|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Natecen kapak posle spavanja
27.5.2014 9:59:29   
Medolinak
Nisam nasla nigde slicnu temu pa molim moderatora, ako postoji negde, da prebaci...

Moja D. ima skoro cetiri meseca, zadnjih mesec dana posle spavanja bude joj blago natecen kapak na onoj strani na kojoj je spavala. To posle bude tako neko vreme, pa se vrati u normalu. Juce na kontroli to spomenemo nasoj predijatrici, malo me cudno zena pogleda i pita me da li je stalno tako, ja joj kazem da nije, vec samo nakon spavanja. Ona kaze da nesto nije u redu kapak bi stalno bio natecen. A evo danas, bas kao za inat jedno oko joj se zakrmeljavilo user posted image

Mame imate li iskustva sa tim naticanjem? Da opet napomenem, bude samo otecena ona strana (tj. kapak) na kojoj je spavala, pa se nakon nekog vremena otok povuce.
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Natecen kapak posle spavanja
27.5.2014 10:02:07   
Olga75
post je prebacen u KONJUKTIVITIS a ova tema ce biti zakljucana

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Medolinak)
Direktna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

TIHO NOĆI, MOJE ZLATO SPAVA...
Jedna od najpevanijih Zmajevih pesama, objavljena u okviru zbirke Đulići, je i pesma Tiho noći, moje zlato spava, koja s...
ZAŠTO MAME NE VOLE SEKS?
Održavanje intimnosti u odnosima je od suštinskog značaja, a jedan od načina da se „vatra“ ne ugasi je zdrav seksualni ...

Anketa

играонице
пеперутка16

Колико често водите своју децу у играонице?

Click Here