|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 06/20
19.6.2020 22:13:10   
mama Jo
Joj jess... Strasno. Bas, i deca da prolaze kroz sve to... Mogu samo da zamislim u kakvom je ona sad strahu. Zelim joj da se sto pre sredi situacija. Uf...

Joj i ja stvarno volim rad sa decom, obozavam. Ja sam bila presrecna kada sam pocela da radim... I te 4 godine su mi u predivnom secanju, ja puna entuzijazma, kolege divni ljudi, i sve divno, ja stvarno zaljubljenik u svoj posao... Onda tako neke stvari na koje ne mozes nikako da uticss - 4 gidine na zamenama, nije bilo izgleda da se zaposlim za stalno, od septembra do septembra strepim koliki ce mi fond biti, jedno vdeme sam radila sa 20%radnog vremena 😔 mizerija od plate a sve sam morala da radim redovno. Ne znam, nekako sam se razocarala, sto branki kaze u ceo taj sistem kako funkcionose.

,,Carpe diem"

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 476
19.6.2020 22:29:01   
mati
Masem majke!!! Vidim nema vas u barru, a vi se preselile ovde. user posted image Opet neka nagradna, pretpostavljam, i zasto toliko ne pisete tamo... Jooojjjjj...
Ja umorna, preumorna, morala sam i danas da radim, iako sam sinoc kasno dosla. Kazu, oduzice se... Hvala imuser posted image
Jess, zene su hrabre i jake, nora pronaci snagu u sebi da izgura sve to. A zena u potpunosti moze da funkcionise bez muskarca, samo da je finansijski sama sa sobom. Kad samo pomislim koliko zena ima po ruralnim sredinama koje zavise od muza, njegove porodice, a koje su sluge u toj kuci i maltretirane od strane svih bude mi muka. A uz to i ne znaju jadne da dignu glas, da imaju prava, da napuste budale i preuzmu zivot u svoje ruke. Tesko je.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 477
19.6.2020 23:46:33   
Sanjica26 RR
Jeste, sigurno je neka nagradna igra. Laku noc svima. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 478
20.6.2020 0:16:26   
smeško
Joj, Sanjice. Dusa da te zaboli kad cujes. 🥺

Kako nisu culi za Zicu, kada su ucili o Sv.Savi i Stefanu Prvovencanom? 🤦‍♂️
Jabudic, taj jezik je jako tezak. Ja cekam da N krene u 5.razred da obnovim i kasnije nadogradim ruski. Radno mesto na kojem sam trenutno ne iziskuje tako nesto, ali ja sam dobila zelju. Dobili smo ponudu za more 24. juna.  😨

Direktna veza do poruke: 479
20.6.2020 8:37:05   
Misha i Ljisha
Dobro jutro.

Potresa sve to. Zato ja kazem da nije bitno sta cu sinu ostaviti jer njega nikad nece izbaciti iz kuce sa decom (retko su "tate ugrozene" vec su oni koji ugrozavaju) a cerka MORA da ima uvek gde da ode i da ima svoje. Moja D ce biti osigurana sigurno a P me bas briga nek stvara, musko je. Sad zvucim grozno ali tako je. Zato se sve to i desava jer zene nemaju gde i trpe gluposti.

Kasno smo ustali strasno. Eno zove me sin vice mama

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 480
20.6.2020 8:55:19   
flamingos
Dobro jutro,otkucah i neće da ode,grrr.Od sedam smo budne.Druga kafa po redu,izvolite.Pogača se peče,dete nahranilo kucu i igra se,pa da doručkuje.Ručak kasnije spremam.Evo mašina oprala i idoh da eaširim veš.Vreme čas tmurno,čas greje sunce.Jeste li dobro?Pozdrav svima.Pari,mislim na vas.Grlim vas i ljubim.❤

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 481
20.6.2020 9:05:07   
mama Jo
Pozdrav i od mene.
Prepodne imamo goste, mogli bi negde kasnije otici, razmisljam gde, samo da ne bude kise.
Ljisho, u pravvu si, generalno tako je, i to su nevde i glavni razlozi straha.
Bas mi je to mucna tema, imam dve cerke. Covece, ne mkgu ni da zamislim... Pa sta je to toliko strasno da ti zena uradi posle12 godina braka da hoces da je ubijes? Hej, da je ubijes? Decu ti rodila. Stvarno psihopate, prave.
Jess, kako ti je drugarica, predpostavljam da je jos u sigurnoj kuci?

Pari, jel vam lepo? Samo uzivajte 😊

,,Carpe diem"

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 482
20.6.2020 9:42:46   
branki*

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Zene, a kad ti se poklopi psihopata od muza i losi uslovi za zivot to je tek strasno. Ides u posebnu prostoriju da obavis fiziolosku potrebu, deca ti spavaju na betonu. To da ne pozelis ni najgorem nerijatelju☹️ Ceo dan sam lose zbog te price. To je djak moje skole.

strasno.jadna zena i deca user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 483
20.6.2020 9:50:07   
smeško
Dobro jutro!

Misho, znaci da ja ne moram da brinem sa tri decaka. I slazem se i ne. Moja deca i njihova ce uvek imati dom tamo gde sam i ja, sta god stvarali. Tuzno je kada dodje do toga. Raj covek ne treba da ima zabranu prilaska, nego pritvor po hitnom postupku.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 484
20.6.2020 10:49:45   
Milena18
Dobar dan, mame!
Ja išla na neko snimanje kičme, pa svratila do sveki da sačekam rezultat jer je ona živi u zgradi preko puta. Sad će doći i mm i M.
Ovde je tako divno nebo bilo jutros kad smo ustali, plavo, plavo, a evo sad već puno oblaka. Planirali smo da vozimo bicikle danas, ali izgleda da ćemo morati da smislimo nešto drugo.
Kako vi provodite dan?

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 485
20.6.2020 10:53:23   
Ivanka 75
Moja mama jedinica, razvela se sa dvoje zenske dece. Preselila se kod roditelja, ogromnu podrsku je od njih uvek i svaki dan imala.

A ja nikad necu zaboraviti recenicu mog dede kad ga je neko pitao zasto pravi vikendicu na 2 sprata. Zato što imam dvoje ženske nejači u kući, možda im zatreba. "E zato mu oravimo potkrovlje iako imamo jedno, žensko dete. Da zna da ima gde da dođe i da je to samo njeno, niko joj ne može oduzeti. Na zalost, mnogi ne razmisljaju ovako. Zensko dete treba obezbediti. 

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 486
20.6.2020 10:55:00   
mama Jo
Milena, kako ti je svekrva inace?

,,Carpe diem"

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 487
20.6.2020 11:00:10   
branki*
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

A ja nikad necu zaboraviti recenicu mog dede kad ga je neko pitao zasto pravi vikendicu na 2 sprata. Zato što imam dvoje ženske nejači u kući, možda im zatreba. "E zato mu oravimo potkrovlje iako imamo jedno, žensko dete. Da zna da ima gde da dođe i da je to samo njeno, niko joj ne može oduzeti. Na zalost, mnogi ne razmisljaju ovako. Zensko dete treba obezbediti. 

Isto razmisljam skroz.Iako,vidim da mm naginje muskoj deci i da ovo trece bude decak i da nosi prezime i da ce boka da se uda i bude tudja,pod znacima navoda,bar meni,jer je ona ja preslikana i njena deca ako ih bude ce biti moja preslikana.muskarci imaju neki gluplji rezim..da ne gnjavim..zensko je,i time je out.
Makar sama,za zivota cu joj obezbediti bar jednosoban stancic u gradu u kom zivim da bude samo njen i da na njega racuna,sta god da bude bilo.

svaka cas_t dedi,ivanka!

< Poruku je uredio branki* -- 20.6.2020 11:13:23 >

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 488
20.6.2020 11:49:26   
smeško
Milena, kakvo snimanje? Kako si?
Naravno, Ivanka, tako i treba. Tako bi trebalo za svu decu. Branki, mm je hteo prvo devojcicu, ali nije dobro izucio zanat.😬 Kad izadju iz glava te ideje sa lozama, prezimenima i sl, na konju smo. Mm sada ubrzano razmislja o stanovima za decu. Isto bi razmisljao i da imamo cerke, ali on ima lose iskustvo sa roditeljima pa stalno prica kako razume zene koje roditelji ostave na cedilu. Eto, neka korist od loseg iskustva.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 489
20.6.2020 11:58:26   
jess021
Nije to uvek tako jednostavno, ima ona gde da se vrati kod svojih, ali to je u centralnoj Srbiji, ona ovde ima posao, deca idu u vrtic, vec je 20 godina u Ns. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 490
20.6.2020 12:03:39   
smeško
Jess, u pravu si. Najbitnije je da se zaista oslobodi nasilnika. U smislu da je ne uhodi, maltretira, napada. Verujem da je sve ostalo lakse od toga. Cim zena zavrsi u sigurnoj kuci, muskarac treba da zavrsi u zatvoru. To je moje misljenje. Nasa rodjaka je pobegla od muza nasilnika, ali u Nemackoj. Kakvu je podrsku drzave dobila to je neverovatno. Ali, o tome ovde moze samo da se sanja.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 491
20.6.2020 13:18:02   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: jess021

Nije to uvek tako jednostavno, ima ona gde da se vrati kod svojih, ali to je u centralnoj Srbiji, ona ovde ima posao, deca idu u vrtic, vec je 20 godina u Ns. 

Ali nema sta da proda da obezbedi sebe i decu u NS. Ja na takvu vrstu sigurnosti mislim. Nezavisna u svakom pogledu. To sto ima posao je plus za nju. 

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 492
20.6.2020 13:20:24   
jess021
Sad trenutno nema dok ne bude ta podela imovine, a ako on ne bude dao sporazumni razvod, sud moze da traje godinama. 

Direktna veza do poruke: 493
20.6.2020 13:24:45   
Ivanka 75
Strasno je to... Sta li im kvrcne u glavi kad nasrnes na nekoga tako 😔

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 494
20.6.2020 13:32:10   
jabudic
Ja se slazem da zensko dijete treba da ima nesto svoje. Moj muz i ja se tu mimoliazimo, ne da on ne bi obezbjedio cerku, nego misli da zensko koje ima svoje ne pristaje ni na kakav kompromis u braku i da bi bilo za svaku sitnicu: ja imam svije, i cao - razvod.

Mi smo dosli ovdje sa 2 torbe, nismo nista imali. Sad hvala Bogu, kupili smo dovoljno i za sebe i za djecu sjutra. Ali sto neko gore rece, ja planiram za zivota makar jedan stancic da obezbjedim, koliki god, da ona zna da ga ima. A ako bude blesava da se razvodi za svaku sitnicu, ne mora ni da se udaje. 😁

Direktna veza do poruke: 495
20.6.2020 22:59:13   
pari
Mi smo bili na izletu u Prinstonu. Bože što je divno, ja sam prosto oduševljena! Veliki univerzitetski gradić sa puno zelenila, cveća...jako lepo! 

Od nas je na sat vremena tako da ćemo sigurno opet ići. Piknik smo napravili,igrali se,šetali...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 496
20.6.2020 23:17:44   
mama Jo
Pari divno. Videh sad i slike, deluje bozanstveno.
Samo uzivajte ❤️

,,Carpe diem"

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 497
21.6.2020 8:11:03   
jess021
Dobro jutro! Napolju tmurno i hladno, moje dete razocarano. Kako je stiglo leto, a tako hladno!?

Ne znam ni sta cemo danas. 

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 498
21.6.2020 8:48:07   
smeško
Jess, zvuci kao mi. Stvarno mi je dosadila ova kisa. Mi smo hteli do Tumana i Golubacke tvrdjave, ali nismo racunali na ovakvo vreme. 

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 499
21.6.2020 9:16:29   
mama Jo
Mi se uspavasmo. Sreca pa imam komplet rucak danas pa ne moram da hitam.
Moje stsrije dete boli grlo i celu noc joj zapusen nos 😕

,,Carpe diem"

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.
Zdravstveni problemi nedonoščadi
Prevremeno rođene bebe, manje su po konstituciji i težini, i mogu imati zdravstvenih problema.

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here