|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Osvojite HAUCK Malibu kolica!
25.7.2011 9:48:09   
dunja RR
42. Plava sportska kolica koja jure "brzinom svetlosti" Tog letnjeg dana sestra je poželela da igra žmurke sa svojim drugarima, ali je morala da čuva mlađeg brata. Nakon kratkog razmišljanja rešila je da se upusti u avanturu. Odbrojavanje je počelo... potrčala je gurajući plava sportska kolica u kojima je sedeo mlađi brat i našla zgodno mesto za sakrivanje. Kada je došao trenutak da se "zapljune" trčala je koliko je noge nose, čuo se  zvuk plavih sportskih kolica koja su letela preko velikih betonskih ploča i cika malog brata koji je na taj način iskazivao svoje oduševljenje, jer su jurili skoro "brzinom svetlosti". Uspela je da stigne na vreme i shvatila da joj mlađi brat nikada u životu neće biti prepreka nego najbolji drug u svim budućim igrama. Ovo je istinita priča o sestri Danijeli i bratu Danilu koji sada imaju 34 i 22 godine:)  Danilo će uskoro postati ujak:)    

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 76
25.7.2011 9:48:31   
dunja RR
43. Naš je tata često na putu...zato ćemo mi u Hauck kolicima utrošiti svaku minutu...Kolica su lagana i mala...sklapanje za nas je sada kao šala.  :)

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 77
25.7.2011 9:48:49   
dunja RR
44. Znachi da ne kupujemo kolica?  :)  

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 78
25.7.2011 9:49:13   
dunja RR
45. Sunce! Jedva čekam da izađem napolje. Juče su mi se točkovi isprljali dok smo jurili da stignemo Suzu u njenim novim kolicima. Lepo mi stoji ova nova zelena presvlaka, Lazar će uživati. Kad bi samo naišla Suza pa da vidi ove sjajne točkove, zanimljive šare sa desne strane, sigurno skretanje levo, desno, uz stepenice... Šta!? Opet kiša! Valjda će stati.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 79
25.7.2011 9:49:45   
dunja RR
46. Toga jutra sam čvrsto odlučila da napokon snesem stvari sa tavana. Beba samo što nije, a ja još nisam pregledala stvarčice koje je trebalo pripremiti za njen dolazak. Teškim, trudničkim korakom penjem se na tavan. Auuu, ne vidim  stepenice od svog stomaka! Stupam u paučinom prošarano drveno potkrovlje, narušavam svojim prisustvom njegov čarobni mir. Svetlo se probija kroz mali prozor i obasjava davno zaboravljene stvari rasute po ćoškovima. Čudno mi je ovde. Kao da me sa svih strana posmatraju uspomene. Eno, odande me gleda moja školska tašna, jaao, pohabana je, ali se jasno vidi lik Barbie na njoj... Sanke su pored, eeeeh kako smo se znali sankati one davne zime... Pogled mi privuče parče platna. Viri iz gomile najlona. Šta je to? Prilazim bliže, i prepoznajem belu, plastičnu ručku, poput one na kišobranima. Moja kolica! Jao, moja divna, draga kolica... Izvlačim ih iz gomile paučine i zagledam ih pod svetlom dana: skromna, metalna konstrukcija i parče braon-narandžaste tkanine. Tako su obična, a tako...prelepa. Mazim ih poput nekog deteta, i odjednom, kao da čujem tihi smešak. Okrenem se oko sebe, nigde nikog. Učinilo mi se. Nastavljam da zagledam kolica, kad opet- smejanje. Pobogu, ko je tu? "Ja sam", čujem glas. Ko, ko je to? "Kolica",odgovori glas, "ne plaši se". Ustala sam naglo, uplašena. "Ne, ne, ne plaši se, evo neću više pričati!" Zaboga, taj glas je dolazio iz kolica! "Samo želim da ti se zahvalim što si me koristila i što me nisi zaboravila", rekoše kolica. "Jako se radujem tvojoj bebi, divan ti je stomak, kao, eh da mi je da samo još jednom provozam neko dete... Ali ne mogu, staro je sve na meni", rekoše kolica. "Ti si bila divna beba, tako slatka i umiljata, uživala sam da se družim sa tobom, eeeh, davno to beše...   Probudila sam se tek kada me je suprug blago pomilovao. "Spavalice, pa ustaj, trebamo ići na tavan", reče on. "Ali...ja sam bila...kolica...", odgovaram mu zbunjena. "Ne brini, naručio sam ona kolica koja ti se dopadaju, jesu skupa, ali... "Ne, ne želim ta kolica, na tavanu su ona..." govorim nepovezano. "De, de, ajde rasani se pa ćemo onda pričati" kaže mi suprug. Prošli su dani, ja sam rodila divnu bebu. Skupa kolica nikada nisu ni kupljena, sa tavana su skinuta moja stara kolica koja sada voze moje dete. I verujte mi, kolica se i dalje smeju, čak mi i namignu da niko ne vidi! Samo, sada se smeju još lepše i slađe jer se smeju sa mojom bebom...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 80
25.7.2011 9:50:05   
dunja RR
47. Ja sam jako tužan ovih dana! Moja mama puno radi u kući, kuva, sprema,mene presvlači i hrani me. Tata je stalno na poslu a platu nikako da primi.Imam samo neka stara kolica ali ona su se pokvarila i moju mamu stalno bole ruke jer mene nosi.Još nisam prohodao i ne volim da puzim ali mi je lekar rekao da će sve biti dobro. Jako se sekiram jer mnogo volim mamu a šta ću ako se ona razboli?Ja bih voleo da imam kolica kao na slici, da pomognem mami. Ovo vam pišem jer nju volim najviše na svetu!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 81
25.7.2011 9:50:24   
dunja RR
48. Nekada davno i zemlji dembeliji živela je jedna beba kojoj je bilo jako dosadno. Sve joj je dosadilo, njene igračke, mama i tata, duge vožnje kolicima...Želela je nešto novo, na primer da ima leteća kolica kojima bi mogla da se vine visoko, visoko, iznag krošanja drveća, dečijeg igrališta, iznad helijumskih balona. Odaću vam jednu tajnu: ja sam ta beba iz bajke ali nemojte nikome reći jer mi se onda želja neće nikada ispuniti. Mada, iskrena da budem, dok neko ne izmisli ta leteća kolica ja bi bila jako srećna i zadovoljna da imam i ova Hauck Malibu kolica. Jeste da ne lete ali čula sam da su brza kao metak, pa kad mu ga mama da po brzini x moja masa (8,2kg) , dobismo mi ubrzanje.....pa možda i uzletimo!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 82
25.7.2011 9:50:43   
dunja RR
49. Svidjaju mi se ova kolica!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 83
25.7.2011 9:51:01   
dunja RR
50. Beše to divan dan...piknik na plaži obasjan suncem i konačno vožnja ulicama Malibua.   Eh, kakva "kolica" , još uvek osećam udobnost njegovog sedišta,   kotrljajući se nečujno kao da plove po talasima Pacifika.   U svoj svojoj gracioznosti predstavljaju pravo ostvarenje snova,   uz podesivi oslonac za noge i mogućnost podešavanja naslona, ogrejana suncem doživljavam pravu nirvanu...  a u njima nas dvoje,moj dragi Charlie...kada ću ga opet videti, zagrliti, poljubiti?...   Prošle su već dve i po nedelje, ne javlja se...Shvatam da je njemu sve bila samo igra.  Nije on čovek za jednu zenu. Osećam tugu, nevericu...bes.  Budim se sva izbezumljena...  Pa, zar i ja da padnem na fore dripca Charlie Sheen-a ?!  <smeh>...  Sklanjam plišanog medu Čarlija koji je igrom slučaja bio u mom krilu i nastavljam da popunjavam anketu za Hauck Malibu kolica koje dodeljuje Aksa... Možda bas moje čedo doživi nirvanu jer (gle čuda!) i ona imaju podesivi oslonac za noge, mogućnost podešavanja naslona, sjajnu tendu koja štiti od sunca...pa,šta još poželeti? :)

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 84
25.7.2011 9:52:48   
dunja RR
51. Jednoga dana, umorni od nošenja svog mezimca, roditelji su odveli svoje čedo u Aksu da izabere nova kolica za sebe. U prodavnici šarenilo na sve strane, a ljubazni čika prodavac pokazao je roditeljima veeeeliki izbor kolica. Koja da izaberu? Spustili su dete u jedna ružičasta kolica. A-a, nije to-to. U druga...zaplakalo je. U treća...vrpoljilo se. Došao je red i na Hauck kolica. Dete je primljeno u zagrljaj, ćuti i smeje se. "Hajde sada da probamo sledeća", reče mama i krenu da podigne dete iz Hauck kolica. KMEEEEE! Oglasi se dete plačom i negodovanjem. "Ali, samo još jedna da probamo"... KMEEEEE! Opet je negodovalo dete. "Dobro, nećemo, da platimo ova Hauck kolica i idemo kući". :)))) Dete zna najbolje!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 85
25.7.2011 9:53:08   
dunja RR
52. Stiglo nam je leto   za set_nju se spremam,  ali jedan problem mama ima  "ja kolica jos uvek nemam" :(  Zao mi je mame da je na trosak stavljam  zato vam se ovom porukom i licno MAWA javljam...  Dok mame kviz resavaju i iscekuju rezultate  "Ne bi' nama trebala kolica da nemamo lenje tate".  Hocu da odrastem i da vremena vise ne gubim  a do tada moje drugare i njihove mame puno i od srca ljubim.  

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 86
25.7.2011 9:53:25   
dunja RR
53. Kolica su extra..Preporucujem svima... Bas bi mi dobro dosla!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 87
25.7.2011 9:53:44   
dunja RR
54. Najbolja kolica za lepe trenutke i osmehe onih koji u njima uzivaju... Sigurna i udobna set_nja, uzivanje i za mamu i za bebu-Hauck Malibu kolica!   

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 88
25.7.2011 9:54:05   
dunja RR
55. Za rodjenje deteta dobili smo na poklon hauck malibu kolica lolli boje peska. Moj suprug se toliko odusevio da skoro svako popodne   provodi sa drugovima gurajuci decu u kolica. Kako su krenuli pricu o tome cija su kolica bolja i brza  palo im je na pamet da organizuju trku u parku. Aluminijumski ram i veliki okretni tockovi omogucili su suprugu da bude brzi i da pobede nasa kolica. Samo se nasmejao i rekao" Hauck kolica - traju 3 puta duze i idu 3 puta brze"

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 89
25.7.2011 9:54:29   
dunja RR
56. Nesalomljiva kolica   

Penjala sam se uz visoki red stepenica, kada se prolomio vrisak. Podigla sam glavu i ugledala dečija kolica kako počinju da padaju sa vrha stepenica, čineći jezive zvuke „klak-klak“ „klak-klak“ „klak-klak“, a ja sam u sebi samo videla sliku bebine glavice sa malo kose na njoj. Krici ljudi oko mene su se pojačavali, a ja sam, sva užasnuta, ubrzala korak i potrčala prema kolicima. Ali, sve brže su se spuštala i grozničavo sam shvatila kako ću ih za delić sekunde promašiti. Jedva udahnuvši vazduh, bacila sam se ka njima, ali sam samo oset_ila kako mi drška kolica klizi kroz prste. Nemoćno sam zaklopila oči. Tada sam čula uzvik: „Nes, proklet bio!“ i pucnjava je počela. Bila sam u američkom gangsterskom filmu!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 90
25.7.2011 9:54:48   
dunja RR
57. Oda decijih kolica   
Samo da znate,nije mi to pravo ime.Sve u svemu sretna sam jer me svi vole...I deca,mame,bake i deke,tetke i tece,bate i seke...Uz nas su dobre vile,carobnjaci,princevi i princeze,pesme i price,to zna svako dete.  U mojim carima,lepoti i dobroti najvise uzivaju bebe a desi se da me ponekad dohvate i starije bate i seke...  I kada sve to prodje,i napuste me svi,rasklope me,spakuju,na usamljeno mesto sklone ja postajem tuzna i set__na...I razmisljam da li ce neko novi da se rodi!!!  Ponekad me otkriju mali vragolani,guraju mi lutkice,mede i zeke,na kratko ozive,sve je bolje od samoce...sve lici na baladu o prolaznosti kad mali andjeli odrastu.  I kao sto rece poznati Ibrica Jusic :"Deca najlepse spavaju na svetu,duboko,siroko,ko leptiri u letu.Deca spavaju,deca ko'' iz bajke,ako ne verujete,Vi pitajte MAJKE".I dok spavaju Mesec im uspavanku tepa.........

< Poruku je uredio dunja RR -- 25.7.2011 9:55:07 >

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 91
25.7.2011 9:55:27   
dunja RR
58. Rodio se ja.Svi veliki,a ja mali.U mojoj velikoj porodici svi su veliki osim mene i mog ujka.moj ujko mi je poklonio svoja kola {yuga}.Menjali bi ja i ujko yuga za  Hauck Malibu.Obecao mi ujko registrovati Hauck Malibu.Nece me zaustljati policija jer ce moja kola biti ispravna po svim propisima.Moja kola su najbezbednia i najlepša.Kola Hauck Malibu kada budem  išao na trke sa mojim drugarima bicu najbrža.Kola Hacuk Malibu cu nazvati ujkova kola jer imam najboljeg ujku.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 92
25.7.2011 9:55:46   
dunja RR
59. Negde iza sedam mora i sedam gora zivela su mala kolica koja nije imao ko da gura.Gledala su svet oko sebe ali tamo gde su zivela i nije imalo sta da se vidi.Osecala su se beskorisno i bila beskrajno tuzna.Samo su mastala kako ce jednog dana neko spustiti u njih jedno malo bice s kojim ce krenuti da istrazuju svet.I cekala da neko spusti ruke na njih i pogura ih u zivot.I onda su cula negde daleko tipkanje tastature i pomislile bojazljivo :Mozda ovaj put neko meni pise,mozda me neko zeli... I nisu ni sanjala da je ovaj put stvarno bas tako...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 93
25.7.2011 9:56:05   
dunja RR
60. kolicaa su jednostavno predivna, pogotovo sto beba od kada serodi moze da se vozi u njima, a nasa beba je na putu jer smo upravo saznali da cemo dobiti prinovu :)) zaista bi voljeli da osvojimo nagradu :)

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 94
25.7.2011 9:56:25   
dunja RR
61. Bili bi srecni ako bi mi dobili nagradu,pozdrav od mame!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 95
25.7.2011 9:59:23   
dunja RR
62. Divna kolica!!!! Uzivace i beba i mama, a i tata kada ih ponese uz stepenice :-)

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 96
25.7.2011 9:59:54   
dunja RR

Izvolite, dajte jedan glas komentaru koji vam se najviše dopada user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 97
25.7.2011 10:05:03   
Crvenkapa85
eeeeeeeeeeeee imamo pune ruke posla....mada ima i puno obicnih komentara....srecno onima koji su se posteno potrudili za pricicu...........ja odo da iscitavam

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 98
25.7.2011 10:15:32   
cleo
Glasam za 58.Vidi se pricu je pisalo dete.javascript:void(opener.AddText('[sm\=smiley27.gif]')); self.focus();

babino pilence

(odgovor članu Tatamata)
Direktna veza do poruke: 99
25.7.2011 10:32:12   
rosse
DEFINITIVNO 45!
Iscitala sam price i ima stvarno bajkovitih i lepih, ali ova je ostavila najjaci utisak na mene jer su je kolica napisala  

(odgovor članu cleo)
Direktna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Bebin plač i grčevi: naša neispričana priča
Mirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

Anketa

Како се решити цуцле?
пеперутка16

Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?

Click Here