Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 6.8.2012 11:38:44
|
|
|
|
17 joka
|
verujem ja jako jako,mm me vec tetira kao trudnicu pa se tako i osecam,ma izdrzacu ja sve za ostvarenje nase zelje za
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 8.8.2012 0:23:53
|
|
|
|
imperial
|
Ova tema je super,Joko imam pitanje za tebe,da li znaš u toj klinici gde si ti radila VTO,koliko košta klasičan IVF,ili gde mogu da pogledam cene,pošto si me sa tvojom pričom zainteresovala a sad sam u periodu odabira klinike
|
|
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 8.8.2012 8:54:26
|
|
|
|
17 joka
|
imperial,hvala ti draga,trenutno neznam,htela sam da pričam sa dr.i tom nasom zenom sto radi na klinici ali bila je guzva,dacu ti link slobodno im pisi sve odgovorice sigurno,zaista su divni E-mail: info@fertility-ivf.eu imas ih i na FEJSBUKU,imaju stranicu a ukucaj i na googlu i sve iščitaj www.fertility-ivf.eu www.europeivf.eu
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 8.8.2012 10:04:51
|
|
|
|
17 joka
|
zaboravila sam da kazem u klinici je predivno,vlada mir i harmonija prosto čovek bude opusten pričam u svoje ime ja sam baš pravi tremaroš i kad sam usla tamo cekala,razgovarala sa dr. kad je bio sam ET ma divno zaista smejali smo se prosto nisam mogla verovati da sam tako smirena i opstena,po povratku sa klinike kao da sam bila na izletu bilo je stvarno super,stalno bih isla tamo to je ono kako sam ja dozivela sve to.
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 8.8.2012 12:35:47
|
|
|
|
lanajelena
|
Sad citam tvoju pricu,divim ti se na hrabrosti ,to mora biti nekako nagradjeno npr ovako
|
|
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 8.8.2012 12:38:18
|
|
|
|
17 joka
|
O hvala draga nadam se videcemo u ponedeljak
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 8.8.2012 13:25:42
|
|
|
|
dunja RR
|
Joko da li mozda znas na tvojoj klinici koje lekove preporucuju za stimulaciju, menopur ili merional?
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 8.8.2012 13:28:36
|
|
|
|
17 joka
|
neznam draga stvarno,sve zavisi kod njih od tvojih rezultata i onda prave šemu htela sam bas sve da saznam ali bila je guzva.samnom u grupi je bila jedna nasa zena iz vranja.
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 8.8.2012 13:31:48
|
|
|
|
dunja RR
|
vazi darling, navijamo za tebe, ajde da nas obradujes
< Poruku je uredio dunja RR -- 8.8.2012 13:32:05 >
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 8.8.2012 13:35:39
|
|
|
|
17 joka
|
hvala draga,nadajmo se do ponedeljka!
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 8.8.2012 19:21:02
|
|
|
|
imperial
|
Hvala na odgovoru,sve ću da pročitam,mi smo išli na konsultacije za Leskovac,ali sad sam u dilemi jer mi se tvoja priča baš sviđa
|
|
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 8.8.2012 19:27:27
|
|
|
|
17 joka
|
JA SAM VEC REKLA DA SAM GLEDALA KLINIKE U RAZNIM DRZAVAMA,ALI NEKAKO MI JE OSECAJ REKAO NIJE TO TO I OVA JE BILA NESTO STO ME JE PRIVUKLO MOJ SAVET JE OVAJ IZBOR,STO NARAVNO NEZNACI DA DRUGE NISU DOBRE.
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 8.8.2012 19:28:32
|
|
|
|
17 joka
|
nisam ni videla da su mi ukljucena velika slova ja se izvinjavam
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 9.8.2012 12:51:40
|
|
|
|
bella80
|
Joka samo od se da ti posakam betata da bide viskoka!!!Ti si hrabra cura,a hrabre prati sreca,ja osekam da si ,a moj me osekaj nikad ne vara...Cekamo ponedenjak P.S.ako su ti vratile blaste betu mozes da uradis 12d. od transfera t.e. sutra....Pozz od Makedonija
|
|
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 9.8.2012 15:41:12
|
|
|
|
17 joka
|
bella mila,ipak cu da cekam ponedeljak,strah me je da radim ranije,a strah i ponedeljka. nadam se da te osecaj nece prevariti kao i mnoge ovde. veliki pozdrav za tebe ubavo makedonče!
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 13.8.2012 7:37:20
|
|
|
|
17 joka
|
Eto dočekah ja i ovaj dan bete i trenutno razmisljam sta je teze čekati 14 dana do bete ili čekati rezultat par sati. Jedino što trenutno znam i osecam je velika zahvalnost i podrška svih vas,navijanje i svu toplinu i ljubav koju ste mi pruzili nikada necu zaboraviti. svaku od vas sam zavolela,osecam da vas sve poznajem jer nikada nisam osecala sve ovo sto sam dobila od vas na ovom forumu... Rezultat kakav god da bude znam da ce mi biti uz vas lakse sve vas puno javljam rezultat!
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 13.8.2012 8:04:12
|
|
|
|
daca77
|
Joko, navijam jakooo
|
|
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 13.8.2012 8:10:35
|
|
|
|
jole82
|
Joko Sad cu te katapultiram u lab
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 13.8.2012 10:07:57
|
|
|
|
Modessty
|
joko čekamo i mi nestrpljivo! ljubim te!
|
|
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 13.8.2012 10:16:18
|
|
|
|
Jole84
|
Joko će crknemo dok ne dođeš,kako li je tebi ženooo
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 13.8.2012 10:16:36
|
|
|
|
anajid
|
Joko navijamo jako,javljaaaaaaaj!Bas sam nestrpljiva!Zelim ti veliku betu!
|
|
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 13.8.2012 12:15:17
|
|
|
|
17 joka
|
Ovde je mojoj priči kraj bar za neko vreme Beta je 0,1 tuga,mol,ma ni sama neumem da vam opisem hvala na svemu divne ste ja samo znam da mi treba vremena da prebolim,da opet skupim novac ,ali se necu predati dok nedobijemo bebu
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 13.8.2012 12:17:41
|
|
|
|
lanajelena
|
Joko bas mi je zao zbog tebe,stvarno sam verovala da ce biti,nemoj da se predas bice i toga
|
|
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 13.8.2012 12:22:53
|
|
|
|
Modessty
|
joko ti si stvarno hrabra žena! Ja ti se zaista divim! Odmori malo, daj sebi oduška.... ako treba nešto javi nam! tu smo sve uvek za tebe!
|
|
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 13.8.2012 12:26:19
|
|
|
|
17 joka
|
daleko sam ja od te hrabre zene koju pominjete o ponovnom pokusaju cu razmisljati kad budemo stali na noge i vratili dugove i ponovo skupili pare praticu vas i radovati se vasem uspehu,mene je Bog stavio u drugi plan
|
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?