|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 5/14 [chat]
15.5.2014 11:39:39   
Torbica
Ma kad je nas zdravstveni sistem imao logiku? Sve naopako user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 301
15.5.2014 11:47:59   
Klarita

IZVORNA PORUKA: anci kv

jok,jok,ne znam ni sa ovim mojim šta da radim
Klarita a kako ćeš da se potrudiš,daćeš mu čokoladu???user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 302
15.5.2014 11:49:09   
Klarita

IZVORNA PORUKA: bubulence

a zamisli sta ce biti ako danas produzi na 20 min user posted image !? ujutro dve kucne pomocnice, jedna kuva, druga brise. a muz masira user posted image

Ma, cvrc Milojka! Kir Janja ne popusta sve da obrnem i ne celu noc!

Direktna veza do poruke: 303
15.5.2014 11:49:24   
jole82
Hahaha Torbi nikad...pa evo ja na bolovanju da bi joj mazala doope...ajd sad što dobi temp u medjuvremenu to je drugo...al onako je započelo...
I ajd da je samo naopako...nego ono Primum non nocere...mačku o rep..
Pa kad je znala da je imala T ojed koji je i tad već traaaajaooo i ona nam prepisala prva šta da mežemo...valjda je bilo potrebno podrobnije preispitati slučaj pa onda dati AB...niko bre ne gleda komplet pacijenta..saaamo usko usko zbog čega si došao...i samo se dodatna komplikacija napravila..opet ponavljam bez potrebe...al eto sama sam kriva što ne poslušah insekt...

Enyoj the silence!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 304
15.5.2014 11:52:24   
Sanjica26 RR
Vi se bas zabavljate. Ako, ako.user posted image
Moja T kao da je dozivela nervni slom. Zavrsavam rucak, a Sofija i Teodora leze na cebetu. Samo kad je vrisnula noge su mi se odsekle. Mislim da je S cupa za kosy, a ona je alergicna da joj neko dira kosu. Pridjem, a ona kaze kako ju je ujela. Pitam ko te ujeo? Misleci da ju je S ujela. Sofija gleda i smeska se.user posted image Ona jos vise u vrisak i kaze da ju je musica ujela. Pola sata se tresla i plakala. Nece da se pomeri od mene. Na kraju smo zvali mm da dodje sa posla. Malo se umirili ali non stop se okrece i gleda da li jos uvek.ima musice.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 305
15.5.2014 11:56:48   
Torbica
Jole, homeopatija gleda celog coveka, zaista. Navijam da vas brzo pozovu!
A sve ostalo nek nam svima sluzi za nauk. Ja sam imala situaciju da dr misli da ne treba ab, ali sam ja uvela, maaa, nista bez instikta. E onda smo nasli pravu dr. Kad imas jako dobrog dr kao sto mi sada imamo nema potrebe da razmisljas previse, zaista je perfektna, svaka procena joj je bila na mestu. Svakome zelim takvog dr od srca.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 306
15.5.2014 11:57:53   
anci kv
sanjice,pridruži nam se, da ako brže prođe ovaj šugavi dan
Da nije T malo ljubomorna,pa hoće da privuče pažnju?
inače,mazali smo ono što si nam preporučila,srećom prolazi,hvala ti još jednom!user posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 307
15.5.2014 12:00:45   
Sanjica26 RR
Hocu da se pridruzim. Kako zabavljate sad decu?
Ne verujem da je ljubomorna. Ona obozava Sofiju. Nikad je nisam videla tako prestravljenuuser posted image
Drago mi je da vam je guza bolje.user posted image

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 15.5.2014 12:01:42 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 308
15.5.2014 12:03:05   
anci kv
onda je sigurno dobro pecnula
Dunda je sad zaspala a zabavlja se celo jutro sa nekom igračkom,magare na baterije što igra,ušinuće glavu koliko zamanjuje

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

Direktna veza do poruke: 309
15.5.2014 12:06:00   
Sanjica26 RR
Gledala sam rukicu. Nema nista crveno. Mozda ce kasnije da se pokaze.
Kod mene Sofija spava. Teodoru sam ususkala. Rucak se pece.

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 310
15.5.2014 12:14:34   
Klarita
Jao, boze, ukljucen mi TV, bacih pogled, ono uzas bre sa ovim poplavamauser posted image Ne stane li ovo srauser posted image i ja cu biti poplavljena!

Direktna veza do poruke: 311
15.5.2014 12:15:01   
vikiveki
Ja sad uspavala decu, ne moju nego u grupi. Pisem I dnevnik sta smo danas radili pa malo da iskoristim da vidim ima li sta novo. Posle idem na upis dece, cak I po ovakvom vremenu dolaze da se upisuju.Pravi je haos, za 20 slobodnih mesta do sada je konkurisalo preko 90 a tek je polovina upisa

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 312
15.5.2014 12:19:05   
anci kv
a ja sutra trebala da idem po mamu u gm,blokirani putevi

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 313
15.5.2014 12:23:30   
ivaMark
Zdravo mameeeee user posted image
Kakav divan dan za skupljanje glista user posted image

Joka pajki, bili juce krv da vadimo (sistematski) nije puno plakala, srce malo. Nema sanse da danas nosim rezultate kod dr jer je kisa a i vetar duva kao lud.

Anci i mm ima teoriju o stanjivanju koze koju i kod sebe primenjuje, npr kada se umiva on bukvalno oci samo pokvasi da ne bi tanjio kozu sa lica, jer ako se koza stanji izgledace starije ... Buaaaahhhahahahahha

Torbice mozda Iva misli da se uzima vodica po rodjenju detata. Zove se znamenje.a tom vodom se kupa 40 dana.

Sanjice, na ovo sam mislila. Ovde toga nema, moja mama je isla da pita svestenika kada sam se ja porodila sa J i on je rekao da se to ovde ne radi.
Kada dodjemo tu sledeci put mozemo da prosetamo decicu user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

Direktna veza do poruke: 314
15.5.2014 12:28:01   
anci kv
dunda je na vodici dobila ime Marija a vodu je mm doneo par dana pošto smo došli kući

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 315
15.5.2014 12:30:14   
Klarita
Mi nismo dobijali nikakva imena na toj vodi user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 316
15.5.2014 12:32:46   
anci kv
nema ti ja pojma,mm se time zanimao

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 317
15.5.2014 12:35:12   
Klarita
Je l' to voda kojom se beba umiva uvece ili ubacuje u koritouser posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 318
15.5.2014 12:45:18   
anci kv
ja sipsla u korito za kupanje

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 319
15.5.2014 12:47:00   
ivaMark
Klarita, to je ta voda.

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 320
15.5.2014 12:58:13   
Sanjica26 RR
Prvih 40 dana se ubacuje vodica u korito. Ni mi nismo.dobili ime.
Ivo vazi za setnju. Jel imas ti nekog u PO?
Samo sto sam uspavala T,tj.nisam je uspavljivala nego sam kod nje citala knjigu jer me je zamolila Sofija se probudil.user posted image
Ona se sad zanima zveckom. Joj kako duva vetar.

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 321
15.5.2014 17:59:57   
ivaMark
Sanjice, ja sam ti izmedju Sd i Po...na pola puta user posted image
Mislim, zivela sam tu dok se nisam udala i otisla u Bosnu user posted image

< Poruku je uredio ivaMark -- 15.5.2014 18:02:28 >

Direktna veza do poruke: 322
16.5.2014 0:38:37   
vikiveki
Meni se oči sklapaju ,devojke laku noć

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 323
16.5.2014 7:37:33   
vikiveki
Dobro jutro mame,moji su otišli u školu i vrtić,ja raspremam krevete i pijem kafu

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 324
16.5.2014 8:37:26   
ivekpivek
dobro jutro drage moje nije me bilo odavno,a vjerujte ja navece ako upalim komp nemam volje pisati samo preletim,troje djece stvaaarnoo prevelike obaveze,al dobro ,sta ima novog ,ja za 1 maj bila tu u srbiji kod rodbine imali svatove ,na kraju moje srednje djete usecerilo i putovanje i gust,4ipo god ,zalio se da ga boli stomak dosli tu nema gdje nismo bili u tirsovoj ,u institutu za majku i djete na kraju ispostavilo se da ima jake gasove ,plinove u stomaku tacnije grceve i to moguce sve od mlijeka tako da mu moram jos uraditi nalaz na laktozu ,dr mi rekao da je njegov lijek da se dobro isprdi nista vise ,al evo prosla je i ta agonija ,,alll ja se pitam zasto ga je bas tad moralo to uhvatiti bas kad smo posli na put ,,a bebica i stariji sin bili ko andeli nisam ih osjetila ,mislila sam svukuda malo prosetati po beogradu i obici na kraju ja najvise bila po bolnicama ,uffff

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Neverovatan trik: uspavajte bebu za jedan ...
video
Internetom kruži neobičan trik. Jedan tata, koji je na sve moguće načine pokušavao da uspava bebu, to je i uspeo sa veom...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here