|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 06/20
19.6.2020 12:40:27   
bebilule
Hej mame kako ste.
MamaJo, uživajte i odmorite u prirodi.
Pari, puno poljubaca!

Ja na poslu, M kod moje mame, ona koristi stari godišnji, pa ga nisam slala u vrtić. Petak, pobjeći ću ranije sa posla, nadam se. Nadam se kolikio-toliko normalnom vremenu za vikend da odemo negdje malo, do šume bar. Trebala bih i kositi i svašta nešto.

Jess, podsjeti me zadnjom rečenicom na period mog života (taj dio nije znala da živi sa psihopatom). To je negdje kod razvoda meni baš teško palo. Otišla sam na savjetovanje i pitala psihologa Kako nisam skontala neke stvari, kako mi se to desilo. Baš mi je nekako bilo poražavajuće. Objasnila mi je neke stvari i oprostih sebi. Najvažnije da preguraju ovaj prvi period, složiće se to sve polako. Bar zna da sa takvim čovjekom ne treba dalje. Grozno.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 451
19.6.2020 12:50:54   
mama Jo
Bebi, to je verovatno i glavno pitanje - kako nisam videla? Kojim se opteretis kad se desi nesto tako. Ali prosto nekada ne vidis... Ima svega.

,,Carpe diem"

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 452
19.6.2020 13:18:01   
smeško
Naravno da ne vidis. Nismo svi psiholozi, a i te psihopate se, po pravilu, dobro kriju.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 453
19.6.2020 13:21:43   
mama Jo
Bas to... Na zalost.
Jess, je l' ti poznajes njenog muza, jesi nekada posumnjala bilo sta, u smislu da moze nesto slicno da se desi? Nadam se da ce bez velikih problema uspeti da resi sve sto je sad ceka.

Mi, inace, danas vec krecemo kuci. To su te,, cari'' mini odmora - taman pocne kad evo i zavrsi se user posted image
Ali dobro, bukvalno u poslednji cas smo i odlucili da odemo negde, nismo planirali, tako da je bas prijalo.

,,Carpe diem"

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 454
19.6.2020 13:25:13   
pari
Bebi 🤗

T se standardno probudila u 7.Juče popodne smo se videli sa jednom porodicom iz CG, upoznali se, deca se malo igrala...lepo je znati nekog našeg...Danas petak, jupi :)

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 455
19.6.2020 13:31:34   
bikicaV
Bebi, tesko je kad si zaljubljen da rasudjujes izgleda normalno, mozda se i vremenom to nesto prelomi u coveku.
Puno srece za dalje tvojoj drugarici. Samo se nadam da nije povredjena fizicki.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 456
19.6.2020 13:43:15   
emicaa
Bas zato i jesu psiho,jer odlivnu kriju kakvi su u stvari.Nebi sigurno bila tolike godine sa njim da je sumnala da bi do toga moglo doci.

Pari,Dora se jutros u 6 probudila.Uzela tablet i igrala igricice dok ja nisam ustala.Tuzna je vec danima jer se rastajebod ove dvije sadasnje uciteljice

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu bikicaV)
Direktna veza do poruke: 457
19.6.2020 13:49:21   
flamingos
Jess,pročitah,strašno.Pari,pozdrav,uživajte.Ivanka,pročitah,duša draga,uželela se mame.Ljubim vas puno.Pozdrav svima.❤

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 458
19.6.2020 16:20:32   
branki*

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Jess user posted image baš mi je žao, ne mogu ni da zamislim nešto tako.

Jedne naše bivše ringrajke drugarica je na žalost izgubila život tako... tuga..

ja ne znam o kome se radi i o kom incidentu.strasno,jess,prikrivenih ludaka svuda,pa i u nasoj okolini,da te Bog sacuva samo.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 459
19.6.2020 16:41:47   
Sanjica26 RR
Dobar dan. Upravo sedoh. Malo pre sam stigla kuci. Prijemni, pa sednice. Sinoc sam legla u 1. Ustala u pola sedam.

Jess, bas je to strasno. Ja sam pod utiskom jedne price. Ne mogu da verujem da deca danas zive u nehumanim uslovima. ☹️ Ni životinje tako ne zive. Bas sam tuzna. Nasa deca su besna sta sve imaju. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 460
19.6.2020 17:00:12   
jabudic
Ćao žene,

Ja danas koma, samo mi se spava i vrti u glavi, vjerovatno mi je gornji pritisak 30, a donji umro 🙂
Jess, baš bzvz, nadam se da će se brzo oporaviti i ona i djeca i uspjeti da prevazidju sve to. Moja sestra je bila skoro 10g u braku sa budalom, da se nisu razveli ne garantujem za ishod. Sad uživa, dama, djeca velika, tako se nadam da će i ona izaći iz svega kao pobjednik.
Ček, žene, vi skoro sve radite u školi? 🙂
Mi danas bili na školskoj zabavi kod starijeg sina, završavaju 5.razred i oproštaj od učitelja ove godine, pa mu priredili neka iznenadjenja i poklone, baš je bilo emotivno, plakao je i učitelj više puta. 🥺
Hvala Bogu da je petak, mozak mi ne ustaje iz kreveta ove nedelje.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 461
19.6.2020 17:12:06   
emicaa
jabudoc zar nisu ucitelju do 4.razreda a posle nastavnici?

Mi set_ali,pa bili na igralistu.Onda otisli po sladoled i kuci

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 462
19.6.2020 17:13:54   
Sanjica26 RR
Jabudic, dobro pitanje. Izgleda dosta nas radi u skoli😀

Emi, u, Srbiji je tako. Posle cetvrtog se rastaju sa uciteljima. 

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 19.6.2020 17:27:32 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 463
19.6.2020 17:28:38   
jabudic
Emice, kod nas se u školu polazi sa 6, ali traje 9 godina, tako da su kod učitelja 5 godina. 

Direktna veza do poruke: 464
19.6.2020 17:30:20   
vonavoj
Ajoj jess,mnogo je tuzno..eto i kod jabudic..ima toga..

Jedva sam cekala petak,bas sam umorna...mnogo je naporan tempo..a najvise me deca umore,opet ne zaspe pre 23.a u 7 ih budim.Jabudic,ja ne radim u skoli,ja sam trenutno u rudniku,rudarim greske u knjigama...u racunovodstvu radim.

Direktna veza do poruke: 465
19.6.2020 17:57:30   
mama Jo
Ja sam ostala u cudu kad sam cula za neke ljude da su prosli kroz takvu situaciju... Sticem utisak da je, u proseku, u svakoj trecoj porodici neki slican problem bio/ili ga ima. Ste je previse cesto.

Mismo stigli i vec sam se umorila od rasklanjanja i ostalog 🤣

I ja sam nekada radila u skoli, iskreno izgubila sam zelju da opet radim tamo 😔

,,Carpe diem"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 466
19.6.2020 18:09:44   
mama Jo
Nego, kad vec pricamo o radnicima skole... Uopste nisam ispratila kakvo je stanje sa testovima, kako su uradili? Sanjice, ti si dezurala, sta kazu deca?
Ima li neko od vas mama da dete polaze?

,,Carpe diem"

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 467
19.6.2020 19:08:19   
jess021
Zene, ne znam sta bih rekla. Svo vreme razmisljam o njoj, danas smo se cule, ocajna je jer nema resenje. On ima zabranu prilaska ali to joj nista ne garantuje. Sistem nam je ocajan, on je u svom stanu a ona sa decom u sigurnoj kuci, katastrofa.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 468
19.6.2020 19:28:39   
pari
Jess, to je baš strašno.. znamo svi kakav nam je sistem...sve strašno dugo traje nažalost.

Može da se obrati Centru za mame, oni imaju i pravnika i iskustva.I ako možemo nekako da pomognemo, javi

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 469
19.6.2020 19:35:03   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Nego, kad vec pricamo o radnicima skole... Uopste nisam ispratila kakvo je stanje sa testovima, kako su uradili? Sanjice, ti si dezurala, sta kazu deca?
Ima li neko od vas mama da dete polaze?

Dezurala sam sva tri dana. Matematika je bila teska. Kombinovani laganica. mama jo, kod mene je stvar drugacije. Obozavam rad sa decom. 

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 470
19.6.2020 19:35:15   
branki*

IZVORNA PORUKA: jess021

Zene, ne znam sta bih rekla. Svo vreme razmisljam o njoj, danas smo se cule, ocajna je jer nema resenje. On ima zabranu prilaska ali to joj nista ne garantuje. Sistem nam je ocajan, on je u svom stanu a ona sa decom u sigurnoj kuci, katastrofa.

e,to je to.on ostaje u stanu,a ona se sa decom potuca po sigurnoj kuci.kad nemas materijalnu egzistenciju ,onda ispada da zena mora da trpi i da uvek u srbiji bude u podredjenom polozaju,jer jadna nema gdeuser posted image

branki

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 471
19.6.2020 19:43:08   
branki*
i matematika ,sanjice,nije bila teska,pojedini zadaci su bili besmisleno smesni,cak i meni koja sam jezicar,ono sa slusalicama ili sokom i pretvaranje mernih jedinica.ja prvi put dezurala.mislila -to je nesto...bozeee,pa je l oni znjau kako je izgledao nas prijemni za srednje skole,meses dana placas privatne casove svaki dan...ovo ,bre,sprdnja.osnovno.eventualno za bolje djake par zadataka.

inace,i ja volim rad sa decom,ali me nervira skolski sistem i ovo sto se dopusta sad i propagira i najvise me nervira sistem vrednosti i savremena tehnologija me nekad nervira u istoj meri i onda nije to to.ja volim moje odeljenje najvise.40 posto otprilike je sa svim peticama ,divno mi je odeljenje,divnu decu imam kao razredna.

< Poruku je uredio branki* -- 19.6.2020 19:48:29 >

branki

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 472
19.6.2020 20:51:34   
smeško
Da, nije bilo tesko. Bar nije bilo pitanja o Dositeju ove godine.😂Nije problem stanova i boravka, nego sto takve budale ubijaju zene kad ih ostave. Strasno je koliko smo potonuli.Jabudic, evo ni ja ne radim u skoli. 😬 Radim u firmi koja se bavi tehnoloskim konsaltingom. 

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 473
19.6.2020 21:22:27   
jabudic
Smesko, ja jesam profesor francuskog, ali sam u školi radila svega mjesec dana, i to prije deset_ godina.

Baš sam se pronašla u turizmu, svakako radim na neki način u struci, tj.radim (mejlovi, pozivi, programi, ponude) na francuskom osam sati dnevno.

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 474
19.6.2020 21:38:16   
Sanjica26 RR
Zene, a kad ti se poklopi psihopata od muza i losi uslovi za zivot to je tek strasno. Ides u posebnu prostoriju da obavis fiziolosku potrebu, deca ti spavaju na betonu. To da ne pozelis ni najgorem nerijatelju☹️ Ceo dan sam lose zbog te price. To je djak moje skole.

Branki, ne pricam o lakim zadacima. Pricam generalno da je deci bila teska matematika. 
Smeško, bilo je pitanje iz opste kulture. Neverovatno mi je da neka deca nisu cula za manastir Žiču.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Osnove dojenja
video
Majčino mleko je najbolja hrana za novorođenče, ali dojenje nije uvek jednostavno. (engleski video)
Neverovatan trik: uspavajte bebu za jedan ...
video
Internetom kruži neobičan trik. Jedan tata, koji je na sve moguće načine pokušavao da uspava bebu, to je i uspeo sa veom...

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here