Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 16.2.2011 13:06:22
|
|
|
|
bebać
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 Da svekrva ode negde,ne mogu da je gledam... hahhahahhahahahah jao oprostite drage moje,ali mene je danas neki smijeh 'opalio'...samo se smijem... a ovdje mi je ovaj smajli kriminalan
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 16.2.2011 13:36:10
|
|
|
|
Nensi*
|
Otisla jeeeeeeeeee
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 16.2.2011 13:37:04
|
|
|
|
NadaR
|
plata
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 16.2.2011 13:39:49
|
|
|
|
Olga75
|
da se otarasimo temperature
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 16.2.2011 13:40:14
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: viking RR A šta tražiš Pepuljugo? Možda neko do nas nešto zna IZVORNA PORUKA: pepeljuga da vise pronadjem stan! ma napisah negde vec, blokovi, a kao da trazim ne znam ni ja sta znala sam da nece biti lako ali bas ovoliko da se namucim ma umorila sam se vec pa bolje da pisem nego da lupam glavom o zid
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 16.2.2011 13:57:41
|
|
|
|
IVA 11
|
Masaza. Hmmmmmm....
|
|
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 16.2.2011 14:01:26
|
|
|
|
MarijaBg
|
Moja mama je agent za nekretnine, ako treba pomoc oko kupovine mogu da je pitam sta ima u blokovima zanimljivo. Nije od onih smaraca agenata sto vodaju ljude da gledaju neke bezveze stanove...
|
|
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 16.2.2011 14:23:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Da mu izadju ti zubici sto ga toliko muce. I njega i nas
|
|
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 16.2.2011 14:29:30
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Masaza. Hmmmmmm.... uh, moze i to!
|
|
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 16.2.2011 16:07:27
|
|
|
|
Ana RR
|
Pepeljugo, moja drugarica prodaje stan negde kod ulice Jurija Gagarina. Ne znam koliku kvadraturu tražiš, mogu da pokušam da nađem link u halo oglasima da pogledaš. Stan je kompletno renoviran, samo što je ona stavila malo starije slike u oglas.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 16.2.2011 16:19:09
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Pepeljugo, moja drugarica prodaje stan negde kod ulice Jurija Gagarina. Ne znam koliku kvadraturu tražiš, mogu da pokušam da nađem link u halo oglasima da pogledaš. Stan je kompletno renoviran, samo što je ona stavila malo starije slike u oglas. moze ana, posalji mi linkic! i hvala
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 16.2.2011 16:19:43
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: MarijaBg Moja mama je agent za nekretnine, ako treba pomoc oko kupovine mogu da je pitam sta ima u blokovima zanimljivo. Nije od onih smaraca agenata sto vodaju ljude da gledaju neke bezveze stanove... moze! hvala
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 16.2.2011 16:20:40
|
|
|
|
Ana RR
|
Evo listam halo oglase, ne mogu da nađem. Ako ne uspem pozvaću je da mi pošalje link. Stan nije veliki, prvo to da ti kažem. Mislim da ima oko 45 kvm.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 16.2.2011 16:23:58
|
|
|
|
pepeljuga
|
pa ja trazim oko 50-60, mada mi je presudan raspored, obzirom da sam juce gledala stan od 60kvm koji nema nijednu spavacu sobu, da ne poverujes
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 16.2.2011 16:25:36
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: magiNS Da mu izadju ti zubici sto ga toliko muce. I njega i nas magi, jesi li sigurna da su zubici? da nije malo rano mi smo jos krezavi ali u tom periodu je bio nesto kenjkav pa sam i ja sumnjala da su zubi, ali eto ne docekasmo ih 4 meseca...
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 16.2.2011 16:28:12
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga pa ja trazim oko 50-60, mada mi je presudan raspored, obzirom da sam juce gledala stan od 60kvm koji nema nijednu spavacu sobu, da ne poverujes U jeeee! Strašno! Onda bi ti ovo bilo malo, jer ima samo jednu malecku spavaću sobu, a kuhinja i dnevna su zajedno, deli ih šank. jako je lep ali idealan je za dvoje ljudi bez dece. Ona zato i prodaje jer joj zbog klinca treba veći stan.
|
|
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 16.2.2011 16:32:51
|
|
|
|
moja ciklama
|
pa usrećilo mi se ja IUI uspe, tj da se danas ugnjezdi embrion u endometrijum
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 16.2.2011 17:37:17
|
|
|
|
MarijaBg
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga pa ja trazim oko 50-60, mada mi je presudan raspored, obzirom da sam juce gledala stan od 60kvm koji nema nijednu spavacu sobu, da ne poverujes Ajde videcu posle sa njom, sad je po terenima, pa cu ti preneti. A znam kakvi su idioti skoro svi agenti, ne znam da li imas nekog... Vecina voda ljude po stanovima koji im uopste ne odgovaraju, samo dzabe setaju...
|
|
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 20.8.2011 1:51:24
|
|
|
|
Brana
|
Pad temperature na 28C..
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 20.8.2011 9:15:09
|
|
|
|
jelena038
|
kad bi subota trajala 72 sata.
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 20.8.2011 9:32:34
|
|
|
|
Alexis79
|
Da se malo ljubim sa mm-om.Bas sam se uzelela. Bila sam bolesljiva ovih 10-tak dana (grlo,kasljanje ,zapusen nos) pa sam ga maksimalno izbegavala da mu ne prenesem. Sto ja volim da se ljubim
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 20.8.2011 9:57:10
|
|
|
|
vonavoj
|
alexis79,carice pa navataj tm! mene bi usrecilo kada bi imali para da odemo do Bga i kupimo sve sto hocu za
|
|
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 20.8.2011 10:03:49
|
|
|
|
jabudic
|
A mene da se stvori neka carobna dadilja, da mi pazi djecu, da ja i mm imamo dan za sebe...
|
|
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 20.8.2011 10:08:41
|
|
|
|
^iva^
|
danas bi me usrecilo da se javi PCELICA LENA i kaze da je
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 20.8.2011 10:29:51
|
|
|
|
jance
|
nista puno, jedan kvalitetan musli sa puuuno voca i gustim jogurtom.... ili da odem da svrljam po radnjama da vidim gde sta ima sto mi jos treba za bebu...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Bebin plač i grčevi: naša neispričana pričaMirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?