Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 22.10.2010 10:00:02
|
|
|
|
morena
|
Meni su na zadnjem uzv, u 19.-tom tjednu rekli da je djevojčica. A ja bila sigurna da je dječak. Još ćemo vidjet dal su bili u pravu.
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 4.12.2010 21:35:23
|
|
|
|
JecaNS
|
kad se setim,kako je ono doktor rekao na ultravuku kada mi je prvi put utvrdio pol deteta "...ovo ovde sto vidite je penis..." i ja pukla od smeha,tacno je protumacio i svaki naredni put na pregledu
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 4.12.2010 21:55:32
|
|
|
|
Barbarica
|
Ja sam saznala u 23 nedelji i to na 4D ultrazvuku(kad se samo setim, najlepsi trenutak u zivotu kada sam videla njegovu malu pisicu ) , inace mislim da ovako ne bih do porodjaja saznala, posto uuuuuvek kada odem na ultrazvuk toliko je nemiran, da doktorka nista ne moze lepo da vidi ...
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 20.1.2011 12:08:51
|
|
|
|
Michaela
|
Nama su pogodila 3 dr-a pol. U dvanaestoj nedelji smo već znali da će biti momak kad sam radila double test na 4d ultrazvuku
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 20.1.2011 12:23:01
|
|
|
|
maja19
|
Meni je u oba slucaja pol pogodjen i to od strane dva lekara i to i na obicnom UZ...
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 20.1.2011 12:41:21
|
|
|
|
bokicans
|
IZVORNA PORUKA: bokicans Meni su i u prvoj trudnoci rekli da je ,svaki put potvrdili i jeste!Sada su rekli da su bata i seka pa,videcemo!!! A sada sam se slatko nasmejala,nismo dobili batu i seku vec dva decaka!!!Kada su mi na porodjaju rekli da guram,i da je druga je beba decak , !!!!! A ja mu spremila roze odelce za izlazak!!!Eto toliko o proceni pola!!
< Poruku je uredio bokicans -- 20.1.2011 12:42:13 >
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 20.1.2011 12:42:44
|
|
|
|
lanajelena
|
Hahaha...Bokice
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 20.1.2011 12:59:36
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
meni su na obicnom u 16 nedelji rekli da je devojcica u prvoj trudnoci,a sad cemo videti u februaru sta je drugo
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 20.1.2011 14:25:19
|
|
|
|
nela79
|
Za mog Vanju je dr u 5.mjesecu rekao da je curica. Ali koliko se vrtio ja dr bas i nisam povjerovala. Bila sam upravu u 8. je pitao dr jesmo rekli sta je, mm i ja kazemo rekli ste da je curica. A ovaj ce : U Bogme sam pogrijesio!! To sto se tad na ekranu UZ vidjelo 100% je pokazivalo da je u mom stomaku djecak
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 20.1.2011 14:47:46
|
|
|
|
jabudic
|
Meni je prvi put dr rekao u 5. mjesecu da je djecak, i bio je, a sad mi je rekla u 13. nedelji da je djecak, pa vidjecemo... To mi mnogo rano, mada meni intuicija od prvog dana govori da stvarno jeste djecak.
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 20.1.2011 14:59:32
|
|
|
|
nela79
|
Nemam bas nikakav predosjecaj, ali kad se sjetim kako se prvo dijete kretalo i udaralo u stomaku bice da je i kod mene i ovo drugo djecak. Vidjecemo za par dana ,mozda tad dr bude mogao da vidi sta dobijamo ovaj put
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 20.1.2011 15:05:15
|
|
|
|
IVA 11
|
Meni je dr u trecem mjesecu rekao da nosim djecaka, i tako je i bilo. A ja sam osjecala da nosim djecaka, jednostavno sam znala!
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 20.1.2011 15:08:03
|
|
|
|
jabudic
|
Nela, u kojoj si nedelji, da nam nece i oni biti vrsnjaci? Iva, i ja sam osjecala od prvog trenutka, osjecaj me nikad me ne vara...
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 20.1.2011 15:09:15
|
|
|
|
nala
|
Oba puta je pogodila pol. Prvi put sam dobila devojcicu, a sada decaka. Mojoj Dr svakako neizmerno verujem, tako da je ovo samo jos jedna potvrda toga.
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 20.1.2011 15:14:07
|
|
|
|
IVA 11
|
Ni mene Jabudic, i kad za to bude vrijeme voljela bih jos jednog djecaka, pa djevojcicu!
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 20.1.2011 15:16:08
|
|
|
|
jabudic
|
Ti kao mm, kaze 2 sina, pa cerka, da braca brane sestru, kao sve ce neko da je napada
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 20.1.2011 15:18:52
|
|
|
|
nela79
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Nela, u kojoj si nedelji, da nam nece i oni biti vrsnjaci? Iva, i ja sam osjecala od prvog trenutka, osjecaj me nikad me ne vara... Pri kraju sam 26. sedmice. Termin mi se u par dana razlikuje od onog koji je bi sa prvim djetetom . Na moru se ima najvise vremena , sta da ti kazem
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 20.1.2011 15:19:42
|
|
|
|
IVA 11
|
Hehe, meni je to prelijepo!
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 20.1.2011 15:29:22
|
|
|
|
Brana
|
tri dr.rekla isto da nosim decaka i tako je i bilo!
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 20.1.2011 15:32:34
|
|
|
|
Olga75
|
mojoj zaovi je termin u aprilu , na ekspertskom je bio decak a prosle nedelje na obicnom dr joj kaze devojcica videcemo kad se rodi
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 20.1.2011 15:34:30
|
|
|
|
Brana
|
nece da se pokaze srce malo,ma samo da su nam zivi i zdravi!
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 20.1.2011 16:23:03
|
|
|
|
nela79
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Hehe, meni je to prelijepo! Ma sve divno i krasno, stvarno nemam nista protiv da dobijem ni djecaka ni djevojcicu, jedino kontam kako cu da obuzdam toliko muskog hormona po kuci ako opet bude djecak
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 23.1.2011 22:09:26
|
|
|
|
Ana007
|
Meni su u 4 mesecu rekli da je devojcica i pogodili su
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 23.1.2011 22:31:33
|
|
|
|
IVA 11
|
Haha Nela, moci ces, ja za sad imam dva, slusaju dobro obojica!
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 23.1.2011 22:35:14
|
|
|
|
nela79
|
Znam Iva, al jedan veliki i dva mala, jooj sta cu ??????
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciRegenerativna medicina i matične ćelijeMatične ćelije su osnovne ćelije ljudskog organizma, od kojih tokom razvoja nastaju sva tkiva i organi (neuroni, kosti, ...
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.