|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 5/14 [chat]
11.5.2014 21:19:59   
Torbica
Iju Doco draga, ma necu da te kritikujem, samo nek tebi pomogne, sta god, kao da ja sve radim po PS-u, kakvi...
Raskrcih kuhinju i sad cu da navalim na preostale kolace od danas, hehe!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 151
12.5.2014 0:36:47   
vikiveki
Dobro veče mame...ja sam ceo dan bila u akciji...da danas sve završim pošto je sutra tj. već danas crveno slovo...posadila sam preostalo cveće, opeglala tonu veša...išli kod prijatelja na rođendan,pravila sok od zove...a spremanje doručka, ručka i večere da i ne pominjem, decu sam okupala i sada spavaju...sada je mojih 5 minuta...koristim ih dok mi glava ne padne na tastaturuuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 152
12.5.2014 0:53:17   
Žapkić
Dobro veče i od mene... Moje dete je kooooooonačno zaspalo oko ponoći...user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 153
12.5.2014 3:29:31   
dijana1*
Jaooo ja cu da poludim od nespavanjauser posted image
K se budi na svakih sat vremena. Mislim da ga muci stomacic pa zbog toga. Dolazim u iskusenje da mu uvece uvedem AD mleko ( posto je jace) i da probam na taj nacin da ga zasitim. Mozda ce onda spavati. Ovaj tempo nije normalan..Po ceo dan sa decom i nocu nemam sna. Glava mi pada ja zaspim i on se po sto puta budi i rasani me. Racunala sam da na 24 sata imam oko 4 sata sna. To je bas bas malouser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 154
12.5.2014 6:28:06   
Misha i Ljisha
I ti bi jos i da vezbas user posted image . Inace ja probala da dam AD kad je D bila manje budila mi se na jos kraci vremenski razmak hahaha... Tako da ne znam sta da ti kazem.

dobro jutro. Dan uzas ali ako ne budu padale cuskije idemo mi i danas napolje. Cekam da mi se frajla probudi pa da mogu da tumaram po kuci.

Pozdrav

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 155
12.5.2014 6:38:12   
serpica
Dobro jutro mame user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 156
12.5.2014 7:48:13   
vikiveki
Dobro jutro,ja sam spremila decu za vrtić i školu,svi su otišli a ja se sada spremam za posao...imam sat vremena u potpunom miru i tišini da na miru popijem kafuuser posted image a spava mi se da ne znam za sebe...sinoć sam kasno legla..moram više spavati inače ću se razboleti

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 157
12.5.2014 8:05:05   
Torbica
Jutrooo!
Sindrom umora posle vikenda, dusa mi spava..... Odoh do Crkve, danas je S.Vasilije Ostroski. Ljubim vas sve

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 158
12.5.2014 8:13:54   
vikiveki
Eh Torbice..meni je vrtić u porti crkve, tako da ja svaki dan kao da sam u crkviuser posted image kad je tako neki praznik obavezno navratim prvo u crkvu pa onda na posaouser posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 159
12.5.2014 8:14:53   
doktorkakristal
dobro jutro ,kod nas kisa i hladno nacisto se promenilo vreme,mi sutra idemo za BG kod moje kume,ako ima neka od vas da zivi u blizini filmskog grada da se vidimo posto cu tu biti

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 160
12.5.2014 8:19:29   
mamin mish
Dobro jutro.
Ja sam odvela dete u vrtic i sad pijem kafu u miru i tisini.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 161
12.5.2014 9:07:31   
anci kv
kišno jutro. Dan za dremanje definitivno

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 162
12.5.2014 9:48:14   
adulence
Do ro jutro odvela ivku u vrtic,pristavila supicu da se kuva,pa raspremam po kucici...jako je zahladnelo,ali sta je tu je nadamo se lepom vremenu...sve vas pozdraavljam,doco mrni jr filmski grad bassss daleko...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 163
12.5.2014 10:01:31   
viktori
Jutro mamike! Deckonja se igra a ja malo tumaram. Jako mi se spava.
Doco meni u subotu kafetin uopste nije ni pomogoa, juce glavobolja isto...A sad ne mogu da se razbudim. mislim da je to do vremena, jer se svi zale na glavobolju. |Inace i meni je bas bas daleko filmski grad.
Nadam se da ce posle vikenda krenuti leto, sve sam sandalice povadila cik da ne dodje hihihiihihi.

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 164
12.5.2014 10:05:43   
Klarita
Mame, dobro jutro...nama jutro od pre 7h, ali tek sada stizem da vam mahnem.

Dijana, vidi u temi o AD mleku, ima neko cini mi se Novalac, koje se bas daje u te svrhe.

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 165
12.5.2014 11:26:36   
anci kv

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Jaooo ja cu da poludim od nespavanjauser posted image
K se budi na svakih sat vremena. Mislim da ga muci stomacic pa zbog toga. Dolazim u iskusenje da mu uvece uvedem AD mleko ( posto je jace) i da probam na taj nacin da ga zasitim. Mozda ce onda spavati. Ovaj tempo nije normalan..Po ceo dan sa decom i nocu nemam sna. Glava mi pada ja zaspim i on se po sto puta budi i rasani me. Racunala sam da na 24 sata imam oko 4 sata sna. To je bas bas malouser posted image

Možda njemu samo mleko više nije dovoljno. Probaj uveče daj mu pirinčane pahuljice sa mlekom,biće sitiji i duže će spavati

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 166
12.5.2014 11:54:31   
Sanjica26 RR
Moja Sofija pokusava da spava, ali sline je bas muce. :( Ne sisa vise nocu. Ako malo zaplace pomazi je mm. Ne pojavljujem se u toku noci. Sa Teodorom sam zavrsila kod logopeda. Super joj je recnik. Samo da vezbamo L i R. Kod psihologa idemo u petak. U vrtic vec dve nedelje ne place kad ide.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 167
12.5.2014 15:47:09   
dijana1*
Anci pisala sam u temi israna od 3-6 nema sanse da ista prihvati samo vraca jezikom. A primetila sam da danju slabije sisa ali zato nocu bi djavola posisao. U petak idemo na kontrolu pa cu se i sa dr posavetovati sta da radim. Zao mi da mu uvodim AD pored mog mleka ali nesto se mora promeniti. Verovatno mu moje nije dovoljno a zitarice ne prihvata.
Sanjice super za Teodoru. Meni je Vuk naucio da kaze L , jos samo da nauci R ( jiba jibi gize jepuser posted image )
MiLJ zivim za trening samo da napunim baterije i izbacim sve iz sebe.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 168
12.5.2014 16:14:44   
Torbica
Ja sam dans pekmez, mazim se sa decicom, valjda me hvata PMS pa ih ne ispustam....

Patrijarh Pavle

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 169
12.5.2014 16:20:51   
vikiveki
Ja stigla sa posla, dala deci da ručaju i sada ovo starije dvoje spremam da idu kod nekog druga na rođendan...umornaaa sam jaaakooo

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 170
12.5.2014 17:22:03   
emicaa
Mame samo da vas pozdravim,danas smo se vratili,sad polako raspakujem stvari i u krevet.nadam se da ste svi dobro...ljubim vas

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 171
12.5.2014 19:09:55   
anci kv
emiceee user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 172
12.5.2014 22:35:08   
mtajcica83

IZVORNA PORUKA: Torbica

Mtajcice, svasta si propustila, ima nego sta!!! user posted image
Ja veceram...

Ko, kazite zene, ne mogu da pohvatam sta ko gdje i kako user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 173
12.5.2014 23:34:10   
Torbica
Stetica nam je trudnica user posted image
Jole84 se porodila! user posted image
Ima i novih user posted image a i nekih starih sto sumnjaju na user posted image , jeeee!
Ja sam sad dosla od drugarice, bas mi je prijala skitnja! Lepe snove svima

Patrijarh Pavle

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 174
12.5.2014 23:38:38   
anci kv
zaboravila si sarmu za doručak da pomeneš!!user posted image
Torbice,kad god neko sarmu pomene tebe se setim

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prekretnice u razvoju deteta (od rođenja d...
Od momenta kada žena ostane u drugom stanju, roditelji stalno nešto iščekuju vezano za dete. Da osete pokrete u stomaku,...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

macina trava
zbunjena 740

kako se pije caj od macine trave(marrubi herba)?

do ovulacije (72%)

do menstruacije (13%)

sve vreme (15%)

Ukupan broj glasova: 46

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here