|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Lažna menstruacija
4.12.2012 9:38:48   
babby
Maco a kako pijes macinu travu znas da se ona pije samo do ovulacije

(odgovor članu maca15)
Direktna veza do poruke: 126
   RE: Lažna menstruacija
4.12.2012 14:53:16   
Joka90
Pozdrav i od mene. Molila bih za pomoc, savet. Menstruacija mi kasni 7 dana, prvi put toliko, obicno je kasnila dan, najvise 2. Imam nekoliko simptoma rane trudnoce kao sto su: jutarnja mucnina, umor, osetljivost na mirise. Radila sam test drugog dana kasnjenja i bio je negativan, a danas se pojavilo svetlo krvarenje. Kad mogu uraditi ponovo test i da li je mozda lazna menstruacija u pitanju?? Unapred hvala :)

(odgovor članu ljubičica)
Direktna veza do poruke: 127
   RE: Lažna menstruacija
4.12.2012 22:34:37   
Ana RR
Joka90, test možeš ponoviti bilo kada pošto ti već toliko kasni, ali možda je bolje da uradiš beta hcg test iz krvi i naravno da odeš kod lekara, ako je trudnoća možda ti je potrebna neka terapija zbog tog krvarenja. 

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Joka90)
Direktna veza do poruke: 128
   RE: Lažna menstruacija
11.1.2013 12:03:46   
Anoniman
Devojke interesuje me sledeće - dragi i ja radimo na bebi, do sada su mi ciklusi išli 17.08., 16.09., 14.10., 12.11, 8.12 i trebalo je da dobijem 5.01.

3. i 4. sam imala bolove kao da ću da dobijem, ali nisam.
9. januara popodne na gaćicama jeva vidljiv roze iscedak (da nisu bile bele, ne bih ni videla). Popodne ništa, uveče ništa. Išla normalno u wc (i velika i mala nužda - posle velike meni UVEK krene) - ništa. Kažem ja dragom da ako do sutra ujutru ne dobijem, radim test.
10. januar ujutru - kreće.

Ne bi ja ničemu od toga pridavala neki značaj da meni ova menstruacija nije toliko čudna. Od 11. godine kako sam prvi put dobila, pa do sada kada imam 32 je uvek bilo isto - dobijam uvek tamno braon iscedak, traje to popodne/prepodne i kreće uvek tamna, gusta krv. Trajanje same menstruacije, kao i količina, se smanjilo posle prvog porođaja, ali način na koji kreće/ide/završava se nije nikada menjao.
Ovaj put toga braon nije bilo. Kada idem da piškim urin je bezbojan (kod moje klasične menstruacije je uvek izmešan sa krvlju), krv nije ni malo tamna niti gusta.

Imate neku ideju? Da li test može da se uradi iako mi ovo ide?

Hvala na odgovorima

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 129
   RE: Lažna menstruacija
11.1.2013 12:07:32   
pocahontas
zasto ne izvadis krv na bhcg, to ti je najsigurnije

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 130
   RE: Lažna menstruacija
11.1.2013 12:08:52   
jovana13
Mislim da mozes da uradis. Mozda je u pitanju neki poremecaj hormona a mozda T. Ti najbolje znas svoje telo,ali nista ne gubis time sto ces da proveris.

_____________________________

Hodaj,nebo strpljive voli... Hodaj,mozda se ipak sve u dobro pretvori......

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 131
   RE: Lažna menstruacija
11.1.2013 12:09:56   
vojvodjanka87
Ja bi radila test,ti najbolje poznajes svoje telouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 132
   RE: Lažna menstruacija
11.1.2013 12:13:36   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: pocahontas

zasto ne izvadis krv na bhcg, to ti je najsigurnije


Ovde nema laboratorija na svakom koraku i za sve ti treba uput. Interesovala su me mišljenja i da li test može da se uradi iako ovo (šta god to bilo user posted image ) ide. Jer buni me ta svetla krv, dakle nije ona rozikasta, jarko crvena, ali je u mnogo manjoj količini nego što mi inače ide normalna menstruacija.
Prethodna trudnoća bez ikakvih problema, pre manje od mesec dana sam bila kod ginekologa - sve je u redu.

(odgovor članu pocahontas)
  Direktna veza do poruke: 133
   RE: Lažna menstruacija
11.1.2013 12:16:02   
jovana13
uradi pa javi user posted image

_____________________________

Hodaj,nebo strpljive voli... Hodaj,mozda se ipak sve u dobro pretvori......

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 134
   RE: Lažna menstruacija
11.1.2013 15:47:49   
Anoniman
Krenula standradna, idući mesec u nove pobede user posted image

(odgovor članu jovana13)
  Direktna veza do poruke: 135
   RE: Lažna menstruacija
28.1.2013 15:24:03   
radoznalaa
Caos! Ja sam ovde nova user posted image Imam jednu "situacija", pa ako neko moze da mi kaze nesto povodom toga. Naime 18-og ili 19-og dana ciklusa pojavio mi se tamno braon iscedak, nista puno, taman za dnevni ulozak. Imala sam ga svaki dan. I jos uvek, a danas mi je 26-i dan, samo sto je sad dosta svetlije i malo manje kolicinski. I otkad je to krenulo imam jako blage bolove u donjem stomaku, kao kad treba da dobijem, i grudi me, kao i uvek, jako bole. Meni inace kad treba da dobijem, oko 3 dana ranije krene to braon, pa predje u redovnu krv. Ali ovako rano i stalno nikad nije. Imala sam odnos recimo na 11-i ili 12-i dan, pa onda vece pre iscedka. Trebala bih ovih dana dobiti (uglavnom su mi menstruacije redovne , dobijem izmedju 26-og i 30-og dana), ali nemam strpljenja user posted image Da li to mozda znaci da sam trudna (sto bih ja i volela) ili je nesto drugo? Hvala vam unapred!

(odgovor članu Nikky)
Direktna veza do poruke: 136
   RE: Lažna menstruacija
4.2.2013 16:26:47   
Mozda
Zdravo svima! Nova sam ovde, i pomalo zabrinuta. Prethodni ciklus mi je bio 20-og decembra, inace kasnio 3 meseca. pre toga su u sustini zadnjih godinu dana i bili redovni, ispratim svaki mesec. I ovog puta je kasnilo i od pre 2 dana je krenulo nesto malo vise braonkasto nego crveno, i to se javi ujutru i uvece po malo, koliko samo da zaprljam ulozak. Nesto se dugo zadrzava unutra. Nemam nikakve bolove ni osecaj kao kada dobijes... Da li je neka od vas imala iskustva sa tako necim? Meni je to malo cudno jer mene uvek boli stomak, a sve nebih da kupujem test, kao kenuce.... A da, jedno 4 dana pre nego sto je krenulo ovo stavila sam canesten vaginaletu i jos to vece osetila kao malo grcenje nekih 5 minuta i vise ne. Sledece vece je deo vaginalete izasao normalno, a onda naredna 2 dana nekako narandzasto i posle toga krece ovo...

(odgovor članu radoznalaa)
Direktna veza do poruke: 137
   RE: Lažna menstruacija
4.2.2013 21:16:37   
Mozda
Sada vec ima izgled ciste krvi, poludecu! Moracu sutra da kupim test i pravac kod ginekologa. Nista ne osecam, ali ovo definitivno nije normalno!

(odgovor članu Mozda)
Direktna veza do poruke: 138
   RE: Lažna menstruacija
15.2.2013 0:10:20   
jelenazvezda
kao prvo da vas pozz.imam jedno pitanje za devojke sa slicnim iskustvom,pokusavam da ostvarim trudnocu vec god dana,inace je sve ok samnom a mm ima malo slabiju pokretljivost tako da je to razlog sto ne ostajem T, poslednja 3 meseca dobijam na 36,37 dana,medjutim poslednju men sam imala 14.1. pre 5 dana tj 29.1 sam imala braon rozi iscedak cela 2 dana i to je odjednom stalo,imam simptome kao da cu da dobijem al nista se ne desava,boli me i stomak mada ja nemam mens. bolove...da li postoji neko ko je imao ove simptome i ostao u drugom stanju,hvala unapred :*

(odgovor članu Mozda)
Direktna veza do poruke: 139
   RE: Lažna menstruacija
21.2.2013 7:12:35   
Lu
IZVORNA PORUKA: dupa_mama

Lijep pozdrav,
googlajući o već rečenom u naslovu teme naletih na ovaj forum, koji na prvo čitanje ima puno zanimljivih saznanja za sve mame.

Ne znam da li je neka već imala sličan problem kao ja, ali da ukratko upitam.
Izostala menstruacija( trebala biti 12.02.), par dana ranije (08.02.) od planirane menstruacije se pojavljuje jedan dan krvarenja ( smeđa boja), ponovno za pet dana se javlja isto i staje, i danas opet iznova. Obavljen i UZ pregled, ginekologinja kaže ništa sumnjivo. Nije ni trudnoća. Danas opet navratih kod dr. kaže "prati"...
Neko imao iskustva po ovom ili sličnom pitanju?
Već počinjem dizati paniku....

Hvala.


_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu jelenazvezda)
Direktna veza do poruke: 140
   RE: Lažna menstruacija
11.3.2013 20:27:25   
dunja RR
Jel to zaista toliko često?

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 141
   RE: Lažna menstruacija
23.3.2013 10:26:34   
Anonim
Cao cure, imam problem treba mi vasa pomoc.. Vec sedam dana imam braun menstraciju , nekad vise ide i na crno, poslije odlaska u wc uvjek mi se pokaze nesto rozo ili na boju krvi na papiru.. Nikad takvih problema nisam imala...Osim kad se nasikiram ili kad imam stresa pa mi kasni...Imala sam odnos s momkom prije mjesec dana i koristili smo zastitu i strogo pazili..Kad razmislim nemogu vjerovati da sam trudna...Jer poslije svakog odnosa smo provjeravali kondom i bili pazljivi.. Pa me zanima, da li je neko imao slican problem, da sam trudna...neka mi neko pomogne...bila bi mu zahvalna..

(odgovor članu Nikky)
Direktna veza do poruke: 142
   RE: Lažna menstruacija
23.3.2013 11:17:46   
Olga75
Anonim , ne znam sta da ti kazem osim da uradis test , izvadis betu ili odes kod ginekologa
sve i da nije trudnoca ako je menstruacija " drugacija " trebalo bi proveriti

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anonim)
Direktna veza do poruke: 143
   RE: Lažna menstruacija
23.3.2013 11:44:49   
Anonim
Mislila sam ostaviti do aprila pa da vidim kako ce biti sljedeci mjesec..jer stvarno mi je nemoguce..pazili smo 100% ..skroz mi je cudnoo.mozda je samo nahlada..

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 144
   RE: Lažna menstruacija
23.3.2013 11:48:28   
Olga75
ne znam sta da ti kazem , videces ali mislim da bi svakako trebalo da odes kod ginekologa
nije da sad tu ocu da ti solim pamet i tako , mislim nemam pojma ni koliko godina imas ni koliko si dugo seksualno aktivna ni koliko cesto ides kod ginekologa
ali jedan pregled , onako preventivno ti nece skoditi user posted image


_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anonim)
Direktna veza do poruke: 145
   RE: Lažna menstruacija
23.3.2013 12:08:47   
Anonim
Imam 18 godina, momak mi je iz AT a ja iz BiH i nevidjamo se u 2 -3 mj. po sedam dana. Imali smo do sad 2 sastanka , gdje smo imalo po par odnosa.. zadnji put je dolazio meni u februaru i imali smo par odnosa..i kao sto sam rekla sve je bilo pod kontrolom, strogom paznjom i tako ... al imala sam i puno strasa proslih sedmica..samo vi meni recite , ja sam se prijavila tu da bi imala skim popricati..

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 146
   RE: Lažna menstruacija
23.3.2013 12:16:09   
Olga75
Anonim , eto od tebe sam starija 20 godina pa nemoj da se ljutis sto cu biti malo , hmmm , majcinski nastrojena i mozda popovati user posted image
to sto koristis kontracepciju je za svaku pohvalu , kondom je u tvojim godinama najbolje resenje , ne samo zbog nezeljene trudnoce nego i zbog kojekakvih bolestina ( kapairam ja i ljubav i poverenje i blablabla ali za svaki slucaj )
a odlazak ginekologu , kad si vec seksualno aktivna mora da bude pod obavezno
da se radi papa , brisevi , pregledi
to je nekako kao odlazak kod zubara
znaci , sta god bilo sad ovo krvarenje trebalo bi da imas " naviku " redovne kontrole bar jednom godisnje
i da , stres hoce da poremeti ciklus ali i ginekolog mora od neceg leba da jede user posted image
iskreno , ne verujem da si trudna ali ta neka tamna krv nije bas najnormalnije desavanje
zato zakazi si pregled
i javljaj nam se
a eto ako ti se dopadne forum , dodji i na druge teme


_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anonim)
Direktna veza do poruke: 147
   RE: Lažna menstruacija
23.3.2013 12:18:36   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Anonim

Cao cure, imam problem treba mi vasa pomoc.. Vec sedam dana imam braun menstraciju , nekad vise ide i na crno, poslije odlaska u wc uvjek mi se pokaze nesto rozo ili na boju krvi na papiru.. Nikad takvih problema nisam imala...Osim kad se nasikiram ili kad imam stresa pa mi kasni...Imala sam odnos s momkom prije mjesec dana i koristili smo zastitu i strogo pazili..Kad razmislim nemogu vjerovati da sam trudna...Jer poslije svakog odnosa smo provjeravali kondom i bili pazljivi.. Pa me zanima, da li je neko imao slican problem, da sam trudna...neka mi neko pomogne...bila bi mu zahvalna..

Trudnoca najverovatnije nije, ali ono sto jeste je hormonski disbalans i problem sa progesteronom. Moras otici lekaru da ti proveri hormone i u tvojim godinama su super kontraceptivi. Em ce ti se regulisati ciklus, em neces morati da lupas glavu da li jesi ili nisi trudna. To ce ti dr sve objasniti.

_____________________________

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Anonim)
Direktna veza do poruke: 148
   RE: Lažna menstruacija
23.3.2013 12:24:25   
Anonim
Puno vam hvala na savjetima, poslusacu vas i vec naredne sedmice zakazati termin..
Javicu vam rezultate doktora..nadam se da ce sve biti uredu ..ne mislim na trudnocu, jer sam 100% sigurna da nisam trudna.. samo se bojim za svoje zdravlje..

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 149
   RE: Lažna menstruacija
23.3.2013 14:55:43   
vesnam
Meni se takođe javlja nešto nalik na user posted image ali nikako da krene. POjavilo se braonkasto krvarenje pre 5 dana, sad je počela baš da curka svežža krv, li sve nešto po malo. Sve nešto kontam da su hormoni poludeli, pošto nisam trudna. Nema bolova, baš ništa, samo to tako po malo što mi ide na živce user posted image

(odgovor članu Anonim)
Direktna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Kada je pravo vreme da uradite test za tru...
Da li da sačekate da vam izostane ciklus ili da ga uradite odmah? Evo nekoliko smernica koje mogu da vam pomognu.



image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here