|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 6/14 [chat]
20.6.2014 6:52:46   
Misha i Ljisha
Dobro jutro mame. D mi je juce tokom dana bila dobro i onda uvece opet temperatura. I sinoc veca 38,6. Trzala se i tresla a sirup joj nije pomagao i vidim da se pati pa sam joj dala cepic. Evo i jutros je pipam i ima temperaturu doduse nije 38,6 pa sam joj u snu dala sirup. Prosto ne znam sta se zbiva jer ona nije bolesna. Osim temperature ona nema nijedan drugi znak bolesti. Danas cu zvati nasu dr pa cu da je pitam za savet.

Sto se tice kupanjauser posted image nemamo problema, obozava da se brcka a nije nam problem ni pranje kose. Peremo kosu i dalje svaki dan. Pokusali smo par puta da joj susimo kosu e tu vec ima problema place kad ukljucim fen tako da sam odustala od toga. Inace moja D nije htela u kupatilu da se kupa do nekih godinu dana. Znaci ja sam pokusala a ona je predrekala kupanje i onda nisam pokusavala jedno vreme pa sam sa godinu dana opet i tad je sve proslo superiska. U medjuvremenu sam je teglila sa sobom u kupatilo i tusirala se iskreno pred njom da ona viidi kako se mama kupauser posted image . Sad obozava tus, uvek i mene malo ona istusirauser posted image a preko dana obozava da udje u tus kabinu i da se tu sakrijeuser posted image . Nokte sam joj sekla dok je sisala a sad kako je prestala da sisa seckam joj ili na stolu za presvlacenje ili dok mi je u krilu. uglavnom nemamo problema ali nam se desavalo npr da nokte na nogama seckamo tri dana, danas tri nokta sutra pet i prekosutra ostatakuser posted image .Nista ja ne forsiram ako ona njace. Ili kazem dobro dobro sutra cemo kad budes raspolozenija. Jedan dan manje vise.
Zube OBOZAVA da pere. Evo vec ima i drugu cetkicu. Dovoljno je da kazem"Dunja hajde da peres zubic" i ona trci ka kupatilu. Zadesila se tu moja komsinica koja ima tri sina i kad je videla da D trci da opere zube kaze "jao vidis sta ti je zensko, a sa ovim mojima samo muke"user posted image

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 426
20.6.2014 7:20:46   
vikiveki
Dobro jutro mame....kod nas osvanulo lepo jutro,ja pijem kafu a ćera mi još spava,dečaci su u vrtiću.I ja ću im se pridružiti još malo,danas mi je zadnji dan radni a onda na raspustuser posted image pisala sam već u temi za istresanje negativne energije oko posla i problema sa upisom dece,tako da se neću ponavljati....samo jedva čekam da se malo odmorim od svega i da se posvetim svojoj deci puno radno vremeuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 427
20.6.2014 7:25:27   
branki*
kod nas opet kisa....i tmurno.boza i ja sami,stavila rucak da se kuva,pa treba da idemo do prodavnice i do mojih malo.
dobro jutrouser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 428
20.6.2014 7:35:41   
Sanjica26 RR
Dobro jutro! Kod nas sve po starom. Trebalo bi kasnije da proset_am do grada , da pogledam vaspitacicama neki poklon za kraj. Samo su jednu godinu bile Teodori vaspitacice, ali su zasluzile. Dogovarala se jedna roditeljka sa roditeljima niko nece. Navodno ne prelaze u drugu grupu, pa je to razlog. Sto nije tacno. Pitali smo vaspitacice i one kazu da svi prelaze. U svakom slucaju mi cemo da kupimo, ali ne znam sta. Imate ideju?
Nego nisam vam ispricala sta je bilo prosle nedelje na decijem rodjendanu. Sela sam u kuhinju sa roditeljima i otac slavljenika kaze: "prva je dosla devojcica koja najvise udara Danila". Kaze da je to Teodora. Bila sam zabezeknuta. Teodora nikog ne udara. Prosto nije takva. Nikad nije imala ni one fore da grize. Posle par sekundi majka kaze da je otac pomesao. To je druga devojcica na koju se svi zale. Bas sam bila besna. user posted image Prvo me je bombordovao cim sam dosla, a drugo ako ste je vec zvali treba da precutate. Nije rodjendan za to. Sve vreme sam se osecala lose.
MLj bas cudno sto dobije temperaturu samo.uvece. Nadam se da ce na tome da stane.
Vikiveki srecan pocetak raspusta.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 20.6.2014 7:37:49 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 429
20.6.2014 7:41:49   
Misha i Ljisha
Jos jednom dobro jutro.

Branki pa gde vi zivite, kod nas sunce sija ko tepsijauser posted image

Viki videla sam sta si pisala u temi za istresanje negativne energije. Mani lude roditelje, kao nemaju pojma ko vrsi bodovanje za vrtic, sigurno to ne radite vi a ti nemoj da ih zoves ako ih zanima da li je njihovo dete primljeno neka odu da pogledaju spisak ili neka oni zovu vrtic (mada nema sta oni da zovu vrtic pa vaspitacice jos i oko toga da se bakcu).

Sanjice i ja bih se osecala kao i ti, glupo i lose. Al dobro nije covek namerno i pobrkao je loncice.

Nemam pojma zasto ima temperaturu samo uvece ali izgleda da ce danas imati i preko dana. Eno jos uvek mi je vruca. Mada ne mogu sad u snu da joj izmerim temperaturu probudi cu. cini mi se kao da ne deluje ovaj sirup sto sam joj dala u 6 user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 430
20.6.2014 7:47:07   
branki*
kako je ovde tmurno i mokro,prosto mi je neverovatno da spominjete sunce...u boru sam ja,planina,pa verovatno zato,kod nas je cesto drugacije vreme,nego u ostatku srbije.bozi je maltene jedino cepic skidao temperaturu i u njega sam imala najvise poverenja.
sad me sanjica podseti,boza od septembra prelazi u drugu grupu u vrticu,verovatno bi trebalo i ja da kupim neki znak zahvalnosti njegovim vaspitacicama,zaista su fine..ali,nemam pojma sta.nisam ni razmisljala o tome,sanjica me sad podseti.

branki

Direktna veza do poruke: 431
20.6.2014 7:47:21   
vikiveki
Sanjice ja sam mojim vaspitačicama za kraj kupila prelepe srebrne minđuše i album za slike,ali mi smo svi davali pare,mada moram priznati da ja nisam zvala sve roditelje i pitala da li bi želeli da sakupljamo pare,niko to ne bi ni uradio....a ove vaspitačice su stvarno to zaslužile....sticajem okolnosti ja sam im koleginica jer radimo u istom vrtiću samo oni u jaslicama a ja na vaspitnoj grupi...tako da sam neposredno bila svedok svega onoga što su radile i koliko su se trudile oko naše dece

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

Direktna veza do poruke: 432
20.6.2014 7:49:14   
branki*
vikiveki,ti si vaspitac,je li to praksa da se nesto pokloni vaspitacicama,da ne ispadnem ja neka crna ovcauser posted image .mislim,ja se necu organizovati,sama bih im nesto poklonila.

branki

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 433
20.6.2014 7:53:02   
Sanjica26 RR
Eto niko nece da kupi. Dogovorila sam se muzem da mi kupimo, jer smo prezadovoljni vaspitacicama. Kako hoce drugi. Videla sam da jedna od vaspitacica voli ogrlice.
MLj pogresio je, ali nije bas morao tada da kaze. Nikad nas nisu prozivale vaspitacice za njenu neposlusnost, jer ih slusa. Sad je pocela da vrda kad svi spavaju da prica sa drugaricama. Jedino sto nam kazu to je njena placljivost. I mene to jako nervira. Uh.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 20.6.2014 8:04:51 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 434
20.6.2014 7:58:12   
Misha i Ljisha
Meni je uvek lep poklon cvece u saksijiuser posted image al neki zelenis sto ne moras cesto da zalivas. Eto predloga hahaha... Ogrlice samo neke cvrste da im decica tamo ne pokidaju user posted image . Moju strinu deca obozavaju, idu ulicom pa stanu ispred njene kuce i vicu Ćađoooo (Sladjo) ahahaha a ona je jos blesava uvek u torbi ima nesto za njih pa izadje iz kuce i tako im deli. Ja mislim da ona stuce celu platu na kraju vrticke godine na slike i deci za cast ili recimo za deda mraza. Ona se sa svakim detetom slika i uzme svaku sliku. user posted image Blesava mi strina skroz. Sad pokusavam da se setim sta je ona dobila od roditelja na kraju godine, i iskreno nemam pojma. Mislim jedne godine isto neke mindjusice, jedne godine neku ešarpu i tako. Neke sitnice cisto znak paznje. A Ćađa ni ne voji to ahahaha ona obozava klince i uvek kaze roditeljima da se ne trose.

Direktna veza do poruke: 435
20.6.2014 8:02:14   
doktorkakristal
jutro mame,ja i D same otisli svekijevci,bas cudna tisina posle skoro 2 meseca
BRANKI draga videh sinoc da si nam trudnica user posted image bas lepo da bude jedna slatka devojcica

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

Direktna veza do poruke: 436
20.6.2014 8:04:25   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: branki

vikiveki,ti si vaspitac,je li to praksa da se nesto pokloni vaspitacicama,da ne ispadnem ja neka crna ovcauser posted image .mislim,ja se necu organizovati,sama bih im nesto poklonila.

Kod nas je praksa da se kipi n,ešto vaspitačicama na kraju predškolskog kada se rastaju od vaspitača sa kojima su bili 4 godine,i tu sam dala pare jer mi srednji sin sad završio sa predškolskim od septembra i on postaje školaracuser posted image ...a što se tiče jaslica to nije praksa više je to želja roditelja,ovde gde sada radim do sada niko nije tako skupljao pare za vaspitačice iz jaslica,a tamo gde sam pre radila skupljalo se i za njih,tako da to zavisi od želje roditelja....ja sam imala potrebu da se na neki način zahvalim tim vaspitačicama jer sam njima stvarno oduševljena,izuzetan su tandem i moje dete je puno naučilo i napredovalo pored njih...jedna mu je bila vaspitačica 2 godine a druga je od ove godine tj. godinu dana je sa njima ...a postigle su i odradile dosta stvari...juče i danas su u Kladovu na skupu medicinskih sestara gde će prezentovati jednu svoju aktivnost sa decom...mogla bih da ih hvalim do sutrauser posted image ali moram da se spremam za posaouser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 437
20.6.2014 8:13:52   
branki*

IZVORNA PORUKA: doktorkakristal

BRANKI draga videh sinoc da si nam trudnica user posted image bas lepo da bude jedna slatka devojcica

hvala,doktorka,i ja je prizeljkujemuser posted image

branki

Direktna veza do poruke: 438
20.6.2014 8:17:58   
big mum
Jutro

Moji indijanci doručkuju i pomalo kmezeuser posted image

Ja sam Sofiinim vaspitačicama napravila i poklonila puzzle od njihove kolektivne slike.Sofia sastavila,lijepo uramila ,stavila mašnu. Po jednu ružu.

Baš su se obradovale i pustile pokoju suzu.
Mišljenja sam da ne treba preterivati sa nekim velikim i skupim poklonima,treba biti čovjek prema njima tokom godina koje djete provede sa njima.Lijepo sarađivati dogovarati se i razgovarati o svemu.

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 439
20.6.2014 8:28:10   
emicaa
Dobro jutro i od nas.Moje djete je nervozno kao bjesan pas,mislim da su sad zubi,gledala sam desne i ne vidim ništa ali kad nešto zagrize sva se počne trest koliko grize i opet pljuje,a o spavanju da i ne pišem,ne znam nisam pametna user posted image .
Što se tiče noktiju ja T sječem kad spava,drugačije ne vrijedi.
Doco gdje ti budu svekijevci?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 440
20.6.2014 8:41:41   
Sanjica26 RR
Joj muke nase sa spavanjem ili ti nespavanjem.user posted image Toliko malo Sofija spava da cu da siznem. Vec sam premorena. user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 441
20.6.2014 9:32:06   
doktorkakristal
EMICE zive u Svici,kad dodju sa nama su,mada mi cemo polako da prelazimo u stan,posto oni dolaze u penziju naredne godine
SANJICE procice i to valjda user posted image

Direktna veza do poruke: 442
20.6.2014 9:36:12   
emicaa
da da skontala sam da su u svici ali u kom gradu,nisam se tacno izjasnila.
ma najbolje je zivjeti sam,mi smo od pocetka i ne znam dal bih mogla zivjet u zajednici,a aprilu smo bili zajedno u bosni pa me svekar smorio za tu sedmicu user posted image

Direktna veza do poruke: 443
20.6.2014 9:36:59   
Klarita
hello!
Kod nas frka oko tuberkulozeuser posted image moja koleginica inace i moja profesorka ima tuberkulozuuser posted image Mnogo mi je zao, tu zenu zivot nimalo nije mazio, prosla je i sito i reset_o sto kazu, dijabeticar, nema porodicu decu, muzauser posted image mnogo je tesko podnela, narocito celu novinarsku pompu, a preplakala je ceo dan juce dok nije saznala rezultate dece iz skole. Hvala Bogu su zdrava deca, a profesori ce u utorak na pregled. Dace Bog da su svi zdravi i da se zavrsi na tome. Cula sam se s njom malocas i bas je user posted image pokusava da sve okrene na salu, ali tesko joj ide,inace je obozavana koleginica i profesorka u skoli. Juce joj deca pevala i skandirala "Profesorka, mi Vas volimo"user posted image user posted image
Ja joj kazem:" Necu da Vas cujem da placete, vazno da nije ono najgore" a, ona mukica: "Svima sam rekla kad me nije cika Raka (kancer) procesuirao, Miko, tek cemo da pijemo kafu i pusimo" Dusa nasa mila...i tako, da vas ne davim.

Moje dete slabije pije mlekouser posted image sinoc se kenjkao, kenjkao, kenjkao, izvijao, muci ga stomacic garant. Uspavao se tek oko 23i30, sa 100000000 pokusaja spustanja u krevetac i isto toliko ljuljanja u rukama, dok ga drzim zaspi, cini mi se ucvrsti, spustim ga, posle par minuta se probudi, pa u krug user posted image Jutros se probudio tek u 7huser posted image Ali dzaba mi sve to, kad se ja premorim uvece i tokom dana, pa ljosnem...eto ga opet se kenjkavi u krevecuuser posted image

Ja sam vaspitacicama kad je K presla iz jaslene grupe u mladju vrticku kupila po par srebrnih mindjusica. Dogovarala sam se sa najboljom drugaricom i jos jednom majkom, ali od danas do sutra i na kraju sam se iznervirala i otisla sama da kupim jer je proslo par meseci, dogovarali se u junu, ja tek septembra kupila i poslala po K. Meni je bilo merak da kupim jer sam bila prezaodovoljna njima a, jos je i moja K bila miljenica jer nije plakala, trcala im u zgrljaj cak i kad ih sretne na ulici, ruckala lepo...

< Poruku je uredio Klarita -- 20.6.2014 9:41:27 >

Direktna veza do poruke: 444
20.6.2014 12:41:46   
anci kv
ženeeee
Mi jutros vadili krv iz prst zbog kontrole krvne slike. Nije plakala. Samo je pretila prstom med.sestriuser posted image
Inače je počela da me imitira kad joj branim nešto pričam ne ne i mašem prstom,pa sad i ona,samo to njeno ne ne mnogo smešnije zvučiuser posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 445
20.6.2014 12:49:00   
doktorkakristal
EMICE oni su blizu nekog Siona i Sijere,ako sam dobro napisala,francuski kanton
KLARITA vidim ovde da si pisala da je nervozan bebac,daj mu malo espumisana ako vec nisi probaj tako,sto se tog nejela tice ti znas koju sam muku ja imala ali kod nas je bio refluks,verujem da je kod vas nesto prolazno

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 446
20.6.2014 12:56:13   
ninulina
Ola user posted image

Ne znam da li me se iko sjeća, dugo se nismo javljali, baš dugo...No nema veze, samo da vas pozdravim, i da pošaljem jedan big hug jednoj ženici anci kv user posted image

Imate punoo pozdrava od Filipa i mene

16.07.2013. - 17 : 04

...''Biti majka znači učiti o snagama koje niste znali da imate
i doživjeti strahove za koje niste znali da postoje.''

Direktna veza do poruke: 447
20.6.2014 13:03:18   
anci kv
pobeguljo jedna user posted image user posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu ninulina)
Direktna veza do poruke: 448
20.6.2014 13:54:31   
Torbica
Cao zeneee! Ne mogu mnogo unazad da citam!
Ljisho, ako potraje duze od tri dana uradi CRP i diferencijalnu krvnu sliku, iz prstica, u Jugolabu bude gotovo za 20 minuta, odmah se vidi sta je.
Mi smo super putovali, prespavali u Prohoru Pcinjskom u sredu, juce stigli u Jerisos, padala je kisa ali srecom od jutros je bas toplo, eno ga tajo sa velikima a maleni dzonja pa ja rondam. Treba da ustane svaki cas. Kaze komsija da je prosao taj neki los talas vremena, nadam se da jeste. Prvi utisci su sjajni, smestaj ekstra, preko puta plaze, more fino, nije hladno. Ljubac svima

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 449
20.6.2014 14:59:21   
anci kv
uživajte!!!
Dunda primljena u vrtić!!!user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Samo jedna devojčica u Srbiji nosi ovo ime
Ime ove devojčice je posebno, a njene sestre i braća takođe mogu da se pohvale originalnim imenima. Ponekad joj ne veruj...
Prepucijum - šta roditelji dečaka treba da...
Gotovo svi dečaci su rođeni sa uskim prepucijumom koji je spojen s glavićem. To je normalno fiziološko stanje i nije raz...

Anketa

флашица.
пеперутка16

Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.

Click Here