|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 07/20
25.7.2020 0:28:27   
Mirko Svirko
Von,  srecan rodjendan tm.

Kod nas lepo vreme. Mozda ce sutra biti kise 😲😣

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 801
25.7.2020 7:12:04   
Khaleesi
Ok su ispale ali me nervira trenutak kada je podignem sa stola onako nadutu i ona se ispuvabdo serpe sa uljem... I onda mi nije pufnasta dovoljno. Inace ukus su super deci se bas svidele.

Nego da vas pitam. U 3 jutros se probudim da odem do wca kad ono stegla me desna noga ili desni kuk tu mi je malo neodrrdjeno. I boli boli, jos me tako nikad nije bolelo. Prvo kao ukoceno bilo, spavala sam na desnoj strani. Ali nikad mi se ovako nije ukocilo j bolelo. I posle zaspim nekako na levu probudim se sad opet jos me vise boli... Da li je neku tako bolela noga? 

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 802
25.7.2020 8:45:51   
jess021
Jutro!

Kh, mene nije nikad, ali to nesto lici na onaj zivac išijadikus ili tako nesto se zove 

Ja jutros nikako ustati, bas sam se nesto komirala. Trebala bih na pijacu, videcu kad moji ustanu. 
Von, srecan tm rodjendan, jesi li ga nesto iznenadila? 
Nama je 30.07. godisnjica braka, moram smisliti neki poklon u iznenađenje. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 803
25.7.2020 9:09:30   
flamingos
Dobro jutro.Von,srećan rođendan tm.Kh,bravo za tebe i krofne,a što se tiče noge desise,ne brini.Evo da popijem kafu i odoh u kuhinju.Kiša me cele noći padala.Pozdrav svima.❤

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 804
25.7.2020 9:15:26   
vonavoj
Jutro. Jess,kypila sam mu bermude i majicu😁Kh,meni je tako bilo u trudnoci,kazu kako se beba namesti..a i sad imam problema,utrne mi noga,ruka..ma sva sam za remont.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 805
25.7.2020 9:25:56   
Sanjica26 RR
Dobro jutro.

😀Nama je pocetkom avgusta godisnjica. Ne smisljam nista. Nek smisli on. 😀
Moje sve tri lencuge spavaju. A ja svako jutro tacno u minut se probudim u 8:13. Neverovatnо 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 806
25.7.2020 9:44:19   
mama Jo
Haha Sanjice, u 8:13 user posted image sad bi neki asteolozi, numerolozi ili ko vec rekli kako je to neki znak 😊

Kh, meni se to u drugoj trudnoci desavalo kad sam bika 5. -6mesec, nesto slicno. Meni je kretalo od prepone, zaboli me prepona i onda mi se bol spusti na celu nogu gotovo da mi se ukoci noga da ne mogu da stanem na nju. Posto je mala razlika medju mojom decom, ja sam to povezala da je od toga sto cesto dizem i nosim stariju. Ali posto smo tada kretali na more i ja sam se bila istripovala otisla sam kod dr da joj ispricam i da me pregleda. Sve je bbilo ok, nije mi nista konkretno ni rekla. Da izbegavam bilo sta tesko da nosim i da pojacam magnezujum.

,,Carpe diem"

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 807
25.7.2020 9:55:36   
flamingos
Nama je deverog avgusta godišnjica.😀

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 808
25.7.2020 9:56:49   
Tiziana
Kh, ja imam to od drugog porodjaja. Krene od kuka pa do kolena. Kad me uhvati, ne mogu da lezim, ne mogu da sedim. Bez diklofenaka ne noze da prodje. Mislim da je to neko ukljestenje nerva koje izaziva isijas.. Tacno znam kakav je osecaj, da poludis.. 

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 809
25.7.2020 18:18:20   
Milena18
Gde ste, mame?

M i ja pravile kiflice, sadnam se peku. Ovde kiša pljušti, a prwpod e je bilo baš lepo, dugo smo bili napolju. Kh, kako si sada, je l'' ti malo bolje? 

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 810
25.7.2020 18:18:41   
Milena18
Gde ste, mame?M i ja pravile kiflice, sad nam se peku. Ovde kiša pljušti, a prwpod e je bilo baš lepo, dugo smo bili napolju. 

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 811
25.7.2020 18:23:17   
Mirko Svirko
Sta radite zene? 

Mi spavali malo. Kod nas je nevreme. Hrmi seva toliko pljusti. Haos je.

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 812
25.7.2020 18:25:53   
flamingos
Milena,divno,dobaci koju kad budu gotove,a ja ti šaljem mafine sa euro bok čokoladom.I ovde pljušti kiša sve vreme.Mm pomaže prijatelju da peku prase i jagnje,sutra im je slava,idemo kod njih.Anđela i ja jedemo sladoled.Gde su nam osrale mame?❤

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 813
25.7.2020 18:53:33   
Ana RR
Zdravo mame user posted image

Danas neki šuntav dan, sunce, kiša, grmljavina... ja sam se naravno probudila sa glavoboljom. Nema vikenda da me glava ne boli.

Mm i ja išli da opet gledamo materijale za kuhinju jer onih što smo hteli nema kod dobavljača, ništa pametno nisam našla ali videćemo. Posle išli da kupimo Marku poklon za rođendan, pa u vinoteku po malvaziju ali nema badelove pa kupih neku Kozlović da probam. Mm se častio sa slatkom od smokvi i oraha. Svakom po nešto user posted image

Sad bih trebala malo po kući da rasklanjam ali sutra mm i kum postavljaju gipsane ploče, džaba mi usisavanje i brisanje... I tako, prođe subota.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 814
25.7.2020 19:09:28   
mama Jo
Joj bas sto kazes suntav dan, nikad da prodje, ja danas ne znam sta bih sa sobom. Pocnem nesto pa me prekidaju svaki cas, i onda se tski samo vrtim u krug. Jedva cekam da polezemo user posted image

,,Carpe diem"

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 815
25.7.2020 20:46:04   
Mirko Svirko
Ja sta god krenem ds radim cujem 500_x_ mama mama mama 😲😥

Znaci 2 minuta ne moze a da ne kaze mama.I tk da vidim kako je sredio.. onda vidi kako mi sedi kokoska. Vidi kako sam poredjao trake. Vidi zasto ne radi tv. Vidi zasto ovo vidi zasto ono...Haos.. onda doso mm da mu nadjem neku sliku iz doba Jure.A ja sva na tri coska 😂😂😂

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 816
25.7.2020 21:30:42   
flamingos
Divno Ana,bravo i za kupovinu,a i za radove.Mirko,sećam se tih faza:mama,mama,mama...Proćiće,doduše i sad se vazdan mamimo.😀Dušice,ništa bez mame.❤

(odgovor članu Mirko Svirko)
Direktna veza do poruke: 817
25.7.2020 22:53:59   
mama Jo
Joj Mirko, znam sve, isto tako prodje dan, jos duplo kod mene user posted image
Gde ste mame, jeste polegale?

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 818
25.7.2020 23:02:48   
flamingos
Laku noć želim svima.❤

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 819
25.7.2020 23:40:52   
Milena18
Dogovor pao, Flamingos, baš bi mi prijalo nešto slatko.
Joj Mirko, vidi kako mi sedi kokoška user posted image Suze su mi krenule.
Ana, kakva je malvazija?

Direktna veza do poruke: 820
25.7.2020 23:44:41   
Mirko Svirko
Milena, budu i meni smesne tako neke njegove fore ali ceo dan mamaaaaaa 😥😂Sta vi radite, kako ste?Flamingos, lepo spavajte.Mama Jo, da znas kod tebe duplo..al tvoje se bar i zaigraju zajedno 😉

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 821
25.7.2020 23:44:50   
flamingos
Milena-šaljem mafine,preostala su još dva.😀❤

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 822
26.7.2020 0:01:14   
Milena18
Hvala, Flamingos! Šaljem i ja tebi kiflice, taman za doručak.
Mirko, i kod nas po ceo dan "mama". Najbolje kad me iz dvorišta pošalje u kuću po nešto, pa dok sam unutra čujem još jedno deset puta "mama". Tad se baš raspriča user posted image Sto puta joj kažem da ne mogu da je čujem kad sam unutra, ne vredi.

Direktna veza do poruke: 823
26.7.2020 8:32:44   
jess021
Dobro jutro, ja pijem kafu, moji spavaju.

Oblacno je, ne verujem da cemo na vikendicu danas, a sinoc citam za nove mere na igralistu tako da verovatno necemo ni tamo. Sinoc smo bili u Srbobranu, bas nam je bilo lepo. 
Mama jo, jeste jos na selu? 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 824
26.7.2020 9:21:01   
Mirko Svirko
Dobro jutro zene.. sta ima dnaas?

Koje nove mere Jess?

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Neverovatan trik: uspavajte bebu za jedan ...
video
Internetom kruži neobičan trik. Jedan tata, koji je na sve moguće načine pokušavao da uspava bebu, to je i uspeo sa veom...
Osnove dojenja
video
Majčino mleko je najbolja hrana za novorođenče, ali dojenje nije uvek jednostavno. (engleski video)

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here