|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Osvojite HAUCK Malibu kolica!
29.7.2011 14:25:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lanajelena

Meni se nikad ne svidja pesma/prica koja se vecini svidja verovatno je problem u meni user posted image ...

Khm, khmuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 226
29.7.2011 21:43:41   
AndreaK
Pravila su se menjala, jel ostalo da se glasa do 31-og?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 227
30.7.2011 20:09:01   
diximar
znaci jos danas i sutra pa da cujemo i ko je srecni dobitnik user posted image user posted image

(odgovor članu AndreaK)
Direktna veza do poruke: 228
31.7.2011 20:54:02   
galovic
Jos malo !!!!                              user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu diximar)
Direktna veza do poruke: 229
31.7.2011 21:18:31   
Crvenkapa85
evo ja cu da glasam za br.12

(odgovor članu Ivanicak)
Direktna veza do poruke: 230
31.7.2011 22:09:54   
morena
Evo i mene, glasam za br. 13, medena pričica... Srećice, nadam se da ćeš uživati u svojim kolicima... user posted image

Stigao nam je nas Jakov! :)

(odgovor članu Crvenkapa85)
Direktna veza do poruke: 231
1.8.2011 0:16:32   
dunja RR

13. Nekada davno u dalekom kraljevstvu Igraraca živela jedna kolica. Napravio ih deda Hauck i dao im ime Malibu po svom omiljenom likeru. Voleo je deda svoja kolica, ali nije znao da napravi dete koje bi u tim kolicima uživalo. Pitao svog drugara Djepeta da mu pomogne, ali Djepeto je tugovao za Pinokiom i nije ni slusao sta ga deda Hauck pita. Dedica se rastuži.. Gledaju kolica dedu danima, gledaju ga mesecima, a kad se navrši godina, reše ona da nađu detence koje bi u njima uživalo i Haucka usrećilo. I krenu ti kolica preko sedam gora i preko sedam mora da Haucka usrece. Predjoše reke i planine i pod zlatnim drvetom naidju na debeljuškastu malu devojcicu koja plače. Upitaše je kolica: Zašto plačeš devojčice? A ona odgovori: Mama roda i tata labud me nisu želeli jer ne znam da letim. Sama sam i niko neće da bude sa mnom. I Malibu kolica su znala da je to devojčica koju traže. Razvukoše ručke u kez, zaverglaše točkovima i sve sa devojčicom krenuše put zemlje Igrarije. Devojčici dadoše ime Sreća i srećni njih troje zauvek živeše.  Čiča miča i gotova priča:-)

Vonavoj mila čestitam user posted image

Javi mi molim te podatke kako bih prosledila Aksi, a oni ćete kontaktirati (ime, prezime, br.telefona i mail adresu:)

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 232
1.8.2011 7:19:37   
Anoniman
Sjajna prica..Najboljauser posted image user posted image user posted image
Von, nisam znala da imas to u sebiuser posted image
Bravo zeno...Cestitam...Neka Tijana uziva u njimauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 233
1.8.2011 8:54:48   
PoisonEve
vonavoj!!! Bravo!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 234
1.8.2011 9:02:08   
vonavoj
hvala vam drage moje devojke! puno,puno!
presrecna sam sto ce Tijana uzivati u kolicima koja su divna!
verolinouser posted image user posted image user posted image svasta cuci u namauser posted image
jos jednom da se zahvalim svim devojkama koje su glasale user posted image user posted image
i hvala odlicnom sponzoru i mogucnostima da osvojimo ovako divne nagrade!

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 235
1.8.2011 9:03:36   
Anoniman
Von bas  mi je drago  user posted image
Eto sad imas kolica jedna briga manje user posted image

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 236
1.8.2011 9:10:24   
vonavoj
uh,ogromna briga manje! hvala!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 237
1.8.2011 9:18:12   
vonavoj
IZVORNA PORUKA: galovic

ali steta za majke koje su odvojile vreme i potrudile se da napisu par recenica i osvoje ova divna kolica !!!!!!
Po meni je nekako fer diskvalifikovati pesmice u ovoj nagradnoj igri koje su i dovele do toga sa se ova interesantna i vrlo kreativna igra odvede u drugi pravac, za sad svi samo komentarisemo kako ima mnogo laznih profila, nemoralnih i nimalo ferplej majki a ove disvne pricice su sad trenutno u drugom planu !!!! Srecno svima jos jedno, malo vremena je ostalo !!!!!

IZVORNA PORUKA: BubaMira

I glupost nad glupostima će da pobedi. A ako će već neka beba da se vozi u tim kolicima, zašto se ne bi vozila beba čija se mama zaista potrudila i nije muljala, nego beba mame sa 60 lažnih profila?

nisam ni znala da je borba tako opasna..bilo mi je jako tesko i krivo da slusam razne optuzbe,koje su bile bespotrebne...a videcete da sam i ja na petoj strani kada je pocelo glasanje prva rekla da nije u redu da se otvaraju profili i glasa,i dala predlog koji je usvojen da ne sme niko da glasa ko je otvorio profil od 22.7.user posted image
ja sam mama koja se borila za Tijanina kolica,isto kao i sve ostale..i potrudila sam seuser posted image

(odgovor članu galovic)
Direktna veza do poruke: 238
1.8.2011 9:22:31   
ikisiki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cestitam od user posted image !!!
pusa Tijani,ljubi je tetka!!!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 239
1.8.2011 9:46:41   
AndreaK
cestitam!

zasluzenouser posted image user posted image

(odgovor članu ikisiki)
Direktna veza do poruke: 240
1.8.2011 9:53:53   
lanajelena
Von cestitam user posted image

(odgovor članu AndreaK)
Direktna veza do poruke: 241
1.8.2011 10:00:32   
Anoniman
Čestitam! user posted image Divna pričica i milo mi je da je pobedila.

A ovo što si citirala moje izjave, ja se nisam obraćala direktno tebi niti ijednoj majki koja je napisala priču već  svakome ko otvori profil samo zbog glasanja i pojavi se samo tog dana i nikada više. Takvi postupci zaslužuju kritiku i ja sam je uputila, bez imalo ustezanja. I ono što piše "glupost nad glupostima će da pobedi", pogledaj par rečenica napisanih pre. Sigurno ćeš pronaći i rečenicu "sledeći put" će pobediti glupost kada se pojavi neko od muljatora sa 60 lažnih profila. Iza toga stojim, i to je to.

Tebi svaka čast, tvoja priča je odlična. user posted image user posted image Čestitam ti od srca. user posted image

(odgovor članu AndreaK)
  Direktna veza do poruke: 242
1.8.2011 10:09:44   
vonavoj
znam bubamiro,ali bas mi je bilo krivo i tesko,jer je bilo i prica o diskvalifikaciji,a nisam htela da ucestvujem u raspravama..tj,najteze mi je palo ono sto sam iskrivilauser posted image ....znam da se nije odnosilo na mene,ali me je povredjivalouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 243
1.8.2011 10:21:12   
Anoniman
Diskvalifikaciji nekorektnih glasača, a ne učesnika... I nema šta da te povređuje, uglavnom oni koji su se pojavljivali sa novim profilimaa koje sam ja kritikovala nisu ni glasali za tebe nego za neku sasvim drugu priču, tako da... relax i uživaj u kolicima. user posted image

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 244
1.8.2011 10:26:46   
vonavoj
bile su dve devojke koje su glasale za mene,za zasticenim profilimauser posted image
pa zatouser posted image
sve u svemu,i bez ta dva glasa bi pobedilauser posted image
jedva cekam da stignu ..ne mogu opisati koliko sam srecna user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 245
1.8.2011 10:27:54   
vonavoj
e,da..mogle bi i da saznamo ko je pisao pricice 24,25.46? user posted image user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 246
1.8.2011 10:28:25   
Anoniman
Treba da budeš i srećna i ponosna, divna ti je priča, divna je nagrada, uživajte ti i devojčica.  user posted image

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 247
1.8.2011 10:34:28   
degu
Vonavoj pričica ti je zasluženo pobedila i ti glasači sa zaštićenim profilima su samo želeli da ti daju glas, jer im se svidela priča user posted image
I ja sam sama rekla da ne mislim da postoji ikakvo petljanje što se tiče tvoje priče, jer je svakako bilo najviše glasova za nju, zato se opusti i uživajte u nagradi user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 248
1.8.2011 10:35:19   
vonavoj
hvala degu!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 249
1.8.2011 10:42:19   
galovic
Cestitam !!!!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Bebin plač i grčevi: naša neispričana priča
Mirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

Anketa

Како се решити цуцле?
пеперутка16

Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?

Click Here