|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 13 14 [15]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel...
30.10.2013 20:33:19   
Torbica
Von, idi na temu VTO! user posted image user posted image user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 351
30.10.2013 20:34:59   
Jole84
Veverkiću rasplakala si jednu trudnicu,al ne verujem da sam jedina user posted image user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 352
30.10.2013 20:38:48   
little_one

IZVORNA PORUKA: Jole84

Veverkiću rasplakala si jednu trudnicu,al ne verujem da sam jedina user posted image user posted image user posted image

I ja sam oplakala ranim jutrom, od srece naravno...trudnicki hormoni nas prze samo tako user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 353
30.10.2013 20:41:15   
hanka
Jole kad god se resis user posted image
Degu user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 354
30.10.2013 20:47:29   
degu
Ja ću ovde samo da virim do prvog UZ user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 355
30.10.2013 20:48:41   
little_one
Ti i Dunja mozete komotno da se preselite ovdje...nema sada izlaska iz prvog dok ne dodje vrijeme za drugo tromjesecje user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 356
30.10.2013 20:51:08   
17 joka
Veverko,i mene si da znas ,uh kakvo iznenadjenje

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 357
30.10.2013 21:06:16   
Jole84
Brojimo dane do UZ i tebi i Dunji,jedva čekam da se opustite i uživate u ovom čudu,evo za vas dve jedna pesma,ljubim vas,ovo nam je divan mesec user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=gtczfqE7qgs

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 358
31.10.2013 11:00:01   
pipi_coco
Dobro jutro ženice
Lijepo nam se puni ovaj prvi razred user posted image user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 359
31.10.2013 11:07:49   
Jole84
Pipi kako si mačkice? user posted image

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 360
31.10.2013 11:17:42   
pipi_coco
Danas sam dobro, a juce jedva preživjeh nekako. Još sam na bolovanju i mirovanju mada me sa posla cimaju pa odem povremeno na sat vremena nešto obavim što je hitno i tako. Nestrpljivo cekam sljedeci petak da idem na kontrolu i nadam se da ce sve biti ok, važno da je curkanje prestalo.

Kako si mi ti Jole, preselila si se u drugi razred, sada si trudnjačica sa stažom hihihhiuser posted image
Da znaš da mi je baš drago zbog tebe, jer znam koliko si se plašila u početku, sad je to daleko iza tebe user posted image

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 361
31.10.2013 11:30:43   
Jole84
Bitno da nema curkanja user posted image Super za petak,sporo idu dani user posted image verovatno će da ti daju i uput za dabl tada,jel da?
Još ne verujem da sam drugi razred,mnogo sam bila uplašena i u grču da se ne desi ono što i prvi put,tako da sam tek sad ponosna trudnica i zato blebećem ovoliko user posted image Jel ti se vidi stomače? user posted image

Direktna veza do poruke: 362
31.10.2013 11:54:32   
pipi_coco
Valjda cu dobiti uputnicu za dabl, mada su moje dr spominjale da trebam odraditi i neke brisove (kao neka mjera predostrožnosti), a na Uz cu svakako ici češće nego obicno zbog mioma glupog user posted image

Malkice se vidi stomačić, ostale su mi još samo jedne hlace koje mogu komotno da nosam, ostale mogu da zakopcam ali me stežu pa ih ne nosim više. Kod mene se ustvari vidi da su mi obrazi buknuli i ubucili se, a udebljala sam se do sada samo 2 kg user posted image

I treba da budeš ponosna trudnica, dovoljno dugo si na to čekala.
Bože zdravlja eto i mene uskoro za tobom u drugo.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 363
31.10.2013 12:18:39   
Jole84
Bogami još malo user posted image

Direktna veza do poruke: 364
31.10.2013 17:03:57   
Suncepravde
Cao drugarice, nije me bilo nekoliko dana i eto Degu nam dolazi. Bas se radujem!user posted image

Ja sam radila briseve, vadila krv (krvna slika, gvozdje) i dala urin, jer mi to traze za amnioc.
Za sad je sve ok sto se tice nalaza osim sto mi je hemoglobin na donjoj granici, a gvozdje negde na sredini.
Doktorka mi nije radila UZ, samo sam dobila uput za bolnicu za AC.

Inace imam mucnine i to popodne pocnu, a sad se desava i da ih po 2-3 dana nemam, ali me boli glava....

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 365
31.10.2013 17:20:22   
viking
S ovolikom betom, čućeš srce se sigurno.

Nove trudnice, dobro došle user posted image

IZVORNA PORUKA: boba24

Dobar dan svim user posted image evo i mi da se prijavimo u prvi razred user posted image . Ovo mi je prva trudnoca,pa sam sva isprepadana user posted image Htela sam da vas pitam nesto,poslednja menst mi je bila 21.9 test i betu sam uradila 25.10,i test je bio poz a beta 1700,ali posto sam imala blagu sukrvicu(samo jednu noc) dr mi je prepisao utrogestan. Uz je zakazao za 8.11,da li postoji sansa da cu tada vec cuti otkucaje? Veliki pozdrav za sve vas!!!

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu boba24)
Direktna veza do poruke: 366
31.10.2013 21:35:53   
Lepterija
Pomagajte, ja sam se skroz zatvorila, nista ne varim, stomak mi je kao u 6. mesecu a ne kao u 8. nedelji. Satrase me ovi blizanci, ne pomazu suve sljive, kompoti, jogurt. Pijem Laxomucil i nista. Ima li jos nesto da probam sto je nekom pomoglo???user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 367
31.10.2013 21:39:18   
little_one

IZVORNA PORUKA: Lepterija

Pomagajte, ja sam se skroz zatvorila, nista ne varim, stomak mi je kao u 6. mesecu a ne kao u 8. nedelji. Satrase me ovi blizanci, ne pomazu suve sljive, kompoti, jogurt. Pijem Laxomucil i nista. Ima li jos nesto da probam sto je nekom pomoglo???user posted image

Uzmi magnezijum...mozes donat vodu da pijes ili da uzmes praskice magnezija i jednu dnevno pa dok ne proradi....meni ne prija donat pa tucem magnezijum i sve radi kao satic user posted image

(odgovor članu Lepterija)
Direktna veza do poruke: 368
31.10.2013 22:12:32   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: viking RR

S ovolikom betom, čućeš srce se sigurno.

Nove trudnice, dobro došle user posted image

IZVORNA PORUKA: boba24

Dobar dan svim user posted image evo i mi da se prijavimo u prvi razred user posted image . Ovo mi je prva trudnoca,pa sam sva isprepadana user posted image Htela sam da vas pitam nesto,poslednja menst mi je bila 21.9 test i betu sam uradila 25.10,i test je bio poz a beta 1700,ali posto sam imala blagu sukrvicu(samo jednu noc) dr mi je prepisao utrogestan. Uz je zakazao za 8.11,da li postoji sansa da cu tada vec cuti otkucaje? Veliki pozdrav za sve vas!!!

uh,ne mora da znaci,moja je bila 32000,bila sam 6+4,i dr nije mogla da bude sigurna da li je srce ili krvni suduser posted image ..isprepadala me,bezveze...a moja dr je dan pre toga lepo cula srce!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 369
31.10.2013 22:23:07   
viking

Vonavoj, njoj je beta bila 1.700 još 12. oktobra a UZ je 8. novembra, dakle 15 dana kasnije. Do tada će joj beta biti bar 40 - 50.000, a srce se čuje ako je beta veća od 10 - 12.000.
Lepo ti je videla ova prva doktorka, ova druga se nešto zbunila user posted image

< Poruku je uredio viking RR -- 31.10.2013 22:24:14 >

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 370
1.11.2013 9:34:19   
Ana RR
Selimo se u novembar KLIK

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 371
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 13 14 [15]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 13 14 [15]
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
3D animacija: vaginalni porođaj
video
3D animacija vaginalnog porođaja (engleski video)

Anketa

Ime za devojcicu
AleksaS

Da li vam se svidja ime Tarja? Finsko je, ali ga ima i u pravoslavnom kalendaru.

Da (47%)

Ne (53%)

Ukupan broj glasova: 154

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here