|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Osvojite HAUCK Malibu kolica!
28.7.2011 11:42:03   
Dada81
Evo i ja napokon da glasam..Opet(večito)se četveroumim...user posted image Divno ! Nabrojala bih sve brojeve pričica,koje su mi se svidele,ali pošto to ne vodi ničemu,reću da me ipak maaalkice više od ostalih dotakla priča br.46..prelepo

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Sonni)
Direktna veza do poruke: 201
28.7.2011 12:47:56   
Anoniman
Opet neki sa po 2-3 objave, kulturica zaštićen profil da se ne vidi od kad su članovi user posted image  

(odgovor članu Sonni)
  Direktna veza do poruke: 202
28.7.2011 14:26:18   
galovic
Ni kod mene se ne vidi od kad sam clan ali ne znam kako to da promenim !!!  user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja licno nisam ucestvovala za kolica ali rado sam dala i svoj iskren glas, ali Dunja opet se pojavljuju glasovi od ljudi koji imaju po 2-3 -8 objava i to konstantno za 13 glasaju, mislim da nije fer, mada opet ja se tu nista ne pitam, ali steta za majke koje su odvojile vreme i potrudile se da napisu par recenica i osvoje ova divna kolica !!!!!!
Po meni je nekako fer diskvalifikovati pesmice u ovoj nagradnoj igri koje su i dovele do toga sa se ova interesantna i vrlo kreativna igra odvede u drugi pravac, za sad svi samo komentarisemo kako ima mnogo laznih profila, nemoralnih i nimalo ferplej majki a ove disvne pricice su sad trenutno u drugom planu !!!! Srecno svima jos jedno, malo vremena je ostalo !!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 203
28.7.2011 14:29:07   
galovic
Evo uspela sam da stavim da mi se vidi na forumu od kad sam clan, nisam na to ni obracala paznju !!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu galovic)
Direktna veza do poruke: 204
28.7.2011 14:33:45   
Anoniman
Ljudi, nemojte upirati prstom...Za druge ne znam, ali ova zene Kookai je odavno clan i bila je na temi Da li sam trudna, kad sam i ja komentarisala. I kakve ima veze sto neko nema dovoljno postova-mozda je vise posmatrac...Takvih ima mnogo ovde i nije fer da ih neko proziva. Evo ja sam neutralna, nemam dete, nisam ucestvovala u igri, samo sam glasac i objektivno pristupam.
Zasto uopste obracate paznju na te detalje...Ti glasovi nisu dovoljni da pobedi neko, ako to nije zasluzio. Ja sam odmah skontala koje pricice su najbolje i one se i izdvajaju. Koliko ja vidim za pricicu br 13 i br 25 su glasale mnoge clanice, a ne samo nepoznate.
A na kraju, bitan je cilj-u kolicima ce se voziti jedna beba.
Glasajte i ne pravite melodrame na ovim temama.

(odgovor članu galovic)
  Direktna veza do poruke: 205
28.7.2011 14:49:58   
Anoniman
Nikakva frka. Ovaj put će sa ili bez tih glasova da pobedi zaista lepa priča. Ali sledeći put će Paja Pajić da nagura 60 lažnih profila i da glasa za glupost nad glupostima. I glupost nad glupostima će da pobedi. A ako će već neka beba da se vozi u tim kolicima, zašto se ne bi vozila beba čija se mama zaista potrudila i nije muljala, nego beba mame sa 60 lažnih profila?

Neću više da pišem ovdI, radite kako mislite da treba. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 206
28.7.2011 14:53:47   
bokicans
A ako će već neka beba da se vozi u tim kolicima, zašto se ne bi vozila beba čija se mama zaista potrudila i nije muljala, nego beba mame sa 60 lažnih profila?

Slazem sa Builiksom user posted image
A sponzoru  zaista svaka čast!
Joj boze Dunja je carica sta sve izdrzava!

< Poruku je uredio bokicans -- 28.7.2011 14:55:13 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 207
28.7.2011 14:53:48   
Anoniman
Cemu nervoza...jednostavno Dunja one koji ne zadovoljavaju kriterijum (koji je sama navela) nece uvaziti i to je to...
Malo je ne-fer prema autorima prica 13, 25, 24 i sta ti ja znam kojih jos, da se uopste dize prasina ovde...
Meni licno su se te tri najvise svidele..Nijansa je presudila...
I zato...
Glasajmo, glasajmo, da se neka beba vozi u lepim crvenim kolicima...I mir, mir, mir..
Dunjasa radi svoj posaouser posted image

< Poruku je uredio verolino -- 28.7.2011 14:54:48 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 208
28.7.2011 14:56:39   
Anoniman
Živeli sponzori, selam, selam, kobasica mortadela! user posted image

Ne, bez zeze, Aksa je cool. Divni pokloni.

I da, htedoh da dodam, ja jesam napisala priču ali mi na pamet ne pada da (ako pobedim) uzmem kolica posle dobijenog AS. Prosleđujem drugoplasiranom, a pričica nek stoji. Nisam mogla da odolim a da ne napišem priču. user posted image

< Poruku je uredio BubaMira -- 28.7.2011 15:00:57 >

(odgovor članu bokicans)
  Direktna veza do poruke: 209
28.7.2011 15:02:46   
degu

IZVORNA PORUKA: verolino

Ljudi, nemojte upirati prstom...Za druge ne znam, ali ova zene Kookai je odavno clan i bila je na temi Da li sam trudna, kad sam i ja komentarisala. I kakve ima veze sto neko nema dovoljno postova-mozda je vise posmatrac...Takvih ima mnogo ovde i nije fer da ih neko proziva. Evo ja sam neutralna, nemam dete, nisam ucestvovala u igri, samo sam glasac i objektivno pristupam.
Zasto uopste obracate paznju na te detalje...Ti glasovi nisu dovoljni da pobedi neko, ako to nije zasluzio. Ja sam odmah skontala koje pricice su najbolje i one se i izdvajaju. Koliko ja vidim za pricicu br 13 i br 25 su glasale mnoge clanice, a ne samo nepoznate.
A na kraju, bitan je cilj-u kolicima ce se voziti jedna beba.
Glasajte i ne pravite melodrame na ovim temama.

Slažem se Verka, ja sam prva dugo samo čitala po forumu, a tek nedavno sam se uključila i aktivno učestvujem u debatama.
Postoji pravilo i Dunja će već diskvalifikovati glasove koji nisu važeći.
I meni se najviše svidela pričica broj 13, nemam pojma ko je pisao, ali je to priča koja mi je zanimljiva za svako dete.
I mislim stvarno da nije muljanje mama koje su pisale priču br. 13 i br. 25 jer svakako već imaju najviše glasova i nema potrebe za tim.
Želim da najbolja priča pobedi, a kolica će svakako dobiti jedna beba, tako da je to stvarno jedino ovde najvažnije i najlepše user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 210
28.7.2011 15:03:42   
Olga75
ovo je tema za glasanje pa ajde da glasamo

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 211
28.7.2011 15:05:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Olga RR

ovo je tema za glasanje pa ajde da glasamo

Deus ex machina resava stvaruser posted image
Careuser posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 212
28.7.2011 15:34:03   
MASHKA
IZVORNA PORUKA: BubaMira

I da, htedoh da dodam, ja jesam napisala priču ali mi na pamet ne pada da (ako pobedim) uzmem kolica posle dobijenog AS. Prosleđujem drugoplasiranom, a pričica nek stoji. Nisam mogla da odolim a da ne napišem priču. user posted image

Carice!  user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 213
28.7.2011 15:50:17   
Magi
IZVORNA PORUKA: galovic

Evo uspela sam da stavim da mi se vidi na forumu od kad sam clan, nisam na to ni obracala paznju !!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako? Meni ne polazi za rukom. user posted image user posted image

(odgovor članu galovic)
Direktna veza do poruke: 214
28.7.2011 18:45:53   
galovic
Ja sam sam nesto cackala po svom profilu i tamo ima jedna stavka mislim da pise PRIKAZATI PROFIL NA FORUMU !!!

(odgovor članu Magi)
Direktna veza do poruke: 215
28.7.2011 20:05:15   
Magi

Ja sam sam nesto cackala po svom profilu i tamo ima jedna stavka mislim da pise PRIKAZATI PROFIL NA FORUMU !!!

user posted image Upalilo. Hvala.

(odgovor članu galovic)
Direktna veza do poruke: 216
28.7.2011 20:08:37   
dunja RR
user posted image

IZVORNA PORUKA: Magi

user posted image Upalilo. Hvala.

(odgovor članu Magi)
Direktna veza do poruke: 217
28.7.2011 20:19:54   
galovic
user posted image user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 218
28.7.2011 20:22:00   
PoisonEve
kako ja nisam znala za ovo??user posted image Bas mi je sad krivo sto nisam ja pisala nista.
Elem, ima bas bas divnih prica, stvarno sam odusevljena!
Ali neka bude 24.

(odgovor članu galovic)
Direktna veza do poruke: 219
28.7.2011 20:35:11   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: PoisonEve

kako ja nisam znala za ovo??user posted image Bas mi je sad krivo sto nisam ja pisala nista.
Ali neka bude 24.

Mila svakog 1. u mesecu kreće nova anketa i nove nagrade. Za par dana Aksa vam sprema novo iznenađenje pa eto prilike da nam i ti napišeš nešto lepo, ok?:)

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 220
28.7.2011 20:47:02   
PoisonEve
IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: PoisonEve

Ali neka bude 24.

Mila svakog 1. u mesecu kreće nova anketa i nove nagrade. Za par dana Aksa vam sprema novo iznenađenje pa eto prilike da nam i ti napišeš nešto lepo, ok?:)

Da znas da hocu!user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 221
28.7.2011 20:53:44   
galovic
Bas su iznenadjenja, i uvek nesto lepo, kvalitetno i interesantno i nadam se da cu ovog puta biti malo mastovita i takmiciti se  dobrom konkurencijom !!!!

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 222
29.7.2011 13:34:05   
diximar
Uh..jedva dodjoh do pricica, ovde se bas dosta toga izdesavalo, ako sam dobro shvatila na kraju, obzirom na moje kratko clanstvo, ipak mogu da glasam...

pa, posto i ucestvujem, red je da dam i svoj glas, prica br. 46!

(odgovor članu galovic)
Direktna veza do poruke: 223
29.7.2011 13:42:17   
lanajelena
Meni se nikad ne svidja pesma/prica koja se vecini svidja verovatno je problem u meni user posted image ...glupo je raspravljati se na ovakvim temama i predlazem da se vrati na to da Aksa odlucuje (mislim vece su mi sanseuser posted image ,jednom sam usla u uzi izbor )

(odgovor članu diximar)
Direktna veza do poruke: 224
29.7.2011 13:50:33   
MASHKA
IZVORNA PORUKA: lanajelena

Meni se nikad ne svidja pesma/prica koja se vecini svidja verovatno je problem u meni user posted image ...glupo je raspravljati se na ovakvim temama i predlazem da se vrati na to da Aksa odlucuje (mislim vece su mi sanseuser posted image ,jednom sam usla u uzi izbor )

To sam i ja predložila ali Dunja reče da glasanje mora da bude javno...

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Bebin plač i grčevi: naša neispričana priča
Mirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Како се решити цуцле?
пеперутка16

Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?

Click Here