Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 5.4.2010 11:12:40
|
|
|
|
simke
|
|
|
|
|
RE: Pupčana vrpca omotana oko vrata - HITNO!!! 6.4.2010 1:18:32
|
|
|
|
choopa choops
|
Drago mi je da je bolje bebica
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 6.4.2010 2:13:59
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: maslinica kaze doktorka da je bolje, da se sto vise izmlazam, da svaka kap znaci. nemam puno mleka,ali bice bolje. Krasne vesti maslinice! Jel ima naznaka kada bi mogli kući?
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 6.4.2010 12:08:32
|
|
|
|
maslinica
|
drage moje, javila se nasa Micke...ne zvuci dobro... danas mi tek kazu da je beba u subotu bila zivotno ugrozena! U stomaku nije dobijala dovoljno kisika. Polako joj spustaju kisik ( bebi ) dok se ne ociste pluca. Gledali je danas na UZ, beba ima neka prosirenja na mozgu, sto kasnije moze i ne mora da izazove smetnje u razvoju. JA NE ZNAM, JA CU DA UMREM VISE!!!! ....toliko mi je tesko bilo kad sam primila poruku...
|
|
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 6.4.2010 13:23:24
|
|
|
|
Anoniman
|
saljem lepe i dobre misli...znam da ce da bude sve ok... micketta mislim na tebe... drzi se draga....
|
|
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 6.4.2010 13:24:49
|
|
|
|
Mari86
|
ufff....drzi se draga...
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 6.4.2010 13:26:44
|
|
|
|
marince1
|
Molicemo se za Danicu i tebe Micketa!
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 6.4.2010 13:46:12
|
|
|
|
aster
|
Biće dobro malo! Samo hrabro! Mora sve biti dobro!!!
|
|
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 6.4.2010 14:34:01
|
|
|
|
Rivana
|
Bice sve u redu samo sto sve te informacije treba preziveti ali bice ok. Sigurno MORA BITI!
|
|
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 6.4.2010 14:51:32
|
|
|
|
eugenija
|
O Bože dragi kako je kratak put od sreće do tuge.... Presekla me poruka ova......... Molićemo se, što kaže Marinče za tvoju slatku bebicu. Ovo su šokovi iz dana u dan.. Nadam se da su ti tu u sobi pored tebe neke pozitivne devojke porodilje koje ti čine da ti dan lakše prođe , da preguraš sve što snažnije i lakše. ŽENA JE STENA! Nema teže muke nego za svoje dete........ uh............... Daće dragi Bog, pa će sve biti u redu! Ma, mora!!!! Ljubim vassssssss obeeeeeeeeeeeeee!
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 6.4.2010 14:58:09
|
|
|
|
buhla
|
micketta draga bebci su iako tako mali i na izgled krhki... veliki i jaki borci! Moras i ti sad da budes jaka i hrabra i da joj saljes pozitivnu enrgiju! Mislim i molim se za vas! I nadam se pozitivnim vestima uskoro!
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 6.4.2010 15:05:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Micketa..............
|
|
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 6.4.2010 15:16:57
|
|
|
|
pepino
|
Znam da je tesko,ali skupi snagu,bice bebica dobro,vidjeces!!!
|
|
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 6.4.2010 15:45:27
|
|
|
|
choopa choops
|
Uh mica malena Ma bice to sve u redu. Mora biti. Beba se sigurno namucila jer joj je pupcana bila obmotana oko vrata, a zelena plodova voda nije nialo doprinjela boljem utisku. Meni je L isto imala zamotanu p.vrpcu i nije odmah proplakala, nego tek kad su joj uvalili onu ogromnu cijev u usta. Cini mi se da je tako bila nekoliko minuta bez zraka A na kraju je sve ispalo dobro Nego ja znam da u nekim zemljama svim bebama rade UZV glavice kad se tako namuce na porodu, ali kod nas ne tako da vjerovatno ima jos bebica sto prolaze isto , samo se za to ne zna. Drzite se oboje i sto kaze eugenija samo nadji nekog pozitivnog oko sebe i nemoj da se opterecujes. Srecno.
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 6.4.2010 15:49:03
|
|
|
|
pahulja76
|
|
|
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 6.4.2010 23:54:44
|
|
|
|
gagana83
|
Micketa,mila ne znam sta bih ti rekla u ovom trenutku... Ostala sam bez reci...... Izdrzi draga,molicemo se svi da beba bude dobro Ljubim vas!
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 7.4.2010 9:28:56
|
|
|
|
maslinica
|
Danas kazu da je beba bolje nego jucer i da ce je uskoro skinuti sa kiseonka i da polako prihvata moje mleko. Ja drugo nista ne smem da pitam , da se ne nerviram... Buhlice, samo da znas...na kraju je pitala jel si se ti porodila
|
|
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 7.4.2010 9:30:29
|
|
|
|
Mari86
|
samo da bude dobro bebicaaaa
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 7.4.2010 9:32:43
|
|
|
|
eugenija
|
Odlične vesti!!!
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 7.4.2010 9:32:51
|
|
|
|
minavb
|
Bice dobro, bebe su malena cuda koja nas mnogo puta iznenade. Posalji joj od svih nas puno poljubaca!
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 7.4.2010 9:52:29
|
|
|
|
maslinica
|
IZVORNA PORUKA: minavb Posalji joj od svih nas puno poljubaca! sve pozdrave i podrske saljem, redovno....i ona sve vas pozdravlja!!!! mnogo joj znacimo sve sa rr...
|
|
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 7.4.2010 9:55:51
|
|
|
|
eugenija
|
Reci joj Maslinice da je sada "in" biti hrabar A ona to svakako jeste
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 7.4.2010 9:57:55
|
|
|
|
pepino
|
Cestitamo,super vijesti,ma bice bebi dobro!!!!
|
|
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 7.4.2010 10:00:39
|
|
|
|
bojana87
|
dpbro je znala sam da mora biti sve u redu veliki poljubac za mamu i bebu
|
|
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 7.4.2010 11:27:57
|
|
|
|
maslinica
|
evo jos lepih vesti Dr kaze da je beba danas bolje i da su joj spustili kiseonik i da je dosta zivlja, u petak ce probati sa podojem....Mazila sam joj nogicu jooooooj..... sve MNOOOOOOOOOOGO pozdravlja!!!
|
|
|
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.