Cunce
|
Ili mozda je bolje ovde ukratko: Prijem - rekli zatvorena, ajd na patologiju patologija - otvorena 5 prstiju, cekaj ricinus ricinus, ctg popodne i tacno za to vreme krenule kontrakcije na 3 do 4 min. koje ne bih ni svrstala u porodjajne i mozda bih se i porodila na patologiji kad je sestra videla nalaz, odmah je zvala da ce me dovesti jer sam spremna pregled, da, spremna pola 6, klizma, set_kaj sat i po tusiranje, 7 sati pretporodjajna boca (injekcija) bensedina, busenje vodenjaka, sve okej, stimulacija, prve zajebane kontrakcije, ali nisam se drala najveci napon, ajd u porodjajnu salu neprijatnosti: klizma je doradila stvar pa je piski-kaki bilo bukvalno zatim, neispavana i gladna nisam imala dovoljno snage, pa su morali da mi guraju stomak keva kaze da su im na medicini pre 30 god. rekli da je to zabranjeno, ali hvala im, da nije bilo toga, sve bi krenulo drugim tokom bebac na grudima, rasplakala sam se od srece!! posto su me secnuli, usivanje je islo malo kilavo jer su na meni ucili, uz nadzor dr, naravno, pola sam oset_ila, pola jok posle sam jos neko vreme dok sam javljala okolo plakala od srece pred sobom u koju su me kasnije vodili sam htela sama da ustanem i legnem tek sam posle skontala da se malo pod pomera osoblje neljubazno, cas_t izuzecima, mada kasnije nije bilo frke kad se pojavila moja drugarica pedijatrijska sestra, morali su da me paze to je to a u bebu sam se zaljubila, cak i mama koja je izjavila da nikad nece prihvatiti da bude baka
< Poruku je uredio Cunce -- 2.7.2012 14:32:09 >
|