Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 22.10.2010 10:00:02
|
|
|
|
morena
|
Meni su na zadnjem uzv, u 19.-tom tjednu rekli da je djevojčica. A ja bila sigurna da je dječak. Još ćemo vidjet dal su bili u pravu.
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 4.12.2010 21:35:23
|
|
|
|
JecaNS
|
kad se setim,kako je ono doktor rekao na ultravuku kada mi je prvi put utvrdio pol deteta "...ovo ovde sto vidite je penis..." i ja pukla od smeha,tacno je protumacio i svaki naredni put na pregledu
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 4.12.2010 21:55:32
|
|
|
|
Barbarica
|
Ja sam saznala u 23 nedelji i to na 4D ultrazvuku(kad se samo setim, najlepsi trenutak u zivotu kada sam videla njegovu malu pisicu ) , inace mislim da ovako ne bih do porodjaja saznala, posto uuuuuvek kada odem na ultrazvuk toliko je nemiran, da doktorka nista ne moze lepo da vidi ...
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 20.1.2011 12:08:51
|
|
|
|
Michaela
|
Nama su pogodila 3 dr-a pol. U dvanaestoj nedelji smo već znali da će biti momak kad sam radila double test na 4d ultrazvuku
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 20.1.2011 12:23:01
|
|
|
|
maja19
|
Meni je u oba slucaja pol pogodjen i to od strane dva lekara i to i na obicnom UZ...
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 20.1.2011 12:41:21
|
|
|
|
bokicans
|
IZVORNA PORUKA: bokicans Meni su i u prvoj trudnoci rekli da je ,svaki put potvrdili i jeste!Sada su rekli da su bata i seka pa,videcemo!!! A sada sam se slatko nasmejala,nismo dobili batu i seku vec dva decaka!!!Kada su mi na porodjaju rekli da guram,i da je druga je beba decak , !!!!! A ja mu spremila roze odelce za izlazak!!!Eto toliko o proceni pola!!
< Poruku je uredio bokicans -- 20.1.2011 12:42:13 >
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 20.1.2011 12:42:44
|
|
|
|
lanajelena
|
Hahaha...Bokice
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 20.1.2011 12:59:36
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
meni su na obicnom u 16 nedelji rekli da je devojcica u prvoj trudnoci,a sad cemo videti u februaru sta je drugo
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 20.1.2011 14:25:19
|
|
|
|
nela79
|
Za mog Vanju je dr u 5.mjesecu rekao da je curica. Ali koliko se vrtio ja dr bas i nisam povjerovala. Bila sam upravu u 8. je pitao dr jesmo rekli sta je, mm i ja kazemo rekli ste da je curica. A ovaj ce : U Bogme sam pogrijesio!! To sto se tad na ekranu UZ vidjelo 100% je pokazivalo da je u mom stomaku djecak
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 20.1.2011 14:47:46
|
|
|
|
jabudic
|
Meni je prvi put dr rekao u 5. mjesecu da je djecak, i bio je, a sad mi je rekla u 13. nedelji da je djecak, pa vidjecemo... To mi mnogo rano, mada meni intuicija od prvog dana govori da stvarno jeste djecak.
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 20.1.2011 14:59:32
|
|
|
|
nela79
|
Nemam bas nikakav predosjecaj, ali kad se sjetim kako se prvo dijete kretalo i udaralo u stomaku bice da je i kod mene i ovo drugo djecak. Vidjecemo za par dana ,mozda tad dr bude mogao da vidi sta dobijamo ovaj put
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 20.1.2011 15:05:15
|
|
|
|
IVA 11
|
Meni je dr u trecem mjesecu rekao da nosim djecaka, i tako je i bilo. A ja sam osjecala da nosim djecaka, jednostavno sam znala!
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 20.1.2011 15:08:03
|
|
|
|
jabudic
|
Nela, u kojoj si nedelji, da nam nece i oni biti vrsnjaci? Iva, i ja sam osjecala od prvog trenutka, osjecaj me nikad me ne vara...
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 20.1.2011 15:09:15
|
|
|
|
nala
|
Oba puta je pogodila pol. Prvi put sam dobila devojcicu, a sada decaka. Mojoj Dr svakako neizmerno verujem, tako da je ovo samo jos jedna potvrda toga.
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 20.1.2011 15:14:07
|
|
|
|
IVA 11
|
Ni mene Jabudic, i kad za to bude vrijeme voljela bih jos jednog djecaka, pa djevojcicu!
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 20.1.2011 15:16:08
|
|
|
|
jabudic
|
Ti kao mm, kaze 2 sina, pa cerka, da braca brane sestru, kao sve ce neko da je napada
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 20.1.2011 15:18:52
|
|
|
|
nela79
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Nela, u kojoj si nedelji, da nam nece i oni biti vrsnjaci? Iva, i ja sam osjecala od prvog trenutka, osjecaj me nikad me ne vara... Pri kraju sam 26. sedmice. Termin mi se u par dana razlikuje od onog koji je bi sa prvim djetetom . Na moru se ima najvise vremena , sta da ti kazem
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 20.1.2011 15:19:42
|
|
|
|
IVA 11
|
Hehe, meni je to prelijepo!
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 20.1.2011 15:29:22
|
|
|
|
Brana
|
tri dr.rekla isto da nosim decaka i tako je i bilo!
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 20.1.2011 15:32:34
|
|
|
|
Olga75
|
mojoj zaovi je termin u aprilu , na ekspertskom je bio decak a prosle nedelje na obicnom dr joj kaze devojcica videcemo kad se rodi
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 20.1.2011 15:34:30
|
|
|
|
Brana
|
nece da se pokaze srce malo,ma samo da su nam zivi i zdravi!
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 20.1.2011 16:23:03
|
|
|
|
nela79
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Hehe, meni je to prelijepo! Ma sve divno i krasno, stvarno nemam nista protiv da dobijem ni djecaka ni djevojcicu, jedino kontam kako cu da obuzdam toliko muskog hormona po kuci ako opet bude djecak
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 23.1.2011 22:09:26
|
|
|
|
Ana007
|
Meni su u 4 mesecu rekli da je devojcica i pogodili su
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 23.1.2011 22:31:33
|
|
|
|
IVA 11
|
Haha Nela, moci ces, ja za sad imam dva, slusaju dobro obojica!
|
|
|
|
RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe 23.1.2011 22:35:14
|
|
|
|
nela79
|
Znam Iva, al jedan veliki i dva mala, jooj sta cu ??????
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciVIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Četiri porođajna dobaPorođaj prolazi kroz četiri faze, odnosno kroz četiri porođajna doba. Svaka faza porođaja ima svoje karakteristike.
Anketa
Muško imeAdminNajlepše je...Milan (
13%)

Nemanja (
22%)

Damjan (
21%)

Jovan (
9%)

Đorđe (
17%)

Andrija (
19%)
Ukupan broj glasova: 101Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!