Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 17.1.2014 8:46:30
|
|
|
|
mika79
|
Jole za princezu
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 17.1.2014 8:49:13
|
|
|
|
Klarita
|
Joleeeeeeeee, super, super, super...neka je samo zdrava i prava devojka, sto se kaze, je l' te U prvoj trudnoci mi je toliko bilo stalo da bude devojcica, da nije bila, bio bi pripadnik LGBT , sad mi je svejedno za drugo bilo...Ali devojcice su neodoljive, neodoljive princeze!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 17.1.2014 9:06:07
|
|
|
|
Ana13
|
Bravo,Jolence, za princezu! Od nove god cekam da cujem sta cemo da dobijemo Ljubim te Poz za sve stomacice
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 17.1.2014 9:22:05
|
|
|
|
daca77
|
Jole, pa ja tek sada vidim lepe vesti Devojcice sam uvek obozavala, jer su nekako medene...zato veliki
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 17.1.2014 9:31:18
|
|
|
|
little_one
|
Joleeeeeeee e bas mi je drago sto je curica! Ne zato sto sam pogodila, vec ces uzivati bas kao i ja sa svojom Andreom, djevojcice su definitivno nesto posebno....ja bih voljela da je i ovo drugo djevojcica, al dobro, treba vidjeti kako se i djecaci vole A stvarno smo se nacekale da nam se javis a tebe nigdje...
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 17.1.2014 10:25:08
|
|
|
|
mamica 91
|
Joleee za devojanu...
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 17.1.2014 11:48:30
|
|
|
|
degu
|
Bravo Jolence skitalice Svi smo znali da je curetak mamin dragi
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 17.1.2014 11:49:07
|
|
|
|
Ana RR
|
Devojke koje su osvojile Gel protiv umornih nogu možete ga do 20. januara preuzeti. Javite mi se na pp.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 17.1.2014 12:47:49
|
|
|
|
Jole84
|
Hvala vam drugarice puno Baš sam srećna! Naravno samo neka je živo i zdravo,skroz mi je nekako bilo svejedno,namučila sam se da zatrudnim....al nekako,sada moja beba ima identitet,mnogo sam ponosna
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 17.1.2014 13:05:24
|
|
|
|
Suncepravde
|
Pozdrav svima! Jole bravo za curicu!!!I mi cekamo devojcicu! Sledece nedelje idem na onaj pregled tj Uz srca bebe (fetalna ehokardiografija) kod dr.Dukanac privatno, jer u Visegradskoj ne mogu da zakazem, ceka se dugo Da li neko zna gde je tema o bolnici Narodni front i da li je aktivna, ne mogu da nadjem, a treba da pitam u vezi savetovalista za trudnice
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 17.1.2014 13:09:42
|
|
|
|
Jole84
|
Sunce kako si baš nas je puno devojčuraka evo ima ova tema,nadam se da je to to KLIK Meni je dr sve pogledala u okviru 4d,ekspertski uz,ehokardiografiju i kolor dopler
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 17.1.2014 13:14:04
|
|
|
|
Suncepravde
|
Dobro sam hvala Bogu, jedem, stomak mi je veliki! Pa meni su gledali na ex Uz ali je prvo beba bila mala, pa za 3 nedelje ponovo i tada se okrenula nezgodno i nisu mogli srce da pregledaju. I sad u 25 nedelji idem ponovo ali privatno.
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 17.1.2014 13:18:32
|
|
|
|
Jole84
|
Super draga,javljaj kako si prošla
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 17.1.2014 13:20:33
|
|
|
|
Suncepravde
|
Hocu, javicu se, a nadam se da ce mi neko odgovoriti na temi za Narodni front
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 17.1.2014 13:36:38
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 al nekako,sada moja beba ima identitet,mnogo sam ponosna A ime? Ja ne stižem puno da se javim. Karantin i dalje na snazi. A već me neko vreme zeza žuč sad već šta god pojedem i popijem ubi ispod desnih rebara i pola leđa.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 17.1.2014 15:39:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Jole bravo za djevojku Kod mene nista novo,malo se svrckam,malo na posao,malo se mazimo gurkamo Kod mene je za sada beba,a obozavam da cujem kako mi drugi daju prognoze
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 17.1.2014 15:41:43
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Hvala vam drugarice puno Baš sam srećna! Naravno samo neka je živo i zdravo,skroz mi je nekako bilo svejedno,namučila sam se da zatrudnim....al nekako,sada moja beba ima identitet,mnogo sam ponosna
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 17.1.2014 15:47:07
|
|
|
|
Peace*
|
Dunjči, šta ti nosiš? Devojčicu ili dečaka?
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 17.1.2014 15:47:43
|
|
|
|
jole82
|
Jolence bravo za devojku al zeznula je i Lupkicu koliko se krila...biće to lepojka prava Al moram reći, jer znam da se nećeš ljutiti...jesam ti rekla A kad smo kod "Jesam ti rekla" i Dunji sam "rekla" al nisam upratila jel se ostvario san
< Poruku je uredio jole82 RR -- 17.1.2014 15:49:38 >
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 17.1.2014 17:06:04
|
|
|
|
Štetica
|
Jole ljubim te u devojku,konacno docekasmo da se pokaze.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 17.1.2014 17:45:17
|
|
|
|
Torbica
|
Bravo Joleeee! Ljubim vas sve
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 17.1.2014 18:05:52
|
|
|
|
Jole84
|
NM,najverovatnije Mila kako si ti,jel prošli grčevi? Jolence samo sam te čekala jesi rekla,proročice Ova mala popišulja stidljivija i od Lupkice,čudo jedno Štetko,Anči,Daco,jedva čekam da ovo osetite,znam doći će taj dan ubrzo Dunjči,Torbi,Cece
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 17.1.2014 18:22:39
|
|
|
|
buba m
|
Joleee Eto, još jednom se dokazalo da su stide skrivalice uvek devojčice! Divno!
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 17.1.2014 18:29:08
|
|
|
|
Lepterija
|
Bravo Jole, cestitam na princezi. Bas mi je drago da si zadovoljna dr Draganom. Mene je danas opet odusevila. Ja trazila da se dogovorimo za ekspertski, misleci da idem privatno, a ona nece ni da cuje. Kaze da mi ona i danas radi ekspertski, da ne znaci ako platim da ce bolje da me gleda, ako je neko ekspert onda vidi na svaki uz i tako ona mene opravi bas i naruci opet na Gak. Moje bebane super, sve u najboljem redu, izgleda da su oba decaka (sad mi dodje zao kad svi hvale devojcice), ali neka su oni meni zivi i zdravi
< Poruku je uredio Lepterija -- 17.1.2014 18:32:09 >
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 17.1.2014 18:30:23
|
|
|
|
dunja RR
|
Na dabl testu pre mesec dana rekli da je dečkonja, sledeći UZ je sledeće nedelje pa ćemo videti da li je zaista :) IZVORNA PORUKA: Peace* Dunjči, šta ti nosiš? Devojčicu ili dečaka?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici7 razloga zašto beba stiže ranijeDanas ćemo da govorimo o ranijem porođaju: znakovima i simptomima kada treba da se javite vašem lekaru. Raniji trudovi s...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?