Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 7.5.2014 8:59:13
|
|
|
|
Torbica
|
Hvala Dijo, jesmo! Moje veliko dete sutra ide na Testeru, ali samo jedan dan, ukinuli su visednevne ekskurzije u vrticu i bas mi je zaaao! To su lepi dozivljaji koji se pamte...
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 7.5.2014 10:21:07
|
|
|
|
anci kv
|
kod nas ima još tih višednevnih,u vrtiću. Zašto su ukinuti kod vas?
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 7.5.2014 15:17:58
|
|
|
|
reve84
|
Cao drugarice! Ja ne stizem da pisem od ove moje barabe! :) Danas smo isle do vrtica da se raspitamo oko upisa...Vec me panika hvata kako cemo to da izvedemo..iako ona u decembru puni 1 godinu. U petak primamo vakcinu...i tako.. Nego zene drage iskusne jel ima neko neki savet kako da nateram barabu da se uspava ranije? Zaspi mi u ponoc...:( Probala sam da je budim ujutru ranije, inace spava do 9, place kao da je bijem...zmuri, buni se bas bas.... A uvece se kezi, hoce da se igra a ja ne mogu da stojim... Ah te muke...:))) Pozz
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 7.5.2014 15:31:23
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: anci kv kod nas ima još tih višednevnih,u vrtiću. Zašto su ukinuti kod vas? Ma generalno Ustanova Radosno detinjstvo ima gomilu problema i onda ukidaju ono sto valja... A inace - zbog najavljene kise - izlet se pomera za 3.6.... Reve, imas temu o uspavljivanju a i na prethodnim stranama smo pisale o tome.
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 7.5.2014 16:37:52
|
|
|
|
viktori
|
Torbice poslala sam ti pp pomagaj. Ja cu izludeti sa virusima vise. Evo ga slini ne moze da dise. Inhalator ne kupih , a nemam pojma sta da mu dam. Nema temperaturu. Ceo dan mi je prespavao na rukama, koje ne osecam. Legao u 23, ustao u 5 i to je to od spavanja do pola dva i od tada sam ga do malopre nosila i spavao na meni. Zao mi ne moze da dise i spava u krevecu ma koliko da sam podigla dusek. Misa mu. Sad se mozgam i za taj vrtic dati ga ili ne kad je ovako sklon ovim virusima. U stvari meni je smao frka da on ne prodje kao ja sa alergijama i astmom. Uh valjda nece.
< Poruku je uredio viktori -- 7.5.2014 16:46:37 >
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 7.5.2014 19:58:06
|
|
|
|
Torbica
|
Vik, pisala sam ti draga. Drzite se. Nama je bila moja drugarica sa detencetom od skoro 2 god, pa smo proveli popodne napolju. Napravila sam neke zdrave keksice pa smo uzivale uz kaficu dok su se decica igrala sa raznim biciklicima, motoricima, guralicama...
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 7.5.2014 21:55:34
|
|
|
|
doktorkakristal
|
mi se danas iskitasmo posteno,bas bio lep dan,sutra najavljuju opet neku kisu videh na vestima odobrili specijalizacije bez radnog staza,sta li je zackoljica zivo me interesuje
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 7.5.2014 22:03:41
|
|
|
|
Torbica
|
Mozda to sto nema specijalizacija , imao ili nemao staz...
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 8.5.2014 0:19:08
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro vece I mi smo ceo dan skitali i uzivali. Kod nas vec pada kisa Sutra vodim Kostu na pregled kod hematologa. Nadam se da ce biti sve uredu.
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 8.5.2014 0:20:07
|
|
|
|
anci kv
|
doco,možda plate i volontiranje? mada,kako su krenuli sa restriktivnim merama svi ćemo postati volonteri A kad ćete vas dve za bg? Dijana,već kiša? Znači biće i ovde,bar jedan dan prođe bez nje Biće sve ok
< Poruku je uredio anci kv -- 8.5.2014 0:21:35 >
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 8.5.2014 0:30:13
|
|
|
|
dijana1*
|
Kisi se radujem samo zbog posla ali ovo je bas previse. Smucilo mi se vise. Ves tesko susim, u stanu smo stalno , a Vuk nikada gori. Bar je danas bilo lepo vreme pa smo skitali. Popila sam veceras kafu da bi mogla ispeglati gomilu vesa i sada su mi oci na vrh glave
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 8.5.2014 0:32:43
|
|
|
|
anci kv
|
ne pominji peglanje,vreba me po kući od juče puna korpa veša
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 8.5.2014 6:06:01
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro mame. Najavili su kisu . Jos ja za danas planirala svasta da radimo napolju al eto necemo moci. Al dobro neka i treba kise prolece treba takvo da bude, sunce pa kisa pa sunce. Juce nam je bilo sjajno napolju, bila i radna akcija, sadili smo lubenice. D je naravno uzivala. Imamo rekvizita za igranje napolju zilion. A unutra nam je skuceno pa smo nekako ograniceni na puzle (one velike od sperploce), skrabanje bojicama i vostanim, i na lutke, helikoptere, tanjirice i sl. Al dobro prodje i tako dan. Ako ne bude padala kisa vec samo ovako smrljavo vreme icicemo napolje nece joj nista faliti . Ja se vec smaram sa kuvanjem iskreno dok ne dodju ove moje namirnice iz baste, al ajd kupila sam nesto od povrca u prodavnici ali jedva cekam nase. Mislila sam da cu spanac brati danas za rucak al ako bude kise odustajem od ideje. Zelim vam svima lep dan ma kakvo vreme bilo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 8.5.2014 8:01:10
|
|
|
|
doktorkakristal
|
jutro ANCI trebalo bi 13 da krenemo
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 8.5.2014 8:09:33
|
|
|
|
anci kv
|
jutrooooo Doco,jel to vas dve rešile devojački u skitnju?valjda će se i ovo vreme popraviti do tad
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 8.5.2014 9:43:31
|
|
|
|
Torbica
|
Cao mamike! Ja doruckujem sarmu , joj kako je volim, ne mogu da cekam rucak. Spakovala komsinica od Slave. Pa cu da budem vredna, ljubim
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 8.5.2014 12:30:42
|
|
|
|
viktori
|
Uh kisa. Volim ja sve vremenske prilike, al u poslednje vreme mi se toliko spava kad je kisa da nisma nizasta. U to ime idem da spavam dok mi dete spava. Ljubim vas.
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 8.5.2014 12:35:29
|
|
|
|
anci kv
|
torbi,gde sarmu za doručak... Kod nas nema kiše,još
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 8.5.2014 12:49:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ha ha sarma. Ja sam za dorucak jela kupus sa mesom. Moja mama kad spremi u onaj zemljani cup prste da polizes. Mi smo sinoc bili kod prijatelja. Prvo sam zivcanila po kuci jer ne mogu da idem sa decom i zamalo da odustanem. Onda me je mm ubedio da treba da malo izadjem. Sofija je bila bubica. Nije se cula. Odspavala je svoje ture. Dosli smo kuci nahranila sam je i samo je produzila sa spavanjem. Teodora se igrala sa decacima. Posle je plakala jer je zelela da spava kod njih. Od jutros sam se uhvatila posla u stanu. Usisavanje, brisanje i konacno terasicu osvezila. Ovih dana cu i cvece da zasadim. Rucak se krcka.
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 8.5.2014 12:59:33
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Bile smo napolju, vreme je super , malo je koja kap pala ali nas nista ne moze da obeshrabri. Setala D svoju drvenu macu, pa smo skrabale po tabli pa smo mazili prave mace, bile u basti i onda u kolica pa u setnju kroz dzunglu (ja to tako zovem taj letnji put u blizini naseg salasa jer je sve zeleno, dud, zova, jorgovan, divlje ruze i td sve zbunasto sa strane i predivno, pa joj uberem sve na sta naidjemo (danas sam joj ubrala zovu, bagrem, maslacak, bele rade, divlju ruzu, pa cak i gorusicu heheheh...sve je pomirisala i rekla mmmmmmmm) zaspala je kad smo se vracale i evo ja cu sad rucak da spremam. Torbice i ja obozavam sarmu hahaa ali je nikad nisam jela za dorucak.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 8.5.2014 13:44:20
|
|
|
|
Torbica
|
Hehe, Anci, Ljisho, ma ne znate vi koliko je volim. Evo upravo sam dokusurila i ove sto su bile za mm, za rucak... Nek jede paprikas od neki dan....
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 8.5.2014 14:29:04
|
|
|
|
doktorkakristal
|
ANCI idemo kod moje kume ,malo da promenimo,kako li ce to izgledati videcemo obzirom da ona ima bebu od dva meseca ,a D je u fazi kad ispusta neke cudne zvuke ,vristi ,cici i rezi valjda vezba zenska glas mozda bude pevacica ubi me ovo vreme opet promena ,uh sva sam kao prebijena samo se nesto vucem po kuci
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 8.5.2014 14:42:12
|
|
|
|
anci kv
|
biće zanimljivo,kad udruže glas!!!!
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 8.5.2014 15:05:44
|
|
|
|
vikiveki
|
Pozdrav mame....jedva se ulogovah na RR.Ja sad došla sa posla i spremam nešto na brzinu za ručak ovih dana je upis u vrtić a ja u komisiji,pa pored redovnog posla u grupi bakćem se sa upisnicama.Odavno nisam bila na forumu...nemam vremena a i komp. mi se nešto stalno koči. Inače svaki iole lep dan koristim da sa decom što više boravim napolju.Ćera mi je ovih dana pomagala oko sadnje cveća i rasađivanja,baš je uživanje kada zajedno radimo
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 8.5.2014 16:43:05
|
|
|
|
mati
|
Zdravo mamike! Ja slabo pisem, uzivam .Mm ne radi pa o rucku i ciscenju ne razmisljam i bas sam se ulenjila. To ce se odraziti na finansije, ali za sad uzivamo zajedno. Doco, pisala si da ides na folkolor,zavidim ti. Ja sam igrala 14 god i prestala malo pre nego da upoznam mm a onda se zaljubila i kako to vec ide zaboravila na folklor. A nedostaje mi, sto ti rece bas je antistres terapija.
|
Anketa
DecaLudachicaKoju razliku u godinama je najbolje napraviti izmedju prvog i drugog deteta:1 godina (
14%)

2 godine (
41%)

Vise od 2 godine (
45%)
Ukupan broj glasova: 189Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!