|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Eurokrem kocke
20.9.2009 12:38:49   
guppy RR
Neko je opet bio vredan!
Pogledajte Ringerajine Recepte <-- KLIK

Sastojci:
Testo: 2 čaše šećera, 1 jaje, 2 kašičice kakaoa, trećina čaše ulja, 1 kašičica sode bikarbone, 2 čaše brašna, 1/2l jogurta, 1 šoljica skuvane kafe (kafa ne mora). Glazura:200 g eurokrema, 100 g čokolade (za kuvanje ili mlečne),8 kašika vode,4 kašike ulja.

Uputstvo:
Mikserom umutiti šećer i jaje, dodati kakao, ulje i sodu bikarbonu. Nastaviti mutiti. Dodati brašno i na kraju jogurt. Peći u podmazanoj i brašnom posutoj tepsiji 30-40 min. na 200 stepeni. Prohlađenu koru preliti vrućom skuvanom kafom (kafa je po izboru, ne mora da se stavi). Na ohladjenu koru staviti glazuru. Glazura se pravi tako što se pomešaju svi sastojci i stave se na ringlu samo da se otope i da se formira glatka smesa.

Vreme pripreme: 60 minuta


Direktna veza do poruke: 1
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Topla čokolada - više od napitka
Razmišljate kako da ulepšate hladno zimsko veče? Mirišljava, vruća čokolada će vas sigurno ugrejati i doneti dobro raspo...
Musaka sa tikvicama i pečurkama
Ringerajin kuvar: lesica RR



Anketa

Julija
Mama 78

Da li Vam se svidja ime Julija?

DA (45%)

NE (55%)


Ukupan broj glasova: 244

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here