|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2025.
4.7.2025 11:47:56   
DanyRose
Ćaos možete li mi dati neke predloge za letovanje kod nas u Srbiji? Muž i ja bismo ove godine malo da promenimo, pa bismo kod nas, ništa nismo odlučili konkretno a više nemamo toliko vremena heh. Pa ukratko - neka destinacija gde nam posle 5 dana neće postati dosadno user posted image Tara nam je za sad favorit, ali ako imate još neke predloge slušam. P.S imate li iskustva možda sa ovim našim sajtom za smeštaj u Srbiji , ne bismo preko bookinga zbog nekih ranijih iskustava. Bilo kakav savet i info su dobrodoši :D

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 26
4.7.2025 14:47:11   
Ana RR
Mi smo početkom juna bili na Paliću, obilazili smo i Suboticu, Segedin (u Segedinu imate aqua park)... možda vam bude zanimljivo, na Paliću imate i bazene. Mi smo preko bookinga rezervisali smeštaj, bili smo u vikend naselju, sve preporuke za vilu Kruna Palića.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu DanyRose)
Direktna veza do poruke: 27
6.7.2025 12:27:25   
jess021
Iskreno ne znam sta ćete raditi 5 dana na Tari, naročito leti. Nema nekog posebnog sadržaja sem da se obiđe Drvengrad. Šarganska osmica je nama bila totalni promašaj. Prema meni Zlatibor je bolja opcija i ako hoćete da šetate po planini i ako želite nešto urbanije. Ja bih se pre odlučila na neki rafting nego za Taru. Eto to je moje mišljenje 😀

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu DanyRose)
Direktna veza do poruke: 28
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Kupanje tokom menstruacije - trikovi za op...
Često se dešava da menstruaciju dobijemo baš tokom odmora. Ovo su trikovi kako da ove dane provedete opuštenije.
Da li je dobro ili loše puniti telefon viš...
Kratka i česta dopunjavanja zapravo mogu pomoći da baterija duže traje, kažu stručnjaci za litijum-jonsku tehnologiju.

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here