Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
Tačnost lekarskih procena o polu bebe 28.8.2010 13:33:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Drage moje , zanima me koliko su tačno vama isprognozirali pol deteta ??? Da li su pogodili ??? Koliko često se desi da lekar kaže da će , recimo , beba biti curica , a ono se rodi dečak , i obrnuto ??? Meni je moj ginekolog (privatnik) prvi put rekao da MISLI da je curica . Drugi put je rekao : "Jeste , curica je . " Treći pu te rekao : "DEFINITIVNO je devojčica , evo vide se i stidne usne !" Ja njemu jako verujem , ali me zanima da li se desilo nekome da je beba bila "definitivno" curetak , a rodio se pišonja ? Nek su živi i zdravi , meni je samo malo bezveze što smo bacili akcenat na ženske boje u svemu što smo kupili za bebu , pa ako bude pišonja , nosiće roze do punoletstva . Ako ima slična tema , sorry
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 28.8.2010 14:23:29
|
|
|
|
Nensi*
|
Meni je dr rekla da ce biti pišonja i jeste
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 28.8.2010 14:41:21
|
|
|
|
bokicans
|
Meni su i u prvoj trudnoci rekli da je ,svaki put potvrdili i jeste!Sada su rekli da su bata i seka pa,videcemo!!!
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 28.8.2010 15:26:50
|
|
|
|
choopa choops
|
Meni su u prvoj trudnoci dva ljekara rekla da je i rodila se princeza sada sam sticajem okolnosti isla kod 4 razlicita doktora i svi su rekli da je . I odem prije nekoliko na kontrolu u porodiliste i dr me pita da li zelim da znam sta je (posto se prije mene izlanula jednoj curi za pol, a ova nije htjela da zna sta je ) i ja kazem naravno da DA, iako su mi rekli da je . I ona ce...E pa ne vidi se Uglavnom ja sam kupila robicu za , a ako se i rodi djevojcica imam dosta stvari od L . Samo nek su zdravo. A sto se tice prognoze...mojoj sestri je doktor (dr D) govorio da je curica svih devet mjeseci Kupila roze robicu (srecom pa joj je svekrva uzela plavo narandzasta kolica ). Noc prije poroda pogleda je druga dr ( dr A) i kaze nesto tipa Super napreduje pišulinac . Kaze moja sestra A ne, ne doktorka vi ste pogrijesili, ja nosim curicu I taaaaaaaako...Na kraju smo zam ijenili sve sto smo mogli od robice. A sestra kaze ako ne budu htjeli zamijenit, pravicemo se prvih mjesec dana da je zensko
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 28.8.2010 16:04:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Choop , ako je i mene doca za'ebao , ja ću se utepam !!! Sve nam je rozle , i nežno , i devojčičasto . Ja se uzdam u one stidne usne koje je video doktor , i u to da je on jedan jako cenjen doktor u Ns ...
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 28.8.2010 16:09:33
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Choop , ako je i mene doca za'ebao , ja ću se utepam !!! Sve nam je rozle , i nežno , i devojčičasto . Ja se uzdam u one stidne usne koje je video doktor , i u to da je on jedan jako cenjen doktor u Ns ... Ma onda je curica 100% Za svaki slucaj uperi prst u stomak i mantraj Ti si djevojcica, ti si djevojcia! Ja znam da je ovaj sestrin dr pogrijesio pol u 3 slucaja (jedan od njih je i Diabla , jedan moja sestra i jedan moja prijateljica). Tako da nije bas skroz pouzdan.
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 28.8.2010 16:11:06
|
|
|
|
bokicans
|
A da mojoj grugarici su rekli da je ,i tako ti ja nju nazovem kada se porodila i pitam je kako je bebana ,a ona mi kaze :Dobro je,samo sto nije devojcica,nego dečak!!!
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 28.8.2010 16:16:56
|
|
|
|
jacabg
|
ja sam do 37 nedelje nosila decaka... onda je doktor rekao... mozda sam pogresio... sad mi se cini kao gospodjica.... e onda smo jurcali i kupovali i zenske stvari..... i stvarno bi devojcica na kraju :)
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 28.8.2010 16:37:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam čula da su veće šanse da doktor pogreši u smislu da kaže da je dečak , a ispadne curica , jer mu se od pupčane vrpce učini da je piša . Kod devojčica uglavnom ako nema ničeg među nogama - nema ničeg , i ne može da "iznikne" odjedared ... Mislim , teže je
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 28.8.2010 16:39:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bokicans A da mojoj grugarici su rekli da je ,i tako ti ja nju nazovem kada se porodila i pitam je kako je bebana ,a ona mi kaze :Dobro je,samo sto nije devojcica,nego dečak!!! Samo mi još nemoj reći da je išla kod doktora T na Bulevaruuuuu ???
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 28.8.2010 16:42:28
|
|
|
|
bokicans
|
Ma njoj je neka dr u betaniji rekla!
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 28.8.2010 16:46:58
|
|
|
|
anajid
|
Meni je dr, vec u 24. nedelji rekao da je devojcica!Medjutim kasnije je doslo do malih izmena pa se rodio decak!Neka su nam samo zivi i zdravi,ostalo nije vazno!
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 28.8.2010 16:50:42
|
|
|
|
Didy
|
Meni su rekli da je dečak i bio je dečak. Gledao mi moj doktor i doktorica na ekspertnom u Betaniji. Mada sam ja kupovala narandžasto, žuto i zeleno, to su mi nekako univerzalne boje. Jedna kolica su mi narandžasta, a kišobran zelena, posteljine zelena i žuta... A i sad volim narandžasto i crveno da mu oblačim. Poznanici tokom čitave trudnoće govorili da je dečak, a ona rodila devojčicu.
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 28.8.2010 16:53:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Ufff , sad sam se malo unjonjala ... Idem 15-og opet kod doce , ali kod državnog , i ima da ga nateram da gleda u bebu dok mu oči ne ispa'nu , ali tačan pol mora da vidi . Ovaj dr kod kojeg sam ja išla mi je zaista mnogo poverenja ulio , on je 3 puta rekao da je curica , gledao je i na 4D . Važi za velikog stručnjaka . Majku mu , ako je omanuo , biće bruke !!!
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 28.8.2010 17:21:13
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Didy Poznanici tokom čitave trudnoće govorili da je dečak, a ona rodila devojčicu. Ovako je i jedna moja školska prošla. Sve je bilo spremno plavo, čak ni opciono ime nisu imali. Meni nisu govorili u početku pol, dr je rekao da hoće da bude siguran (mada je rekao sveki da sumnja da je ), a kako sam radila RAC u međuvremenu, nije bilo mesta sumnji.
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 28.8.2010 21:06:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Mom , sorry , šta beše RAC ?
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 28.8.2010 21:15:25
|
|
|
|
red sonia
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Drage moje , zanima me koliko su tačno vama isprognozirali pol deteta ??? Da li su pogodili ??? Koliko često se desi da lekar kaže da će , recimo , beba biti curica , a ono se rodi dečak , i obrnuto ??? Meni je moj ginekolog (privatnik) prvi put rekao da MISLI da je curica . Drugi put je rekao : "Jeste , curica je . " Treći pu te rekao : "DEFINITIVNO je devojčica , evo vide se i stidne usne !" Ja njemu jako verujem , ali me zanima da li se desilo nekome da je beba bila "definitivno" curetak , a rodio se pišonja ? Nek su živi i zdravi , meni je samo malo bezveze što smo bacili akcenat na ženske boje u svemu što smo kupili za bebu , pa ako bude pišonja , nosiće roze do punoletstva . Ako ima slična tema , sorry mojoj drugarici su do 9.meseca tvrdili da je devojcica,i onda joj rekli da je decak
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 28.8.2010 21:19:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa kako toooooooo Sad ću stvarno da se istripujem ...
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 28.8.2010 21:23:21
|
|
|
|
Lu
|
Imamo temu KADA STE SAZNALI SPOL BEBE
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 28.8.2010 21:26:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Lu , ja htela da saznam o zastupljenosti GREŠAKA u proceni pola , ne o vremenu kad ste saznali pol .
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 28.8.2010 21:35:07
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Lu , ja htela da saznam o zastupljenosti GREŠAKA u proceni pola , ne o vremenu kad ste saznali pol . Ok, ja samo da napomenem da imamo i ovu temu
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 28.8.2010 21:50:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Oki doki . Kad bi vi znali koliko mene sad gnjavucka to oko pola - ne biste verovali , stotinu tema ne bi pomoglo
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 28.8.2010 21:52:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Dr Todorović nema šanse da je omanuo. Moja naj drugarica je dve trudnoće vodila kod njega, prvi put dečak, drugi put devojčica. I Lilly RR je vodila kod njega, i rodila devojčicu kao što je dr rekao. Meni je dr za Luku rekla da je dečak, i sada mi je rekla da je dečak. Nisam ni pomislila da sumnjam, toliko dobro se videlo na UZ, da sam čak i ja videla, još pre nego što je ona rekla. A imam poznanicu kojoj su 2 sata pred porođaj na UZ rekli (milioniti put) da je dečak, ona se porodila expresno brzo, rodila devojčicu.
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 28.8.2010 21:53:13
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Oki doki . Kad bi vi znali koliko mene sad gnjavucka to oko pola - ne biste verovali , stotinu tema ne bi pomoglo Ma daj, ja mislim da sad čak i ti možeš da vidiš šta je među nogicama na UZ a kamoli ginekolog
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 28.8.2010 21:54:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tash Dr Todorović nema šanse da je omanuo. Moja naj drugarica je dve trudnoće vodila kod njega, prvi put dečak, drugi put devojčica. I Lilly RR je vodila kod njega, i rodila devojčicu kao što je dr rekao. Ovo ću da ponavljam kao mantru , što kaže Choopa , po 10 puta dnevno .
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciRegenerativna medicina i matične ćelijeMatične ćelije su osnovne ćelije ljudskog organizma, od kojih tokom razvoja nastaju sva tkiva i organi (neuroni, kosti, ...
Četiri porođajna dobaPorođaj prolazi kroz četiri faze, odnosno kroz četiri porođajna doba. Svaka faza porođaja ima svoje karakteristike.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?