|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 07/20
29.7.2020 13:52:44   
mama Jo
Jwss, i ja mislim da vam je pun pogodak iznajmljivanje. Ne znam sad koliko je finansijski pun pogodak, ali vredi sigurno 😊
Meni, isto, bas znaci selo... Bukvalno kad god se premorim i dodje mi preko glave svega mi dodjemo ovde, i dvoriste me oporavi. Jos kad mi mama ode u penziju, nista mi vise nece trebati 😊
Mene mama kad nazove i po glasu mi cuje da sam nervozna samo kaze - hajde dolaste user posted image
I jos + sto smo tako blizu.

,,Carpe diem"

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 976
29.7.2020 13:54:26   
jess021
Tiziana, radis od kuce?

Iznajmili smo prvo na mesec dana, pa smo produžili jos 2 nedelje, tako da cemo tamo biti mesec i po. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 977
29.7.2020 13:56:35   
ivaMark
emmice, radim test na TSH, T4 i T3, sama na svoju ruku....laboratorija posalje sve sto treba, bocnes se i posaljes im postom, 0.5ml krvi...a ima i drugih varijanti, samo TSH (apoteka online) i kuci procitas rezultat sam.. 

Znam Ana, secam se kada ste ziveli tamo i secam se svega sta si pisala ..to je tek drugi svet.. 

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu Mirko Svirko)
Direktna veza do poruke: 978
29.7.2020 13:57:39   
mama Jo

IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko

Mama Jo, blizu ste. 

Onda mozete stalno da dolazite. Bas lepo.Kako si ti sada?

Bolje, prosla me malaksalost, ono temperatura mi je brzo spala, mislim da nisam imala ni 24h, to jedno popodne. Ali groznica mi jos ne spada, ima jos jedan deo na usni...
Sad sam malo pametnija, jedemredovno i zdravije, uzela sam i gomilu nekih vitamina da pijem. Opao mi je imunitet sigurno, nista drugo, jer sam se zafrkavala sa nejelom.

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 979
29.7.2020 13:58:02   
Mirko Svirko
Jess, Tara?

Ili je mama Jo pisala o Tari? 
I kod ovde ima dosta vikendica koje se iznajmljuju..
Ja ssmo zelim moreeeeee 😥Al mora nema ove godine...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 980
29.7.2020 13:59:24   
mama Jo
Ja pisah za Taru... Imamo neku kombinaciju sa nekim prijateljima koji tamo imaju kucu koju su ove godine sredili i moze da se bude u njoj.

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 981
29.7.2020 14:20:23   
Sanjica26 RR
Nisam vam pricala. Pre neki dan kad sam zalivala moje cveckice i u dvoristu sta ima dodje zena od investitatora zgrade. Imaju svoje stanove, pa dosla je po racune i da obidje stanove. Koliko je ona bila odusevljena mojom urednoscu, kakvo mi je cvece.user posted image Kaze konacno da ga neko ulepsa. I sto brinemo o dvoristu, sto je zajednicki hodnik cist. I tako dosta toga, da me je bilo sramota. Posle me je odvela do svog stana i pokazala mi je njene cupove i dala mi ih da slobodno koristim. Necu ove godine nista da diram. Juce sam kupila bastenske makaze, pa smo mm i ja seckali neke grane od bagrema. Jadne savile su se. Primecujem da se pretvaram u svoju majku. user posted image

Inace sad sam se utripovala. Kupila sam neke stapice u prodavnici zdrave hrane. Pocela sam da panicim mm da mi je lose. Boli me grlo. I on provali da je meni od njih kad ih je probao. Ljuti su. Mm je poceo da pije hemomicin po savetu nase Voci. Bolje da presece ako mu je nesto. Svasta rekoh.

mama jo, idite na Taru ako nikog nema u toj kucici. Mama mi predlaze da idemo u jedno selo kod Pirota. Pricao nam je prijatelj da je milina. Mama, deca i ja.

Cekam postu da stigne. Nikako da dodju.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 982
29.7.2020 14:25:25   
mama Jo
Sanjice, svaka cast kad stizes sve, cim je i ona primetila verujem da se iscimas oko svega toga ali i volis i uzivas, koliko vidim.
Super bi i vama bila ta varijanta malo za promenu 😊

,,Carpe diem"

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 983
29.7.2020 14:26:22   
mama Jo
Jaoj imamo jednog malog trolica u onoj tamo temi user posted image

,,Carpe diem"

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 984
29.7.2020 14:26:52   
ivaMark
Sanjice, necete pogresiti ako odete u Pirot ☺️☺️ odatle mi je tata, prelepo je...ljudi su divniiii...

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

Direktna veza do poruke: 985
29.7.2020 14:29:59   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Sanjice, svaka cast kad stizes sve, cim je i ona primetila verujem da se iscimas oko svega toga ali i volis i uzivas, koliko vidim.
Super bi i vama bila ta varijanta malo za promenu 😊

mama jo, rekla mi je juce drugarica da sam preterala. user posted image

ivamark, ja imam lepe uspomene iz Pirota. Predivan je kraj. Mm svaki put kad planiramo neko putovanje kaze idemo u Pirot. Jednom je bio poslovno i odusevljen je.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 986
29.7.2020 14:31:06   
Maraj
Dan mame. Moja deca se bude izmedju 6 i 7. Jutros su vec u pola 8 bili obuveni i cekaju da izadju napolje....ufff... i tako ponesoh 2 banane, i ajd napolje... ne znam sta cu vise s njima u stanu.
Jess jeste iznajmili vikendicu od nekog vama poznatog ili ima neli sajt za iznajmljivanje? Kako to ide?
Sanjice, nisam pratila, jeste li se vi to preselili?

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 987
29.7.2020 14:41:56   
Sanjica26 RR
Maraj, jesmo se preselili. Kupili smo stan na kredit. Od januara smo u novom stanu.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 988
29.7.2020 14:45:16   
mama Jo
Maraj, gde idete, na igraliste u park, imate li nesto blizu?
Mi cemo sad kad odemo za grad da se vozamo okolo, vjdjacemo se sa jednim drugarima i onda cemo tako mlatiti okolo user posted image
Prosli put smo nasli neku livadicu blizu pa se oni tu ostrce i izigraju.

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 989
29.7.2020 14:54:23   
Mirko Svirko
Idite mama Jo.. uzivajte. 

Sanjice,inace kako je tm?Bar je pokriven nekom terapijom. Bas lepo za tvoje cvece. I bas te lepo zena nahvalila 😊🤗

Direktna veza do poruke: 990
29.7.2020 15:14:00   
Sanjica26 RR
Mirko, dobro je. Mnogo bolje. Ako je bila korona dobro je prosao. Ima relativno dobar imunitet. Bez standardnih simptoma. 

Direktna veza do poruke: 991
29.7.2020 15:16:06   
jess021
Maraj, mm nasao preko neta, jos u maju.

Ja ne znam gde cemo popodne, one hoce samo na igraliste, tamo su im drugari. 

Direktna veza do poruke: 992
29.7.2020 15:17:46   
mama Jo
Jess, jeste isli skoro na Strand, kakvo je stanje tamo?

,,Carpe diem"

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 993
29.7.2020 15:43:41   
jess021
Jok, nismo skoro 2 nedelje, ali cula sam da je guzva. 

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 994
29.7.2020 19:06:23   
pari
Moji idu često prepodne radnim danima, tad je super

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 995
29.7.2020 19:31:22   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: jess021

Jok, nismo skoro 2 nedelje, ali cula sam da je guzva. 

Guzva haos kazu komsije. I gledali statistiku koliko ljudi je ranije posecivalo strand ako je sad dozvoljeno 14400. Kad ono ne znam rekord je 18000 tako nesto. Pa znaci 14400 je i inace brojka koja je u redovnim godinama bila na strandu. Gluposti narod farbaju na sve strane. Katastrofa su. 

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 996
29.7.2020 20:22:15   
Maraj
Mama jo, nadjemo neki hlad, pa se tu zabijemo. Jutros smo izasli iza zgrade. Ima jedan deo gde je hlad, pa smo tu bili. Prosli put smo u jedan parkic, stari....znate one stare rakete...bile su i kada smo mi bili deca...bili smo sami tad. Vidim da se ljudi izbegavaju u parkovima. Valjda da se izbegne sastajanje dece...otkud znam...ni ja nesto ne jurim da ih spajam sa drugom decom.L je jako zeljan dece....

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 997
29.7.2020 20:25:31   
Maraj
Sanjice, super. Bas mi je drago da ste se skuciliuser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 998
29.7.2020 21:12:14   
emicaa
prodje jos jedan dan 😀

Idem sa T da igram uno.Oorala sam tonu sudja upravo,masina nam riknula veceras.mislim da je opet pumpa kao i u novembru

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 999
29.7.2020 21:33:26   
Sanjica26 RR
Emi, i ja sam juce sa decom igrala uno. Moram ovih dana da uzmem obicne karte, pa da naucimo druge igre.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kalendar vakcinacije
Vaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here