|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje
22.3.2015 20:07:43   
Štetica
arucak pusti pp Skijasici,ona je izUE i bila je u nekom stanu u Va,pa da ti da kontakt.
Devojke vidim da napredujete lepo sa stimulacijom,tako da se nadam malim drugarima i snajkama krajem godineuser posted image .
Magrom reakciju ces imati od CTX-a tj bice ti plih i crvenilo kao da je bas ostao pod kozom,ali tako treba.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Yellena008)
Direktna veza do poruke: 1951
22.3.2015 21:04:52   
margom
Lakixox, pa ja te prizvah pominjanjem....nadam se da si se malo smirila, znas i sama da to nista ne mora da znaci, tek smo na pocetku stimulacije......Jel i tebi prestala user posted image ? Vidimo se u sredu obavezno na caskanju, sigurno ce biti bolje na UZ....I pozdravi muza, mi se ispricali sa njim dok si ti bila na primopredaji bocki.....Nemoj sa se brines (sto ja mrzim kad mi to kazu), mada je tesko ostati smiren kada je ovakav trenutak u zivotu u pitanju....Docicemo mi svi do nasih user posted image user posted image user posted image .....
A sto se tice bocki, zavrsila i trecu turu veceras, i provalim da su mi dali jedan spric i iglu manje za Menopur, pa moram sutra da trcim do apoteke da kupim....A u vezi Gonala, ja sam dobila dva penkala, jedno je veceras potroseno, a ono sto ostane u drugom moram da vratim, tako su mi rekli....Igli za Gonal ima gomila...Meni je Gonal extra za davanje u odnosu na Menopur, nista ne oset_im, dok ovaj pecka i boli po malo....

< Poruku je uredio margom -- 22.3.2015 21:06:19 >

Direktna veza do poruke: 1952
22.3.2015 21:19:41   
margom
Stetice user posted image za lepe zelje....nadamo se da ce biti kako nam prizeljkujes.... A sto se tice stimulacije, sebe prvi put u zivotu bodem, i za sada nije strasno, samo sam ja ranije mislila da je to bukvalno potkozno davanje, medjutim nije srecom, pa mi je lakse.....A sto se tice tog CTX-a, nema problema , sto se mora nije tesko.....Kazi mi samo koliko se njega ukupno primi, tj. koliko se dana prima.....

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1953
22.3.2015 21:33:56   
Yellena008
Margom meni ostaje od Gonala po jedan i pric i dve igle...znaci sve da skupim i da vrnem u utorak...ja sam sama u utorak,nije ferrr....nadam se da cemo se uskoro videti sa dobrim folikulima i napretkom tj daj Boze da svima sve bude kako treba....

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1954
22.3.2015 21:41:54   
margom
Kako Gonal u spric, mislis na penkalo ? Menopur je u ampulama sa rastvaracima i klasicnim spricevima i iglama....

Direktna veza do poruke: 1955
22.3.2015 21:46:54   
Yellena008
Ja dobila u belim kutijama,zapakovano: tanki spricic koji u sebi ima rastvarac ,dve igle i prasak u bocici... a menopur imam ampule sa rastvaracem,bocicu sa praskom i one klasicne spriceve i igle....kako je kod tebe?

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1956
22.3.2015 21:48:56   
Yellena008
Jel kod tebe gonal ili gonal f? Ima razlike....to sam cula od zwna....

Direktna veza do poruke: 1957
22.3.2015 21:54:39   
margom
Upsss, e pa nisam to gledala, bice da je moj onaj koji nije tvoj hehhehhehee........ A jel tebe pecka-boli Menopur ?

Direktna veza do poruke: 1958
22.3.2015 22:11:48   
Yellena008
Pecka kad se daje,malo bolucka posle toga,ali sad nesto osecam,kao boluckanje u donjem delu stomaka,koje nisam osecala prethodne dve veceri...jel ima kakvih promena kod tebe? Ti si dobila onu belo crvenu kutiju gonala,jel da? Moja kutija je skroz bela i uska...

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1959
22.3.2015 22:23:02   
margom
Tako je, moja je belo-crvena....A sto se tice nekih promena, nista posebno, mozda povremeno neko ziganje, ali u tragovima.....Ma samo se opusti i ususkaj u neko cebence......user posted image .....

Direktna veza do poruke: 1960
22.3.2015 22:33:59   
Yellena008
To sam i uradila....user posted image Mozda sam i danas malo previse uzivala na suncu....nisam usla u kucu ceo dan pa sam mozda preterala....ma bice to sve dobro....drzim nam fige svima....

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1961
22.3.2015 23:54:28   
lakixox
Prenela pozz i uzvracen.
Margo da nisi zaboravila fasciklu u Va?
I ja imam gonal f u olovci danas bila zadnja bocka iz njega i imam pitanje da li je i Vama ostalo vrlo malo. Vratilo se na 0 znaci dobro sam uradila ali ipak malkice se vidi tecnost

Direktna veza do poruke: 1962
23.3.2015 9:56:22   
arucak
Jeste li radile za vreme stimulacije ili ste bile na bolovanju?Kada uopste imamo pravo da otvorimo bolovanje tokom vto?

(odgovor članu lakixox)
Direktna veza do poruke: 1963
23.3.2015 9:56:49   
Skijasica
ARUCAK,
NISAM PAR DANA BILA NA FORUMU PA PROCITAH STA SE DESAVA. EVO DA TI POMOGNEM. Mi smo isli na drugostepenu u drugom pokusaju VTO u VA. Medjutim, mi iz UE po teritorijalnoj podeli pripadamo BG. Medjutim, kada smo mi isli tada se renovirao Front, pa su dozvolili da se parovi rasporedjuju po drugim klinikama. Postojala je jedna elektronska zavrzlama, bili su blokirani drugi centri za nas sem BG. Pa su onda ovi iz naseg Fonda zvali BG da to otklone i to je trajalo danima. Na kraju su to otklonili i onda smo dobili VA. Medjutim ja sam tamo vodila ljutu borbu da idem u VA. Ne znam da li su sada vratili blokadu, pa ces morati u BG. U svakom slucaju insistiraj da ides u VA. Naoruzaj se strpljenjem. Inace i UE nema drugostepene komisije. Znam da se neke dr specijaliziraju za VTO ali mislim da to u UE nije jos pocelo.
Sto se stana tice dacu ti kontakt. bile su mnoge zenice sa foruma u tom stanu i sve su zadovoljne. Stan je novogradnja i blizu je bolnice.

(odgovor članu lakixox)
Direktna veza do poruke: 1964
23.3.2015 10:04:38   
Skijasica
Arucak,
mozes da otvoris bolovanje kada hoces. Ja sam bila sve vreme stimulacije na bolovanju.

(odgovor članu arucak)
Direktna veza do poruke: 1965
23.3.2015 10:07:57   
Skijasica
Lakixox,
ako je se vratilo na 0 dobro si uradila. To sto je ostalo malo tecnosti je ok. U toj olovci ima vise doza, oni su je nastelovali za tebe. Mi smo tu olovku vracale njima kada nam ostane tecnosti.

(odgovor članu lakixox)
Direktna veza do poruke: 1966
23.3.2015 10:14:31   
Štetica
Skijasiceuser posted image ,prizvah te naforum.
Magrom koliko menopura dnevno primas? Tri ampule mozes da rastvoris sajednim rastvaracem i taman lepo stane u onaj spric,i nebude ogromna injekcija. A CTX ili ti Cetrotid se u sustini prima kratko,3-4dana.
Neko je pitao za gonal u penkali,uvek ostane malo na kraju iako on pokazuje 0.
Raspitajte se kod vasih ginekologa za Fraxiparin 0,3 ili Heparin 0,2,dal mozete da dobijete na recept da nekupujete,jer u Va ga daju preventivno. Nemoze da skodi a mozda moze da pomogne. I trebace vam utrogestan od 200mg,on ide na recept,nemojte ga kupovati.

(odgovor članu Skijasica)
Direktna veza do poruke: 1967
23.3.2015 10:17:43   
Skijasica
Stetice user posted image , uvek si bila od najvece pomoci na forumu.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1968
23.3.2015 10:24:01   
Štetica
Skijasice,pa sta cu kad sam prva krenula kod njih,i kad sam veteran na vto temi,a i ti si tu,odmah iza mene. Ja sam posle oba postupka sve lekove kupila,tad nije moglo na recept,sad vecina moze,jbg zasto dati 5-6000,ako nemora. Ionako dok se dodjedo postupka da se brdo para,a kao sve je preko fonda.

(odgovor članu Skijasica)
Direktna veza do poruke: 1969
23.3.2015 10:28:30   
JACIKA77
Znaci sve primamo Fraxiparin 0,3 ili Heparin 0,2...a od kada do kada se on prima,jer isto same sebi dajemo u stomak

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1970
23.3.2015 10:35:02   
Štetica
Prima se od transfera do bete,prvu posle transfera daju oni,a posle dajes sama. Moze u stomak,u nadlakticu ili u butinu. Meni je bilo najlakse u butinu jer su malo tupe igle,pa me tu najmanje bolelo. Raspitajte se za recepte,i sa izvestajem iz Valjeva posaljete muzeve kod ginekologa u dom zdravlja da vam uzmu recepte i podignu terapiju.

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 1971
23.3.2015 10:48:15   
JACIKA77
hehehe...ja mog muza ne bih mogla ni puskom da nateram da ode kod mog ginekologa niti zna gde se nalazi dom zdravlja user posted image moracu da odem ja ranije da vidim da pitam sama user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1972
23.3.2015 10:52:52   
margom
Lakixox, vratila sam se po fasciklu, hvala na pitanju, sta ces, krstenica hahahaha....
Stetice, ja primam samo jednu dozu Menopura dnevno, znaci jedna ampula na jedan rastvarac.....A Gonal f primam 150 jedinica.....Lakixox uvek ostane malo u penkalu, bitno je da ti das sebi pravu dozu...
Stetice, imam par pitanjacu vezi tvog elaborata vezanog za terapiju posle transfera hehehe....Jesi li sigurna da svakoj zenici propisu fraxiparin svakog dana do vadjenja bete? Mislim da ginekolog u DZ nece hteti da propise isti ukoliko nema napismenu preporuku iz Valjeva, a sto se tice utrogestana, to se podrazumeva, samo bi isto znacilo imati to napismeno od Valjeva....znas i sama da je sada administracija zastupljenija u lecenju ljudi od medicine, na zalost.....svi traze neko pokrice da bi ti nesto propisali na recept.....

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1973
23.3.2015 11:02:03   
jess021
Margom, mislim da je sada svuda praksa da nakon et ide Fraxiparin. Pa na izvestaju sa et ce ti pisati terapija i na osnovu toga tvoj dr treba da ti da Fraxiparin i recept za Utrogestan. Ja nisam dobijala recept za njega vec su mi dali u dz.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1974
23.3.2015 12:12:26   
Štetica
Magrom sigurna sam da daju. A dobicete napismeno sta vam trebaod terapije posle transfera,nego sam rekla da odetedo dz pre transfera da bi vam obezbedili fraxiparin,jer on se podize u domu zdravlja,gde se primaju injekcije,a utrogestan u apoteci. Jedino sto mogu da vas zezaju jeda traze otpusnu listu,a ako imate embriona za zamrzavanje,otpusnu listu dobijate kad zamrznu embrione,a dotle samo taj propratni papir,koliko je vraceno i terapiju.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

Anketa

Прање гузе.
пеперутка16

Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?

Click Here