Klarita
|
hello! Kod nas frka oko tuberkuloze moja koleginica inace i moja profesorka ima tuberkulozu Mnogo mi je zao, tu zenu zivot nimalo nije mazio, prosla je i sito i reset_o sto kazu, dijabeticar, nema porodicu decu, muza mnogo je tesko podnela, narocito celu novinarsku pompu, a preplakala je ceo dan juce dok nije saznala rezultate dece iz skole. Hvala Bogu su zdrava deca, a profesori ce u utorak na pregled. Dace Bog da su svi zdravi i da se zavrsi na tome. Cula sam se s njom malocas i bas je pokusava da sve okrene na salu, ali tesko joj ide,inace je obozavana koleginica i profesorka u skoli. Juce joj deca pevala i skandirala "Profesorka, mi Vas volimo" Ja joj kazem:" Necu da Vas cujem da placete, vazno da nije ono najgore" a, ona mukica: "Svima sam rekla kad me nije cika Raka (kancer) procesuirao, Miko, tek cemo da pijemo kafu i pusimo" Dusa nasa mila...i tako, da vas ne davim. Moje dete slabije pije mleko sinoc se kenjkao, kenjkao, kenjkao, izvijao, muci ga stomacic garant. Uspavao se tek oko 23i30, sa 100000000 pokusaja spustanja u krevetac i isto toliko ljuljanja u rukama, dok ga drzim zaspi, cini mi se ucvrsti, spustim ga, posle par minuta se probudi, pa u krug Jutros se probudio tek u 7h Ali dzaba mi sve to, kad se ja premorim uvece i tokom dana, pa ljosnem...eto ga opet se kenjkavi u krevecu Ja sam vaspitacicama kad je K presla iz jaslene grupe u mladju vrticku kupila po par srebrnih mindjusica. Dogovarala sam se sa najboljom drugaricom i jos jednom majkom, ali od danas do sutra i na kraju sam se iznervirala i otisla sama da kupim jer je proslo par meseci, dogovarali se u junu, ja tek septembra kupila i poslala po K. Meni je bilo merak da kupim jer sam bila prezaodovoljna njima a, jos je i moja K bila miljenica jer nije plakala, trcala im u zgrljaj cak i kad ih sretne na ulici, ruckala lepo...
< Poruku je uredio Klarita -- 20.6.2014 9:41:27 >
|