|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (11.12.-15.12.2019.) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 21 [22] 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pampers pelene
24.1.2012 14:15:47   
Snelle
Mislim da kilaža deteta ne igra tu glavnu ulogu, već njegova građa.

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 526
   RE: Pampers pelene
18.2.2012 10:45:17   
dejana007
Zene ja procitala ovaj tekst, mada se ne pricizira koje su pelene u pitanju, ali me zanima dal mislite da je istina il malo naduvano?

KLIK

dal da se vracamo na pamucne, ne znam.

_____________________________

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 527
   RE: Pampers pelene
28.3.2012 23:54:44   
novcic
delim misljenje..isto tako sam koristila na pocetku pampers dete se osulo..uzas..a kao najbolje..dok nisam na poklon u dm dobila baby love pelene i extra su..super im je cena..dobijes i kutiju koja ti koristi..100 komada 1500d..takodje su im i maramice super,jer nam ni pampers maramice ne odgovaraju..isto su dobre i baby lindo maramice iz dm,mekane i lepo mirisu user posted image

(odgovor članu gaga19)
Direktna veza do poruke: 528
   RE: Pampers pelene
17.4.2012 16:08:24   
peca
Jel menjate bebama pelene pre svakog obroka ? tj na 3, 3,5, 4 h? ili kako i kad
? user posted image

(odgovor članu novcic)
Direktna veza do poruke: 529
   RE: Pampers pelene
17.4.2012 16:13:33   
cockic
nama su se za sad najbolje pokazale pampers premium,
a pufies kao jako lose osula se malko onako par tackica nije puno.

ali definitivno nam neodgovaraju.
tako da pemper su za sad ok,malom nesmetaju ni aktiv beby user posted image
nadam se da ih uskoro skidamo dolazi nam lepo vreme.

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 530
   RE: Pampers pelene
17.4.2012 16:18:14   
bea83
Preko dana presvlačim uglavnom pre svakog obroka osim kad pretpostavljam da će da kaki(moje dete ima ustaljene navike pa kaki svaki dan u isto vremeuser posted image ) znači na tri sata a noću sam  počela da preskačem jer ga skorz razbudim

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 531
   RE: Pampers pelene
17.4.2012 16:21:36   
cockic
ja preko dana na oko 3h ali ako spava posto ona spava samo
pre podne do 12h-13h i onda uopste ne spava sve do 20h.
tako da je ni pre podne nebudim nikako.

nocu se nepresvlacimo jos poodavno.

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 532
   RE: Pampers pelene
17.4.2012 18:43:11   
Sesilija 83
Nocu je presvlacim ako se ukaki ...a ovako ne to praktikujem zadnjih 15 tak dana ok smo ukaki se mozda svake 3-4 noci,a pre dok je ja raspovijem ,presvucem obucem ona se rasani skroz i vrlo je tesko uspavam... a preko dana na otprilike 3h ili ako se ukaki cesce...
Koristimo pamper premium care i za sad nema ojeda ni crvenila....user posted image

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 533
   RE: Pampers pelene
17.4.2012 19:04:30   
Doogie
Mi takodje koristimo pampers premium i jedva cekamo da skoknemo do dm po baby love da probamo posto pampers bas smrde. Nocu se takodje odavno ne presvlacimo, srecom ne kakimo nocu, samo danju :) i to najcesce ujutru. Jedino je "problem" sto je onda pampers pun od piskenja celu noc pa ne upije kaku nego sve procuri :/ ali mislim da joj je bolje tako, da lepo spava celu noc, a ujutru je ja presvucem komplet i operem joj dupence. A preko dana se presvlacimo posle obroka, uglavnom svakog.

(odgovor članu Sesilija 83)
Direktna veza do poruke: 534
   RE: Pampers pelene
10.10.2012 19:59:04   
Ivana.
Sad videh da su se pojavile pampers u kutiji od 132 kom. Jel' ih neko negde video i koja mu je cena?

(odgovor članu Doogie)
Direktna veza do poruke: 535
   RE: Pampers pelene
31.1.2013 11:10:43   
Rosita
Žene, ja se unapred izvinjavam ako ste o tome sporadično već pisale, al da ja priupitam. Je l ima neka koja je od starta koristila pelene za jednokratnu upotrebu i uopšte nije pamučne? Koje za početak, koje kasnije? Kakva su iskustva? Drugarica me nagovara da skratim sebi muke sa pranjem i peglanjem i udarim po jednokratnim od početka. Čitala sam da su mane ojedi i ne znaš koliko je beba piškila, što bi ponekad trebalo pratiti. Treba da kupujemo malo po malo ovih dana, pa da znam šta ću za pelene. I koliko je ekonomično to sa jednokratnim nonstop? Hvala!

(odgovor članu Ivana.)
Direktna veza do poruke: 536
   RE: Pampers pelene
31.1.2013 11:22:21   
isidora88
ja sam od pocetka koristila jednokratne, koliko je jeftino bas i ne znam, znam da smo jako puno pelena trosili dok je mateja bio beba, u proseku sam mu menjala prvih meseci na 3 sata, sto znaci oko 8 pelena dnevno, nekad i vise jer se desi da cim mu promenim pelenu od se ukaki. sada koristimo 5,6 dnevno.racunaj da ce ti trebati oko 5000 din.mesecno samo na pelene, plus vlazne maramice.

_____________________________

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 537
   RE: Pampers pelene
31.1.2013 11:26:59   
pocahontas
i ja od pocetka koristim jednokratne pelene. prvo smo kupili huggies, ali su nam propustale, onda smo presli na pampers, onaj obican, ne premium care, takodje je propustao i konacno smo uzeli baby love od organskog panuka i prezadovoljni smo!

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 538
   RE: Pampers pelene
31.1.2013 11:45:08   
nenja22
joj, pa mislim da ćeš pre naći mnogo mama koje od početka koriste jednokratne :)

i ja sma u početku samo njih, tek od prošlog leta ih kombinujem sa pamučnim (za sledeću bebu se mislim da će od početka ići kombinacija, ali o tom potom)
što se tiče ojeda, nismo nikad imali probema, u početku je bio pampers običan, potom smo prešli na libero i one su mi sjajne, a dosta su jeftinije od pampersa. mislim da je samo bitno da u početku bebu često presvlačiš (ne duže od 3 sata) i to bi trebalo da je onda (ima beba sa dosta osetljivom kožom, ali mislim da to nije toliko često)
takođe, iako se one osuše, pa nije do bebe mokro, možeš uvek po težini da proceniš koliko je piškila (to u vezi sa ovim da bi znala koliko mokrih pelena je u početku, zbog praćenja kako jede)

_____________________________

početak je kad sam se ja rodio, a kraja nema

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 539
   RE: Pampers pelene
31.1.2013 12:09:03   
Sanchy
Mi koristimo babylove i odlicne su,,nikad nam nisu propustile niti je dete dobilo bilo kakav ojed...Pampers u startu nije dosao u obzir jer su kontradiktorne izjave o njegovoj stetnosti zbog gela sto sadrzi pa nisam htela ni da razmisljam o tome kad na trzistu ima toliko drugih pelena..

(odgovor članu nenja22)
Direktna veza do poruke: 540
   RE: Pampers pelene
31.1.2013 12:55:08   
Rosita
Znači babylove, to je dm-ova marka? Ok cure, pa izgleda da se niko ne bakće sa pamučnim user posted image

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 541
   RE: Pampers pelene
31.1.2013 13:08:01   
Sanchy
Rosita babylove imaju od organskog pamuka da se kupe,inace njihove i pelene a i kozmetika su bez mase stvari koje se inace ne preporucuju da budu u proizvodima ako nekad citate sastav znate od prilike na sta mislim da sad taksativno ne navodim...sto se tice platnenih pelena ja sam htela da ih koristim cak sam i kupila par komada medjutim ne svidja mi se odrzavanje nikako,,,prvo moras da ih skupljas sto znaci da prljave stoje par dana dok se ne nakupi dovoljna kolicina za pranje sto mi je bljak a onda peru se na temp. do 60 stepeni sto mi je isto malo bzv,pogotovu sto ni ves masinu ne smatram idealom cistoce mada je dezinfikujem povremeno sircetom i sodom bikarbonom ali sve je to meni bilo ne prihvatljivo kada su platnene pelene u pitanju eto..

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 542
   RE: Pampers pelene
31.1.2013 14:28:54   
cockic
libero sy syper samo ovde ove vece velicine nesto nisy ni jeftine dok sam leni njih yzimala bile sy oko 1550 din lily a komada zaboravih koliko je bilo mozda 60 4-ka je bila y potanjy ali mnogo sy bolje od pampersa bilo kog.

ja sam sad zadovoljna i maxi care pelenama bas sy me odysevile valjda 48 komada oko 1100din..mozda i malo manje...za sad koristimo njih nisam nesto pyno eksperimentisala koristili smo dygo pampers bele mozda do 6-7 meseca i onda krenysmo da menjamo yzesmo libero ja odysevljena koristili smo ih nekoliko meseci pa sam posle probala i one pyfies feshion kolekcija nesto mi je bezveze mm te je bio nasao kad je isao y tempo posto oni libero nemajy ima ga lily i dis mozda i aksa ne znam.ja sam ih najvise y liliy yzimala.

i posle tih pocesmo ove maxi cere i bas sy syper ja se nadam lepom vremeny sto tek dolazi da cy leny do septembra yspeti da odviknem ako byde saradjivala a nadam se da hoce user posted image


(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 543
   RE: Pampers pelene
31.1.2013 15:00:05   
Rosita
Hvala na preporukama!

Babylove me baš privlači, ja sam za svoje lice koristila žutu kremicu, znam da je ekstra i bez raznih nepoželjnih sastojaka.

Koliko koštaju mesečno otprilike pelene, Sanchyy?

Sad sam im gledala sajt, ja mislim da ću svu kozmetiku za bebu uzeti od babylove user posted image .

Cokic, i ove tvoje cu da razmotrim user posted image .

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 544
   RE: Pampers pelene
31.1.2013 15:09:33   
Shishica
Ni jedne nisu toliko mekane i tanke, a izdrzljive kao Pampers. Najbolje su od svih pelena i ne bi me cudilo da je sve lose receno o njima samo konkurentska zavrzlama, kao kad je kruzila prica da je orbit kancerogen user posted image

Nikada ne bih menjala Pampers. Kada bi bilo lako koristiti platnene i moguce menjati svaki cas onda bi sigurno koristila njih, ali...

Emi stavljam samo nocu. Bebi mislim da cu prva dva ili tri pakovanja kupovati beli pampers..

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 545
   RE: Pampers pelene
31.1.2013 15:09:54   
Leax
Mi smo od rodjenja koristili Pampers premium i bila sam prilicno zadovoljna sa pelenama ali smo na promociji Huggies dobili par pelenica na poklon probali i ja sam prezadovoljna user posted image Meni su licno super, mekane su,nema nikakvog neprijatnog mirisa, nismo imali do sada od njih nikakav osip i sl., odlicno upijaju, a imaju i sa zadnje strane dodatnu gumu tako da kada beba pocne da sedi je prakticnije od pampersa koji nema taj dodatak. Pelene iz DM-a nismo probali nekako smo za sada ostali verni Huggies pelenama jer nas za sada nisu izneverile pa ih ja eto iz licnog iskustva preporucujem user posted image

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 546
   RE: Pampers pelene
31.1.2013 15:13:47   
adulence
pampers od pocetka jako,jako smo zadovoljni...

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 547
   RE: Pampers pelene
31.1.2013 15:15:19   
ivannna
ja sam u pocetku koristila huggies pelene,a posle sam i ja probala baby love i dobre su,ali najvise koristim tenera pelene ,njih smo dobili u onom paketu od grada i odlicne su,od tada ih stalno koristimo,pakovanje od 30 komada broj 2 su 443 din u liliju sto je najpovoljnije,ni jednom nisu procurile,nije se ni osula,posto joj odgovaraju ne planiram da ih menjam

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 548
   RE: Pampers pelene
31.1.2013 15:16:25   
cockic
rosita ali za pocetak bolje probaj te sto ti sanchy rece mada nekim bebama propystajy koliko se secam komentara ja ih nisam probala deci pa ne znam.

ali ove sto rece ja libero sy bas dobre za njih neces pogresiti sigyrno.i da nemoj yzimati nesto mnogo pakovanja nekih pelena jer mozda bekici nece odgovarati pada ti nestoje.

a inace y pakety BG se dobijajy tenera ima ih isto lily.ja sam yzimali njih za sina kad se odvikavao od pelena i one sy oko 1000 din ali te vece mnogo imajy neki miris za leny nisam njih yzimala.ne volim te namirisane za bebe to je moje misljenje.a peki je vec imao preko 2 god a i dok se odvikavao skidao je ciste pelene i bacao po kyci za to sy bile dobre user posted image
to je sveza informacija sad y janyarskom bg pakety njih dele ...

a ja sam neke bambino bambo tako nesto kas zivi nista nisy valjale bas mi se nisy svidjale tj.leni nisy odgovarale.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 549
   RE: Pampers pelene
31.1.2013 15:18:55   
Tiziana
Mi koristimo razno. Pampers,Libero i Pufies. Pufies su super za zimu,ali za leto su predebele.Libero su isto jako dobre,ali nisu jeftine.Pampers je standardno dobar.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 21 [22] 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 21 [22] 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







image
medamisko
Uz pomoć Fitolat tableta, dojim skoro dve godine!
Mnogi kažu da je mnogo dugo i ima raznih komentara na koje se ne osvrćem. Obožavam da dojim svoju bebu. Želim da preporučim svim budućim mamama da krenu sa Fitolat tabletama još u porodilištu. Da je mama srećna, a beba sita i da se ušuška u mamino naručje i pije mleka koliko želi, omogućiće Vam Fitolat tableta.  Više >>
image

Domaće lepinje
Kuvar: Sladja 29
Domaće je najlepše....

Anketa

Forum
anyushka

Rasprave na forumu su uglavnom

informativne (30%)

besmislene (12%)

zabavne (10%)

korisne (31%)

dosadne (5%)

obično čavrljanje (13%)


Ukupan broj glasova: 124

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!

Oznake

Click Here