|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 07/20
26.7.2020 9:25:55   
mama Jo
Pozdrav ☺️
Jess, mi jos ovde, bicemo do srede, mami dali sledecu nedelju stari godisnji da iskoristi, nije ni znala, pa cemo produziti jos 3 dana, trebali smo danas da idemo za NS. Sad amo bas dugo ovde, ali samo zbog toga sto ne znam sta bi u grasu usled situacije.
Idemo, pa cemo videti, doci cemo sigurno opet uskoro.
Ni ja nisam videla kakve su to nove mere?

,,Carpe diem"

(odgovor članu Mirko Svirko)
Direktna veza do poruke: 826
26.7.2020 9:27:21   
Duškić
Dobro jutro. Mi jos u selu. Mozda i produzimo boravak. Slusala sam i ja o merama Jess.
A ovamo je bas zahladnelo.

Direktna veza do poruke: 827
26.7.2020 9:34:35   
flamingos
Dobro jitro.Mama Jo,Duškić uživsjte.Hladno je i ovde.Mi danas idemo na slavu.Srećna slava svima koji slave.Pozdrav svima.❤

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 828
26.7.2020 10:43:33   
jess021
Da deca starija od 2 godine treba da nose maske i u parkovima i na igralistu. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 829
26.7.2020 10:45:49   
flamingos
Jess,hvala na informaciji.Nisam za to čula.Nove mere.Tek do septembra i polaska u školu šta cće da bude.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 830
26.7.2020 11:04:26   
mama Jo

IZVORNA PORUKA: jess021

Da deca starija od 2 godine treba da nose maske i u parkovima i na igralistu. 

Joj, mislim ok sasvim logicno verovatno.
Svakako necemo posecivati parkove, bolje.
Mlaticemo okolo 😂

,,Carpe diem"

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 831
26.7.2020 11:34:18   
vocicana
Sto se tice deteta, posto se ne igra u parku, masku stavlja samo ako ulazimo negde, iz vrtica je povucen, ma nece ovo jos sve da stane, ali vise ne mogu da se zamaram, puna mi je glava i na poslu, samo mi jos fali i tv i da slusam bruku.
Danas cemo malo da skitamo, da se druzimo, moram malo do mame da odem.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 832
26.7.2020 12:47:14   
Tiziana
Ne mozes decu da izolujes doveka, a ovo nece samo jednog dana nestati u blisk9j buducnosti. Mi idemo u park. Voze bajsove, trotinete. Naucili su da drze distancu koliko toliko, ali druze se sa drugarima.. Osim sto ne treba fizicki da se razbole, treba i psihicki da ostanu zdravi i treba im da trce, da se krecu itd.. mi nazalost selo nemamo, tu smo gde smo i moramo izvuci najbolje iz svega toga.

Mi smo imali neke velike radove u stanu, zavrsili i sada sledi ciscenje i sredjivanje. 

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 833
26.7.2020 13:10:28   
mama Jo
Ma naravno, ko zna dokle ce ovo trajati.
Tiziana, koliko tvoji imaju godina?
Moje sad nekada u igri uzmu masku i stave, skoro ih je mam ovde vodila u prodavnicu pa su stavile maske kad su bile unutra.
Ali sad bas da im drzim maske dok smo 2 sata u parku... Lakse mi je onda da izbegnemo park jos neko vreme. Sad je ionako toplo... Isto tako, idemo okolo pa voze trotinet i bajs, pa na nekoj livadici zastanemo pa se igraju.

,,Carpe diem"

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 834
26.7.2020 13:14:04   
pari
Ovde skoro sva deca nose maske na igralištima. Pripremaju ih da će na jesen svakako morati sa maskama u vrtić, školu...

U Bg ću izbegavati igrališta koliko mogu ali opet ne mogu ni nikad da ih ne odvedem na igralište...videću i sama šta ću...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 835
26.7.2020 13:16:20   
mama Jo
Mi cemo, evo, sad na selu biti skoro 3 nedelje, ali prosto se moramo vratiti nazad kuci.
Cuvamo se inace, sad eto vise nego obicno.

Mi sad brali maline pa cu neku torticu napraviti, ostatak u zamrzivac. Ima bas dosta malina, stavili smo vec oko 3 kg u zamrzivac. To su neke stalnoradjajuce, kaze tata do prvih mrazeva ce da radjaju.

,,Carpe diem"

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 836
26.7.2020 13:18:51   
Khaleesi
Caos mamike...

Juce sam bila u haosu sama sa decom, a noga ukocrna sva. Pre nekog vremena je mm kupio pcele, jer iskreno kad god smo kupovali med, a placali smo dosta, mislim da nije bio cist med. I tako njemu dune, kupio covek kosnice i juce isao da prvi put vrca med 😜 bio je odsutan ceo dan, a ja opet kazem ukocena.... Ali uvece je doneo dosta meda pa smk svi sad happy jer eto po prvi put u zivot 100% sam sigurna da cemo jesti med a ne secer u boji meda....Procitala sam sta ste mi pisale, i bas jeste tako od prepone krene, pa na kuk desni ali juce se cela noga oduzela mislila sam da je nesto opasnije. Posle sam se razmrdala pa je popustio ali jedva sam sinoc zaspala....A mi po parkicima bas idemo malo sada, izbegavamo decu i guzvu....bas je bzv vreme za bilo sta... Nisam vise pametna sta da sse radi. A kada idemo negde deca obavezno imaju maskicr.... 

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 837
26.7.2020 13:48:23   
mama Jo
Kh, super za med ☺️

,,Carpe diem"

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 838
26.7.2020 14:10:54   
Tiziana

IZVORNA PORUKA: mama Jo
Tiziana, koliko tvoji imaju godina? 

Meni ce sin sad 11,a cerka sad 9.Veliki su i razumeju. Nekad se u igri  napolhu zaborave, ali vecinu vremena se stvarno trude da se ne unose drugarima u lice, da se ne grle, ne ljube. 
Oni su uzasno aktivna deca, pre korone su trenirali, ne zato sto ih neko tera i nabija im obavezu, vec sto vole. on cak nekad i po 6x nedeljno, ona 3x.i onda ih najednom zatvoris i 3m sa fotelje na fotelju. 

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 839
26.7.2020 15:27:13   
Sanjica26 RR
Dobar dan. Kh ni mi ne idemo po parkicima, ni po igralista. One nesto i ne traze. A i da traze sigurno ih ne bi vodili. Situacija nije za igranje. Upravo slusam koferenciju. Ima dece zarazene ovim virusom. Skroz smo se nas tri distancirale koliko mozemo. Mm ide na posao, ali on je sam u kancelariji.

Legoh malo, pa da nastavim dalje gde sam stala. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 840
26.7.2020 15:42:09   
Mirko Svirko
Jess, havla na informacijama.

Nisma znala za to.Kh, bravoo za vas domaci med.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 841
26.7.2020 15:54:49   
Maraj
Mame samo da vam mahnem.
Nisam vas citala par dana. Vratili smo se kuci sa Zlatibora. Deca poludese sad u stanu. Koliko je lakse odgajato decu u kuci u odnosu na stan...
Pozdravljam vas...citam vas od sutra redovno user posted image

Direktna veza do poruke: 842
26.7.2020 16:26:25   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Milena18

Ana, kakva je malvazija?

Još uvek nisam probala :D imali smo neko afričko belo vino pa prvo to da popijemo. Mada, neću izdržati još dugo, možda već večeras otvorim :D

Ja najviše volim Badelovu Malvaziju, divnog je pitkog ukusa, ali nema je nigde.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 843
26.7.2020 18:07:16   
flamingos
Kh,super za med.Nas dve dođosmo da se igra dete,mm ostao još.Opet će kiša,bar malo u dvorištu da vozi Anđela trotinet itd.Šta radite name?Pozdrav svima.❤

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 844
26.7.2020 18:19:30   
mama Jo
Mi se, evo, igramo u dvoristu. One kao stavile neke njihove bebe y saksije od cveca pa razvile neku igru 😂

,,Carpe diem"

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 845
26.7.2020 18:58:04   
Khaleesi
Hvala devojke... Ja sam bas srecan nisam verovala da ce nam uspeti posebno sto on sam mora oko kosnica da ih seli na te paše kako vec ide ali eto uspelo je. 😁 Danas da vidim koliko cemo da odvojimo za nas i za rodbinu ostalo da prodamo... 

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 846
26.7.2020 22:55:41   
flamingos
Kh,dobaci jednu teglu.😀Laku noć želim svima.❤

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 847
26.7.2020 22:58:32   
Mirko Svirko
Kh, organizuj nagradnu igru za teglu meda 😂😂😂😂😂😂😂😂

Bravo za vas. Bas lepo. Eto civek se trudi. I deca jedu vas domaci proizvod.

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 848
26.7.2020 23:01:10   
pari
Da Kh, to je baš lepo...uživajte u medu :)

Mi bili prepodne u Njujorku. Neverovatan je grad stvarno. Svi misle da je prepun betona i stakla i da su samo zgrade ali nije tako...na svakom koraku parkić, cveće, trava, sportski tereni, mali trgići...plus toliko raznolik grad...Ovde je 36 stepeni, tako će i sutra biti pa ćemo sutra na plažu opet jer mm ne radi...Još malo da uživamo...
Kako ste mame?

sitnice i emocije čine život...

Direktna veza do poruke: 849
26.7.2020 23:03:49   
Mirko Svirko
Vau Pari.. uzivajte jos malo. Bas mi je drago da ste zajedno i da uzivate.

I ja sam mislila da je grad samo beton sto ti kazes.Sutraz uzivanje na plazi 👍😊

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Ishrana bebe
Najbolja hrana za vaše dete, sem majčinog mleka koje dete treba da unosi dokle god za to ima mogućnosti, su sveže namirn...

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here