|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 5/14 [chat]
14.5.2014 21:19:13   
vikiveki
Torbice user posted image A spremam i ručak za sutra,i to pasulj,deca ga baš vole, a i meni je super jer skuvam dosta pa imamo za dva dana...a inače moram ručak da spremam ovako posle podne za sutra jer ujutru baš ne mogu da stignem,pošto na posao idem od 8 i 30.

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 276
15.5.2014 7:15:14   
Misha i Ljisha
Dobro jutro mame. Ovo vreme stvarno nije normalno. Ubudjavicemo se u kuci. Ne volim to. Kod nas je tv uglavnom ukljucen po ceo dan (da nesto zvrnda) nekad i radio a kad je ovakvo vreme nekad nemam izbora pa pustim D da gleda crtane a to me jako jako nervira. No dobro ne zanimaju je previse ali kapiram da cemo se danas smoriti.

Moram slatko da ubacim u teglice, i mozda napravim jos jednu turu soka danas. Mada nemam pojma u sta cu da sipam taj sok. Treba da odem do starog spajiza i da nadjem jos flasa, a to je iskreno sa D i ovim vremenom nemoguca misija. Kad je na salasu "sve daleko". Majke mi naseta se covek kao blesav da bi obavio neke najjednostavnije poslove i uzeo potreban alat i td.

Nemam pojma ni sta cu da kuvam. MM je danas rodjendan. Idem da vidim neki recept za torte il neke kolace. Mada mu je moja mama napravila tortu sa ananasom. Ja imam jagoda i imam visnjice u zamrzivacu. Mislim da imam taman jos jedan paket, sto je super jer se ove nase visnje vec crvene tako da smo izdrzali taman. Komplikovano mi sad da krckam orahe i lesnike da bih danas nesto napravila (plus opet treba otici do šupe po te iste orahe i lesnikeuser posted image )

Secam se pre par godina (cuj par proslo je bar 5 godina) napadao sneg, sve zivo napolju se zaledilo a nije bilo struje ceo dan. Tad sam zivela ovde sama na salasu (imala sam samo kucu i macu) i naravno telefon mi nije radio jer nemam onaj obican a mobilni mi se ispraznio, odsecena od sveta ceo dan. Sama. Pustila sam macu i kucu u predsoblje gde mi je bila pec za lozenje i tu smo se nas troje tako scucurili i mazili ceo danuser posted image . Mislila sam u sebi Boze sad da umrem i da mi se nesto desi niko ne bi znao dok se vreme ne poboljsa. Zato sam sinoc odmah stavila mob na punjenjeuser posted image za svaki slucaj, ipak imam i dete nisam sama. Cekam samo kad ce da nestane struja jer napon ozbiljno fluktuira.

Pozdrav mame.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 277
15.5.2014 8:14:31   
vikiveki
Dobro jutro mame....ja se brinem kako će mi ćera otići do škole,jutros nije htela da je mm vozi zato što on ide 5 min. ranije.Izgleda je počeo da je drma pubertet pa je svauser posted image šta god da joj kažem ne odgovara joj,moram dobro da pazim kako joj se obraćamuser posted image Moja draga pubertetlijka,teško je to

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 278
15.5.2014 8:18:27   
Sanjica26 RR
Mogu ti reci Viki da deca ranije ulaze u pubertet. Treba izdzati taj period.
Kod mene deca spavaju. Ja sam pod jorganom. Ne izlazi mi se iz kreveta.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 279
15.5.2014 8:22:36   
anci kv
jutro,ajde kafica!!!

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 280
15.5.2014 8:27:13   
vikiveki
Joj Sanjice,osećam na svojoj koži da deca danas ranije ulaze u pubertetuser posted image poludeću,kao da hodam po iglama.Raspoloženje joj se preokrene za 5 min. nekad ne mogu da je prepoznam i koliko puta poludim ali znam šta joj je pa nastojim da se smirim i da na miran način izađem na kraj sa svim njenim bubicama.Kad sam moj mami rekla da je Viki postala nepodnošljiva jer je u pubertetu,ona mi se smejala,kaže kakav pubertet,još je ona mala.Ali kad je došla kod nas u goste i ostrala nekoliko dana poverovala mi jeuser posted image nekoliko puta samo što se nisu potukle,Viki u pubertetu a moja mama u klimaksuuser posted image ni sa jednom ne možeš normalno razgovarati

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 281
15.5.2014 9:15:23   
Klarita
Jao, Vikiveki, nasmeja me user posted image Sve su to slatke muke!

A, sad, dobro jutro i od mene user posted image

Nikolaj jutros oko 6h poceo da kasljuca, tacno cujem da negde u korenu nosa ima nesto sto razvlaci od rodjenja...uspricala sam mu fizioloski drzeci ga na bok, malcica ispalo iz jedne nozdrve, belo mrvica. Popio mleko i uspavao se. Molim Boga da nije nista. Za svaki slucaj, lepo ga namazah fitobalmom.
Klara se budi oko 7h, sa sve ultra zelenim sadrzajem u nosu user posted image znaci, cu poludim vise. Za nju mi nekako nije strasno, znam joj terapiju, znam sta kako, koliko...ali za ovog malog user posted image

Mm se dao na generalno ciscenje, mozda mu smeta prasinauser posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 282
15.5.2014 10:03:22   
emicaa
Drage moje ima li kod vas poplava,u Bosni je katastrofa,moji svekrva i svekar zaglavili dole putevi zatvoreni.Prodavnice polu prazne,a do nedelje najavljuju kišu.strašno

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 283
15.5.2014 10:06:10   
anci kv
emice,na vreme ste se vratili. Kiša ne prestaje
Klarita,juče bio praznik zato se tm danas razmanuo po kućiuser posted image
bebcu stavljaj samo fiziološki i prati,ja sam dundi čistila nosić štapićem za uši. Moguće da se još čisti

< Poruku je uredio anci kv -- 15.5.2014 10:10:21 >

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 284
15.5.2014 10:14:19   
jole82
Bar dan mame
Bile do dz-a da otvorim bolovanje.. zovem da pitam jel kojim slučajem guzva pa da odem kasnije...kad poče sestra da se smeje i reče ma dodjite nema nikog od jutros dosadno nam...ahaha...i stvarno nema bolesnih danasuser posted image
Inače T evo opet ima temp...37,2...pa nadam se da će proći to sve do ponedeljka...temp nisam ni pominjala dr koja je "prepisivala" nalaz od privatnog kožnog i gledam i ne verujem..Dg: Dermatitis atopica non specificatauser posted image , a privatna dr dala Dg: Dermatitis amoniacalis...e Bože svašta...ispade mi dete i atopičar...

Enyoj the silence!

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 285
15.5.2014 10:46:50   
emicaa
Mi smo se vratili na vrijeme a muževi zaglaviše...sad sam zvala mamu od sinoć nemaju ni struje ni vode,imaju blizu kuće izvor,bar to ali mene strah hvata da ne ostanu bez hrane jer prodavnice su prazne već.

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 286
15.5.2014 10:56:29   
Torbica
Jole, mozda zbog bolovanja mora ta dijagnoza user posted image
Sad cu susaru da ukljucim.
Pozdrav svima

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 287
15.5.2014 11:03:04   
Wannajah
Evo i ovde da vas pozdravim.. Nista mi se danas ne radi..

Sreca,sreca,raaaaaadoooosssss'!!!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 288
15.5.2014 11:09:34   
anci kv
meni se ne radi ništa već danimauser posted image

(odgovor članu Wannajah)
Direktna veza do poruke: 289
15.5.2014 11:10:09   
jole82
Ne znam Torbi...al ako se zbog dermatitisa ide na bolovanje a ne zbog ojeda dupeta..a svi znaju da su u vrticu zabranjene kreme sa lekom...onda ne znam ko je lud...
Mislim briga me šta pise...nek je ona odradila šta mi treba...sad da se borimo s ovom mini temp...nadamo se najboljem i da će se sanirati do ponedeljka..
Još me ne zovu za pregled kod homeopateuser posted image iskreno se nadam da će uskoro...

Uff a to da me mrzi sve živo mi ne pričajte...evo na bolovanju sam i ostalo mi još neke stvari da pozavršavam po kući..izmedjuostalog da presložim neka dokumenata (Ta kutija mi stoji još od kad smo se doselili pre godinu dana user posted image ) i ne mogu, mrzi me...odo da spavam i onako nisam ni za šta...O mi danas, stomak me boli ko da ću da se porodim...pa da iskoristim kad je već i T zaspala

< Poruku je uredio jole82 RR -- 15.5.2014 11:13:07 >

Enyoj the silence!

(odgovor članu Wannajah)
Direktna veza do poruke: 290
15.5.2014 11:10:38   
Klarita
Kod mene, jos pola metra fali da se izlije reka user posted image Sad ce nam iskljuce vodu user posted image kasnije cu da vam pustim sliku s terase, drzim malog da podrigne!
I da, mm se uplasio moje konstatacije da nam treba kucna pomocnica i ideje da platim zenu da dolazi 1-2 puta nedeljno da cisti. Sinoc se slozio, a od jutros user posted image user posted image
Moracu veceras da se potrudim, opet da pristaneuser posted image

(odgovor članu Wannajah)
Direktna veza do poruke: 291
15.5.2014 11:12:03   
Klarita
IZVORNA PORUKA: anci kv

Da ti posaljem mog Miska user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 292
15.5.2014 11:13:54   
anci kv
jok,jok,ne znam ni sa ovim mojim šta da radim
Klarita a kako ćeš da se potrudiš,daćeš mu čokoladu???user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 293
15.5.2014 11:17:25   
Wannajah

IZVORNA PORUKA: anci kv

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 294
15.5.2014 11:17:36   
jole82
user posted image user posted image user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 295
15.5.2014 11:20:08   
Torbica
user posted image user posted image jooooj Klarita, ti si sou!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 296
15.5.2014 11:22:29   
Wannajah
Ja sam moje muske juce isuser posted image kala i posle sat vremena,kada je prva carapa izletela kroz prozor, sve je bilo na svom mestu..

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 297
15.5.2014 11:28:23   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Klarita

I da, mm se uplasio moje konstatacije da nam treba kucna pomocnica i ideje da platim zenu da dolazi 1-2 puta nedeljno da cisti. Sinoc se slozio, a od jutros user posted image user posted image
Moracu veceras da se potrudim, opet da pristaneuser posted image

svima je jasno zasto se slozio a i zasto danas ima elana da bude vredan user posted image .

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 298
15.5.2014 11:32:22   
anci kv
ona je za 15 minuta sinoć sve to sredila!!user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 299
15.5.2014 11:35:29   
bubulence
a zamisli sta ce biti ako danas produzi na 20 min user posted image !? ujutro dve kucne pomocnice, jedna kuva, druga brise. a muz masira user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ishrana bebe
Najbolja hrana za vaše dete, sem majčinog mleka koje dete treba da unosi dokle god za to ima mogućnosti, su sveže namirn...
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here