Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 24.7.2020 10:37:27
|
|
|
|
ivaMark
|
Noznu za duvanje a punjenje direkt iz cesme, one iz dvorista. Koliki ti je bazen i imas li pumpu? Prostudirala sam sve oko bazena 😁 i teorija i praksa 😅😅
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 24.7.2020 10:42:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Ja sedim na klupici u dvoristu. Milina. Inace mm je bolje. Mnogo mi se mazi. 😀 Sad me je zvala drugarica (mm-ovog kolega zena) da joj nakupujem namirnice. Muz joj je pozitivan. Dete i ona nisu. Ali su u karantinu. Sad cu da prekinem svoje uzivanje i odoh to da obavim.
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 24.7.2020 11:03:46
|
|
|
|
Khaleesi
|
Joj pa vi sve sa dvoristima i bazenima 🙃😒 Mi u stanu samo da klimamo.... Mama Jo super su. Juce u parku M ubacila u koš 3 puta onu obicnu loptu pa joj sinoc kupili košarkašku jer je htela.... I sad ih vodila da bacaju u školskom, i ona se smorila zato što sad ovu ne može da ubaci kaže teška je....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 24.7.2020 11:41:25
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Sanjice, muz joj je pozitivan a ona i deca nisu? Samo se siri ovo. I prekinuli tvoje uzivanje 😣Ali bitno je pomoci. Cuvaj se. IvaMark, svaka cas_t kakvo znanje.Mama jo, punis bazen i uzivas? Kod nas nije ni toplo ni hladno al za bazen nije. Kh, i mi smo u stanu. Nego sreca nasa imamo plac na 10km pa kdemo svaki dan. Inace ja bi ili izludela ili pocela da ujedam.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 24.7.2020 11:43:18
|
|
|
|
ivaMark
|
Mirko, prve godine sam muku mucila sa bazenom i zelenom vodom...ne isplati se ono cudo puniti vise od jednom...bazen je bio 76cm visok, precnik 3m... Kh, sada smo u stanu 😁😁
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 24.7.2020 12:41:23
|
|
|
|
mama Jo
|
A vas je taj bas veliki bazen, nas je mali bas, samo za brckanje 😊 ali dobar nam je jos ove godine, vec gledam da sledece uzmemo neki ozbiljniji. I mi ga duvamo noznom pumpom, ali je nemamo, ovde u selu uzeli od komsije, pa sad hocu da kupim jer planiram da im nosim bazen za grad. Pa sam bas htela da proverim ima li mozda neka specijalna pumpa. Ta nozna je skroz ok onda. I ovde mi je super jer crevom napunimo za cas... U NS planiram na terasu da im stavim, i ne znam kako cu puniti. Tamano svakako necemo pun, ali opet... Sa serpom pa milion puta
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 24.7.2020 12:45:14
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Lele mama jo.. a kako ces prazniti? Ja dam 4ti sprat zamisli da pljusmem ceo bazen haha 😂😂😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 24.7.2020 12:59:21
|
|
|
|
jess021
|
Mama jo, mi smo kupili električnu pumpu, sa noznom ne bi ga do sad naduvali, a vodu smo ispali iz cisterne, u nas bazen stane 2.5-3 kubika vode, nije malo uopste.
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 24.7.2020 12:59:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Sanjice, muz joj je pozitivan a ona i deca nisu? Samo se siri ovo. I prekinuli tvoje uzivanje 😣Ali bitno je pomoci. Cuvaj se. IvaMark, svaka cas_t kakvo znanje.Mama jo, punis bazen i uzivas? Kod nas nije ni toplo ni hladno al za bazen nije. Kh, i mi smo u stanu. Nego sreca nasa imamo plac na 10km pa kdemo svaki dan. Inace ja bi ili izludela ili pocela da ujedam. Mirko, vratih se svom uzivanju. 🙂Bas sam se umorila. Imam kolica. Kupio mi ih je mm, kao neka modernija. Ali ipak crkoh jer je vruce. Napravila sam svima vocnu salatu i sad sedoh na klupicu dok nije upeklo. Da, muz pozitivan, ona i dete nisu. Mada, rece mi da je i mali dobio temperaturu☹️
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 24.7.2020 13:00:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi smo odustali od bazena. Za njih dve treba veci, a oni nisu ni malo jeftini. Ako nadjem nesto povoljnije ok. Ako ne, nista.
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 24.7.2020 13:08:02
|
|
|
|
ivaMark
|
Sanjice, oko 10000din je sa pumpom bazen, 3*0.76m metalna konstrukcija...isplati se stvarno. Jos sam ispod mog kupila stiropor najdeblji, 50€ samo to me kostalo 😅😅😅 i pokrivac 1000din... Tabletice ne izadju.
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 24.7.2020 13:18:01
|
|
|
|
mama Jo
|
Nisam razmisljala o praznjenju A mi smo na 6.spratu
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 24.7.2020 13:22:42
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: ivaMark Sanjice, oko 10000din je sa pumpom bazen, 3*0.76m metalna konstrukcija...isplati se stvarno. Jos sam ispod mog kupila stiropor najdeblji, 50€ samo to me kostalo 😅😅😅 i pokrivac 1000din... Tabletice ne izadju. Mozda se isplati ali moja plata je mala. Ne mogu prosto u cugu da dam 10000.
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 24.7.2020 13:25:36
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja sam gledala neke na akciji 15000 sa tim dodacima, ali ove godine nam ne treba jer su one male, ovaj im je sad dobar jer se brckaju u principu samo. Gledala sam za sledecu god da sa mojima kupimo taj veci, pa pola/pola platimo.
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 24.7.2020 14:05:54
|
|
|
|
jess021
|
Sanjice, ovaj nas je 3*1.8, nije uopste mali, kosta je 4000. Ja sam pekmez zavrsila, rucamo, pa cemo polako za Ns.
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 24.7.2020 14:18:45
|
|
|
|
flamingos
|
Jess,bravo za tebe,vredna si.Srećan put,želim vam lep provod.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 24.7.2020 14:58:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Sanjice, ovaj nas je 3*1.8, nije uopste mali, kosta je 4000. Ja sam pekmez zavrsila, rucamo, pa cemo polako za Ns. Nama treba 3X74. Svakako sad kupujemo instrument 30.000. Treba nam novac za to. Promenila se politika skole tako da moramo da kupimo. Ako slucajno naletis na netu kao vas, posalji mi link
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 24.7.2020 16:32:31
|
|
|
|
flamingos
|
Gde ste mame?Sve je popeglano,tako da nemate brige.😀.Dete još kod sestre od strica.Kupanje završeno,ručale su i igraju se.Ja sredih letnju kuhinju i sad odmaram.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 24.7.2020 17:18:02
|
|
|
|
Tiziana
|
Jedno pitanje, sad kad piset_e o crkvenom kalendaru, pustanju masine itd. Zbog cega se ne ukljucuje masina za ves? jasno mi ke da ne treba fizicki da se obavljaju poslovi, cuscenje, pranje itd, ali kakve veze ima masina? Ja ne mogu da razmisljam o tome da li je crveno slovo ili ne. Imam toliko posla na poslu i kad zavrsim u 5,pola 6 imam sto drugih obaveza, jos da ne mogu da ukljucim masinu kad hocu, a neophodno mi je, to bi me dotuklo. Iskreno, zavidim vam na bazenima, dzemovima i ostalom, ne mogu da dooocekam godisnji odmor!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 24.7.2020 17:21:39
|
|
|
|
Ana RR
|
Tiziana, ja to uopšte ne gledam, ne mogu da živim tako. Niti imam crkveni kalendar niti razmišljam o tome da li je crveno ili crno slovo. Svaki dan mi je isti i uvek imam posla. Da dodam da uvek mogu da pretpostavim kada je praznik jer se tada ništa živo ne čuje u komšiluku a inače uvek neko kosi travu, lupa, radi...
< Poruku je uredio Ana RR -- 24.7.2020 17:25:41 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 24.7.2020 17:22:03
|
|
|
|
ivaMark
|
Tiziana, ne znam sta znaci neukljucivanje masine praznicima... Licno je ukljucim kad god imam vesa, ne gledam u kalendar.
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 24.7.2020 17:38:53
|
|
|
|
mama Jo
|
Ni ja bas ne gledam na crveno slovo kad je masina u pitanju... Bas to- ne radim neke fizicke poslove tada. Sad je bas lepo napolju, devojane se brckaju a ja se suncam. Maada sam pocela da dobijam i kao kazu onda nesto ne valja da sunce, ali sad mi nesto prija 😊
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 24.7.2020 17:45:15
|
|
|
|
Tiziana
|
Ti obicaji kada su nastajali islo se na potok da se pere ves. Tada je to imalo smisla..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 24.7.2020 19:40:34
|
|
|
|
Khaleesi
|
Gde ste zenske... Ja sad zamenila krofne, decu izveo muz da gadjaju kos tj da vezbaju.... A meni se bas prijele krofne.... Joj... Pa da probam neki recept od njegove strine znaci toj zeni pekare da zavide kakve krofne pravi. Pa da probam sad prvi put 🙃
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 24.7.2020 19:46:01
|
|
|
|
flamingos
|
Kh,super,javi kako su ispale. Ne sumnnam u tebe.👍Evo iskokala sam kokice i sedoh,grickam i čitam šta ste pisale.Dobro sam,a vi?Izvolite na kokice.Gde su ostale mame?
|
|
|
Anketa
Млеко.
Admin
Које млеко је здравије давати детету после годину дана: