
- 350 g brašna
- 300 g kuvanog pasiranog krompira
- 20 g kvasca
- malo šećera
- 50 g margarina
- 1 žumance
- 1 dl mleka
- so
- za premazivanje:
- 1 jaje

- Kvasac umešati u zaslađeno mleko i ostaviti da nadođe, pa zamestiti testo od svih sastojaka. Napraviti šest jufki, ostaviti ih prekrivene krpom oko pola sata. Rastanjiti svaku na veličinu plitkog tanjira i svako testo iseći na osam trouglova. Formirati kiflice i premazati ih jajetom. Ostaviti ih da odstoje još pola sata. Peći na 200 stepeni oko 30 minuta.
Serviraj uz puno ljubavi i preporuci ovaj recept prijateljima!
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
Brokoli salata
Ringerajin kuvar: salle
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2