coconut
|
9,13,18
|
|
|
|
RE: Osvoji društvenu igru Magične zvezde ili ... 24.12.2019 12:04:17
|
|
|
|
Slavkic
|
1,9,11
|
|
|
|
RE: Osvoji društvenu igru Magične zvezde ili ... 24.12.2019 12:04:38
|
|
|
|
VekiSaki
|
18; 15; 9
|
|
|
|
RE: Osvoji društvenu igru Magične zvezde ili ... 24.12.2019 12:13:22
|
|
|
|
Dora89
|
4 9 13
|
|
|
|
RE: Osvoji društvenu igru Magične zvezde ili ... 24.12.2019 12:14:10
|
|
|
|
Sarav
|
1,9,13
|
|
RE: Osvoji društvenu igru Magične zvezde ili ... 24.12.2019 12:41:17
|
|
|
|
nata11
|
4 9 13
|
RE: Osvoji društvenu igru Magične zvezde ili ... 24.12.2019 12:56:56
|
|
|
|
pari
|
9 413
|
|
RE: Osvoji društvenu igru Magične zvezde ili ... 24.12.2019 13:27:29
|
|
|
|
lepic
|
ljudi a sto glasamo za tri komentara kad pise da ce dvoje biti nagradjeno@
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?